Sov gott!

Filmen var ju så vacker, men nu har jag gråtit mig till ännu mer huvudvärk här... Ska krypa ned i sängen så att kramperna är borta tills imorgon så vi slipper sjukhusbesök. Jag har förresten börjat älska fil eller naturell yoghurt med jordgubbar, banan, all bran och russin. MUMS! Det är mitt tips på en somrig frukost, sen har jag också börjat dricka fullkornsvälling igen... precis som då jag väntade Elian.


Ps I love YOU Eivind!


Jag kommer förresten på mig själv med att välja att inte skriva vissa saker i bloggen pga elaka människor, eller kritiska själar som återkommer hit även fast de inte trivs. Alla hävdar att man ska "ta det" då man har en blogg. Eller att man inte kan förvänta sig att alla älskar det man skriver and so on... MEN jag skriver om mitt liv ifrån mitt perspektiv som jag vill minnas det och det har jag rätt till utan att folk börjar spekulera och skriva elakheter. Jag är en stark kvinna som inte tar skit IRL så jag tänker inte göra det pga bloggen heller. Ni som inte önskar oss lycka, ni som tvivlar på om det jag skriver är "sant", ni som sprider falskheter om att jag målar upp en bild och bla bla bla snälla sluta kritisera det jag skriver eller sluta läs. Jag tycker det blir tröttsamt och ni tar bort en del av glädjen med att blogga så personligt som jag gör. För mig är personligt det jag gör, sen kan man vara mer eller mindre personlig och skriva om alla små tjafs som man har ( nästan alla har väl det antar jag?) eller om familjetragedier, besvikelser, svek och annat. Att jag lämnar ut min kärlek, mina funderingar, skriver om våra dagar, mina tankar och planer är för MIG personligt. Så snälla respektera att jag vill behålla bloggen som den är.

Sen är det alla UNDERBARA, SNÄLLA människor som gör det så otroligt kul att blogga. Jag ska sätta mig och svara på kommentarer så snart jag mår bättre.

SOV GOTT!








Kommentarer
Postat av: Sandra

Hoppas du mår bättre i morgon. Sov så gott!

2008-07-20 @ 22:45:26
URL: http://www.ssnadra.blogspot.com
Postat av: Line

Helt enig....stå på du!!! Du har en herlig blogg!!!

2008-07-20 @ 22:50:14
Postat av: Line

Helt enig!!! Stå på du!!!!

2008-07-20 @ 22:51:47
URL: http://frkfischersverden.blogspot.com
Postat av: Kicki

Hej!Krya nu på dig!Du tror inte att det kan vara någon form av växt värk du känner av,att livmodern växer.För så vet jag att jag hade&kände när jag var gravid med mitt andra barn.

En än gång KRYA PÅ DIG NU!!!



Tack för en helt underbar blogg!!Många kramar till dig&din mysiga familj!

Kicki

2008-07-20 @ 22:52:17
Postat av: Anonym

Ta ingen skit..... citat Grynet :)



2008-07-20 @ 22:52:57
URL: http://ireneblomqvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!Krya nu på dig!Du tror inte att det kan vara någon form av växt värk du känner av,att livmodern växer.För så vet jag att jag hade&kände när jag var gravid med mitt andra barn.

En än gång KRYA PÅ DIG NU!!!



Tack för en helt underbar blogg!!Många kramar till dig&din mysiga familj!

Kicki

2008-07-20 @ 22:53:48
Postat av: Johi

Klokt skrivet! Det är svårt att inte blogga personligt och ofta vill man ju som läsare ha personliga bloggar. Samtidigt är det lurigt, man vet ju inte vilka läsare man har och man kommer nog aldrig ifrån att ibland får man mindre bra kommentarer. Fast gillar man inte bloggen så är det ju bara att sluta läsa... Jag gillar din blogg och läser den gärna. Hoppas du mår bättre snart!

