ZZZZ

Jag har sovit bort kvällen i soffan efter supertrevlig kväll hos Bestemor! Så nu lägger jag mig och sover så jag är pigg imorgon! E monterar vår nya tv-bänk så detblir kul att vakna imorgon =)
SOV SÖTT!♥

H&M

Då Elian sov i bilen blev jag lite shoppingsugen så vi svängde in på ett center, det är lika bra då det regnade. Så jag shoppade lite snabbt ( visar ikväll) sen vaknade Elian och vi åkte hem. Det är så synd om barn som måste sitta i vagnen och titta på då Mamma shopar kläder och annat förutom mat som måste shoppas ;) tycker jag ( om de inte är trötta, sover, behöver slappa i vagnen..Men det finns många gråtande barn i butikerna som inte orkar mer) . I detta fallet så var det vår lördag och då leker och myser jag hellre, så då han vaknade åkte vi hem direkt.


Jag idag. Jeans Gina, svart spetslinne H&M, tunika/kläning ASOS, bruna stövlar Vagabond.


Här vaknade Elian, haha jag ser stressad ut. Klänningen fick följa med hem, plus två underklädesset och kläder åt Elian.

Nu ska jag umgås med mina E innan familjemiddag hos Bestemor kl 16.






Vi hälsade på Karin och Petra:

image3989
Vi utanför Karin och Petras port. Här visste vi inte att det var ca 8-10 trappor, PUH! Tur att Karin bar Elian.

Petra och Karin lärde jag känna på Gran Canaria då jag bodde där. Petra var tillsammans / dejtade min killes kompis. Karin bodde med några andra tjejer och då min kille åkte till Sverige för att starta sitt jobb igen så bodde jag med Karin och en tjej som heter Erika den sista tiden. Vi hade det jättemysigt och jag är glad att ha lärt känna både Petra och Karin som reser mycket, de var här för något år sen och jobbade och sen reste båda två iväg. Karin till sin kärlek M på Gran Canaria ( som hon dejtade redan då vi bodde där) SÖTT!

Karins M har varit här på besök i en vecka nu så han var också hemma då vi kom. Så det var Karin, M, Petra, Elian och jag som mumsade bullar och tittade och skrattade åt en vild Elian som var väldigt trött då vi gick. Han somnade i bilen på vägen.


Äter sin macka, sen bulle! Hans prang mest omkring och åt samtidigt som han utforskade loftlägenheten. FIN!
image3991
Busminen. Denna t-shirt har vi fått ifrån Hawaii av min bästa väninna Charlotte så den betyder mycket för oss. Alla djuren på den är så söta. Charlotte: jag tänker på er HELA tiden och jag älskar er lille prins så massor. Puss!


Karin!


Vi två i farten.


Elian kommer nog ihåg att Karin var barnvakt då vi flyttade in.

Färdigfotat + bullar!

Nu är vi hemma en sväng efter en dag på äventyr. Imorse kl 10 var jag och Elian på fotografering. Då vi kom dit frågade den söta fotografen + assistent om vi hade med flera ombyten osv.. Hihi det hade inte vi tänkt på. Vi matchade inte ens varandra men jag tänker att bilderna ska vara i svartvitt oavsett. Allt gick toppenbra och en av bilderna kommer förmodligen dyka upp i min nya header!

Efter fotografen ringde vi Karin som fyller år imorgon men ska jobba så vi frågade om vi fick komma med presenten och bullar. Det fick vi :)

image3987
Vi gick till Baker Hansen på Majorstua i regnet. Det är den BÄSTA butiken av alla Baker Hansen, servicen är toppenbra och vi hittade kanelbullar, Yummie! Så det fick bli såna + en smörad brödskiva med ost åt Elian.


Kul att handla godsaker :)



Godorgon lördag!

Här är en tröttis Mamma men nu ska jag äta frukost för att piggna till. Vi kikade nyss på mysig barntv på tv4 och Elian fick en tågbana ifrån IKEA som han just nu upptäcker. Önskar er en UNDERBAR morgon!


Sov Gott!

