Ha en härlig kväll!

Nu är jag hemma och E lät Elian vara vaken så vi kunde kramas, sånt betyder allt för mig! Naglarna är fixade och pizzadegen är på jäsning. Hoppas ni myser ordentligt ikväll, fredag brukar vara en skön dag att varva ned på efter veckan som gått.

Nedan följer bilder av Elian då vi tokbusade han och jag tidigare idag. Han värmer mitt hjärta!♥










JIPPIE!!!

Jag fick in ett stort kontrakt idag så nu är jag superhappy, klarade målet och mycket därtill. Att sälja är så himla kul tycker jag =) Ska skriva ett eget inlägg om det snart men nu ska jag och Elian mysa massor, jag reser så tidigt imorgon att jag inte hinner möta honom :(


Fika med jobbet idag!
Alla glada och nöjda, vi har klarat februaribudget!!!


Ps. Önskar att jag hade mer tid men ikväll ska jag svara på mail och kommentarer!!!

Vår ÄLSKADE sötnos!!


Snart lunch!

Strax ska vi gå och äta lunch, det märks på tempo och humör här att det är slutet på månaden + fredag = bra kombo!
Ni ser kanske att jag fixat med min profilbild och text till vänster? Jag testade mig fram och det fungerade, lycka!!! Kan ingenting om kodmallar hit och dit så nu får det stå så här en stund...Iaf tills det sker saker med bloggen. Saker jag hoppas ni kommer att trivas med!

<--------

Idag....

ska Öyvind på dejt med en väldigt söt tjej...To be continued... :)

Happy Fredag!!!

Solen skiner, det är strax helg och jag önskar er den BÄSTA fredagen!
Jag ska jobba jobba jobba sen hämta Elian och mysa massor med honom någon timme innan nagelfix kl 17. Ikväll blir det soft kväll med E och jag ska packa inför en natt borta. Tar nog den större väskan ändå, måste ju ladda med välling och annat svenskt...Kanske lite shopping?


Jag önskar mig detta med texten: PRINSESSAN♥ skriver på namnbrickan...
Med rosa sten såklart :)
Ni hittar det här.

Tänkt massor ikväll...

Jag är helt fascinerad över skillnaden på kvalitét kameror emellan.... Har haft en jobbig kväll men så snart jag fokuserar på Elian i mina tankar så känns allting bra. Och på E såklart :)


Kanske jag en dag kan få gå såhär? Med ett syskon åt Elian....ÅÅÅ jag LÄNGTAR!
Fotograf: Susanne

Sov Sött♥
Imorgon behövs ALLA krafter innan helgen. Jag ska sälja MYCKET =)

Innan Elian somnade!


Pappa gjorde middag idag och vi hade svensk MAXdressing till.
MUMS!

Elian busade och hämtade sin mat som han ej åt upp vid bordet...
Idag direkt då jag kom till dagis blev han lite grinig och bestämd. Fröken sa att han varit en drömpojke men hon såg att han förändrades då jag kom...
Men jag tror att det är helt normalt och att han testar mig. Undrar hur han är på söndag då jag kommer hem...


Här är min mage! Nu ska allt pekas på och ord ska härmas efter. Det är så KUL!!!
Klockan 19 somnade han sött i sin säng och E och Tore har xboxkväll igen =) Nytt golfspel som tydligen är så kul. Men jag njuter lugnet med tända ljus!


FLER!

Bilder ifrån idag
Se så fina de blir med en BRA kamera...ÅÅÅ vill ha!!!

Underbar eftermiddag trots VILD ELian!

Oj oj oj Elian hade nog sett framemot en soft stund hemma efter dagis men vi hade ju en dejt. SUPERMYSIGT men Elian hade nog ont i magen tror jag för om han inte fick springa vilt omkring så GALLSKREK han... I parken gick det ju bra men inte längs vägen.. Svettigt och stressigt men jättemysigt sällskap. TACK Susanne för idag, jag hann inte ens betala kaffet! :)


Här höll de handen ett kort ögonblick!


Slappar av...En kort stund satt Elian ned.
Han är inget cafébarn alls och deifinitivt inte idag. Då han är med E kan det gå hur bra som helst. Men mig testar han HELA tiden.


Söta Prinsessan!


Mamma och dotter!


Här var vi på väg till bilen. Elian behövde lite egentid med Mamma märkte jag... Inte ett knyst då vi var ensamma...Hmm ensamrätt? ;)


Försökte fota oss men det gick sådär ;)

Nu ska jag byta en blöja och duscha skatten det behövs efter dagens lekäventyr både på dagis och i parken. Alla overaller är tvättade och hans ansikte är fullt av messmör.
We love you Elian♥

Hemma snabbt!

Nu sitter jag i soffan och har äntlgen fått av mig mina "tightjeans" Shoppade dem på STUK i GBG förra påsken med E. Bestämde mig för att shoppa ett par som är riktigt tighta och håller in lite, har annars bara stretchjeans och man ser inte lika fin ut i dem tycker jag... =) TIGER blev det och de blir superfina i vår med sommarskor och söt tunika. Men att sitta i dem hela dagen är mindre skönt. Nog om det!


Elian i provhytten på STUK


Inviger jeansen i Malmö då jag och E gick på bio
Mormor var barnvakt åt gullet


Slänger in en dagens ( jobbdagens) men ska strax hoppa i ett par sköna jeans och ta på mig en extra kofta. Sen hämta Elian och gå på dejt i Frognerparken. Det ska bli SÅ mys!






Dessa skorna går jag i nästan varje dag, absolut sköna för att vara så höga men ska inte ha dem i parken ;)



28 februari

Lite kul är det att tänka på att dagen imorgon är som en bonus :) Ramsan man fick lära sig i skolan "Februari 28 allen och alla de övriga 31" Kommer ni ihåg den? Imorgon är det alltså den 29 februari, som bara infaller vart fjärde år. Så en extra dag att sälja eller prestera på tycker vi som arbetar mot en budget är BRA!!!

Nu dricker jag en cappuccino fast jag inte borde men behöver extra energi. Kompenserar med en banan till :)


Update 10.04 Förtydligar: kaffe + magkatarr = inte bra för magen. Inget annat :)

GOD MORGON!!!


Lek hos oss.
Redo för en ny dag!

ROSA HIMMEL!

image3602
Så här fin var himlen kl 7 imorse, nu strålar solen och vi har haft morgonmöte!
Hoppas er förmiddag blir härlig, helgen är snart här :)

Biokväll!


Zryan!


Anne & Morten

Tyvärr var filmen hemsk...Värsta jag sett. Men sällskapet var superbra =)
Nu ska jag lägga mig, att somna i tid är ju så härligt.

Ps. Yahoo ligger nede så jag kan ej läsa eller svara på mail.

MYSIG EFTERMIDDAG!

Jag försökte vila förut men precis då jag somnade till ringde klockan, DAGIDAGS! Inget ger mig så mycket energi som att få hämta vårt härta för dagen! Sen körde vi till jobbet med ett papper åt E som han glömt hemma. Vi lämnade bilen där och gick och handlade middag. Kokt korv ( kalkon ) med bröd fick bli middagen. Min mage känns bättre, vilket är underbart.

Nu är E på väg hem ifrån frisören och jag ska göra mig klar för bio+te med girlsen plus en av girlsens dejter... Spännande :) Vi ska se den norska filmen LÖNSJ. NU lyssnar vi på Cafe Del Mar och myser, vi har bara lekt och tokat oss jag och Elian. Livet är så skönt. Kärlek är ALLT!


Elian äter lite middag och pekar på saker i sin bok. De sa också på dagis det vi märkt själva, att han vill prata nu. Pekar och försöker. Då kände jag ännu mer vilket bra dagis vi har, att de känner och ser det vi ser är ju det ultimata betyget!

HÄR hittar ni en mysig låt. Andas och njut!

i soffan mitt på dagen


Testar att vila hemma nu, magen gör så ont :(

PILLS!


Nu har jag till min glädje shoppat tabletter så att magen ska må bra. De är ROSA♥
Lite kul... :)

update: detta är Omeprazol.

10 anledningar att le idag:

1. Solen strålar bakom molnen
2. Elian är frisk och myser ute på tur med dagis idag, Frognerparken! Han fick med sig god matsäck hemifrån :)
3. Snart har vi påsklov, vi ska resa till Gran Canaria och bara vara
4. Om några veckor har vi flyttat till vårt radhus
5. Jag pratade med världens bästa syster imorse på väg till jobbet
6. Snart kan vi gå i sommarskor igen
7. Jag har UNDERBARA vänner!
8. Det finns fantastiska bloggläsare som är så härliga, ni förgyller mina dagar!
9. Min helg i Stockholm känns spännande då det handlar om bloggens framtid :)
10. Jag har en underbar E vid min sida♥

Om du ler så känner du dig glad, testa i duschen kl 7 på morgonen då du helst vill gå och lägga dig igen ;)


Syster och hennes Man på deras kombinerade bröllopsfest och Uffes 40årsfest. Denna helg var första mötet med E för alla i släkten. Han var min "dejt" :)

Solskydd!

Dessa har vi nog i posten alldeles snart, de är beställda hos Barnlycka!


Snart så!

Alla tips mot magkatarr mottages tacksamt! Synd att inte Proviva finns i Norge..Ska shoppa medicin om någon timme, det gör så ont i magen..Men jag tänker på att vi väldigt snart ligger och myser i solen =) Att få gå mysiga promenader med mina E och hålla handen till världens bästa blivande man är det som gör mig lycklig! ♥
Allt annat som materiella saker är mindre viktigt, visst är det en bonus med härliga resor och fina saker men att ha en man som jag vill dela livet med är det enda som räknas i slutändan... Elian♥ också såklart, han är ju jag+E :)






Happy onsdag!

Godmorgon!! Igårkväll klarade jag mitt mål, tog en dusch och la mig kl 22. E sov på soffan hela kvällen, stackars var nog väldigt trött. Elian vaknade runt5 och fick välling men somnade aldrig om....Vid 6.30 kom han in och busade i stora sängen med oss. Nu ska vi skynda på här, jag äter frukost, E är i duschen och Elian kör bil. Han har ätit färdigt =)

NJUT morgonen, snart snart är det FREDAG!

kommentar om vårt bröllop!

Haha som jag skrattade! Kanske jag borde bjuda in någon som kan blogga ifrån bröllopet? Någon som INTE gillar mig? Eller någon som gillar mig? Nejdå tro mig, att skära ner till 100 gäster ( max antal i lokalen) är inte lätt...redan nu.

Ps. Min Mamma har helt plötsligt lärt sig smsa snabbt som ***. Tidigare klarade hon endast att svara och att ringa ( knappt) via sin mobil... Hon måste vara ganska desperat att fixa upp allt mellan oss så att hon stolt kan peka på mig på bröllopet och säga att jag är FAB! Undrar varför jag är som jag är? Inte konstigt...

Shoppat!

Föll för denna söta klänning så jag klickade precis hem den, nu ska jag se på Fru Schulman i Jeopardy!


Asos.com

Att smita undan....

Just nu ligger jag i sängen och bloggar lite, alla är mätta och glada men väldigt trötta. Elian är otroligt Mammig så jag smiter undan ibland. Ikväll blir det tidig kväll för oss alla. Jag SKA hoppa i säng kl 22, det gör underverk om man får SOVA!

På lördag ska jag smita iväg till Gardermoen ( Oslos flygplats) och flyga till Stockholm. Ha möten och sen möta min "lillasyster" och lite vänner. Det ska bli FAB och jag tänkte försöka hinna kika i butiker och bara vara. Självklart är den största LYXEN att få sova och bo på hotell ensam. Jag borde verkligen ta en lång varm dusch och krypa ner tidigt då... Sen flyger jag hem på söndagen igen så att jag hinner umgås med killarna lite innan Elian ska sova. Är väl hemma ca 17.30 hoppas jag.


Ps här ser man hur halsen ser ut. Om den fortfarande ser konstig ut så är det helt enkelt så jag ser ut =)

Undrar....

image3587
Undrar......vem som klätt på idag? ;)
PAPPA♥!

Dröm!


Dessa kikade jag på innan jag somnade igår... De är i rosa♥ och vore de perfekta skorna till bröllopet... Dock väldigt dyra.


På rosa moln!


Igårkväll läste jag lite i boken som jag läst en stund nu. Blir så trött så att jag somnar efter någon sida varje kväll eftersom jag ofta kommer sent i säng.
Skrev också lite i vår bröllopsbok ( ORDNING&REDA)

Post!

Idag kom mitt söta halsband ifrån Cattungar, TACK! Posten gick segt denna gång, det skulle ha kommit till Valentines Day. Men ibland är Norge som Hawaii...det tar tid. =)


Vi!
Nu lagar jag middag, lax i ugnen. Färdigmarinerad i citron och peppar med potatis och broccoli. Inget avancerat, bara laxen i folie i ugnen ca 25 min. Såg att samma paket i Sverige kostade ca 45 kr om jag inte minns fel, här kostar det 79 kr. I matbutiker märker man att man är i ett annat land, inte bara pga priserna ( som jag sällan tänker på) men utbudet. Det finns SÅ mycket mer smaskigt att välja emellan i Sverige!

Elian käkar nu en macka med messmör och läser med E. Hungrig som en liten varg är han. Men det är så kul att han äter!




Handla mat och hämta Elian!

Nu ska jag hämta Elian. Men först shoppa middag ( lax) och en cappuccino...Om de har scones så ger jag upp, är så sugen =)

Regnet öser ner och vi ska bara softa ikväll igen, det är ju så skönt. Men jag har svårt för att gå ut genom dörren efter kl 19 då Elian sover. Måste börja ta med mig träningskläder på jobbet igen!


Kakdrömmar...

Nu efter lunchen så gick luften ur mig. Jag behöver socker, jag är sockerberoende... Att få en grov scones och en cappuccino hade gjort så jag orkar tills jag ska gå hem. Men jag ska försöka stå emot och bli kvitt detta dumma behov. Men drömma får man.....
image3583

Imorse gick jag till jobbet och E tog Elian till dagis. Jag kikade inte ut eftersom det var mörkt men det var regn som stod på menyn idag. Så jag tror jag skippar den promenaden till och från dagis som jag tänkt mig och hoppas på solsken imorgon istället =) Elian ville klä på sig och borsta tänderna i Maclaren idag eftersom den mysiga snugglen är i den. Snacka om att vara nöjd med sin nya åkpåse :) Han gosar med den så fort han kan.

Back to work!

MAMAS på jobb!

image3500
Detta var några dagar sen , Zryan och jag.
Att ha goda kollegor och vänner är GULD värt!
Tack för att du finns sötnos.♥

GODMORGON!

Elian sov hela natten igen. JIPPIE!!!


Mysdag idag. Svarta strumpbyxor H&M, tunica Cubus och kofta H&M Trend.
Njut morgonen!

