Mail med lista!

Okej jag försöker hinna svara nu =) Fick en massa roliga frågor som Satu utmanade mig att svara på:

Varför började jag blogga? Jag läste några bloggar då de började komma och älskade att de uppdaterades så ofta. Det var mest kända människors bloggar och då jag startade min egen för att kunna berätta om min tid i Oslo ( som jag tänkte skulle bli ganska kort)trodde jag att det var jag plus min familj som skulle läsa den. Jag skrev om min vardag.

Det blev extra kul att blogga då jag blev kär, gravid och födde barn. Dels för att kunna minnas detaljer, känslor och annat men främst för att min familj uppskattade det. När startade jag bloggen? 2005-okt-11 @ 11:48 Jag bodde då i en tvåa på Grynelökka ensam. Arbetade där jag gör idag och var för första gången på länge singel!

Hur kom du på namnet?
Mina chefer, pojkvänner och vänner har ofta kallat min Princess, Prinsessan eller Sessan. Kanske för att jag är en tjej som är girlie men har väldigt mycket skinn på näsan?! Så det var ironiskt och sött menat. Så namnet var lite självklart för mig faktiskt =) Vart eller hur fick du idén om att börja blogga? Jag läste som sagt några "kändisbloggar" och jag har alltid älskat att skriva så jag testade. Blev inspirerad av att man kunde blogga när man ville och skriva kommentarer. Jag tyckte det var så tråkigt att jag kunde kika in och kommentera hos dem men att de inte kunde kika tillbaka. Linda Skugge svarade i min blogg då knappt någon läste = KUL!

Vem har designat din blogg?
Shopaholicmamman har varit så söt och fixat min prinsessebanner, TACK! Resten har jag gjort själv. Provat mig fram.

Har du fått vänner via bloggen? Ja absolut!

Har du träffat någon av dom i verkliga livet? Ja!

Hur många bloggar läser du? Jag försöker hinna med många, men jag varierar väldigt ifrån dag till dag. Kanske 15 st?

Nämn 2 Absoluta Favoriter och varför?
Ny favorit är Hockeyfrun: Hon skriver FAB och hon uppdaterar ofta! Hon är sådär ärlig ( ? :)) och brutal så jag kan få ont i magen av bekymring eller skratt. Sen är bloggar om förhållanden oavsett om det är sant eller ej väldigt underhållande då jag själv ofta kan känna igen mig.

Katrin Schulman: Hon är så galen helt enkelt. Jag håller sällan med henne, men ibland känner jag att jag kan underteckna.

Hur många läsare har du? Denna vecka har jag haft nästan 25000 unika besökare. Ni är SÅ välkomna! Totalt antal besök sen du lade in din besöksräknare? Jag har ingen besöksräknare? Men enligt bloggtoppen har jag sen den 30/11 2006 haft 822,990 unika besökare och    1,346,375 sidladdningar.

Antal kommentarer?    18670 + alla de dumma jag raderat men de räknas inte!

Hur länge tänker du blogga? Det vet man aldrig! Inspiration är ju viktigt och den har jag så länge jag vill tror jag så kanske hela livet? Det vore nåt :)

Vad är bäst med att blogga? Att man får så mycket pepp och igenkännande ifrån andra. Alla är så olika men just tjejer tror jag får väldigt mycket igenkänningseffekt och ibland tips och hjälp av varandra genom bloggar? I verkliga livet kan det vara lite mer bitchigt tyvärr...

Vad är sämst? De människor som har så tråkiga liv att de MÅSTE kommentera negativt, låt hellre bli och läs inte hos mig är min uppmuntring. Så svaret blir: avundsjuka.

Vad tycker du om reklam i bloggen? Jag tycker om reklam om den inte tar över sidan eller är anstötande för någon part. Jag skulle inte ta in reklam för "fel" saker inne hos mig och tex Unicef fick nästan ha sin reklam gratis hos mig.

Vad tycker du om kommentarer där det görs reklam för sina bloggar eller tävlingar eller nått annat?