Nu ska jag hoppa i sängen, är så tröttis. Vi ska fotas imorgon kl 10 så jag måste hinna sova lite. Sen är det middag hos Bestemor och på kvällen ska jag och E ha myskväll + montera det sista. Vi hade planerat en mysig sväng på stan imorgon men det ska regna så vi får se. Sov Sött alla fantastiska!
KRAM♥

soft fredag

Vi skulle ha haft middagsgäster ikväll men jag fick avboka då jag inte alls var i form idag. Onkel kom och åt med oss och sen hängde E med på pokerkväll. Så jag har skruvat ihop vårt nya soffbord och softar framför Lets Dance.


E fick välja nästan allt på IKEA, jag var så trött men allt blev väldigt bra! Detta är ett likadant som vårt vita om vi hade tidigare, fast större och i ek. Det är så billigt också, 350 kr tror jag det var.


Här skymtar lillEs stol som han fick!
Efter ett skönt bad ikväll så la vi oss tillsammans. Han ville krama hårt hårt och gosa med mitt hår. Jag fick honom tillslut att somna med vattenflaskan. Vill inte vänja honom att somna då jag ligger där, jag somnar ju nästan också av hans underbara värme. Men Mammamys kan man ALDRIG få för mycket av :)

ÄLSKAR DIG VÅRT MIRAKEL!♥

Elian i köket!

image3979
Egen
sittgrupp :) Det var på tiden då vi tänkt shoppa en åt honom sen hans ettårsdag... :)

Jag är så glad för att jag börjar må bättre, har haft migrän idag + varit hos tandläkaren och jobbat. LEDIGT var vad jag behövde. Känner redan av helgfeelingen ;)♥

ÄNTLIGEN HELG!

Nu lagar vi fredagsmiddag härhemma! Dagen har varit busy och jag försöker landa och komma i helgmodus. Helgen är SÅ välkommen. Jag ska svara på frågorna i en egen kategori om ett tag, så fyll gärna på. Men jag kommer inte att skriva om vart vi bor.
KRAM och HAPPY FRIDAY!

FAB fredag!

Kikar in snabbt och önskar er en FAB fredag! Elian sov gott i sin nya säng och imorse startade dagen kl 6 med vällingmys i vår säng. Det är de små tingen som gör dagen fulländad ( sen att hans mjölk till frukosten på dagis läckte ut i hans ryggsäck i bilen är en helt annan sak ;))

Vi ska iaf införa nya morgonregler i vårt hus( ska jag ge som förslag senare idag) då E inte vaknar till förrän han druckit kaffe på jobbet...Jag vill ha morgonkvitter i huset direkt kl 6 men det är nog önsketänkande :)

FAQ!

I detta inlägg får ni gärna skriva in frågor som ni undrar över. Jag får ofta samma typ av frågor och vill gärna kunna hänvisa till en sk FAQ. Så kom igen, fråga på! E har fixat ett skrivbord ikväll så vi ligger efter med montering.... Bilder kommer nog imorgon. Då ska vi också ha middagsgäster, MYSIGT!♥

A change!


Hejdå spjälsängen!

image3978
E fixade Elians nya säng medans vi lagade middag nede.

Elian sover i skrivande stund sött i den. Då jag bäddade den var det SÅ kul att leka i den och då han skulle sova stängde jag dörren....Sekunder efteråt spelade alla hans instrument för full hals... Haha jag fick lägga ned honom MÅNGA gånger samtidigt som jag försökte montera trappgrinden ( ett MÅSTE nu....) men det fattas två pinnar så spjälsängen får stå för trappen inatt istället... Samtidigt levererades vår nya tvättmaskin och ja ibland sker allt samtidigt..

Men NU sover han efter en stunds Mammakramar och jag sitter med brutna naglar ( hjälpte till med tvättmaskinen) i soffan och har gråtit massor ikväll. Dels pga trötthet men också för att livet är så skört, så vackert, så NUTID. Idag är historia, imorgon är framtiden NU är nuet... Såg Lilla aktuellt efter Bolibompa och jag låg inborrad i Elians mjuka mage då han drack sin välling och gosade med mitt hår. Så pratar de först om Arbogabarnen och sen att ännu ett barn blivit mördad. Jag grät tyst och kramade Eian lite extra. Att ens tänka på det fruktansvärda som hänt gör ont i hela mig. Obeskrivligt :(

Puh!

