zzzzz

Idag har jag och Elian dammsugit och fixat härhemma. Elian dammsög säkert en halvtimme innan jag fick "låna" den. Hans ilska är inte att leka med då han bestämt sig. E har fått LÅNG sovmorgon och sover fortsatt. Han är duktig på att samla sömn, något man inte kan säga om mig. Men vi vilar nog på olika vis. Att blogga är för mig relaxing.

Det finns fortsatt ett rum hos oss som ska göras färdigt och det är lilla kontoret / gästrummet. Dessutom är det nu överfyllt med ren tvätt och resväskor, vi får ta tag i det en regnig dag. Sommaren är till för att njutas! Vi har myst ute i solen efter dammsugning och nu sover Elian i soffan. Först ville han sova i vagnen men så ändrade han sig och somnade då vi låg och kramades. ÄLSKADE UNGE - all kärlek du ger mig är så obeskrivligt härlig!


Just  nu.
ZZZZZ!



Nu ska jag försöka vila jag också, eller sätta mig lite i sköna solen. Men jag har inte orkat sola sen jag var sjuk, så det blir nog soffan med skatten vår. Jag har förresten kommit på vad bebisen i magen ska heta då den ( han säger jag hela tiden, i får se...) är i magen. SKRUTTIS, Elian hette LILLIS och nu kallar jag honom Skrutten ofta. E tycker det låter som sopor, haha men jag tycker det är sött. Kom på det igår då vi såg på ett program om en norsk homosexuell kille som skaffade barn med en amerikansk surrogatmamma. Jag sa rakt ut att bebisen i min mage heter Skruttis!

Nu slutar jag svamla och uppmanar er alla återigen att NJUTA DAGEN! Det blir så mycket roligare då.


Kommentarer
Postat av: Karin

Känner igen det där med dammsugaren,

min Filip gav sig inte förrens han fick en egen mini- Miele dammsugare. Min pappa har vitvaruaffär så han kom hem med en sådan där liten, men som ser ut som en riktig och kan suga upp kulor...



Oh till det där med skruttis, min första grav kallade jag bebisen för skruttan, ( var säker på att det var en flicka). Sen kom hon ut och blev kallad lill- skruttan länge, länge...nu är hon tolv!!



Lycka till med allt!!



kram kram

2008-07-22 @ 12:44:05
URL: http://karinsreallife.blogg.se/
Postat av: Emelie

Skönt att höra att allt ser bra ut med bebisen i magen än så länge. Jag håller tummarna för att det fortsätter! Hoppas ni får en trevlig tripp till Danmark!





Kram Kram

2008-07-22 @ 15:25:24
Postat av: Päronpuss

Hej! Din blogg är så mysig och bra, ni är en jättefin familj och har världens sötaste lille son:) Lycka till med bebis nummer två! Kram på er.

2008-07-22 @ 16:43:15
Postat av: sophia

Skruttis är ett perfekt namn för den lille i magen. Vi kallar vårat underverk för skrutten och om två veckor (plus/minus några dagar) får vi äntligen träffa honom/henne. Längtar såå! =)

2008-07-22 @ 16:55:37
URL: http://sophiaolsson.blogg.se/
Postat av: Josefine

Karin: haha Elian älskar sin egen dammsugare han också =)



Tack snälla du, ha en fortsatt fin sommar!KRAM

Suzanne: så KUL för dig gumman! KRAMAR OM



Emelie: tusen tack, det betyder jättemycket! kram



Päronpuss: TACK!!! kram



Sophia: ÅÅÅ så spännande, jag ska genast kika in hos er och se hur det går =) Lycka till! Kram

2008-07-24 @ 22:36:06
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0