2008-07-20 @ 22:56:54
URL: http://teacherjohi.blogspot.com
Postat av: Hanna

Hoppas att du snart mår bättre! Minns att jag hade väldigt ont ett tag när jag var gravid, var och kollade upp det också (lyssnade på hjärtljuden o gjorde vul) men antagligen var det växtvärk, livmodern växer,fogarna mjukas upp m.m. Men visst blir man orolig, men jag tror säkert att allt är bara bra med den lilla!

Ja, svårt det där med hur personlig man ska vara, vill bara säga att jag verkligen uppskattar din blogg och kikar in varje dag! All lycka önskar jag dig! Kram/hanna

2008-07-20 @ 23:32:43
URL: http://hannakarolina.blogg.se/
Postat av: Sanna

måste bara säga att din blogg är den bästa blogg som finns att läsa! läser den minst fem gånger om dagen! Hoppas att du mår bättre i morgon (idag) Kram :)

2008-07-21 @ 00:14:58
URL: http://varning.blogg.se/
Postat av: Josefin

ville bara säga att jag tycker din blogg är jättemysig :)

2008-07-21 @ 00:44:00
Postat av: Mikaela

Hej! Läser din blogg varje dag och tycker du skriver så oerhört vackert. De du skriver får mig att se positivt på livet. Tycker ni verkar vara en så underbart vacker liten familj och då jag själv är "nybliven" mamma till Liam 4 månader finner jag mycket styrka i din blogg. Ni är verkligen så fina ihopa. Du & E. Har du skrivit någon gång hur det gick till när ni träffades? Nyfiken i en strut! Mvh Mikaela!

2008-07-21 @ 07:23:19
URL: http://bebisfabriken.blogg.se/
Postat av: Ingela

Jag hade jätteont i magen och mkt sammandragningar när jag väntade mitt andra barn. Nervöst, men idag är hon en vacker långbent flicka på 15 år - oj vad tiden går!



Ang din blogg och hur du skriver: hoppas verkligen att du kan bortse från elaka kommentarer. Självklart är ditt liv ingen konstant dans på rosor utan minsta irritation, men man väljer själv vad man vill fokusera på. Och det kan nog reta folk, att inte gnälla utan att fokusera på det positiva. Strunta i dem, det är värst för dem själva!

2008-07-21 @ 07:32:01
Postat av: a home far away

Hej första gången här, och hittade dig via Aftonbladet. Jag bor själv utomlands i Singapore och jag ska genast läsa ikapp i din blogg och om ditt liv!

Må fint



Kram Gunilla

2008-07-21 @ 07:46:37
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Din åsikt är helt rätt!

JAG ÄLSKAR DIN BLOGG!!!

2008-07-21 @ 07:47:06
Postat av: Betty

Hej Josefin =)

Tänkte bara dela med mig lite ...

När jag väntade Axel ( mitt andra barn ) så hade jag oxå kramper i magen, jätteont hade jag, trodde vid flera tillfällen att jag höll på att få missfall.

Men nu finns han här hos oss, snart 6månader gammal!

Antar att det gör mer ont andra gången, vet även andra som har sagt det, att växtvärken blir värre för varje barn.

Vet inte om du ens är orolig eller så .. men det hade nog jag vart om jag hade ont i magen, så jag ville bara berätta hur det var för mig =) så kanske du blir mindre orolig?

Ha en skön dag och tack för en blogg!

2008-07-21 @ 07:49:20
URL: http://frubettys.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag ville bara säga att jag gillar din blogg jätte mycket och hoppas verkligen inte att dom gör så att du tappar sugen helt. Jag förstår inte, gillar man inte en blogg så får man väl sluta läsa. Det finns ju flera miljoner andra bloggar att välja på...

Hoppas att du mår bättre idag och slipper sjukhusbesök!

Kram

2008-07-21 @ 09:26:20
URL: http://anderssonlindstrom.blogg.se/
Postat av: Tezz

Det är så tråkigt med folk som måste komma med elaka kommentarer. Det är väl bara att hålla sig borta om de inte gillar det de läser! Det är ju din blogg och du ska ju kunna skriva vad du vill. Jag tycker för övrigt att det är jättetrevligt att kika in här :)

2008-07-21 @ 10:02:07
URL: http://blogg.gd.se/tezzinthecity
Postat av: Anette Nilsson

Hejsan hoppsan,



Så länge du vet vem du är och vad som är viktigt för dig, så är det bara att strunta i alla elaka kommentarer och sug åt dig av dom possitiva.