I eftermiddag blev det kycklingfiléer, ris och sås som jag och Elian åt till middag. E blev bjuden hem till sin Pappa på middag. Elian busade med barnen som lekte utanför då jag lagade mat. De knackade på fönstret, klappade händer, dansade och pussades på rutan haha SÖTT!

image3975
Har massa foton på dem alla tre men vill inte lägga in dem här.


Jag lagar mat och kikar på Elian kompisar. Tänk så ofta man är på golvet sen man fick barn!

Snögubbe!

Här är mina killar igår! Det är motljus men så kan det bli då man står i dörröppningen utan skor och fotar =)


Middagsdags!

Nu är vi hemma och lagar middag! Idag hämtade jag Elian efter fysioterapi men han ville INTE hänga med. Så jag åkte inom jobbet för att kolla ett mail och tog med mig förstärkning: PAPPA! :)

Hörs lite senare! Jag saknar att hinna svara er på era kommentarer. Så ikväll!

Brandövning=cappuccino!


Vi fick storma ut alldeles nyss! Brandövning. Här i solen, på väg att shoppa kaffe. Brandbilen körde in i garaget och fastnade och brandmännen gick in i fel byggnad så jag vet inte helt hur pålitliga de är? ;)

TACK!

image3972
Se så söt Zryan är! Hon har shoppat ett bröllopsmagasin åt mig, TACK kära. Glädjer mig till hytteturen om några veckor!♥

Dagen igår: I BILEN!

Jag tänkte berätta om dagen igår. Den startade ju med massa bilkörning då bilen skulle på service. Bilen skulle vara klar senast kl 15 så jag tog bussen dit för att få veta att bilen ej skulle bli klar under dagen. Så jag sa direkt att de får betala en hyrbil åt mig. Det gick fint!

Sen var det barnstol...Jag sa att AVIS ( ligger dörr i dörr med bilfirman)skulle montera en barnstol men det får de INTE göra pga ansvar...Så om något sker kan de bli inlblandade. Ett förslag till AVIS, lär upp era anställda i en kurs att montera en bilstol riktigt. Jag menar, i barnbutikerna hjälper de dig och hade jag haft med mig Elian + skulle ha monterat stolen ( en BeSafe som är den mest säkra på marknaden = lite krånglig att sätta fast) skulle det ha varit mission impossible. Kort sagt så fick de på bilfirman fixa detta. Det tog sin tid men vi fick låna en bilstol ( en likadan som vi har) och denna snalla killen hjälpte mig!

När vi kom hem skulle vi egentligen bara softa men kom på att vi behövde en del på IKEA...Då vi betalat och hade tre vagnar så sa de att det var för sent att låna en släpvagn. Men jag sa att vi MÅSTE få låna en och det fick vi. Håvard, hans flickvän, E och jag bar som galningar och de hann precis lämna igen den i tid på IKEA. Puh! Det var skönt att lägga sig igår ;)


BeSafe monteras i vår hyrbil. En golf.

En nummer två är på väg!

Medans jag och E väntar på att vi gift oss ;) så kan vi passa på att gratulera Isabella som ska bli STORASYSTER!! Självklart också till Pappa och Mamma som ännu en gång bevisat sin starka kärlek. De verkar ha något väldigt vackert tillsammans, LOVELY! Jag blev superhappy av att läsa nyheten då jag kikar in i bloggen då och då. Passa på att gratta dem vet ja! ;)

IGÅR!

image3969
Planerade IKEAshopping igår.

Jag bloggade massor igår men blogg.se fixar tjänsten så det var lite knas. Men vi fick barnvakt av Håvard som introducerade sin SÖTA flickvän :) Så drog vi iväg till IKEA + shoppade tvättmaskin. Den kommer hem till oss i eftermiddag. Vi ska montera och montera ikväll så jag kommer nog visa en del resultat senare. Njut förmiddagen så länge!


Nytt!

Om bloggen ser knasig ut så beror det på uppdatering! Som jag tidigare sagt så sker det lite ting här ganska snart :)

disco i Spanien!




Detta var sista kvällen, Elian och Noah var på minidisco kl 18 efter poolen. SÖTT!

