Ikväll lottades en Pappa av en Pappa!

Jag och E äter kvällsfika ( alldeles för sent..) och jag bad honom lotta ut dagens vinnare. Lite kul att det blev en Pappa som lottade ut en annan Pappa ibland alla Mammor ;-) Så... GRATTIS:

"Postat av: Fredrik Olsson

Hej!

Jag skulle vilja vinna "Forwalls Rosa Döskallar" till det underbaraste som finns, nämligen min dotter på nu 9mån. Jag har precis renoverat vårt föredetta arbetsrum till barnrum och denna dekor skulle passa i hennes rum så kollosalt bra!

Mvh//Världens lyckligaste Pappa!

2008-12-11 @ 13:07:04 "


Sött skrivet! Nu önskar jag er alla en GOD NATT!
Jag föll i trappen i eftermiddag då E var på väg hem ( på väg upp med händerna fulla av IKEAsaker) så jag har mest legat ned sen E kom hem men nu sista timmen har jag fixat med tavlor och försökt täcka en del dumma hål i vår vägg efter misslyckade försök att fästa en hylla som bara inte vill sitta. Så nu vill jag ha spackel och färg och jag LÄNGTAR tills hela vardagsrummet + matsalsdelen blir helt VITT! Men nu ger jag upp för idag.


Kommentarer
Postat av: Linda

Kolla in min nya blogg!

Få ut alla dina tankar och funderingar! Fråga och fundera! Kul om ni hälsar på!

2008-12-12 @ 00:07:03
URL: http://sexonme.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj snälla du! Blev riktigt orolig när du skriver att du fallit :S Ta det lugnt! I våras när jag var gravid halkade jag i vår utomhustrappa, allt gick dock bra), men sen dess är jag grymt rädd för att knata i trappor spec. med lillan i famnen. SÅ hädan efter lovar du att hålla minst EN hand på ledstången!!! Okej???

2008-12-12 @ 02:22:00
Postat av: Ida

Åh, var försiktig. Jag ska dock inte säga nåt. Gjorde samma sak för ett par veckor sedan. Gick ner för trappen med en resväska i varje hand, men allt gick bra som tur var. Ta hand om dej! Kramar

2008-12-12 @ 09:11:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0