Att vara ensam hemma och mysa på

Ibland är det så skönt att få vara ensam hemma =) Elian har sovit sött hela kvällen, I miss him...Ska kika in och snusa på honom lite innan jag lägger mig. Har kikat på sängar och bord åt honom tills vi flyttar. Då ska vi byta säng, och vi får en trappa inne och en egen liten trädgård. OVERKLIGT!!!


Nu är vagnen helt sprillans nytvättad och fin! Den står och väntar på att bli såld =) Maclaren får bli vår vardagsvagn eftersom vi tar hem Emmaljungan ifrån dagis på heögerna (ibland på vardagar också) Den ska vi snart ut och resa med, som vi längtar! Tar med myspåsen också, det kan vara lite kyligt även i Spanien och på kvällen kan den vara mysig, annars på hotellrummet som gosfilt. Så jag har fixat med vagnar ikväll :)

Annat jag hunnit med är att kika på detta, tokigt! Sen fotade jag fyndet som jag gjorde häromdagen. Även den nytvättad, mössa för 10kr ( REIMA såg jag att det var, men på märket står det TUTTA)

Söt och mysig!


Några undrade hur fodralet till min mac var, här får ni se närmare.
Jag är toppennöjd, hjärtan är alltid sött.

Nu ska jag se färdigt Gynning, hon är så galen så man kan ju undra vad jag kommer att drömma om inatt?!

Sov Sött ♥

i mitt knä


Min underbara MAC på nya fodralet ifrån ORDNING&REDA.

SOFT måndagskväll hos oss!

Nu råder det ett lugn i vårt hem. Allt är väldigt rent och fint eftersom jag städade som en galning mellan 16-16.50 då killarna gick iväg och shoppade korv med bröd åt Elian. Det är SÅ skönt att städa utan något sällskap tycker jag =) Nu åkte E precis iväg hem till Tore, de ska ha xboxkväll. Det passar mig utmärkt, strax börjar Andra Avenyn och jag fick en stor chokladkaka av E innan han åkte.


Sötnosen käkar springandes omkring hemma. Lite busig får man vara ibland!
Då och då vilade han på sin pall.

Varje gång vi är någonstans där det finns barnmöbler så sätter han sig. Han älskar de små stolarna. Vilket påminner mig om att vi skulle shoppa bord och stolar åt honom i ettårspresent mem de var slut. Nu ska vi shoppa dem då vi flyttat =)


Bilder ifrån IKEA.NO





Efter visning...

Puh! SÅ många som kom på visning och alla ville ha den. Nu ska Elian duscha och sen dricka sin kvällsvälling. Vi har inte ens hunnit äta middag här men Elian har ätit massa köttbullar och färsk pasta.

Snurrigt i mitt huvud..

Nu är det lite kaos i mitt huvud, måste kolla bröllopsdatumet igen...Men egentligen kan vi inte flytta det. Men ska ge det en chans iaf....

Nu måste jag fokusera på jobbet, mycket som står på spel!


Efter kontrollen på helsestationen!

Update: Det var en krock mellan vårt och ett annat bröllop och en viktig cykeltävling men då man spikat catering, kyrka, lokal, fotograf och annat så är det svårt att byta. Så nu har jag försökt behaga alla men det går inte :) Jag önskar att jag hade fått de datumen tidigare men nu orkar jag inte bkymra mig mer över det..

Jag har klarat mitt mål för månaden, det var på tiden! Det har varit SÅ svårt att få tag i folk pga "vinterferie" här i Norge.

GPS-räddaren i nöden!

Hinner med en liten dagens!


Nu ska vi knappa in adressen till helsestasjonen på gps sen kör vi!

Buskille!


Då Elian är nästan mätt så ställer han sig alltid upp i stolen och känner sig superbusig!
Men sen brukar han sätta sig ner igen och äta upp det sista. Vi njuter av att hinna softa lite. I eftermiddag har vi visning här och det ser ut som ett kaos, men jag ska röja en timme innan så att man ser helheten iaf. De ska ju ändå "bara" hyra så de kommer ju inte att kika i skåp...Hoppas vi :)

Kort morgonstatus:

Natten var inte rolig, Elian har skrikit till och från sen kl 2 men han somnar nog lättare än jag. Nu skiner solen in hos oss, vi har ljus tända och äter frukost. Kl 9.15 ska vi på en försenad kontroll på helsestationen sen ska vi på dagis och jobb.

ÅÅÅ det är VÅR ute!
Happy Monday!

Mysigt besök!


Sötnosarna! Elian tycker så mycket om Elsa det ser man. Kramar, klappar och gosar med hennes hår! Men ibland dras det lite väl hårt och då blir hon såklart ledsen.


..Men han var en tröttis idag och då han fick middag märktes det att han var vrålhungrig så inte så lätt att vara happy då. Sorry hjärtat mitt, Mamma har glömt bort hur din aptit var innan du blev sjukis.


Här äter vi god fruktsallad ( Emma shoppade med sig frukter) och helt färska kokosbollar ifrån Lille Kokosbollefabrikken som vi shoppade på vägen hem. Riktigt mysig fikastund, E satt med han också men i pyjamasbrallorna. Men imorgon ska han på jobbet så han är absolut mycket friskare nu.

Jag är KÄR i Emmas klänning ifrån H&Mtrend...måste shoppas tror jag.



Nu reder vi ut det här!

Ni är så härliga, vet ni hur många mail jag fick då jag skrev att jag ska sälja min BB? Ca 25 st! Därför svarar jag här istället.

Vagnen har varit underbar på alla vis, jag shopppade den ganska sent då jag tidigare faktiskt inte alls fallit för den som jag förstått att många andra gjort =) Men så föll jag och tanken på att få ha Elian mot mig då vi promenerade de sista månaderna av Mammaledigheten var det som avgjorde. Jag skulle shoppa en och jag skulle ha den helst igår. Fick hjälp av underbara Susanne, det var första gången vi pratade i telefonen och jag bombarderade henne med vagnfrågor.

Har varit supernöjd, vagnen är lätt, smidig, lätt att fälla ihop och ändra läge på och den går att totaltvätta! Så fort jag ser att någon har en liggdel till sin lille bebis så vet jag att vi ska ha en sån i framtiden om vi kan få syskon åt Elian. Så vi har tänkt spara den men så kan vi faktiskt lika gärna shoppa en ny om jag blir gravid igen. Elian får fortsatt plats i den men vi gillar båda två Emmaljunga bättre nu då han är större och har mer kläder och skor på sig så vi tog beslutet att sälja den. Inget som jag varit missnöjd alls, nu vet ni det =) Det är en perfekt vagn ifrån 0 månader eftersom den är så lätt på alla vis. Men vi shoppade Emmaljunga scooter för att kunna ha den länge och jag ser 3,4 åringar som åker i såna så jag tror vi gjort ett klokt val. De är väldigt prisvärda!

Detta är vår resevagn, en Maclaren Techno XLR som vi älskar, snart ska den få resa bort med oss igen, till Spanien!


Nu ska vi softa i soffan!
KRAM

cmig-brallor!


Här kommer det ännu mer JAGÄRKÄRinlägg! I samma paket som vår nya Buggy Snuggle kom dessa underbara brallor åt Elian ifrån Barnlycka. Malin skickade med ett par i stl 98 fast han har 86-92 nu. De underbart mjuka muddarna gör att byxorna kommer kunna användas LÄNGE och det är en fördel då man shoppar fina saker då en liten snabbt blir stor. Hon hade pratat varmt om dem men jag är så överraskad över hur fina, mjuka och lekvänliga de är. TACK Malin på Barnlycka för att vi får testa så fina saker.

Brallorna får 5 poäng av 5 möjliga. Återkommer med status då jag tvättat dem några gånger om ni är nyfikna?

Billig shopping!


Efter lunch hemma idag prommade och mötte Emma och Elsa som sov skönt i sin vagn! Här gick vi förbi ett mysigt babycafé i samma byggnad som jag gick på GravidYoga. De hade bruktmarked och jag shoppade en söt mössa med bamselurv i och öron på åt Elian. Märket var TUTTA och den var vindtät och så söt så jag kunde inte låta bli. Men den måste först tvättas. 10 kr kostade den =) Emma shoppade ett par söta ullbyxor år Elsa.

Emma är en SÅ go tjej med ett leende på läpparna hela tiden, är så glad att jag har dig i mitt liv söta.



Far och Son


Att mysa med Pappa är kul!
Detta var då vi kom hem efter prommis i förmiddags.

Nu gick precis Elsa och Emma efter MYSIGT besök! Ska blogga om det snart för nu kommer Bestemor och Tante Heidi på besök, vi har en riktig mysdag. ÄLSKAR BESÖK!


Vi idag!

Solig prommis i Sognsvann!

Vi har haft en underbar förmiddag! Vi mötte Ashi och Henrik i Sognsvann och drack cappuccino och gick tur. Elian somnade efter en macka och sov skönt tills vi promenerat klart. Hans nya sovpåse är SÅ mysig, under den hade han sin vinteroveroll och påsen värmde så skönt på händerna och den är ju så mjuk och go. Passar toppen i Emmaljungavagnen som är den vagn vi kommer ha kvar! Bugaboon ska säljas väldigt snart.



Ashi och Henrik!


Mysig dag!



Här sover skrutten skönt!

Det ser ut som jag har tokig hållning men jag skyller på bilden :)

Sötnosen Henrik ville inte sova :)
Här i Janus helulldress, supersmart att ha ull på de små.

Nu gör E lunch här och Elian leker vid diskbänken med vatten. Vi ska äta soppa och sen ut igen, vi ska möta upp Emma och Elsa på Grynelökka. Kika på marknad och mysa. I love sundays!!!


Sunday!

Idag strålar solen ute! Jag fick sovmorgon men vaknade kl 8 väldigt utvilad, då det är Es natt och morgon vaknar Elian i 9 fall av 10 tidigast kl 7. Det är ganska komiskt =) Nu har jag duschat och äter frukost framför macen i RO! Så lyxigt! Hoppas ni myser idag.

Vi ska snart åka till Sognsvann jag och lillprinsen, behöver en skön walk och solen är ju så mysig nu på morgonen. Pappa ska få sova, om han vill.





Varm i själen

Har pratat med min Bästa C ikväll på msn, kommer somna med varmt hjärta ikväll..Tänker på er sötaste och LÄNGTAR så efter prinsen i din fina mage!

Ska sova NU.
Sov sött!

" Kom ihåg att du duger precis som du är"
Mia Törnblom ( En härlig bok)

ÄLSKAR!


Som jag älskar dig älskar jag ingen annan.
Puss
Din Mamma




Härlig långlunch!

Nu är vi hemma efter en underbar dag! Jag och Elian promenerade till Lökka längs älven i solskenet och han somnade precis då vi kom fram till Onkel som skulle vara barnvakt. Så de gick en liten tur tills han vaknade. Sen lekte han hemma hos Onkel tills E hämtade oss båda.


Onkel i parken. Något nyvaken =)

Lunchen var SÅ mysig och vi åt supergod mat!
Sen kom Öyvind och Bente och åt de också, gänget samlat.




Zryan, Anne och jag

Boktips!


Bye bye, jag smet lite tidigare så jag skulle hinna umgås med mina grabbar. Nu ska Elian duschas och sen är det snart sovdags för Lilleman. Denna dag har gått SÅ snabbt, shoppingen vi skulle hinna med idag får vi ta igen.

Just ja, fick denna länk i kommentarerna, rösta om ni vill =)
Jag tror att omröstningen pågått ca en vecka redan.

Livet som det är!


Här sover Elian tillslut bakom kuddarna i soffan, så jag hann duscha och klä på mig. Precis då jag kom på att jag hinner ta en dagens så vaknade han =)
Lägenheten ser OFTA ut så här, men vi röjer flera gånger om dagen efter Mr Lek!


Helt nyvaken!
Jag inviger min fina sjal som jag fick igår.

Oväntat!







Vi dansade till en mysig sång som vi ska ha på bröllopet och vips hade Elian somnat i mina armar. Jag försökte lägga honom i sin säng men han skulle bestämt sova på mig. Så jag låg i soffan med lugnafavoriter på webradionoch blev sentimental... Livet är så kort, njut av dina nära och kära.

Elian sov ofta på bröstet som bebis och nu är han en stor pojke som spriger, pratar och utveklas hela tiden. Att få uppleva denna resa är det allra största. Att lukta på hans hår och försöka förstå att han kommer ifrån min mage pga vår kärlek är så otroligt ofattbart. Betrakta ditt barn som en gåva.

Perfect start!

Dagen har startar helt fantastiskt! En glad son, solen skiner och jag fick sova en timme mllan 8-9. Fast jag blir faktiskt inte speciellt mycet piggare, men att sova är den största lyxen sen vi fick barn. Ger vi varandra något fint så är det ofta sömn =) Känner ni igen er ni som har små barn?!


Såg en stark och härlig intervju med två av mina favoritskådespelerskor på tv4, Lenda Endre och Maria Lundqvist. De sa många annorlunda oh kloka ord om skilsmässor, kärlek och annat. Ibland är det så skönt att tänka utifrån någon annans perspektiv. Man får inte vara för "enkelriktad".



Att köra bilar eller rulla bollar fram och tillbaka är det roligaste just nu. Eller att leka jagis, Elian springer sååå snabbt så vi hinner knappt hinna ikapp. Men favoriten är hans bil som han åker omkrig på ifrån kl 6-19. Naken, med pyjamas, nyduschad eller supertrött .. Oavsett så kör han sin bil :)

Nu ska jag snart lägga lilleman, han är trött och jag är trött. Men jag ska nog passa på att göra mig klar för dagen. Vi behöver dammsuga efter en vecka med sjukling här hemma. Men det kan man göra sen, eller imorgon. Idag ska vi NJUTA! Onkel ska få besök av Elian och jag ska på tjejlunch!
Fast nästan alla tjejer som skulle vara med är sjuka. Det ska oavsett bli jättemysigt.

Lördagsprins!


Leker i sitt rum.

Det är ljust ute och jag var ute på balkongen och kände att det var riktig VÅRLUFT! Lovely.
NJUT dagen och glöm inte bort att skäma bort dig lite extra idag.

LÖRDAGSMORGON!

Hostmedicinen hjälpte inatt! Dessutom var den inte svår att ge honom, den förra vi fick var det lakritssmak ( smakade hemskt) men denna röda verkar godare. Elian vaknade kl 6 imorse och fick välling och för en kvart sen klev vi upp. E försöker sova eftersom han knappt gör det om natten nu när han är sjuk.

Då vi låg och gosade i sängen imorse pekade Elian på min näsa ( som han alltid gör om vi frågar vart den är) och försökte säga näsa. Nsa ungefär! Han har mest sprungit omkring och rabblat på sitt eget språk och vi har annars hört orden: Mamma, Pappa, Ljus, Titta, Hadet och lite andra ord (bmma = blomma)men när jag ser att vissa 12 månaders säger flera ord så konstaterar jag bara återigen att ALLA barn är individuella, och tur är väl det. Det är vad som gör oss alla människor unika och jag är SÅ stolt över dig Elian att du nu vill prata. Det är då man ska göra det!