Idag saknar jag Elian♥ EXTRA mycket, men om någon timme ses vi igen :)

idag:


Imorse. Inviger den rosa tunikan jag shoppade i Sundsvall för länge sen.

Vi körde först till dagis ( hämtade Bestemors bil på vägen dit) Sen körde vi tillsammans till bilförhandlaren och lämnade in vår bil på årlig service. Sen till jobb. Puh! Men solen skiner och jag är happy. Hoppas ni har en fin dag!

VINNAREN!

Eftersom jag hade besök igår så hann jag inte lotta ut vinnaren i tävlingen men nu är jag på jobb efter att ha lämnat bilen på service ( massa kö till dagis och sen ifrån dagis) så nu har jag lottat och vinnaren är:

Postat av: Ronya Jag skulle välja en BuggySnuggle Sammet/Angora och en sån rosa! (syskonvagn) De verkar ju såå mysiga!! Skummiströjan var supersöt på Elian. Vi vill gärna ha en röd i storlek 86 till vår lilla ögonsten som varit sjuk i över en vecka nu. [email protected] 2008-mar-25 @ 11:26 URL:
http://ronyaponya.blogg.se

GRATTIS Ronya, hoppas ni blir nöjda med tröjan. TACK för alla bidrag med tips och idèer!

Nu ska jag kicka igång dagen här!

Happy Onsdag:


Alla ni som är hemma med era bebisar, gravidmagen, stora barn eller kanske er själva? Mys på idag med en kopp te, sortera ibland bilder, ta en skön prommis. Något som gör att ni får en SKÖN dag!

Vi ska strax köra till dagis och jobb!
KRAM♥

PRINS!


Här är griffeltavlan som jag shoppade begagnad för 60 kr. Ska shoppa kritor bara så kan vi skriva söta saker på den =)


Kvällslek i sitt rum. En del kvar att fixa men de flesta sakerna är på plats!

Dags att softa!

Nu ligger Elian och ska sova. Han pratar på och är helt vaken, men så är det vissa kvällar. Han somnar tillslut. Jag ska dimpa ned i soffan och njuta kvällen!


Stor och liten ritar!



Just nu:

Just nu leks det här hemma! Elian ska göras klar för sängen och snön faller utanför. Anne kommer på besök också, det blir mys! E spelar poker, jag tror att han vinner ;) Vi har ätit lax idag och Elian åt som en liten häst, det tar på krafterna att vara på dagis.

Finbesök!

Jag är fast på jobbet så E hämtade Elian och nu är de här. Hoppas på ett stort kontrakt nu....


älskade!

Kaffejenter!


Vi tog ett kaffebreak på BI även idag, jag och Anne som jag saknat i påsk. Det är så härligt med goda vänner @work. Anne var den som tog hand om mig i partylivet i början i Oslo. Många goda minnen jag kan dela med mig av en annan gång, nu jobba sen hämta skruttis på dagis. Can`t wait!

Påskgodis bättre sent än aldrig!?

Vi vann en tävling om bästa avdelning innan påsklovet, så denna korg stod och väntade på mig idag. Nu har jag precis ätit ett marsipan/chokladägg...Jag som tänkte ( som alla andra? ;)) ta det lite lungt med godiset nu efter påsk :)

image3956


Söta Öyvind tvingas posera i ullhattens om ligger på jobbet. Undrar vems den är??
Ps. Han är fortfarande singel. Dejtsugen i Oslo? Lämna kommentarer här.



Busy Week!

Det är en hel det som sker denna vecka! Bilen ska på service, grindar till trappen ska shoppas, fysioterapeutbesök, familjefotografering och annat. Men det är kul att ha saker att se framemot. Något jag måste ta tag i nu är TRÄNINGEN!!!

Pratade nyss med dagis, jag ville se hur dagen varit. Han var i toppform och hade blivit glad igen 3 sek efter att vi gått imorse, alltid betryggande att höra.

image3955
Det är så kul att ha kvar allting på
bloggen. Hittade denna bilden på mig och skrutten.
LYCKA♥

Kö!

Jag sitter i telefonkö med kunder nu, alla är busy efter påsk!

Imorde var det såklart kö, det visste vi då vi flyttade men det gick väldigt fint! Elian satt och kikade ut genom fönstret på alla bilar och dansade och log då detvar musik på radion. Sen så kommer jag och Elian att köra senast kl 15 varje dag så vi slipper den värsta kön.