Kram från Nettisens

2008-07-21 @ 11:54:50
URL: http://nettisens.blogg.se/
Postat av: Sara

Varför dricker du välling? Blir bara lite nyfiken :) Är det bra för barnet i magen eller för att du själv tycker om välling`?



kram kram

2008-07-21 @ 12:05:43
Postat av: Fia

Jag hade sammandragningar och kramper från december och födde tre veckor försent den 23 aug. Pest och pina var det!!! (att ha kramper alltså - förlossningen var skitcool) Jag fick bricanyl som hjälpte rätt mycket. Dock fick jag lite hjärtklappning av det - men det var ingenting mot hur jobbigt det var med kramper och sammandragningar. Hoppas de fann något i dag som hjälper dig.



Och när det gäller bittra människor som kommenterar din blogg så tycker jag att du ska lägga huvudet bakåt och högt skratta MOHAHAHAHHAAAHAAAAAA och sedan sucka lite och tycka synd om att de är så bittre. Så det då!

2008-07-21 @ 12:21:39
URL: http://www.sofiapalm.wordpress.com
Postat av: Fia

OBS OBS OBS jag måste rätta mig själv här på inläggen på bloggen. Jag födde givetvis den 23 april och inte 23 augusti!!!!!!!!

2008-07-21 @ 13:41:06
URL: http://www.sofiapalm.wordpress.com
Postat av: miggs

jaja för kramperna, jag minns när jag hade i början och trodde det var missfall på gång men enligt min barnmorska är det livmodern som börjar växa till sig och jag behövde inte vara orolig, och nu sitter jag här med BF idag men ingen bebis så långt ögat når!



Och som någon annan skrev: Ta ingen skit, folk älskar att störa sig på folk och det är ju deras huvudvärk, inte din ;-)

2008-07-21 @ 13:58:42
Postat av: Hanna

Klart att du ska fortsätta precis som du gör nu! Jag älskar i alla fall din blogg! Kramar!

2008-07-21 @ 14:04:55
URL: http://vardagsmammans.blogg.se/
Postat av: sessan ♡



Åhh jag HOPPAS HOPPAS du snart får känna dig lite bättre & kunna NJUTA bebis i magen & bröllop fullt ut ♡



& ELAKA människor schoooo, bort med er!!!



Det är en ära att få delta i andra människors liv så här via en blogg, det ger er ingen rätt att kritisera eller fabulera.

Det är inget annat än ONDSKAP!!



Puss hjärtat & puss Elian från din Prinsessa här på "korset"

2008-07-21 @ 14:19:20
URL: http://www.sessanochprinsessan.com
Postat av: Anonym

trist att det ALLTID finns männikor som inte kan unna andra människor lycka och kommer med elaka kommentarer. trist att det finns så många olyckliga varelser som lever på att klanka ner på andra... Du har en jättefin blogg tycker jag!

2008-07-21 @ 15:24:03
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Tina

Du har en helt underbar blogg, fortsätt med det du gör! Kram Tina

2008-07-21 @ 18:35:59
Postat av: Frida

Det är rätt att du inte vill ta någon skit, det ska man inte behöva göra. Krya på dig och hoppas att allt är bra med dig, bebisen och och dina två E. Lycka till med graviditeten, bröllopet och livet :)

2008-07-21 @ 18:57:56
URL: http://friida88.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Fantastiskt foto av dig och E. Håller en tumme för bäbis i magen. En liten sessa kanske? Var rädd om dig.

2008-07-21 @ 19:49:46
URL: http://blogg.alltombarn.se/gabriella/
Postat av: Martina

Men du jag är här och läser och kollar på dina underbara bilder just för att du är så personlig! Din blogg är supermysig! Ha en bra dag

2008-07-22 @ 16:01:16
URL: http://skepparegatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0