SJALAR!

Jag fick ett FINT paket med sött kort och en underbar sjal idag ifrån Sofia, TACK sötaste jag är en sjaltjej och denna kommer passa mig perfekt!


Fotade min nya sjal som jag shoppade idag också på samma bild. Presenten ligger till vänster och den nyshoppade till höger. ( Endast 79 kr på Vero Moda)
Även lite undies, någon hårklämma och nya strumpbyxor fick hänga med hem ifrån H&M.

Nu ska jag se Lets Dance, plocka lite smått i kaoset här hemma och boka resa till Sthlm nästa lördag. Ska på ett jobbmöte som känns SÅ kul! Ni får veta mer snart, tills dess: NJUT kvällen♥

Shoppat hostesaft!


I väntrummet hos läkaren

Eivind har som jag trodde influensa. Både han och Elian fick hostmediciner så nu HOPPAS vi att vi alla får sova skönt inatt. Elian la sig nyss, lite senare än annars men han hade så kul med E som äntligen orkade busa lite.


För att kunna shoppa mediciner så stannade vi på ett center på vägen hem. Elian käkade middag och fick yoghurtglass till dessert. Alla barn fick det, sånt gillar jag =)




Häng med på jobbet:

Idag hängde kameran med på jobbet och det blev en del foton. Så här kommer de:


Lunch på BI, ingen ser att jag fotar.

Annars har vi ju lunch på jobbet alla dagar i veckan på jobbet. Men vi tycker det är mysigt att komma utanför jobbet så på fredagarna har vi en tradition att gå till BI tillsammans. Annars finns det olika sorters bröd ( att skära upp ) och alla möjliga sorters pålägg, skinkor i olika varianter, leverpastej, lax, makrill, oster, brie mm. Sen alla grönsaker uppskurna i skålar + anpassat för mackor. Fetaost, keso, tonfiskröra, dressingar o ägg. Vi har en bra lunch och världens sötaste matdama Maj som jobbar hos oss och fixar.



Thomas och jag poserar. Tore kan inte hålla sig borta =)


Tore och Thomas


Anne läser blogg.... Undrar vems?


MMM. Om ni är i Norge, gå till Baker Hansen och ät en bit av denna goda tårta. Mandelbotten och vaniljsmak i mitten. I love it!



Alla var livrädda då jag slängde omkring tårtan men jag har ju jobbat med bricka såhär i Spanien. Serverat sprit och drinkar på Gran Canaria efter gymnasiet på Den Glade Viking.

Vissa dagar går det segt på jobbet, tex då folk har semester. Då är det underbart med härliga kollegor! Önskar er alla en skön helg!

Le mot världen så ler världen mot dig!


Så här glada var vi imorse då vi gick iväg. Att le oasvett hur trött du är garanterar dig en HÄRLIG start på dagen!

Elian var ganska tröttis då jag hämtade honom efter en tuff dag på jobbet ( jag SKA klara det på måndag då inte alla är på "vinterferie") så vi åkte hem och bytte blöja sen bar det av ut igen till läkaren.

Dagens!


Jag LÄNGTAR tills jag kan koppla upp mig på macen närsomhelst så jag slipper fota dåliga mobilbilder, men här är jag idag:
Jeans Gina Tricot, ljusgrått linne med spets och grå tröja H&M, vit bolero Indiska och skor Bronx.


Vi åt nyss LOVELY tårta och nu ska jag jobba på i en timme, sen är det HELG! Målet är att vara i budget då jag går hem idag.

Snabbt!

Vi har sagt upp lägenheten vi bor i nu. Självklart gjordes detta direkt då vi shoppat huset! Han vi hyr av är SÅ snäll och under de få timmar som han annonserat har det rasat in intresserade. Det är så skönt att slippa uppsägningstiden så att vi slipper betala dubbelt. På måndag ska vi välja ut vem som ska ta över lägenheten.

Ni som ska flytta till Oslo för att jobba behöver inte vara oroliga, det flyttas hit och dit i Oslo så det brukar gå snabbt att hitta någonstans att bo.


Här bor vi nu, men om en månad har vi flyttat!!!


GRATTIS!!!

Vinnaren:

"Postat av: Anette
nettansliv.blogg.se/1203544422_trtt.html#comment
Klart jag är med och tävlar. Skrev om deras olika fodral i början av januari men tyvärr tar butiken här i stan inte in dem?! Skulle kanske kunna beställa men vill hellre kika i butik. Men om jag vinner behöver jag ju inte åka till Sthlm för att köpa ett!!! KRAM 2008-feb-20 @ 23:14 "

Grattis Anette!! Maila mig din adress ([email protected]) så skickas fodralet ifrån ORDNING&REDA  idag!

GLAD HELG!♥
Ps. Som alltid önskar jag att jag kunde ge er ALLA en vinst ;)

image3518

Back from lunch!


Åter ifrån lunch med kollegorna på BI ( högskolan som ligger nära jobbet). M&M till dessert och Rune har shoppat min FAVVOtårta till fikat idag. BRINGEBÄRTÅRTA ( Hallontårta). Samma som jag och E hade på vår födelsedagsfest. Den är FAB! ( Finns hos Baker Hansen)

Jag känner mig faktiskt energifylld trots "allt". Vi ska till läkaren med E och lillE kl 16.45, hoppas vi får någon dunderkur så att vi kan sova i helgen. Jag ska ju på mysig tapastjejvinlunch imorgon på Grynelökka.

HEMMA!


Tore och jag vid hissen på jobbet, jag är på väg ut för att hämta hjärtat på dagis och köra till läkaren. Nu är vi hemma och fick en hänvisning till ett bra ögoncenter.


Försökte fota mitt nya diadem som är i en fantastisk färg tycker jag.
Shoppa på H&M, perfekt på en bad hair day för oss som sparar ut luggen igen!
Pratar med E samtidigt. Han ligger fortsatt sjukis, influensa tror jag allt det är...

Vi har fått UNDERBAR post idag! Ska blogga om det nu om inte Elian behöver mig =) Han läser böcker för fullt på golvet i skrivande stund.

Många som gillar ORDNING&REDA!

Ni kan tävla fram till klockan 12 idag!

Kram ifrån en trött MAMA på jobb =)

Fredag!

Solen skiner men vi har knappt sovit inatt hela familjen. Ska fixa läkartid åt båda killarna i eftermiddag, hostan försvinner inte! HAPPY FRIDAY! Nu ska jag och Elian göra oss klara för dagis och jobb. Då vi sovit ca tre timmar inatt gjorde jag mitt allra bästa för att få honom att sova lite på morgonen men nejdå kl 6.18 var det GLAD morgon hos oss!


Mums med frukost!

KÄRLEK!

Kvällen var SÅ mysig hos Petronella. Fruktsallad och tjejsnack. Älskar dig vännen min♥

Nu har jag fixat lite annat. Det sker så mycket nu som handlar om framtiden vilket är jättekul! Ska lägga mig strax eftersom det imorgon är FANTASTISKA FREDAG! Hoppas ni alla haft en skön kväll och är redo för en ny helg!?

image3515
På dagis då jag hämtade idag.
Elians kompis Nils skymtar i bakgrunden. Han är en liten blondie som ler med HELA ansiktet då jag kommer. Det är så underbart med all kärlek som barn ger. Utan att de ens vet om det...
Livet är FAB!

MYSPYS!!!



image3514

Vi har fått hem en UNDERBAR Buggy Snuggle ifrån Barnlycka, den är precis som jag tänkt mig. Mjuk, lurvig och SNYGG! Perfekt nu när det är lite varmare ute och i höst. Den matchar både Bugaboon som vi knappt använder nu men också Emmaljungavagnen som vi har på dagis på vardagarna och hemma i helgerna. Den matchar också resevagnen, PERFEKT!





Enkel och vacker men inte rätt!

Det var denna jag provade häromdagen men jag har hittat en annan kärlek nu :)

Medans jag....

knaprar M&Ms (som chefen shoppat på taxfree, 1000 gram!!! och det är mina favvisar...) så kan ni tävla om denna fina väska. Jag skrev så många inlägg igår så här har ni länken igen =)

image3499
Snart lunchdags, tiden FLYGER!
Ikväll ska jag uppvakta Petronella som fyllt år. Slog in presenter igårkväll, det är ju så kul tycker jag.

Bra att ha!

image3501
Silly Billy Navy heter denna smarta haklapp. Elian är så duktig på att smutsa ner sig då vi precis bytt om så detta är absolut räddningen innan dagis :) Den finns också i rosa.

Den hittar ni här hos Barnlycka.se
Där ska jag också shoppa UVdräkt åt Elian nu innan vi reser till SOOOLEN!

Godmorgon förresten, hopppas ni är pigga och glada idag♥


Oj vilken söt, inte sett förut.
Denna tror jag Elian skulle älska.

Lite shopping!


Ny favoritväska: H&M
Kappan har jag fått så många komplimanger för vilket är kul, Gina Tricot - ett riktigt fynd!
Skorna kostade 249 kr ( tror jag) på H&M
Visar den blommiga toppen snart, tänkte inviga den anyday =)

Nu ska jag krypa ner i sängen, hoppas ni alla får sova riktigt sött♥!
KRAM

Just ja!

Ni som känner mig vet att jag älskar då jag älskar. Tycker jag om någon så tycker jag VERKLIGEN om någon =) Så har det blivit med brudklänningar... Därför tror jag då och då att jag hittat rätt men idag föll jag igen. Därför kanske ni tycker det är konstigt att jag hela skriver att jag tror jag hittat The One :) Idag fick jag dock en helt annan känsla då jag provade, den känslan jag letat efter. Prinsessa, vintage, vacker och samtidigt enkel. Slöjan är FANTASTISK. Tror detta kan vara min perfekta kombination.


Apropå ORDNING&REDA så ligger min fina rosa kalender alltid i väskan!
Love it. Här är den med mig på jobbet :)
Ni ser också min dataväska, men det lila fodralet kommer vara toppen så att jag kan lägga den direkt i väskan utan att handtagen sticker upp!

TÄVLING!

Nu har du chansen att vinna detta SNYGGA fodral ifrån ORDNING&REDA! Jag ska lägga min macbook i detta och om du länkar hit och skriver om tävlingen + lämnar en kommentar om det så är du med i utlottningen!
LYCKA TILL! Vinnaren presenteras på fredag under förmiddagen.



image3492
Värde 349 kr. Andra stilrena och funktionsvänliga produkter finner ni här.


Ses snart!

Jag har SÅ lust att lägga mig på soffan nu men ska klä på mig träningskläder och gå tll SATS nu. Passa på att tipsa er om att ni kan få 10% rabatt hos Slimcase med koden valentines2008 om ni ska shoppa där. Då jag kommer hem ska jag lägga in en tävling, vinsten är SÅ fin tycker jag!


PLAYDATE!


Shoppade dessa idag åt K. De luktade SÅ gott då de band in ginst i buketten!
VÅR. Här står buketten i bilen och sprider energi.


Här är det bus som gäller... :)

Kärleken till sin Mamma♥
Jag blev så glad då Kristine berättae att hon brukar använda sin FANTASTISK MAMMA t-shirt i knallrosa då hon behöver energi. ( jag kommer tyvärr ej ihåg vart jag shoppade dem, men tullen blev skyhög så jag glömmer det helst :))

MAT! Kalkonkorv med "lompe" och gönsakspuré. Ska också börja göra sån åt Elian för det är ju SÅ nyttigt och han älskade det. (Tex blomkål, broccoli och lite grädde. Använd stavmixer och servera!) Här och på bilden nedan ser ni att Elian skelar lite. Imorgon ska vi till läkaren för att få hänvisning till en specialist så att vi kan träna bort detta.

image3490
KUL!


Fin trehjuling som var lätt och som ej lät så högt då de körde omkring. Andras leksaker är ju SÅ spännande.

Idag fick jag minnen tillbaka ifrån Mammaledigheten, den var fantastisk och väldigt soft samtidigt som det var tufft. Kristine har gått igenom ett speciellt år och jag är så impionerad!!! GRATTIS i förskott till er bröllopsdag♥ vännen!





Fantastisk energi!!!

På jobbet var det kaos idag och sen då jag skulle shoppa hostesaft och annat så slutade mitt helt nya bankkort att fungera och jag var ganska less efter jobbet. MEN sen körde jag och Elian ifrån dagis mot Kristin och Scott och det var så skönt att bara slappa. Gpsen guidade oss och vips var vi framme.

Att möta Kristin är som en energikick, hon är lugnet själv med sitt skratt nära till hands. KARMA har den tjejen =) TACK för idag söta, det var väldigt trevligt och Elian hade så kul med Scott!


I bilen på väg!
Drack en cappuccino för att vakna till, jag har varit som i dvala idag. Superkonstig känsla..

Jag fotade Elian med en hand då vi väntade på grönt ljus.



Hostesaft!

Jobb har gått sådär idag, min kropp känns inte bra.... Något är på gång. Men nu ska jag shoppa hostesaft ( hostmedicin) åt kära E som ligger jättedålig hemma :( Sen inom jobb igen och sen på mysig dejt hos Kristine och Scott - LÄNGTAR!


Ska ni träna idag?

Ikväll måste jag träna! Oavsett hur trött jag är då Elian somnat ska jag slänga på mig kläderna och gå och trampa + gymma lite. Jag vet att det ger energi. Alla bullar, kakor och allt godis jag proppar i mig gör mig trött. Shoppade iaf naturell yoghurt igår och OJ så ovant för mina smaklökar =) Men gott! Lite russin, banan och nötter med kanel i så är vi igång. Måste bara shoppa det också så att jag har det imorgonbitti.


Ska Elian få ett syskon?

SJÄLVKLART önskar vi det mer än något annat! Men nu måste vi vänta tills efter bröllopet då jag så gärna vill kunna festa med mina vänner och verkligen fira dagen med en stor fest + att klänningen jag tänker mig är väldigt lite gravidmagevänlig. Men vi vill....Vi fick också ett bra tips om hur vi kan göra med bröllopsresa igår och det kändes helt rätt.


Elian i magen, v 31.
Magiska känslor.

Att åka på en weekend ensamma så kan Elian bo hos sin Farmor kanske om vi har tur :) Annars om vi åker en vecka eller två får han självklart hänga med. Men att sova ut, äta jordgubbar i sängen och bara njuta av den magiska tiden tillsammans tror jag kan vara helt underbart. ♥ Speciellt om man sen vill ha fler barn, då är lugnet över men ack så mycket kärlek ett barn ger. Jag LÄNGTAR och HOPPAS att vi kan ge honom syskon.