 Detta har jag skrivit tidigare om =) Jag tycker nog att om jag skrivit om vår dag och lagt ut en bild på min son så är det absolut roligast om kommentaren handlar om bild, text eller en fråga om något annat som iaf har med bloggen att göra. Sen får alla länka till sina bloggar såklart det är ju kul om jag vill kika in!

Så nu ska jag fixa inför min kompis som kommer, fastnade vid datorn :)

Kommentarer
Postat av: Annika

Härlig sida du har!
God Fortsättning på det nya året!

2008-01-06 @ 20:56:43
URL: http://www.nogg.se/annikaochmats
Postat av: Anonym

Har inget med detta inlägg att göra... men jag undrar vart ni har köpt er vagn, bugaboo. Jag har letat med ljus o lykta men hittar ingen återförsäljare. Om du vill får du gärna tala om kostnaden, bara så jag vet på ett ungefär.
Tack för en super blogg! Du har lyckats i bloggvärlden!

2008-01-06 @ 21:14:27
Postat av: Sara i Alingsås

Kul att få veta lite mer om dina tankar med bloggen. Din blogg är min absoluta favorit! KRAM!

2008-01-06 @ 21:17:38
Postat av: Satu

Nemän åååh. Det gör inget att det blev tidernas längsta kommentar! garanterat bästa!

Kram och tack så mkt! ;-)

2008-01-06 @ 21:21:06
URL: http://satuelisa.blogg.se
Postat av: Charlotte

Mycket intressant att läsa om ditt jobb, nu sover prinsen här och jag ska sätta mej och förbereda mej inför mina möten imorgon! Känns helt overkliget att ha full agenda imorgon efter 17 dagars ledighet! Kram!

2008-01-06 @ 21:41:17
URL: http://upptagnamamman.blogg.se
Postat av: Anna

jag måste bara få fråga en sak...det har absolut inget att göra med inlägget men...
hur gör du för att få den där "stämpeln" på dina foton? läger själv ut mycket bilder på min dotter så jag tänkte jag skulle börja med det...

2008-01-06 @ 22:02:48
URL: http://allaboutus.blogg.se
Postat av: Anonym

din blogg har varit min favorit i snart ett år! Väldigt bra.. Skulle bara säga att det hade varit kul med ngt kort videoklipp där man får höra dig prata norska =)

2008-01-06 @ 22:17:44
Postat av: josefine

Annika: tack så mycket och detsamma önskar jag dig!
anonym: hej! jag skulle ha shoppat ifrån Babytrader.nl de är FAB i sin service. Se priser där!!! Jag shoppade min av en tjej som shoppat den där och de ligger på ca 6000 ( begagnat men allt kan ju tvättas!) och ca 7000-8000 iaf norska kronor. Kram och lycka till! Maila mig gärna om du undrar något mer. Babytrader ger dig den till ett bra pris och de har kanon service om du får problem i framtiden!
Sara i Alingsås: ÅÅÅÅ tack, så glad jag blev!!!kram
Satu: Tack snällaste söta du =) kramar det var så kul att läsa dina svar också!!
Charlotte: så mysigt! det kommer gå toppen, FAB Mama på jobb :) kram
Anna: hej!! jag har ett konto på familjeliv.se och i mitt galleri ( jag är plusmedlem) så kan jag vattenmärka, snabbt och enkelt. Perfekt! kram
anonym: tack snälla du!! men tyvärr =)kram

2008-01-06 @ 22:26:37
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Tilda

Tack så mkt för svar. Hittade faktiskt en webbsida där dom säljer vagnarna, men ska även kolla in ditt tips!

Tusen tack! :)

2008-01-06 @ 22:46:18
Postat av: Anonym

OJ! det var många besökare!!!

2008-01-07 @ 08:51:54
Postat av: Anna

åh vad smart! ska testa det! =) tusen tack!! kramar!!

2008-01-07 @ 10:55:50
URL: http://allaboutus.blogg.se
Postat av: En Mölnbobos Liv

Jag fick halsbanden med posten idag som jag vann hos dig, det var lite lustigt när paketet kom för när jag läser avsändaren så visar det sig att Cattungar.se hör hemma i Järna, från mig till Järna är det 1 mil :o)

2008-01-09 @ 13:06:53
URL: http://massablaj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0