Håvard på besök

Vi har mysigt besök ikväll! Innan Elian skulle sova kom Onkel Håvard och då blev det såklart massa lek och bus innan skrutten somnade sött. Vi har ätit lussekatter, pepparkaksdeg och kikat på Google Analytics. Det är intressant att se vad folk söker på för att finna min blogg och hur lojala ni är = kommer tillbaka!

Det är så mysigt med julstämning i huset, men jag har fortfarande inte hämtat granris ute som jag tänkte pynta tavellister och bron med. Mamma säger tallris men jag tror det blir granris. Imorgon är det LUCIA på dagis och jag har ringt ALLA H&M i stan men lucialinnen för pojkar i hans storlek ( eller lite större) är utsålt. Så idag fick jag äntligen tag i ett på Barnas Hus, men valde stl 92 då det bara fanns 92 eller 104. Annars snubblar han nog ;-) Jag är smått rörd av den lilla vita klänning som hänger i hallen, det ska bli så spännande att se dem gå i tåg imorgon och jag är glad jag valde vitt åt honom också. Jag trodde att barnen bara symboliskt skulle kläs i vitt ( typ tröja och byxor) men de ska ju gå i tåg.


Kvällens mys med vällingen!

Bästa Onkel







Kommentarer
Postat av: Elin, heltsubjektiv

Vad mysigt med lussetåg! Blir svårt att hålla tårarna borta kan jag tänka mig.

Kram

2008-12-11 @ 20:29:42
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Josefine

Ja jag längtar =) Kram!

2008-12-11 @ 21:06:49
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Sofie

Jag har aldrig varit en tjej som följer bloggar, men på något vis så fastnade jag för din! Du verkar så himla genomsnäll, positiv, söt och härlig. Plus att du har en schysst inredningssmak :) vi är nog rätt lika där... Jag är 1,5 år yngre än dig o längtar själv efter barn, så det är ju spännande att läsa om ert pyssel med barn, inredning, mys o annat. Ha en toppen december! Kram Sofie

2008-12-11 @ 22:23:39
URL: http://great-n-little.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0