Nej nu ska jag vakna till av min cappuccino och sluta drömma mig bort.

FAB onsdag!

Nu ska jag glömma bort att jag svettats och stressat på morgonkvisten för att komma i tid till jobbet. E ligger hemma sjuk och vi sov sådär inatt. Nu är det en ny dag med nya möjligheter och jag ska fokusera på det som är KUL och bra. Nämligen att jobbet är kul, jag har härliga vänner, en underbar familj och semester och flytt att se fram emot. Om en månad idag flyger vi hemifrån Gran Canaria för att flytta dagen efter  :)

NJUT dagen!♥

Ps. Jag har fått en del mail och frågor ang bröllopsbloggen. Tyvärr kommer den bara vara för mig själv plus de som ska hjälpa till med bröllopet. Den är personlig och jag vill bjuda mina gäster på en speciell upplevelse och att de ska få känna sig överraskade och inte veta så mycket innan de anländer festen :) Men, ni får självklart se då vi gift oss. Hur det gick :) Kanske jag öppnar den då? Om någon fortfarande vill läsa!


Gäster och rosa champagne!

Ikväll har jag( läs VI)myst med bröllopsboken. Kikat och uppdaterat gästlistan och annat. Man måste verkligen tänka till, man kan ju inte bjuda alla man vill så att det tex blir ojämnt mellan mig och E. Så man får bjuda dem man känner och umgås med helt enkelt. Allting kommer bli så bra, fick en härlig känsla i magen ikväll :)

Imorgon är det jobb och dagis som vanligt men jag och Elian ska på mysigt äventyr efter kl 15. Vi ska hem till Kristin och Scott och leka och ha det trevligt. Jag ska också prova hennes bröllopsklänning som jag aldrig sett men jag tror jag redan bestämt mig för den jag provade ikväll. Vilka lyxiga tider, prova fantastiska klänningar, provsmaka champagner, menyförslag och tårtor. Livet som en Prinsessa mitt i bland alla blöjor ;)


Sötnosen

WOW!

Nu kikar jag på Andra Avenyn ( ny favorit) och ska dricka rött te. Klänningen känns som en kärlek, jag tror verkligen att den i kombination med allt jag tänkt mig kommer bli SÅ jag och väldigt stilrent, klassiskt och vackert. Jag kan ju inte lägga in någonting här om det ( bara i min privata bröllopsblogg) eftersom brudgummen inte får veta något =)
Tack underbara Zryan♥ som följde med ikväll även fast jag blev lite sen eftersom jag kände att bilen behövde tvättas, vilket var på tiden.


Jag vet att jag tjatar

Men nedan kan ni få en Greysdos om ni behöver =)

Nu kom E nyss innanför dörren och jag och Elian har myst massor! Vi gick i solen hem, eller han satt i vagnen :) Vädret gör så mycket!


Du vet väl om att du är värdefull?

Mail och kommentarer ni skriver till mig betyder ENORMT mycket. Det är ni som får mig att le lite extra och orka sista stunden på jobbet. TACK för all positiv uppskattning.
image3478
Ha en fortsatt fin dag!

Nu ska jag jobba lite till sen gå en prommis och hämta solstrålen i mitt liv på dagis. Ute är det vårväder och jag ska ikväll prova klänningen, Zryan ska följa med och vara smakråd samt fotograf. Spännande :)

Sommartankar...


Balkongen som är utanför vårt sovrum.

Här kan vi snart vädra våra täcken och ta en kopp kaffe på helgmorgonen =) Jag tror vi ska investera i en cappuccinomaskin sen då vi kan dricka kaffet i trädgården. ÅÅÅ jag tycker det ska bli så skönt att kunna ta det där glaset vitt vin en solig dag efter stranden hemma ( istället för i stan på ett café och betala 100 kr varje gång, men någon gång ibland så kan det vara kul) samtidigt som Elian och vi kan vara ute och middagen blir grillat!!!

Glad morgon efter en lite jobbig natt!


Jippie, det är SÅ kul att sitta på pottan och leka!
Ibland bestämmer sig Elian för att det är dags att tvätta kläder. Så öppnar han vår tvättkorg, slänger ut allting på golvet, öppnar luckan ( barnsäkert men han klarar det) och lägger in kläderna, slår igen luckan och trycker på start. OOps! Om jag tvättar så hjälper han mig att plocka i och ur samt hänga upp den. Det ska börjas i tid :)

Ett tomt Cappuccinopaket kan vara kul!
De här Nescafé dricker jag på jobbet, smakar helt ok.

Natten var kaos, jag la mig trött efter föräldrarmötet och vaknade runt 3 av att Elian ville sova med mig. Jag sov nästan ingenting då han låg och gosade och kramade mig men det var mysigt. Imorse fick han kramper i magen och skrek som en galning. Men jag tror det var förkylningen som krupit ned i magen ( det kan tydligen bli så). Det är därför han han kräktes(förra veckan) sa läkaren. Så vi stannade hemma lite extra imorse och dansade och myste och han var på toppenhumör.

På dagis var han superhappy och gick rakt in! Nu ska jag fokusera på jobbet här! Oj nu är E här också, han mår kanske bättre. Så bra!

Godmorgon FAB tisdag!


Gomorron, nu kör vi till dagis och jobb!
E sover, sjuk. Skriver mer då jag får morgonkaffet på jobbet.

Trygg på dagen!

Nu är jag hemma efter ett bra föräldrarmöte med massa skratt, jordgubbar och annan frukt men framförallt har jag återigen konstaterat vilket fantastiskt dagis Elian går på om dagarna. Känslan jag har då han är där är värd så otroligt mycket. Det är trygghet.

Sov Sött♥



Vår ÄLSKADE Prins♥.
Som vi älskar dig.
Puss o Kram Mamma och Pappa

Vår eftermiddag!

Nu har vi ätit middag och E ligger nerbäddad, han ser verkligen sjuk ut.. Elian sitter och läser en bok vid mina fötter och snart är det duschdags. Det har varit underbart att få rå om honom idag. Som vi båda längtat efter varandra!

Dagens middag är en rätt som min väninna Gro lärt mig så jag kallar den

Gros Parmapasta med Fetaost!
Koka färsk pasta ( ca 4 min)
Blanda i pesto, matlagningsgrädde och lite salt och peppar.
Lägg i smulad / tärnad fetaost + hackade körsbärstomater och uppskuren parmaskinka.
Blanda tillsammans i en stor skål och servera med ett glas iskallt vin eller citronvatten.
Ät och njut!


Elian trivs på jobbet. Jag fick in kontraktet jag skulle få in och sen slappade vi lite i stolen. Elian räknade på miniräknaren och gick en sväng med E. Det första han sa då vi klev ur hissen var Pappa samtidigt som han med bestämda steg gick mot Es avdelning =)

Nu önskar jag er en FANTASTISK kväll! Vi ska som sagt på föräldrarmöte så Onkel kommer och passar hjärtat. Oj nu ska vi byta en bajsblöja här, en Mammas FAB life =)

Till min Syster:



Krya på dig lilla solskensblomma ( Alice) och TACK för en underbar helg hos er!

Börjar bli sjuk?


På jobbet tidigare.

Nu softar jag i vår säng hemma och det är ju SÅ lyxigt att blogga ifrån fina macen. Ringde runt angående mobilt bredband och jag kan ju säga att i Sverige kostar Telenor 199 kr / månade och i Norge 549 kr om du ska kunna koppla upp dig 24/7. Så jag väntar nog. Men det btyder att ni får färre fina bilder dagtid då jag bara fotar med mobilen.

Nu ska jag hämta skatten, har vilat lite och andats, min magkatarr är tillbaka + att både jag och E känner oss smått febriga. Not good. Ska shoppa apelsiner på vägen hem sen. Men nu hämta Elian och inom jobbet för att ringa en kund, Elian får hälsa på sin Pappa så länge.

Jag har Greysabstinens!

Jag saknar Greys Anatomy, jag har tjuvkikat på säsongen somgår i USA så jag får snälla vänta tills de nya avsnitten behagar att släppas på nätet....suck!



Annat jag längtar efter:

SOMMAR♥ Sommarskor, klänningar, kofta utan jacka, fräknar...
Att flytta in i nya huset
Sand mellan tårna i påsk med mina älsklingar
Bröllopet känns kul igen tack vare världens bästa SYSTER som är mitt stöd i livet!



GRATTIS bästa Petronella♥ som fyller år idag, du är en underbar vän som jag är glad att ha i mitt liv.
Jag vet att du också längtar efter Greys ;)

Hade inte någon annan bild at work. Detta är nyårsafton då jag var gravid.
Viktoria, Petronella, Jag och Charlotte!

Bytt kyrka!

Här sker det saker =) Jag har nu bokat ny kyrka och nytt datum. Att följa sitt hjärta känns SÅ rätt!

Ps. Jag tänker snart skriva om mitt beslut att flytta ifrån Sundsvall och hur allt gick till. Får många frågor så jag lovar att sätta mig ned och sammanfatta väldigt snart.

Hur förgyller ni dagen?

image3463
Jag är så tröttis idag så att få ligga i soffan lockar. Men jag villa llra helst piggna till så att dagen blir BRA.
Här ligger vi i soffan igår direkt då jag kom hem.

Vad gör ni idag? Hur förgyller ni er måndag? Jag tänker på solen, mina E och vårt nya hus. Sen har jag startat med en cappuccino som vanligt :) Min kropp saknar att träna så jag har planerat att träna på kvällarna denna veckan, då Elian somnat.

H&M

Jag vet att jag lovade er mina H&Mfynd. Jag shoppade för 699 kr och allt var superfint! Skorna ska jag inviga i Spanien, vi längtar SÅ nu :)


Idag har jag på mig en av topparna och jeansvästen. Allt ifrån H&M såklart. Under har jag ett AmericanApparel-linne ( svart) och till det svarta stuprör ifrån H&M.


Godmorgon!!!

image3464
Skrutten äter yoghurt imorse.
Han är snorig men glad så han är på dagis och de ska på utflykt idag.
Det var obeskrivligt underbart att träffa honom imorse :)

Nu har vi haft morgonmöte på jobbet och solen skiner!

@home in Oslo!

TOTAL lycka! Jag har pussat och kramat på världens mest underbara son och sambo nu. Ska packa upp sen tidigt i säng. TACK för alla fina kommentarer. Det är besöksrekord denna vecka igen. KUL!

image3462

Arlanda!

image3461
Nu är jag strax på Arlanda, har sovit lite till ljuden ifrån barnen bredvid. Man är ju van =)
Ni ser här uppe att ni kan klicka på Om mig under kategorier till vänster i menyraden så hittar ni lite jobbinfo och annat om mig. Ska en dag arkivera så att saker hamnar på rätt plats. Då jag orkar och vill!

Imponerad!

Det sitter en Mamma med sina två små barn här bredvid. Sen sitter det många yngre tjejer med sina ipods och softar. Jag själv känner mig ganska seg. Men, som Mamma (med barnen i närheten)är man ständigt alert, man kan liksom inte dåsa till om man är ensam med barnen. Hon som sitter bredvid svarar på frågor, har stenkoll och verkar vara en underbar Mamma. En Mamma som jag hoppas möts av en underbar Man på deras station och som får fotmassage ikväll och sovmorgon imorgon - det förtjänar hon!


Mår lite bättre efter en kexchoklad med mörk choklad.

Imorgonkväll ska jag och E på det första föräldrarmötet på dagis, det ska bli spännande.

På tåget!

Som ni kanske förstår sitter jag på tåget nu! Mår redan lite illa så jag ska nog försöka vila? Eller vad gör man? Det ska bli underbart att få komma hem till Es armar ikväll.

Alice lekte frisör strax innan Uffe körde mig till tåget. Det kommer jag att sakna, att bli ompysslad och dragen i...Men vi ses ju snart igen!


Alice testar mitt läppstift!

Angående bröllopslokal, klänning och annat så kommer jag inte att visa det här innan bröllopet. Det hoppas jag att ni förstår.

Jag förstår inte?

Stod och väntade på tåget och en Mamma och en son hoppar av här i Sundsvall. Det första hon gör är att tända sin giftpinne och sen har hon den konstant i munnen. Hon drar in luft och blåder ut röken igen. Allt samtidigt som hon lastar väskor hit och dit. Pojken fäktar med sina armar ( kanske 5-6 år gammal) och Mamman nuddar nästan hans jacka, kropp och hår flera gånger med sin äckliga cigarett i mungipan. FY! All rök jag får mitt i ansiktet är INGENTING om man jämför med den stackars sonen.

KÄR!!!

Jag är fulkomligt kär i lokalen, så kär att vi kommer att flytta fram bröllopet till augusti. Ur många aspekter känns det toppen. Vi kan njuta av sommaren i radhuset hela semestern och det är ännu större chanser att vädret är varmt och skönt.

Nu ska vi luncha här, jag och syster kom nyss hem ifrån bröllopsbestyr.

image3458
Mysig brasa imorse.

Sunny Day!

Godmorgon!
Här strålar solen och jag vaknade som igår strax efter 7. Saknar Elian enormt nu. Men ska njuta av sista timmarna med familjen. Ta en prommis har jag lust att göra.


Njut dagen!

Vi reser till Gran Canaria!

Om en månad är vi just nu HÄR!
Det ska bli helt fantastiskt skönt. Vi tänkte på Thailand men kände att reslängd och temperatur kändes bättre på GranCanaria. Dessutom har jag bott där och känner mig safe med sjukvård och annat. Fokus kommer vara att vara tillsammans, mysa, softa, sola och njuta! Vi har valt all inclusive även om vi kommer äta ute en del.  Allt för att vi ska kunna fokusera på det som är viktigast: Att INTE stressa!

Ps. klicka på bilder för att se mer.
NU ska jag softa.

Att hålla ihop

image3455
Vardagsromantik - att kyssas i butiken.
Jag tror att för att hålla ett föhållande fullt av vardag, barn och annat levande så får man inte glömma bort att pussas och kramas. Syster och Uffe har fattat hur man gör =)

Nu ligger jag i sängen och ska läsa blader tills jag somnar. Tiden flyger, den här helgen har varit så härlig och jag gråter alltid en skvätt då jag lämnar alla kära men nu längtar jag MASSOR efter mina E. Elian har tydligen gått omkring och sagt Mamma hela dagarna...Jag pratade med dem på videosamtal då jag lagade middag. Elian satt i en ny pyjamas och log, men rätt som det var blev han ledsen av att se mig.
Mammas Hjärta, jag älskar dig över allt och kommer hem imorgonkväll då du sover. Jag kommer lyfta upp dig och snusa på dig sen ses vi på måndagsmorgon. LÄNGTAR!

Istället för att tänka på hur sorligt det är med avståndet får jag glädjas över att ha en så fantastisk familj här i Sundvall som jag älskar högt. Det känns som hemma då jag ligger i soffan och myser.
Men vårt hem är i Oslo - en stad jag verkligen trivs i!

