Hemma hos oss en eftermiddag:


Det första Elian gör då vi kommer hem är att han börjar leka med sina bilar. Han saknade sin röda buss som E köpte i London idag så är det några vänner som har den hemma så hojta gärna till, den kan finnas vartsomhelst ;)
Idag har han på sig: tofflor Nöstebarn, jeans Nova Star ( LOVE THEM!), body Lindex och väst MeMini.


Glad efter middagen. Vi åt spagetti och köttfärssås idag och sen då han stod på en stol bredvid mig och körde sina bilar på matbordet så föll han rakt in i väggen. Det var ett hårt dunk och jag blev väldigt orolig. Vi la oss på soffan för jag ville se om han försökte sova ( han säger alltid sova då han blir ledsen) men vi låg bara och myste i säkert 30 min och sen var han glad igen. Då åt vi Mormors saffransbullar och såg lite på Shrek ( JA vi ser den varje dag!) TUR - inget gör så ont som då han har ont.



Mamma nu rymmer jag....


Jag ska BADA!

ÄLSKAR dig sötaste vännen min!❤











Kommentarer
Postat av: Jill

Du har sån fin och mysig blogg! Och jag måste säga att Elian är underbart söt :-) Och du med såklart! Min lilla kille älskar också bilar även om han har haft tillgång till dockor, ponnyhästar och andra "tjejgrejer" från sin storasyster. Men, men. Det är bilarna som gäller!



Ha en mysig lördag :-)

2008-12-06 @ 21:03:04
URL: http://jillsan.blogspot.com/
Postat av: bbellahh

Vilka grymma byxor han har! :)

2008-12-06 @ 21:37:13
URL: http://bbellahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0