Jag bodde i Sundsvall innan jag flyttade till Oslo!

Nu har jag klickat mig igenom alla era julkalenderkommentarer! Jag kommer nog låta de rulla in imorgon under dagen annars tar det lite för mycket tid. Men något är knas för jag har bara en viss nivå på ord som ej gokänns fast det verkar som många kommentarer fastnar på vägen ändå? Så ni vet så publicerar jag dem så snart jag ser dem iallafall!

Det var jätteskönt att komma iväg och hinna träffa mina tjejer och nu är jag hemma hos mina killar igen. Elian somnade sött i sin resesäng och E har nog inte gjort så mycket speciellt härhemma förutom att njutit av att ha all plats i soffan. Men nu är jag hemma och ska få lite fotmassage och ta en macka innan det är läggdags. Är jag vaken kl 00 så startar jag julkalendern då!

TACK för allt fint ni skriver härinne, ni är så fantastiskt härliga som tar er tiden att lämna spår!


Vinnaren i dagens kalender där vinsten sponsras av Maxomorra är:


Postat av: Susanne Axelsson

Du bodde i Sundsvall! Samma stad som jag bor i nu.

Om jag vinner skulle jag vilja ha en klänning med får på i storlek 80. Det skulle bli en perfekt julklapp till min underbara systerdotter.. hon har dessutom nyss lärt sig låta som ett får vilket är så sött :) Och man måste ju uppmuntra de små liven när det gör framsteg både i det lilla och de stora.

Tack för en fin blogg med mycket glädje i, det är härligt att läsa.

/Susanne

2008-12-01 @ 10:29:52
URL: http://blogg.unganhorig.se




STORT GRATTIS!!!!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0