Sov Sött och glöm inte att du är FANTASTISK!

Semlor och brudklänningar!

Jag tror att jag funnit THE ONE. Klänningen i mina drömmar!!
Ska prova på tisdag, spännande.

Nu äter vi semlor här och har kikat på Melodifestivalen.
MYSIGT :)

Bröllopsmässan!



Bröllopsmässan var inte så spännande. Ganska beige och inte så lyxigt så jag är glad att vi hann mysa med champagne innan. Jag mötte dock min tjej som ska fixa maten och det kändes helt rätt. Jag kommer skriva mer om det senare och tipsa er vart ni kan vända er för catering inför dop, fest, bröllop och andra fester eller tillställningar!

Nu fixar syster mitt hår och vi testar bröllopsfrisyrer. Imorse hann hon toppa mig också, skönt att få fräscht hår igen.

Mys ikväll nu, det ska vi göra.
KRAM

Champagnelördag!


Världens finaste syster!


Här är vi på ÖGAT, jag gjorde en synundersökning och shoppade linser.
Sen gick vi på H&M och jag gjorde några fynd. Kanske visar lite senare. Just nu är jag SÅ mätt, vi har ätit lax, pressad potatis, stekta färska champinjoner och guacamole. Till förrätt Uffes goda vitlöksbröd. Sen har vi shoppat semlor till dessert. Hur vi nu ska orka dem ;)


Vi hamnade på 1891 och lunchade.
Tiden flög iväg och vi drack champagne och hade riktigt girltalk!

Att lyxa till det på en lunch är så härligt. Men salladen var sådär, som plåster på såren fick vi champagne med lite hallonlikör i tror jag det var? Kul idé då maten är sådär, att bjuda på ett litet glas =)


Bra dag!

Dagen har varit supemysig. Inatt drömde jag mardrömmar så strax efter 8 kunde jag inte somna om. Åt en mysig frukost och fick denna goda cappuccino av Uffe då jag precis duschat. Jag blir så bortskämd här. 

Uffes special :)

NU drar vi!

Nu ska vi in till stan. Linskontroll, shopping lunch och bröllopsmässa står på agendan.
NJUT dagen. 

Mina killar!



Lääängesen, morgonmys!
Vi pratar om att Elian klöst sig i ansiktet, nyvakna =)

Många tankar!

Oj så KUL det är att ha en egen mac igen och utan sambo eller son i närheten kan jag ju sitta uppe huuuur länge som helst? Men det ska jag inte, har trots allt varit vaken länge idag. Men jag funderade på bröllop... Det är så många tankar. Jag vet exakt hur jag vill ha det och när jag tänker på dagen ser jag sol. HOPPAS solen kikar fram!

Kanske en gäst kan mobilblogga åt mig live på bröllopet? Någon bild iaf. Vill gärna dela med mig av det stora. 

Sov sött nu igen :)



Mysig kväll och Mammasaknad....

Syster fixar sushi!
Obligatoriskt fredagsmys i huset med sushi eller pizza. 
Idag valde jag sushi :)


Mumsigt!


Efter maten gick jag en prommis i det kalla vädret med vovven. Det var underbart att använda mina snowjobbings och Systers varma vinterjacka då det knarrade under fötterna. Helt ren luft, stjärnklart och i mina kvarter där jag växt upp. ÄLSKAR att komma hem hit. 

Spontant så hälsade jag på Bror med familj, inatt kommer jag somna gott efter att ha kramat om ALLA min älskade älskade syskonbarn.♥♥♥♥

Här är det macinvigning, frisör(?)dags och Lets Dance. 

Sen ringde E och informerade om status. Elian somnade snabbt men har tydligen gått omkring och letat efter mig och sagt MAMMA MAMMA. Lille vän, Mamma kommer snart. Ska bara SOVA först ;)
Jag ska lägga mig strax och försöka sova tills jag vaknar av mig själv. LYX! 

Måste tacka ER för att ni är så underbara. Fick massa fina tips på lokaler och imorgon ska jag göra allt för att ringa en av dem ( men svårt att få svar en lördag...)Är den ledig så bokar vi på studs. 

Sov Sött
Kram ifrån Sundsvall

FESTLOKAL!

Nu frågar jag er igen! Alla som känner till en festlokal, herrgård eller annat som ger en mysig feeling för ca 80 - 100 gäster i Sundsvall, maila mig. [email protected]
Jag är EVIGT tacksam om ni orkar.

KRAM

Ps. Jag vill ha möjlighet att hyra in min egen personal och catering.

Resdag!


Det är så skönt att hinna slappa och tänka på ett tåg. Men jag mår verkligen illa då och då.
Nu myser vi i huset hos Syster och kompani. 






Alice gav mig två presenter, här får ni se en.
Hon har gjort broschen alldeles själv!

FRAMME!

Hemma i Allsta!
Min underbara systerdotter Alice♥ och jag.

Stopp i Gävle!

Vilken FAB dag detta är! Vädret är underbart. Mindre underbart är det att må illa på tåget men just nu sitter jag i Gävle och väntar på nästa tåg så jag hann käka lunch här. Mötet imorse var väldigt intressant, det gjorde att jag vaknade till lite. Var väldigt trött då jag flög så jag sov hela vägen med min svarta sjal på huvudet =)

Har shoppat ALLA helgblader som finns, alltså de som skriver samma sak men det är ju bilderna jag vill åt oavsett. Att resa utan barn känns helt konstigt och fantastiskt. Vilken lyx att bara ha sin handväska och sin resväska på hjul. Kunna ha en cappuccino i ena handen och gå och kissa när man vill. Detta ska jag göra om! MEN saknar Elian hela tiden, tur att han har det så bra med sin Pappa, De ska ha en riktig myshelg, det förtjänar dem =)

Nästa gång jag bloggar blir det ifrån min nya macbook. Hade ibooken (12") tidigare, sen svart macbook och nu en vit. Lite som allt i ett. Lika fin som ibooken men mycket bättre!

Ps. Claes har försökt få tag i ditt nr så jag kunde möta dig här men ingen lycka, KRAM och glad helg!

@ the airport!

Jag blev kroppsvisiterad nyss. De kollade under mina fötter :) Kanske man ser mer farlig ut utan barn på armen? Det var nog rutin, alla smycken pep. Sitter nu vid gaten som är bredvid lekhörnan, saknar Elian redan men denna helg ska bli så mysig! E smsade att de var vakna nu och att Elian är i bra form. Han har ju karneval idag men vi visste inte om han skulle vara i form så det blir fotbollskille han får vara idag:) Omkring mig här boardar människor hit o dit. Om en månad flyger vi till solen:)

TGIF!

Godmorgon!
Nu ska jag strax åka till flygplatsen och ville bara passa på att önska er en underbar dag!




Trött Mamma, Elian är också vaken menjag tror att han somnar om i Es armar nu. ÅÅÅ jag vill också sova lite till, ska göra det på flygbussen :)

Tack för idag!

Imorgon ska min klocka väcka mig strax innan 5 och klockan 9 är jag på Arlanda. Har packat ikväll och oj så enkelt det var då det bara är jag som ska resa. Längtar efter helgen som kommer få mig att känna efter och ta många viktiga beslut. I dagsläget känns bröllopet mindre kul att tänka på tyvärr och jag vill inte att det ska kännas så. Men det är E jag älskar och tanken på att bli hans fru är UNDERBAR! 

Älskar dig E, tack för att du tog mig med storm idag! Det var minst sagt oväntat, men han och Elian hade efter läkarbesöket tydligen shoppat änglaljus, blåst upp 25 ballonger och verkligen förberett. Det är verkligen tanken som räknas.

Hjärteballonger!

Här har vi blåst ut alla ljus och jag har öppnat mitt fina paket.
Bilder säger mer än tusen ord, nu ska jag packa!








Dans!


Här dansar vi idag innan E kom hem och bytte av mig.
"Jag är en Astronaut" går varm här hos oss!


Surprise!

Kom innanför dörren med tårarna brännande bakom ögonlocken efter en tuff dag. Men mina killar totalöverraskade mig! Rosa, röda ballonger, present med fint kort och MASSA fina ljus ( rosor, hjärtan och änglar). Minst sagt en rörd Mamma här nu... E shoppar middag.

Mac is the shit!

Imorgon ska jag shoppa en ny vit macbook, LÄNGTAR!
Hit ska ni gå om ni ska shoppa mac, då får ni shoppa av min trevliga och söta Storebror :)

image3423

blåbärssoppa och lila!

Idag har Elian varit sokm en liten bergochdalbana. Gråtitl, skrikit, skrattat, varit trött men ej velat sova och mest velat vara på min höft. Han har varit mycket hungrig och har druckit blåbärssoppa, lite nyponsoppa och lite gröt med blåbärssoppa och än så länge håller det sig i magen. Fick lägga honom mot hans vilja och det tog en stund men han somnade en pyttestund. Jag hann klä på mig iallafall!


Mina örhängen som jag fick av E♥ i present.
Love them!
(Kyssjohanna.se)


Mysigt ljus idag. Solen strålar och jag hann se champagnelunchen hos Malou.

Kofta så att jag ej fryser på jobbet.
Gråa jeans till och mina svarta skor ifrån Bianco som blivit favoriter.

Njut dagen, strax kommer E och byter av mig så jag får jobba.

lek!


Myser på golvet

Att sitta i en skål och snurra runt runt var KUL!

Nej nu kikar jag på mitt rum istället!



Good Morning!

Godmorgon SOLIGA torsdag!
Inte mycket sömn inatt, Elian drack en liten flaska blåbärssoppa och sen låg han och gosade ( drog) mig i håret. Men han vakbade strax efter 7 och verkade pigg. Men efter en tugga mosad banan var det magknip, skrik och ingenting var bra. Stackars lille vän... HOPPAS han snart mår bra. Det är vackert väder och idag tycker jag att vi ska uppskatta dem vi har lite extra.


Leker då han mår bra. Sen kan det tvärvända och han gallskriker.
Kaos i skåp och lådor då han möblerar om i dem varje dag =)


Here we go again!

Jag har så lust att återigen få veta mer om er som läser. Det kommer nya läsare som stannar kvar vilket känns väldigt kul! Sen ska jag som sagt på ett möte om bloggens framtid på fredag så jag vill veta ÄNNU mer om er som läser. Orkar ni svara blir jag väldigt tacksam( ni behöver inte lämna er id på något vis om ni vill vara anonyma)!

Frågor:

1. Vart bor du?
2. Din ålder?
3. Gift, Sambo, Singel?
4. Har du barn( antal)? Är gravid?
5. Vad gör du just nu? ( arbetar, studerar, föräldraledig, reser runt eller kanske arbetslös?)
6. Varför läser du min blogg?
7. Vad önskar du få läsa mer om i bloggen?

Tusen miljoner tack till er fantastiska läsare för att ni finns!♥♥♥

Nu ska jag fortsätta vårt SOFTtema härhemma =)
Hoppas ni myser!

Ni är fantastiska!

TACK för att ni svarar på mina frågor, jag blir superglad! Då ni skriver att ni vill veta mer om tex min garderob, shopping och dagens outfit så ska jag erkänna att jag gärna kan visa sånt men det är då det liksom känns så mycket HÄR ÄR JAG, SE PÅ MIG! Men jag ska föröska få med mer sånt om det är det ni vill, jag fotar, bloggar och gör det mesta i en rasande fart så vänta bara.... :)


Lånad bild.
Sovrummet med balkong.
ÅÅÅÅ jag vill flytta in helst igår.
Kommer köra på mitt romantiska tema med massa vackra bilder i vita ramar, rosablommigt överkast, vita kuddar, skinnfällar ( vita) på golvet ifrån IKEA och mysigt ljus. Så känns det idag iallafall. Nu ska jag sova, imorgon har jag mycket att fixa.

SOV SÖTT!♥


Ps. Ni kommer få se MASSOR då vi flyttar in och då vi kommer iordning bit för bit. Jag lovar er att jag skriver om saker jag är stolt över, mina prinsar och nu vårt EGET hus.

Inte helt frisk....

Ikväll så käkade vi köttbullar, sås och lingonsylt som jag shoppade på IKEA igår. Självklart potatis till. Jag blev så glad att Elian tog någon tugga men innan läggning efter dusch och ny pyjamas så spydde han igen... Så vi vågar inte skicka honom på dagis imorgon, eller vi VILL inte... Det blir mycket sjukdagar ifrån jobbet men så är det. Jag ska ta morgonpasset imorgon 8-12. Lyxigt att få fira alla♥dag med min skatt!


Här ser han ut som min älskade Farmor, söt men bestämt och koncentrerad. Saknar dig Farmor ( som somnade in då jag kom med Elian i magen, då var han bara några veckor...)
Detta var underhållningen då vi signerade papper för fullt hemma.

E shoppar sitt första hus.
BIG MOMENT!






Vi tar igen förlovningsdagen!

Imorgon är det Valentines Day image3409men vi ska ta igen dagen en annan dag. Det är ju också vår FÖRSTA förlovningsdag men ingen av oss har hunnit med mer än att jobba och vara hemma med vår skatt så vi ska kyssas lite extra imorgon, äta en god middag och jag ska packa. Early morning på fredag. Hoppas ni alla spenderar dagen så att ni blir nöjda. Jag lever efter mottot Valentines Day Every Day ;)

Imorgonkväll ska också Elians karnevalkostym shoppas. Lille vännen ska ha sin första karneval och jag får inte se, men E får klä på och vara stolt Pappa! Karneval = Maskerad på dagis + lekar!




Solig dag!



Vi gick ut i fina vädret en snabbis så att Elian fick luft. Shoppade nybakta krämbullar till mötet. Det var SÅ skönt. Önskar att jag var Mammaledig såna här dagar. Men att jobba korta dagar + hinna med promenader är väldigt lyxigt.

Bloggtoppen och husköp!

Nu har vi signerat alla papper till vårt nya hus! Elian är vild och dricker silad blåbärssoppa. Han har inte kräkts mer och ingen feber =)
Jag fick en
länk ibland kommentarerna, TACK ni söta som röstat!!

JIPPIE!

Solen skiner, jag har signerat på bankpapper och nu är jag hemma med hjärtat som mår BÄTTRE!!!
Lycka =)



Nu röjer jag lite hemma eftersom säljare + mäklare ska komma till oss istället för att vi besöker mäklarkontoret. Ingen barnvakt och minimal lust att släpa med en sjukling ut. Men i skrivande stund är han allt annat än sjukling. Blåbärssoppan har gjort MIRAKEL!

Bra timing?

Vilken tur att jag samarbetar med rätt tjej inför bröllopet =) Fick info om denna nu på lördag i Sundsvall, gissa vem som ska dit?
image3406Event & Bröllopsmässa Plats: Elite Hotel Knaust i Sundsvall Datum: 16 februari 2008, kl 12-17. Event & Bröllopsmässa med ett 40 tal utställare. Modeshow & Bröllopsauktion, Varmt välkommen till en inspirerande dag med Bröllop i fokus.

