Du vet väl om att du är värdefull?

Mail och kommentarer ni skriver till mig betyder ENORMT mycket. Det är ni som får mig att le lite extra och orka sista stunden på jobbet. TACK för all positiv uppskattning.
image3478
Ha en fortsatt fin dag!

Nu ska jag jobba lite till sen gå en prommis och hämta solstrålen i mitt liv på dagis. Ute är det vårväder och jag ska ikväll prova klänningen, Zryan ska följa med och vara smakråd samt fotograf. Spännande :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh, vad spännande att prova klänningen! Har du bestämt dig för en klänning än, eller kikar du fortfarande runt? Kram!

2008-02-19 @ 14:04:06
URL: http://sofiaa87.blogg.se
Postat av: Linn

Vad roligt att du skriver så :-) Tycker att det är roligt att du tar dig tid att dela med dig av ditt liv som ung småbarnsmamma!
Lycka till med klänningen, hade förstås varit roligt att se bild men jag förstår att du inte lägger ut det, hade inte heller gjort det.
Kram och ha en fortsatt bra dag

2008-02-19 @ 14:07:01
Postat av: josefine

Ja det ska bli kul!
Jag hoppas hoppas att detta är the one men har ej bestämt mig ännu =)
KRAM!

2008-02-19 @ 14:12:54
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Annelie

Hej!

Jag har precis börjat att titta in här. Nu läser jag varje dag och blir alltid glad! Du verkar se allt från den ljusa sidan. Jag läste att relationen med dina föräldrar inte var den bästa. Jag är i samma sits och har efter mycket ältande släppt tanken på att mina föräldrar kommer att ändra sig. De gör de aldrig och nu har jag min egen underbara familj. Ibland känns det skönt att höra att de finns fler som inte har så bra relationer till sina föräldrar. Men man får se sig runt och se vilka andra relationer man har. Jag har en fantastisk väninna som jag pratar med varje dag! Hon bor i Stockholm och jag i Skåne men vi ringer varandra hela tiden. Vilken tur jag har att hon finns. Ville bara tacka för en blogg som gör en glad varje dag. Skönt att det inte bara är mode (fast det är ju kul det också) Lycka till med bröllops förberedelserna Kram Annelie

2008-02-19 @ 14:15:39
Postat av: Marika

Min syster ska också gifta sig... och vi behöver lite tips. Vet du någon som gör snygga inbjudningskort?

2008-02-19 @ 14:24:38
URL: http://blivanderfruandersson.blogg.se
Postat av: TP

Hej,
Så underbart med bröllop! Min kära mamma tog hand om allting - många vill planera själv men jag överlät all planering till min kära mamma. Jag valde klänning själv - min mamma är skräddare så jag fick en helt underbar klänning.
Allt annat var en överraskning. Det var min dag. Helt underbart. Jag älskar bröllop!
Ha det så bra!

2008-02-19 @ 14:28:22
Postat av: Mocca

Hei hei:)
Vi får ta en MSN date i kveld og bytte bilder. Nå har vi bestemt oss alle tre:)

2008-02-19 @ 14:50:59
Postat av: Becka

Åhh, va kul att prova klänning! Nästa vecka ska med min syster och prova brudklänningar. Hon ska gifta sej i augusti och det ska bli såååå kul!! :-)
Ha en skön eftermiddag!

2008-02-19 @ 15:12:15
URL: http://www.beckasin.net
Postat av: Sofia

Åh, vad skojigt! Även om jag inte känner dig alls, så känner jag mig helt till mig! Känner mig så glad för er skull. Ska bli roligt att höra om era nya bröllopsplaner osv. Hur det än blir så är jag säker på att det blir helt lovely :) Kramis från Göteborg!

2008-02-19 @ 15:14:16
URL: http://sofiaa87.blogg.se
Postat av: Tessan

Tack Josefine för alla peppande inlägg du har, du är en underbar människa, borde finnas fler som du! Satt och kände mig helt värdelös nyss, sen när man såg detta blev man lite peppad igen - vi är alla bra! Har nämligen så dåligt samvete nu när min älskade D ligger och är SUPERSJUK och jag är inte där!! Jag roar mig med vänner medan jag kanske borde vara hos honom?! Jag jobbar nu och han bor 5 mil bort så jag hinner inte åka dit.. Men mitt hjärtsa längtar och jag får så ont i magen när jag tänker på honom.. Han vet att jag bryr mig men han orkar inte prata nu..:( saknar honom djupt.. Oj, lång kommentar.. Men meningen var att ge dig lite uppskattning för din blogg! :) Ha en UNDERBAR dag och krya på er!

2008-02-19 @ 15:25:11
URL: http://rullgardinen.blogg.se
Postat av: Gossip

Roligaste kommentaren vinner detta kärleksarmband som det står Je t´aime på. Länka gärna till min sida, för helheten vinner ju ;) På Fredag 22 Februari kl 21.00 meddelar jag vinnaren!
Du får skriva hur många inlägg du vill. LYCKA TILL!

2008-02-19 @ 16:14:34
URL: http://ireneblomqvist.blogg.se
Postat av: Carolina

Josefine, du också en person som får mig (och säkert många andra som läser här) att le lite extra och klara av en tuff dag. Du är värdefull!
Ta hand om dig!

2008-02-19 @ 16:29:48
URL: http://langta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0