Jag trött men glad i bilen, att vakna i huset är så kul varje morgon :)

5.11

Elian vaknade 5.11 och var så hungrig så att han fick vâlling inne hos oss. Jag kunde inte somna om men det gjorde han strax innan min klocka ringde. Morognen gick bra men han tyckte det var sådär kul då vi gick ifrån dagis...Men han kommer tycka det är kul att få leka med sina vänner tror jag:)

Happy Tisdag!

TÄVLINGSDAGS:

Nu är det dags för tävling! Vinsten kommer ifrån Barnlycka och är en SKUMMIStröja. Finns i stl 80 eller 86 och i rött eller grönt.

image3953
Elian i sin SKUMMIStröja.

Så här tävlar du:
Kika in på Barnlycka och skriv vilken produkt du gillar bäst oavsett om du har barn eller inte. Det är kanske så att du har vänner eller familj som har och ibland behövs presenttips! Skriv sen  färg, stl ( om du vinner)+ mailadress i kommentaren.
Jag lottar ut en vinnare imorgonkväll!
KRAM och lycka till!♥

Familj!


Sen kom Bestemor, Bestefar och Tante Heidi. Här kikar alla ut genom fönstret då några grannar kom hem ifrån Påsksemester :)

Vi passade på att äta middag medans de andra fikade. Idag blev det tacos, en lite enklare variant.

Semesterbilder =)
Elian badade med publik ikväll, han älskade det! Sen i säng kl 19 så att han är redo för dagis imorgon! Det ska bli skönt med rutiner och vardag igen, en liten stund iaf till nästa semester ;) Nu kommer ju våren! Fast just nu är det tjock vit snö ute, galet!

Skai, Jorunn och Julie på besök!


Jorunn och Skai kom förbi. E och Skai är barndomsvänner!

image3949
SÖTA♥
Elian och Julie

Vi kikade bilder ifrån Gran Canaria och alla kikade på nya huset. MYSIGT!


FIKADAG:



Jag fotade allt rosa jag såg på bordet, det blev en del:


Bästa hjälpredan Elian var med och skapade dessa underverk ;)


Servetter ifrån IKEA


Rosor ifrån SIA


Vas IKEA


Kalender ORDNING&REDA


Mobil, SonyEricsson


Ljuslyktor ifrån liten butik i Oslo, Sagene


Elians vattenflaska.

Just nu: SOFFAMYS!

Nu kikar jag Andra Avenyn och äter M&Ms. Vi har haft en mysig dag och vi har nu LÄMNAT lägenheten = LYCKA! Jag har hunnit shoppa på finn.no också, en liten griffeltavla i ljusblått med prinsar på. Visar imorgon!


Lite kul att en muffins såg ut så här. Vi slängde ned lite bär i dem =)



Kommentarer!

Alla ni underbara, jag läser alla kommentarer men nu svarade jag på alla som var  på sidan utan att man klickar in sig på hela månaden ( mars 2008) eftersom jag tror att ni kanske inte kikar tillbaka? Men har jag missat någon fråga så maila mig gärna!


Vår måndag så långt:


Här var Elian trött och satte sig i vagnen alldeles själv :)


Busar vid matbordet! Idag blev det stekt grillkorv, kokt potatis och stekt ägg till lunch men Elian var inte hungrig. Han är inne i en period då han äter mindre nu. Men muffinssmeten slank ner lätt som en plätt ;)



Just nu luktar det nybakat härhemma! Jag och Elian har gjort muffins:






Nästa påsk!

Nu sover Elian ute i vagnen! Han var sååå tröttis så att han klev i sin vagn och satte sig och gäspade i den. Jag skyndade mig att dricka en cappuccino och sen gick vi ut i kalla sköna vädret. Han somnade snabbt så nu är jag hemma igen, ligger efter med mail så ska försöka hinna med det nu. Nästa påsk ska vi måla ägg, ha fjädrar i huset och gömma påskägg. Denna påsk gick åt till flytt och det är inte dåligt det heller.

Frokost!