Ps. TACK för alla fina mail jag fick igår, de värmde. Ska försöka svara ikväll. Lina, jag blev SÅ glad!

Nostalgi!

Älskar dig E.
Här skrev han i bloggen en gång.

Early start!

Natten var okej men Elian sov med oss på slutet och behhöll den välling han fick inatt ( 100ml) men så imorse fick han lite till och allt kom upp då jag skulle gå utanför dörren. Men feberfri är han iaf... Stackars lillhjärtat. Han har druckit lite silad blåbärssoppa så vi hoppas att han snart mår bättre. Ute är det dimma och jag är trött men jag har fått i mig en cappuccino och denna dag ska bli BRA!

På fredag ska jag flyga kl 7.40 och kl 9 har jag ett möte på Arlanda som ska bli väldigt spännande. Sen går tåget till S-vall kl 10. Så jag hoppas att Elian är i mycket bättre form snabbt.

NJUT dagen, snart är helgen här!

Lite mer hus...

När jag ändå är igång. Jag hoppas att vårt stora bord med 8 stolar får plats här men ska be säljaren mäta. Men mitt ögonmått i söndags tror iallafall det... :) Det kommer oavsett bli SÅ mys att sitta här och äta goda middagar.


Lånad bild igen. Nu får ni se resten då vi flyttat in. Vi kommer ju inreda mycket finare hihi.

Drömmer om köket....

Jag vakar över prinsen som sover på soffan. Han vill helst inte dricka utan är bara slapp, men mindre varm. Jag tror han sover sig frisk. Lillplutten. Alla samtal som ringt har jag tyvärr inte kunnat svara på. Men smsa mig fungerar toppen. Just nu måste han få sova.

Planerar lite i huvudet ang köket. Bilden är lånad och jag vet inte vem som fotat det men huset är ju vårt nu hihi. Den rösa färgen blir vit och borde ska ersättas med ett matbord för fyra med vita stolar. Sen är det bänkskiva i trä som ska fixas + mosaik. Men det är inte så viktigt. Bara det blir vitt så är jag nöjd en stund. ÅÅÅÅ jag är så glad att vi fick köpa detta hus. Vi hade TUR!


Lånad bild på vårt kök =)

Liten nyhet!

Jag fick veta att många följer bloggen via Bloggkoll, klicka på image3403
( vid mina länkar nere till vänster) så kan ni också "preunumerera".




Sjukstatus:

Elian körde en repris och tokspydde då jag klev innanför dörren vid tolv. Sen har han duschat pga en läckande äckelblöja och sen har vi pustat ut och sovit i soffan tillsammans. Han är inte varm men E gav paracet så det kan vara den som hjälper. Men lilla magen är inte bra ännu... Uff. Jag ska gå tillbaka till den lilla mjuka ( smalare än tidigare =( ) vackra kroppen som ligger och andas i soffan. Han andas och har så vackra ögon, det är helt otroligt att han är vår!


I hissen på väg ifrån jobbet. Shoppade farris och eplemost på vägen hem, det ska tydligen vara bra för magen. Läkaren sa inget sött om det är en infektion så jag tror inte jag åker till IKEA ikväll och shoppar nypon och blåbärssoppa, eller vad säger ni? Kanske bra att ha? ( Det håller dock inte så länge)

Allt annat blir inställt då man har sjukt barn. Det är ju trots allt han som betyder ALLT. Saknar mina vänner men de finns ju kvar som tur är. Det viktigaste nu är att Elian blir frisk. Mamma vill INTE resa bort på fredag över helgen om du är sjukis lille vän.. Men Pappa är världens bästa - tur det!♥

Sötaste ni!

Tack för era uppmuntrande ord, de betyder mer än ni tror!
Trots att det gungar utanför så står jag med fötterna på jorden och det tackar jag mina närmaste för.
Detta pennställ på jobbet piggar upp mig. Man ska se på det lilla och glädjas, precis som ni skriver!


Shoppat hos Cattungar.
Vill ha ett till så jag kan ett hemma i nya kontoret och ett på jobbet.

Influensa!?

Vi tror att det är influensa Elian har, det har tydligen cirkulerat på dagis. Så han har nog en typ infektion. Det är väl bara att avvänta och få i honom vätska då? Det är så härligt med er som tipsar, stöttar men framförallt berättar om era erfarenheter. Det är er, Syster och Bestemor som terroriseras av mig då Elian är sjuk. TACK för att ni finns!

Mina föräldrar är för tillfället inte så mycket med i bilden. En Morfar som inte undrar hur hans barnbarn har det förutom då vi är i Sundsvall och en Mormor som smsar Aloha ifrån Hawaii och spelar oförstående inför saker som sagts och gjorts... Vad ska man med dem till? Bara för att man enligt blodsband är släkt? Jag tror INTE att blod är tjockare än vatten, jag tror att kärlek och respekt binder människor tillsammans. Ge glädje - få glädje!
Det är därför jag inte skriver mycket om bröllopet, det känns aningens trist att planera ett bröllop utan sina föräldrar. Så samtidigt som vi ska gifta oss den 12 juli funderar jag varje dag på hur vi ska kunna göra det på ett annat vis. Den som lever får se!


Idag saknar jag min BÄSTA kompis Charlotte extra mycket.
Här hälsar hon på mig i Oslo då jag var gravid. ÄLSKLING, önskar SÅ att jag fick vara med dig nu när du har prinsen i magen. Men sen får våra prinsar leka, kusiner som de blir ♥
Love You och är otroligt stolt över dig och allt du gör.


Godmorgon!

Godmorgon!!!

Igår fick vi besök av Bestemor som gosade och kikade på prinsen. Inatt var han varm igen vid 00 och superledsen så vi gav alvedon. Men vid 3 grät han av värme så jag tog honom in till oss. Har lehgat en bit ifrån och utan täcke men jag har inte sovit många stunder. Han har kramat mig, gosat med håret och vela ha mig nära. Även fast han är varm idag tror jag att kärlek hjälper =) Jag ska ringa läkaren ifrån jobbet och höra med dem. Han har ju inte ätit något som han fått behålla på länge nu... Bara vatten.

Njut morgonen och alla ni som har små barn som vaknat inatt eller tiiidigt imorse, tänk så skönt att de iallafall är friska =)


TACK

Tack för alla FANTASTISKA Gratulationer, så glad jag blir! Elian har kräkts, fått mer feber och mest varit slapp. Man känner sig så hjälplös. Han vill äta då han mår bra men så får han hög feber och kräks upp allting och man ska inte överdosera paracet... HOPPAS HOPPAS han sover vidare nu och vaknar frisk imorgon. Men han lär ju bli hungrig. Nej usch det värker i min kropp av att han mår så här...

Angående huset så känns det SÅ bra. Jag var tuff mot mäklaren så vi fick den till ett bra pris och vi har verkligen fyndat =) Det som ska fixas är köket ( måla två väggar vita, evt sätta mosaik ) och staketet ute ska vitmålas. Sen är allt ljust och fint och golven är trä rakt igenom hela huset. De ljusa tonerna ska en dag bli vita men först ska vi flytta in. Det blir dagen efter vi kommer hem ifrån Gran Canaria.

Ni kommer SJÄLVKLART få se bilder då vi flyttat in. Jag LÄNGTAR!

Vi borde fira med Moet ikväll, den ligger iskall i kylen men jag känner att det inte är rätt då lilla hjärtat som betyder MEST i världen för oss är sjukis. Så det tar vi igen.

Njut kvällen alla underbara, vi går på rosa små (spy)moln härhemma ;)


Nästa jul firar vi i nya huset!

Total lycka!

Ibland feber, spyor, leenden och gråt så har vi en glädjande nyhet: VI SKA FLYTTA TILL RADHUS!!!!!!!


image3396
Elian firar med att TRYCKA i sig sockerkaka......
Nu ska jag ringa E och upplysa honom, ni fick veta först av ALLA!

to be continued...

Feber!

Elian har sovit hela förmiddagen och jag har haft smskontakt med E. Jag hann sälja två salg precis innan jag sprang hemåt. Då jag öppnade dörren står det en superfebrig son som gallskriker och han har precis kräkts. E torkar kräks i kostymen och vi byttes av. Sen har vi myst och nu försöker jag få honom att bara ligga och vila framför tvn ( med mig såklart). Alvedon har han fått och han dricker vatten och resorb. Han är så duktig. Lilla vännen vår!!!


Det känns som bebistiden igen.
Vi alldeles nyss.


Houseshopping!?

Mitt huvud är i huset nu...Inte på jobb.
Återkommer så snart jag sålt lite och då jag vet om vi får huset!

Tvätta tvätta!

Oj oj så många maskiner som tvättades igår. Elians feber steg och då kräktes stackars igen. Byta i sängen, duscha ledsen Elian och sen söva med lite vatten. Puh!

Han har sovit inatt men vaknade runt 5 och sen dess har jag legat vaken och väntat på att han ska vakna ( av hunger men han sov till 7 igen ) och drömt om huset... Vi kommer en bit utanför stan men det är SÅ fint och ett perfekt ställe att bo på med barn. Elian ska ju naturligtvis om vi kan få syskon!!

Nyss drack jag min morgonvälling med Elian i famnen och han fick em halv flaska då han vaknade så vi får se hur det går om den får stanna i magen. Han verkar pigg men liiite varm.
Nu ska jag kila till jobbet och göra en bra insats, måste nämligen byta av E efter halva dagen dvs kl 12. Ha en underbar måndag!!

Viktigt meddelande till alla MAMMOR:

Idag skickar jag MASSA härlig energi till alla MAMMOR därute. Nu undrar ni vad som sker? Jo i Norge är det Mors Dag idag♥ För två år sen så hade jag en liiiten mage men jag kände mig väldigt gravid och jag minns känslan som igår. Hur helig dagen kändes för mig eftersom jag skulle bli ( var redan sen dag ett då jag väntade Elian men det förstår ju inte de andra ;)) MAMMA! Så idag vill jag att vi Mammor peppar varandra, ger varandra en komplimang men framförallt tar hand om sig själva. Unna dig att inte vara så "duktig" utan ta den där långa sköna duschen, förför din man för att du vill eller ligg i raggsockarna och käka glass. Det som får DIG att må bra. Då får vi glada Mammor = Lyckliga Barn!


Mors dag 2006.

Speciella, Underbara, Fantastiska, Starka Mammor som jag vill gratta lite extra är ( i bokstavsordning =)):

Amanda med sina två små tjejer med hemliga namn hihi :)
AnnaStina med Johanna
Anki med sina söner
Aslaug Med Pernille och Henrik
Camilla med Peo
Charlotte med prinsen i magen
Emma med Elsa
Emelie med Wilma
Engla med Jolie
Grethe - vår fantastiska Bestemor! med Jan Eivind, Håvard och Heidi
Gro med Helena
Hanna med Oskar
Josephine med Tilly
Kattis med Mion och Elma
Kristine med Scott
Linda med Manne och Hannes
Maria med Emilia och Tilde
Monica med Nickolas
Tinna med Isak och Alice
Satu med Cassie
Sofia S med Hedda
Stina med Maja
Susanne med Sara Maxima + storebror
Suzanne med Ida och Oliwer
Therese Ö med Lucas, den vackraste ängeln i himmelen!
Therese med Maria
Ullis med Ellen och Manne
Zryan med Hanna

+ alla ni andra UNDERBARA som kikar in här hos oss och skriver söta kommentarer. Det känns som jag känner er lite =) Anna-Lena, Mölnobo, Sjuksköterskan, Malin ( Barnlycka) mfl. Tack för att ni finns, ni förgyller mina dagar!!

image3383
Mammor med barn på shopping i somras. AnnaStina jag SAKNAR dig SÅÅÅÅÅ!♥



Elian vaken en stund igen

Just nu springer Elian omkring i ny blöja med en ballong i ena handen och dammsugaren i den andra. Han har sovit en del i eftermiddag men tillslut fick han alvedon då han var brännvarm + kräktes. Tänkte att vi då märker om han är magsjuk eller om det beror på febern ( kräkts tre ggr). Nu bajsade han så det känns som framsteg och jag tror att han är extremt värmekänslig... Någon som har ett sånt barn?  Snart ska han sova igen men han får springa omkring lite till. Den lilla yoghurt han fick vid 15 är för längesen ute ur hans mage så det är bara vatten i den nu...


Tröttis


Älskar Mammalivet!
Vi åt McD idag, jag kycklingfiléburgare med morätter och mineralvatten, Elian nuggets och mjölk och Es meny ska vi inte tala om =)

GRATTIS!!!

Vinnaren av det fina halsbandet är:


"Postat av: ejmis

Hos Cattungar hittade jag jättefina glas och skålar som jag tycker om. Som "gå-bort-present" skulle jag fylla skålarna med lämpligt innehåll =) Jag tycker om att ge bort små korgar eller fina påsar med blandat innehåll. Presenter ska ju vara personliga tycker jag och en sån gåva med lite olika saker brukar alltid vara uppskattat. Det kan vara en påse gott te, en kaka god choklad, lite god ost med kex, en pocketbok, en härlig hudkräm ja variationerna är oändliga beroende på vem man ska ge. Blir vi bortbjudna "helt apropå" och jag inte har haft tid att förbereda något så "piffar" jag upp en flaska gott vin med lite presentsnören ;)

2008-feb-10 @ 10:34 URL: http://ejmis.blogg.se "

Massa GRATTISkramar till dig!! Maila mig din adress så kommer hjärtehalsbandet♥ i posten!
Det är KUL att ni har bra gåborttips som ni delat mer er av, alla är vi bjudna då och då på små eller stora tillställningar.


Vinsten kommer ifrån Cattungar.

Solig Söndag!

Nu har jag kommit in efter en härlig prommis i solen! Tyvärr blev det en prommis utan mina killar. På vägen till visningen så kaskadkrältes Elian... Jag gav honom välling i bilen eftersom han inte ville äta varken innan han förmiddagssov eller efter. Tydligen så mådde han alltså illa. Sen då vi kom hem så kräktes han en gång till och nu sover han. Om jag ska följa min instinkt så är det pga feber. HOPPAS han vaknar piggelin sen. E har ont i huvudet. Men jag hoppas att vi får leva LÄNGE så vi kan mysa andra soliga söndagar. Det var MÅNGA par med bebisar som vare ute och gick i sköna vädret.

Visningen då? Den var FAB. Imorgon ska jag ringa banken, sen ska vi bjuda på huset. Ni får se bilder OM vi får det. Håll alla tummar är ni snälla för detta kändes rätt för oss båda ( alla tre, Elian var dock ej i form så han hängde mest i min famn). TUR i oturen att han inte kräktes innan, då hade vi aldrig kört och heller aldrig fått se detta fina radhus.


