Godmorgon darlings!

Nu ligger jag i vårt mysiga sovrum och bloggar! Jag mår inte bättre men har startat dagen med frukost på sängen, apelsinjuice, honungsvatten och svensk limpmacka. Här tänker jag ligga och vila idag och bli FRISK! Solen strålar ute och killarna leker nede. Elian är jätteglad över att vara hemma och han kom in till oss strax före 8 imorse och la sig och kramades med oss.

Jag fick ett märkligt mail ifrån forever21 idag. Jag beställde och betalade massa kläder för länge sen och har väntat på att se ska anlända till min Syster så att hon skulle kunna skicka dem vidare till mig men inga kläder har kommit. Så får jag ett mail där de tackar för min retur och att mina pengar snart är tillbaka på kontot. Hmmm, något har gått fel men samtidigt var det mest tighta små klänningar i det paketet och sånt jag inte kommer kunna använda det närmsta året så kanske det var meningen!


Här fick jag min efterlängtade GODA Prinsesstårtbit i Sundsvall. Det var samma dag som jag mådde tokilla på vägen in till stan, sen satt jag utan att kunna äta lunchen men timmen efter var jag tvungen att gå in på ett konditori och äta en bakelse.  Dessa graviditetshormoner :)

Kommentarer
Postat av: Emma-Pemma

Hihi.... Prinsess-tårta, vem kan tacka nej till det?



Kram.

2008-07-10 @ 10:07:21
URL: http://minnietiger.blogg.se/
Postat av: Emelie

MM låter smarrigt.

Börjar det bli en liten kula nu på magen? Du får fota så vi kan se =)



Kram

2008-07-10 @ 11:25:41
Postat av: Charlotte

Krya på dig massor och hoppas vi får njuta av massa inlägg från dig snart igen :) Saknar de täta uppdateringarna, men förstår såklart att hälsa och familj kommer före allt annat :)

Soliga kramar!

2008-07-10 @ 12:03:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0