Skatten sitter bredvid mig då jag äter fukost, han ska också smaka =)

Nu skiner solen ute och vi är lediga, helt lediga blir vi då nycklar lämnats. Det känns så himla skönt att vi nu slipper tänka på lägenheten. Ikväll kommer Bestefar och Bestemor ifrån fjället, jag antar att de ska komma och kika hur vi har det. Min Mamma kommer nästa vecka, jag har saknat henne.


Vår natt:

Inatt sov Elian ifrån 19.30-7. Men då vi la oss efter två filmer så vaknade han, han hade nog ont i läppen så han låg en timme med mig och kramades och gosade. Sen la jag honom i hans säng. Annars hade vi inte sovit speciellt bra någon av oss ;)

Just nu myser Elian i soffan med välling, E körde iväg för att låsa upp till städdamen och jag ska äta frukost. Imorgon denna tiden öppnar dagis och då ska vi vara där hoppas jag. Så det är bra att vi vänt tillbaka Elians rytm igen, ikväll blir det sova kl 19 som alltid annars!

Hoppas ni får en fab måndag, ilken lång semester vi har haft nu!

ELIAN!


Snälla Tante badade Elian LÄNGE ikväll, han var nästan kall när han kom ut ;) Så han fick ha mössa och morgonrock på sig då han drack vällingen. Halv åtta la jag ned honom och han somnade direkt i sin säng.



Kvällsmys med Mamma. Att borsta tänderna är sådär kul ;)
Vi älskar dig så högt skatten!

Nu ska jag landa i soffan, ha en skön kväll!! Ni förgyller mina dagar med era fina kommentarer♥


VÄNNER!

Vi tog en sväng til lägenheten alla tre och plockade ut det sista. Imorgon ska vi bara släppa in städerskan + lämna nycklar sen är det klart, det känns så skönt! Vi fick mysigt besök av Petronella och Stefan + Underbara Tante Heidi. Jag lagade pannkakor med sylt och grädde och sen kom Jessica då Petronella och Stefan åkt hem. Det är så härligt med vänner♥♥♥

Jessica var lite död efter sin Sverigetrip så hon tog en dusch, åt lite pannkakor och vi drack lite rött vin. MYS! Nu är E strax hemma med en film och vi ska softa i soffan, det hanns inte med igår.


Söta Petronella och Stefan som haft en härlig helg i fjällen efter en veckas semester på Teneriffa, LYX!



Underbara Tante!


Goa Jessica.



Pannkakor?

Just ja! Ni kan gärna få skriva era pannkaksrecept, de bästa är oftast de som gjort de några gånger! Skriv och dela med er.

Bästa E!

image3923
BÄSTA BÄSTA E som jobbat så hårt med denna flytt. Vi älskar dig mest i världen!♥
Här hade vi mysig fikastund idag. Elian satt på vanlig stol och bara mtýste. Det är bilar som är grejen just nu, bilar bilar bilar!!!



Nu leker Elian och slog nyss munnen i bordet så det blödde, han är svullen men glad igen efter mammatröst och vatten. Jag ska snart göra pannkakor tills E kommer hem. MYS denna söndag, snart är vardagen igång igen.

Härlig påsksol!

Det känns ju extra härligt att bo här då solen gnistrar och snön knarrar. Jag gick på en prommis då Elian skulle sova och det var så skönt att gå på "jord" och inte asfalt. Det var helt tyst och fåglarna kvittrade. Ett lugn inom mig som jag saknat infann sig idag. Detta är rätt!




Sötnosen somnade efter en minut!




E åkte till lägenheten och jag satt i solen och läste.
Elian sov skönt.

SKÖNA SÖNDAG!

Idag då det var min tur att sova ut vaknade Elian 7.40, han måste känna på sig att E klarar mindre sömn än mig! Men jag sov en timme och nu äter vi frukost i soliga köket. Tänkte önska en god morgon och en SKÖN SÖNDAG!



Godmorgon!

Lång kort dag ;)

Denna dagen har känts lång men samtidigt har den flugit fram. Vi får ta IKEA i veckan och idag har vi fkouserat på att tömma lägenheten. Nu har jag packat upp, tuvat undan och donat. Vi ska shoppa ett nytt garderibsystem till vårt sovrum så att alla kläder får plats. Mycket som ska shoppas men vi tar det i lugn takt.