Sötnosen imorse, vi hade en härlig morgon tillsammans!


Nallen är mysig.
Jag shoppade den åt E i hans adventskalender då Elian låg i min mage =)


Vackra skatten! En Mamma FÅR skryta ;)
De rosa rosorna i bakgrunden är nästan döda, jag fick dem av Tore på vårt födelsedagskalas. Det är så skönt att E har härliga vänner, det känns tryggt och väldigt sött av honom att shoppa 20 rosor åt mig. Sen fick vi en söt bok som heter Trilletur ( barnvagnspromenad ) i Oslo med en vacker text skriven åt oss båda inuti. Tore - You are a STAR!


Vackert väder!
Man mår bra av att promenera men utan vagn känns det alltid som något saknas.... :)

Påminner er om tävlingen, vinnaren utses ikväll efter kl 20.

Hjärta!

Elian är uttråkad hemma med oss tror jag allt =) Han var döless och ville sova redan strax efter 10, både idag och igår. Nu sover mina E och jag har hunnit prata med BÄSTA Syster, kikat extra på radhuset, tänkt på framtiden, duschat och ska nu klä på mig och väcka stora E.


Hjärtat är ifrån Elian till mig ( gjort på dagis till Mors Dag)
TACK käraste skatten.

Oj nu vaknar Elian, det var bara en kortis tror jag, men det passar perfekt!

Bollkillen

Ikväll har det varit som att vara ensam eftersom E somnade tidigt. Det var tydligen en mycket fin gala igår och se flög tidigt imorse så efter att ha varit ute med Elian så somnade han härhemma =) Elian och jag hade en fab timme innan läggdags, bara myste med varandra och lekte i lugn och ro. Nu har jag planerat lite inför resa och annat och ska snart lägga mig och sova, men först läsa bok =)


Vi satt och rullade bollen emellan oss och det var SÅ kul tyckte min sötnos.
Mitt hjärta svämmar över av all kärlek. Nu ska jag lägga mig bredvid min andra stora kärlek en modell större =)

Sov Sött, imorgon är det SÖNDAG!

Lugn lördagskväll

image3382
Jag ser på Gynning och mina boys sover sött!

Fick precis ett sms om vin ikväll men vågar inte chansa nu när jag haft så ont idag. Så det är jag och allt onyttigt som finns härhemma....OOps fanns...
Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter och vi ska kika på ett radhus. Lite osäkra på området men pratade med Ashi♥ igår och har tänkt mycket på hennes ord. Det handlar om den relationen man får till grannar och närmiljö. Jag vill att Elian ska växa upp med bra människor och att han ska kunna springa hem till härliga grannar på besök. Vi ger det en chans! Sen ska jag ta en mysig prommis med vagnen också, alltför längesen!

HOPPAS!

Hoppas att ni njutit dagen fylld av solsken med goda vänner, eller ensam och i ro, kanske druckit en god kaffe på stan, shoppat eller firat något? Det ska jag göra nästa helg, ha en FAB lördag alltså =) Nu är det mysdress som gäller och killarna är på ingång.


Pratar med E om dagens mat... Vet fortsatt ej vad han kommer hem med =)

Ensam Mamma!

Solen strålar och mina killar är ute på äventyr i Frognerparken. E kom hem med alltför mycket godis och HÄRLIGA svenska tidningar, tack sötaste E. Jag hade inte ens nämnt det =) Men nu ska jag försöka sova lite till. Det känns dock så trist att helgen förstörs pga mitt huvud, Jäkla migrän.


Fixardag!



Elian och jag har fixat på hans rum men vi behöver Pappahjälp för att kunna bära så vi dammsög och nu sover han sött inne i sin säng och jag har tagit en dusch. Det är underbart väder ute men jag känner att jag behöver sova så jag ska passa på då E kommer hem. Han landade nyss i Oslo!

LÖRDAG!

Imorse var det kl 6 som Elian vaknade så här är vi uppe med tända ljus och det är fullt röj =) Ville bara påminna er om tävlingen och önska er en riktigt GOD MORGON!!

Möhippa, jag?

Något stort skedde idag. En underbar vännna började prata om Möhippa och helt plötsligt blev jag så medveten om hur snart det sker. Vi blir Man och Fru. Tack underbara Zryan för att du finns i mitt liv, din värme borde ALLA ha. Så alla girls - Zryan håller i trådarna om ni vill hjälpa till =)

Nu ska jag sova, önskar er en god natt!


Ska drömma om solen och vår framtid inatt...

Vår fredag!

Oj vilken mysig dag! Jag har hela dagen varit trött eftersom jag varit vaken sen kl 4 men det har gått bra. På slutet genom godis, lite bus som att sätta Elian framför tvn med en skål yoghurt så jag fick läsa reportaget om Gry i MAMA. Det gav mig extra styrka, de fem minuterna som jag fick i ro. Annars är det fullt ös. Elian ska äta alla bananer han ser, klättra ÖVERALLT och självklart inte borsta tänderna. Går han inte eller åker med sin bil så ska han dra stolar dit han vill och klättra upp till matstolen, köksbordet eller diskbänken. Men bäst i världen är han!

Som Mamma i en relation med en närvarande Pappa blir jag bortskämd och jag älskar att vi delar på allt. Så såna här dagar är fantastiska samtidigt som det idag passade aningen dåligt men hade E varit hemma hade jag sovit bort hela eftermiddagen = inte mött Elian så mycket. Så man får se det positiva i allt som sker.

När jag precis kommit till dagis så var den en annan fröken som hjälpt till idag och det var hon som jobbade sista timmen så det var henne jag mötte ( vår favvis hade kurs idag). Till saken, Elian blev glad och klädde snällt på sig. Jag kände total lycka och skulle precis säga glad fredag och gå med mitt hjärta men så säger hon:
-Långa dagar för honom.
Då spelade inte något annat någon roll. Jag hade stressat som en galning till posten, handlat mat, sprungit in med allt hemma och kört snabbt till dagis. Jag lämnade honom 8.30 och han sover nästan två timmar på dagen så det var ca fem vakna timmar han varit där.... Annars då jag kommer innan 15 säger alltid fröknarna som känner honom att han mår så bra och jag har diskuterat dagens längd med dem och de säger att han inte alls behövs hämtas tidigare, alltså han är aldrig trött eller grinig mot eftermiddagen som vissa barn blir. Så vi har sagt att inte före 15 så hinner han leka färdigt efter vila, frukt och yoghurt.
I bilen forsade mina tårar och jag kände mig som världens sämsta Mamma. Men jag vet ju att jag inte är det plus att de också sa att han ätit och sovit bra, men ändå. Jag har verkligen TUR med hans två "ordinarie" fröknar. De är som änglar! Sånt är viktigt, att tänka på vad man säger till Mammor som gör ALLT för att få vardagen att gå ihop och nu har jag ändå valt att jobba 75% samt att vi bor nära dagis och jobb = sparar tid.
Go alla Mamas och Papas därute, alla ni älskar era barn det VET jag!!!
Jag tänker prata med vår fröken på måndag och se om något förändrats de sista dagarna eftersom jag blev väldigt illa berörd.

Det var dagens första tårar och de andra kom då Elian satt på en stol på sitt rum och spelade synth och dansade. Hela han lyser av glädje då han spelar och han gungar i takt, klappar händer och hoppar. Jag satt och luktade på honom och insåg att livet är så fantastiskt och tänkte på hur mycket jag vill att han ska få det bra i sitt liv( blev rörd och tårarna rann). Då tar han en paus, ser på mig med sina blåa himmelsögon och ger mig en puss och en kram. Sen fortsatte han att dansa och spela och vi båda njöt stunden tillsammans. Att få vara din mor Elian är det största som finns!!!!


I sin egen värld.


Kramas lite då han borstade ut mina lockar. Han såg ut som en frisör, sprang omkring runt mig och borstade med hela armarna. Haha kanske en blivande stylist?




Paket i posten!

Nätshopping är min nya grej :)

Ifrån Cattungar shoppade vi leggings, en lejontrofè att ha på väggen inne hos Elian eftersom han är född i lejonets tecken och en söt liten skål. Elian fick också ett paket som innehöll en matchande tröja till de leggings han redan har, TACK den ska invigas imorgon!



Nu äter jag alldeles för mycket godis och myser i soffan. La Elian en kvart tidigt eftersom jag kände att det passade bra. Kikade in nu och han ligger som jag la ned honom under täcket. Kvällarna går så otroligt bra, han somnar själv och har slutat protestera det minsta. Duktiga duktiga killen som gillar att sova♥

Bananas!


Elian ÄLSKAR bananer, här fick han syn på en innan middagen var färdig så han var minst sagt sugen =)

Vi har ätit mysig middag, spelat synth, tittat i böcker och myst. Jag fick tårar i ögonen två gånger idag. Skriver mer om det sen. Om två timmar sover Lilleman, då kan jag blogga och softa.
Ha en FAB fredagseftermiddag så länge!

Tävling inför Valentines Day!

Nu har vi en ny tävling som startar! Vinsten kommer ifrån Cattungar (där jag shoppat och hämtade ut ett paket ifrån idag, ska visa er då Elian sover)och är ett sött halsband med hjärta i glas.

Vill du tävla? Klicka dig in till Cattungar och ta en titt, sen vill jag veta vilket tips du har på gåbortpresent!? Alltså om du fick välja vadsomhelst som passa att ge då man ska bort på en Mammalunch, Jobbmiddag, Barnkalas eller vadsomhelst. Gärna de små sakerna som inte kostar för mycket som man har råd att ge bort. Skriv till vilken typ av bjudning, vilken produkt och varför. Detta för att jag tycker det är kul att se hur andra tycker och tänker. Vinnaren lottas på söndagskvällen efter kl 20.

Lycka Till!♥

image3365
Vackert halsband ifrån Cattungar.se

Happy!!!!

28271-3361
Hjärtat imorse!
Jag visste att han skulle vakna glad om jag slapp väcka honom.


Nu ska jag kila iväg och handla, gå på posten och hämta Elian. Vi ska ha mysdag tillsammans och laga middag. Köttfärssås och spagetti står på menyn. E har det bra på galan i Sthlm och smsade nyss att de ser en bra show med många kända människor. Undrar om han har koll på svenska kändisar?! :)

Naglar






Här är mina naglar ( akryl)! Jag kan ge er ett bra pris om ni hälsar ifrån mig. Ord pris för ett set är 690 kr men ni betalar endast 500 kr för att få fina naglar.
Salongen ligger i Oslo, på Bislett.

Lockar på jobb!

Idag ska jag bjuda på fredagsfika, det blir hallonsmoothies! Så min mixer ligger i väskan idag =) Zryan fotade mig nyss så ni ska få se lite lockar :)


Tokig morgon - på ett bra vis!

Jaha. Elian sover fortfarane efter sin hostiga stund inatt... Jag har tom hunnit lagt håret på värmespolar ( pratade med min nageltjej (igår)som också är frisör om att jag ALDRIG fixar håret på vardagar...hinner inte). Jag ger gärna Elian en extra stund så att han får en vra dag på dagis istället för att han ska vara supertrött. Snacka om vra timing att han sover lite extra då E inte är hemma och fixar allt med Elian. Det är ju han som alltid klär på, borstar tänder och lämnar.

Men nästa fredag är det jag som är på väg till Arlanda denna tid, JIPPIE!


Jag alldeles nyss innan jag kom på att jag hinner lägga håret på mina värmespolar.
Mina Babyliss har hängt med sen jag jobbade på NK då jag gick i gymnasiet. Love them.

Early...

Elian vaknade 4, kom in till oss och låg och hostade...Somnade inte om så han fick välling i sin säng. Kl 6 klev E upp, han ska flyga till Sthlm på Schibsted Sales Award. Nu ska jag duscha innan hjärtat vaknar till denna FAB FREDAG!

Snart fredag!!

Dagen har flygit fram! Landade i soffan med E för en timme sen och här är vi fast. Önskar er en skön kväll. Imorgon är det FREDAG!!!


Leker i väntrummet på Helsestasjonen.
Jag blev SÅ bebissjuk då jag såg de små små små vägas och mätas... *suck*


Duktiga killen som nyss tagit vaccine. Äter banan och softar lite.

Den norske gentlemannen!


Här har vi Öyvind som ni tidigare skymtat i bloggen. Han är den snällaste killen som finns och dessutom är han singel =) Nu har du chansen att få gå på dejt med honom. Maila mig [email protected] kort presentation om dig själv samt en liten bild. Ni måste självklart antingen komma till Oslo eller bo här.

Bild ifrån Facebook.

Lite fakta( som jag skrivit utan godkänning men som jag vet är sant :):
Ålder: 25
Gör på fritiden: Ser på fotboll, film, umgås med vänner, shoppar, tycker om att resa och är alltid positivt inställd. Han är inte killen som bangar en romantisk tur på ski ( längdskidor)♥
Längd: 190 cm
Är duktig på : Att laga mat, få andra att känna sig välkomna, omtyckta och uppskattade. Jobba, träna och att le.
Rökfri.

Låter detta för bra för att vara sant? Det ÄR sant!


Alldeles nyss på jobbet i tröjan vi fick nu då vi samarbetar med Finn.no
Mannen på tröjan är känd som "Finnmannen" som Iprenmannen i Sverige :)

Sunny Day!

Idag strålar solen ute och vi har precis ätit lunch och till dessert fick vi marsipantårta. Minst sagt en mätt avdelning som sitter här nu =) Idag ska jag hämta Elian strax innan halv tre och sen kör vi och låter Bestemor vaccinera. Ska också fixa naglarna idag. Allting känns roligare på en solig dag =)


Cappuccino innan lunch på jobb!

Good News!


Elian upptäcker en bra nyhet.....


Hmm, kan man nu söka på Finn.no och komma direkt till vår bedriftskatalog Sesam?!


Detta är ju TOPPEN!

Happy torsdag allihopa!
Jag har en del mail jag inte hunnit svara på men många handlar om Norge, jobb, bostad osv. Då ska jag faktiskt tipsa er om Finn.no.
Där finner ni jobb ( stillinger), lägenhet att hyra ( eiendom, til leie).
Nu ska jag jobba lite här :)

POST!

Idag hade vi fått post ifrån Slimcase. Kan inte visa allting då det är presenter men allt var SUPERfint!
Här ser ni ett etui för snudosan:


Tack snälla, allt var verkligen som jag tänkt mig!

Ps. Här fick ni norsk stavning också.

Äventyr!

Idag testade vi något nytt! Jag tog bussen och hämtade Elian och sen traskade vi tillsammans till bussen och hem. Han tyckte det var spännande =) Nu busar E och E och vi får snart besök. Jag har avbokat naglar, har så ont i magen. Ikväll ska jag ha ännu en soft kväll. Ibland behövs dem mer än annars ;)


Vi på bussen.

Inget vaccin idag heller :)


Teckning av Elian på dagis.

Jag sitter på jobbet fortfarande... E har råkat ta med sin nyckeln till bilen så jag kommer inte någonstans. Hade kunnat gå tur till dagis i ösregnet men vi hinner oavsett inte till vaccinationstid så jag kör då E är tillbaka och får vaccinera imorgon. Så kan det gå!

Tack för idag!

Dagen har varit toppen på jobbet trots min trötthet. Ikväll ska jag lägga mig efter What about Brian så att jag är pigg imorgon. Nej nu ska jag bege mig ut i slasket och hämta Lilleman på dagis, vi ska vaccinera honom mot en massa dumma sjukdomar. Sen hem och mysa och ikväll ska jag få nya fina naglar igen!


Tack!

En anonym tipsade om denna länk.
Jag tycker det är kul att folk har så lite att göra så att de spekulerar som de gör ( i kommentarerna). Så här ger jag er lite trafik :)

Mums!


Igår åt jag selleri med dipp, så gott!
Det är Anne som inspirerat mig :)


Morgon!


Här är vi innan dagis och jobb. Både jag och E lämnade idag men det gick bäst då jag smög undan och E lämnade tillslut. Ingen gråt. Idag ska Elian på tur så han fick med matpakke ( matsäck).
Önskar er alla en FAB dag!

Vardagskväll hos oss

Nu har vi lagt Elian lite senare än vanligt och vi ska bara softa framför tvn ikväll. LÄNGTAR! Något jag längtade efter idag efter lunchen var en SEMLA, så jag ringde till alla bagerier i närheten som jag tidigare sett sälja semlor. Men de säljs oftast med hallonsylt i.... Oavsett de hade slutat sälja dem eftersom det var Fasteloven i söndags så ingen semla på fettisdag för mig =( Mandelmassa, svensk grädde och själva brödet är ju SÅ gott. Så njut ni som fått äta idag =)

Jag hann träna iaf vilket är skönt!


Alla hemma!

Nu är vi alla hemma, E kom precis innandör dörren så han och Elian busar. Egentligen lockar det att vara hemma nu men jag tänkte ta på mig träningskläder och gå ut i slasket mot gymet. Man behöver ta sig i kragen för att få energi. Någon annan som tar en prommis, tränar eller kanske redan gjort idag? DUKTIGT isåfall :)



Imorse på jobbet. Testar ut en del ting på min nya kollega Runar.

Prins....

Elian fick paket idag, som jag beställt ifrån Cattungar. Hans rum visar att han är en liten prins =)


249 kr hos Cattungar.


Kronan han hade på sin ettårsdag!


Gåva ifrån Engla, just nu är det tidningsannonsen i den men vi ska framkalla nya bilder snart.


Elians dörrskylt, gåva ifrån Janina.


Snart ska jag hämta Elian!!


Här sitter hjärtat i Alices dockvagn i mitt barndomshem där Syster + familj nu bor.

Nu ska jag snart hämta Elian på dagis, jag LÄNGTAR!! Vi har haft kurs, träning och en del annat! En och annan cappuccino shoppas varje dag nu när det är grått ute. Som jag längtar efter vår. Ni piggar upp mig med era söta kommentarer♥

Bebis!!!

På jobb är det fullt ös och jag har haft feber inatt så jag är lite trött men det går fint! Hoppas ni har en mysig tisdag, jag tycker veckor och dagar flyger fram. Igårkväll låg jag och såg på bilder i min gamla mobil och drömde mig tillbaka till bebistiden. Elian som sov på mitt bröst, ammade, log och var en liten klump. Nu är han en liten tuff kille som springer, skrattar, pratar och busar. Fantastiskt! TACK för att VI fått denna gåva!




Axel&Ida hos Barnlycka!

Just ja, glömde lägga in detta inlägg tidigare så nu gör jag det:

Detta fina regnskydd ifråm Axel&Ida har jag fått ifrån
Barnlycka. Bugaboos eget är väldigt otympligt och stort att ha liggandes under vagnen men detta lägger du i en liten påse och den kan lätt ligga i varukorgen utan att ta mycket plats. Det fungerar bra nu då Elian är lite större men jag tror att det passar bättre på andra vagntyper. Om du ska använda det på en BB så blir det aningen för litet ( regn kan komma på åkpåsen, men vi har en vind och nästan vattentät så det gör ingenting) och suflett måste vara i mittenläge. Men jag slår ett slag för regnskyddet ändå för det är fint, lätt, det har en ficka man fäller upp om barnet är vakent och vill se ut och blommorna är söta reflexer i mörkret. Dessutom har vi matchande shoppingpåse så detta kommer vi att använda!







Tack snälla söta Malin på Barnlycka för att vi får testa fina saker =)


Anne, du är fab!

Vilken mysig kväll! Jag fick besök av Anne och vi har druckit te, ätit popcorn och pratat om livet. Det är så skönt med vänner. Anne betyder mycket för mig då vi känt varandra sen jag flyttade hit. Vi var båda två nya på jobbet och jag hade bott i Oslo i två dagar. En del tokigheter har vi upplevt och vi har rest till Köpenhamn, Prag och varit på många fester tillsammans. Hon är en fantastisk person!


Anne i min soffa!

Nu ska jag lägga mig och läsa, är så trött efter dagen. Imorgon ska vi ha mer kurs och workshop.
Sov Sött alla ni fantastiska!♥

Lycka!

Elian lägger sig så fint varje kväll kl 19 och sover numera oftast till minst 6.30, får välling i vår säng och sen kliver han och E upp då jag duschat. Jag är så LYCKLIG! Första tiden var det mycket amma, bära, vagga och sjunga. Det hade sin tjusning men han somnade sällan före 23 och jag måste säga vilken lycka det är att han får sova skönt samtidigt som vi får lite egentid. E är på bio och jag softar i soffan.

Hoppas ni har en FAB kväll!

Matlagning!

Idag hämtade jag Elian halv fyra idag och det verkar vara en perfekt tid. Han var glad att se mig, ingen ledsen reaktion och han vinkade hejdå till barnen. Jag tror han behöver den lekstunden efter att ha sovit och ätit. Sen hem och bytte bil mot vagn och mötte E. Jag behövde posta min telefon som är stendöd då någon ringer så nu är det gjort!

Nu sitter Elian på golvet och lagar mat och jag lagar lax i ugnen med champinjonsås och ris. Han är världens sötaste kock enligt mig ;)




@work!


Jag imorse.

Nu har vi haft ett BRA möte, informerar er så snart jag får lov. Kanske redan imorgon!
Alldeles nyss så fick jag en present ifrån Anne, jag blev superhappy.
Ett rosa prinsesspannband!


TACK Anne, you made my day!♥


Godmorgon!!

Nu sitter vi på jobbet men vi jobbar inte  :) Allt ligger nede just nu pga nyheter som sker. Möte kl 10 sen lunch. Dagen kommer bestå av kurs till stor del. Lite kul med omväxling!

Smink...

Jag har fått en del sminkfrågor och tänkte bara skriva ned vilka produkter som finns i min sminkväska just nu.
Jag använder MaryKays foundation som inte är smink utan hudvård = täcker inte till porerna, sen har jag ofta en ljus ögonskugga(Just nu Max Factor) och brun kajal, brunt ögonsskugga(H&M), svart mascara (MaryKay) och ett lipgloss eller läppstift. Jag har ett rouge som heter Apricot Breeze ifrån Mary Kay och just nu två st ifrån H&M som är såna kulor i en rund burk.(Bronzing powder pearls & Shimmering Powder Pearls) De fungerar riktigt bra tycker jag och jag gillar att variera.

Oftast vill jag vara lite rosig om kinderna dagtid medans det kvällstid kan behövas lite solrouge. Jag är just nu väldigt blek men jag trivs med det. Oavsett så lägger jag väldigt kort tid på att sminka mig så att det inte blir något som ej hinns med. På fest har jag ofta en mörk skugga, just nu är Chanels svarta min favorit!


Denna är en perfekt skugga att fylla i dina ögonbryn med. Jag har letat i butiken men ej funnit den då min snart är slut men nu klickade jag hem den ifrån H&Ms webshop!


Nu ska jag fortsätta onyttighetstemat på denna helg i soffan och sen se En annan del av Köping som ska vara bra. Såg på Nyhetsmorgon imorse och kvinnan som var där var ju så härlig. Det är en serie jag missat.
Njut kvällen, imorgon väntar en ny vecka. Vi har mycket spännande som sker på jobbet och vi har en del utbildning!

Soft Söndag!

Nu är vi hemma och Elian har nyss lagt sig. Vi shoppade pizzor, hämtade upp Onkel och hälsade på Bestemor. Jättemysigt! Denna helg har vi ätit pizza varje dag, så kan det gå ibland =) Dagen har varit jättemysig. Soft start med mycket sömn och sen gick jag och Elian ut i snön. Det var kul men lite jobbigt att falla på hård is tyckte han.


Ovant att pulsa....

Mina älsklingar myser hos Bestemor!



Vår Prins!

Nedan ser ni en lite småtrött kille igår. Men jag är glad att han sov så mycket eftersom han idag verkar vara i toppform! Inget glädjer mitt hjärta mer än att han mår bra!



Men detta är idag:


ÄLSKAR DIG!

Hos Anne:


Anne!


Jag och Anne.


Posering? Denna tjej till vänster ska också gifta sig i sommar så vi pratade klänningar och annat =)
Anne kände sig kort?


Zryan kom lite sent efter en möhippa, men hon är med på en bild på ett hörn =)


Jag försökte fota min klänning, men spegeln satt så lågt :)
Sen åkte jag hem ganska tidigt efter låååång kötid i telefonen till taxi. Idag mår jag toppen, vill orka med Elian!

Godmorgon lördag!


Igår var det så här fint ute men vi var bara inne.
Idag öser snön ner men ingen sol. Eftersom Elian inte fick tillbaka sin feber igår så ska vi ut och leka!!!

Nu har jag precis bytt av E så jag och Elian har tänt ljus och myser. Igår gick jag ganska sent en sväng på Annes fest ändå. Hon ska flytta så det känns som att jag verkligen ville vara med på hennes sista kväll.




Sunny days!

Efter familjemöte där vi kikat på budget för feb/mars här i huset så har vi tagit ett soligt beslut =) Vi reser till Gran Canaria i påsk. Informerar närmare avresa vart vi ska. ÅÅÅÅ det ska bli så lovely, sol, pool, strand, mat och vila med mina älsklingar.

image3313

Mer partaj!


Det dansades friskt hos oss igår :)

Watch and learn E? Inför bröllopet kanske?
Absolut kvällens bästa bild enligt mig!


Mina tjejer minglar lite.

Fotar dem på dansgolvet på Onkel Donald då de fotar sig själva =)


Sent sent...

Världsbästa Anne har ikväll fest som jag SÅ gärna hade gått på... Men nu är Elian krasslig och vi har ätit allt onyttigt som finns och dagens outfit är pyjamasbrallor. Men jag ska se an formen till Elian då han sovit en stund. Han går alltid först.




Ostkrokar!

Elian vaknade då jag var ute en kortis i sköna vädret! Ledsen och varm var han. Så vi gav en alvedon och han har druckit massa vatten och just nu har han ingen feber och är glad men jag tror den kommer då alvedon slutat hjälpa.


Myser i soffan med ostkrokar. Det enda han velat ha förutom sin välling till lunch. Några rutor mjölkchoklad har han också fått. Lördagsgott :)



Föräldrarfika på Dagis i fredags


Barnen hade bakat!


Bästa fröknarna!


Sötnosen vår. Nu ligger han i skrivande stund fortfarande och sover i sin säng i blöja, sockar och tröja. Han drack välling och sen slumrade han till. Han brukar aldrig kunna sova så länge då han är sjuk men jag hoppas att han sover bort sin dumma feber. Jag ska traska till butiken och shoppa lite middag. Även om det blir korta minuter ska det bli riktigt skönt med frisk luft.


Världens bästa Son med Världens bästa Pappa!
Älskar er♥♥






Febrig son

Nu har vi fått hem världens bästa son! Men han har lite feber och har haft hela natten. Tur att han var hos världens bästa Bestemor som tog hand om honom.

Update kl 14: han har sovit länge nu och är så varm... Vi har legat i soffan och sett Andra Avenyn, jag bara gråter. Ute är det fantastiskt väder. Sol och snö men vi blir inne och kurerar hjärtat. Evt en kortis ut i vagnen så att han får lite luft sen om han orkar.

Bilder ifrån kvällen hos oss:

Vi hade en lyckad kväll igår och jag vaknade alldeles varm imorse av den lycka jag känner över att ha så otroligt fina vänner. Älskar er!!!
TACK för alla fina saker också♥


Söta presenter ifrån Zryan


Petronella och Tore


Fixar och donar


Spexar lite?


Jag och Petronella


Söta paret. Petronella och Stefan


Jag och Onkel ( som kom lite sent för att han skulle åka inom Bestemor och hälsa på Elian innan han somnade)


Singing


Världens godaste tårta

Nu ska jag somna om lite, måste passa på medans vi har barnvakt!

Anne goes blogging:

Hei dette er Anne som skriver:)  Er på vin-kveld hos Josefine som har servert fantastisk pizza og deiilig kake:) Har kjent og jobbet sammen med Jossan i tre år og hun er et underbart menisja!!   Ha en fin kveld alle sammmen




Gäster!

Nu äter vi italiensk pizza, dricker vin och lyssnar på Britney =)


Ha en fin kväll!!!

GRATTIS!!

Många deltog, kul! Den lyckliga vinnaren är:

"Postat av: Erika I Skulle jattegarna ge denna till min fantastiske make pa valentines - denna dag rakar dessutom vara var 4ars dag! kram"

GRATTIS!!!
Maila mig vilken plunta du vill ha samt text ( till gravering) och din adress!
[email protected]

Prinsessa på riktigt?

"PRINSESSAN HAR TUSENTALS BESÖKARE OM DAGEN
Det finns nu långt över 1000 bloggar i Sundsvallsområdet, och varje dag startar det nya. SN har kastat sig ut i denna ymniga lokala bloggosfär och sorterat ut de tio vassaste exemplaren."
Skrivet av Sundsvallsnyheter.se idag.

Vill starkt poängtera att jag aldrig kallat mig själv Prinsessan. Min blogg har haft det namnet sen dag ett bara på skoj. Nu heter bloggen så men det betyder inte att jag kallar mig för Prinsessan. Men det tror jag att de allra flesta av er förstår?! ;)

Snälla Öyvind :)

Ute är det superslask men vi ska strax gå till BI som ligger bredvid oss och käka lunch. Jag ska äta soppa =) Mums! Det ska bli SÅ kul med fest ikväll, längesen!


Snälla Öyvind!

Sundsvallsbloggar!

Kul!

Happy Friday!

28271-3285
Mina morgonprinsar!