Just nu sitter jag och säkerhetskopierar bilder, lägger in filmen ifrån semestern på macen så att vi kam bränna dvd av vår härliga vecka! Sen ska jag lägga mig, har varit vaken sen 6.30 och behöver all sömn jag kan få. Men det är så kul att fixa med filmen så vi får se när jag somnar =)

Hoppas ni haft en FAB påskafton!
KRAM♥

Ps. Vi har bokat städning i lägenheten på måndag då vi ska lämna nycklarna. Vilken lyx att slippa använda mogondagen åt att städa. Vi ska skruva ned hyllor imorgon och sen är vi klara. Kanske det blir sol så att jag kan få gå en tur med vagnen? HOPPAS!

Mysigt besök!

image3912
Jag har LÄNGTAT efter kanelbullar och idag kom Ashi med familj förbi med dessa och vi myste med barnen medans killarna jobbade. TACK underbara för all hjälp och tid idag♥



image3916
Sötnosar!


Hejdå! I bakgrunden skymtar vår utebod också. Skönt att ha plats till förvaring. Barnsaker tar plats :)

Nu ska jag vara effektiv och packa upp kartonger, ska dela lite rött vin med min älskade också. Det måste ju firas att vi äntligen hittat huset vi ville ha och att vi nu är här. Detta är HEMMA!


TITTUT

Vi har hunnit mysa och leka en del emellanåt. Men mest har vi sorterat packat upp och kramats!





Snö!

Oj vilken trött kille att lägga! Han har fått två hörntänder idag uppe och två nede igår så det är inte konstigt att humöret går upp och ned. Idag blev han lite sur då det var snö och han ibland blev kall om händerna men tillslut var det ganska kul ändå ;) Jag njöt av solen och av att kunna gå utanför dörren och leka. JIPPIE!!


Då går vi ut! Hann fixa med saker in i boden medans Elian lekte på framsidan.

Bläää dumma kalla vante!


BOLLAR är kul!


Nya torra vantar!

Lovely väder

image3908
Var är Elian? Han gömmer sig då han sätter händerna framför ögonen :)

Det var ganska mysigt ändå!


Busy day!

Busy day!

Anfi.

Idag har jag insett hur lyckligt lottade vi är med UNDERBARA vänner! Vi har fått hjälp och nu är lägenheten tömd. Ska lägga Elian strax sen återkommer jag. Vi invigde snön ute idag jag och Elian ;) Det var aningens kallare än stranden på Gran Canaria ;)

Angels are welcome here!

Nu har jag landat i soffan. Ute strålar solen och det smådroppar ifrån taket men det känns iskallt ute, tror det är minus i skuggan. Jag hade planer på en skön pommis men Elian har haft ont ( tand tror jag) och varit väldigt Mammig så jag är slut som artist och håller alla tummar för att han somnar i sin säng på övervåningen nu. Jag ska också vila så att vi orkar med en IKEAsväng senare, måste shoppa barngrindar som äntligen kommit in!

Lite sovrum ( som det ser ut just nu) :





image3898



Oj nu ropar Elian så jag ska titta till honom och förhoppningsvis hinna vila lite innan E kommer med mer grejor ifrån lägenheten.
KRAM!♥



Nu äter vi frukost!

Här kan ni se bilder på Karin och Elian då hon var barnvakt ( vilket räddade vår dag!)

Nu har jag och Elian vikt tvätt och nu ska vi äta frukost. Sen väcka E!

Happy Lördag!

Idag strålar solen ute och jag och Elian är vakna. E bar och körde hela dagen igår så han får sov lite extra innan vi startar ännu en flyttdag. Allt det sista ska hit och imorgon städar vi ut lägenheten i Nydalen.


Softar framför barntv med välling!

image3894
SOL ute!


What a day!!!

TACK alla underbara för all hjälp idag!

NU ska vi sova här, allt känns så himla härligt ♥


Skrutten innan sängdags.

LÅNGFREDAG!

Oj ser att detta inlägget ej publicerades förut:


Vi önskar er en MYSIG Långfredag!

Just nu sitter jag och Karin och fikar i köket. Hon har varit världens bästa ÄNGEL idag och varit barnvakt åt Elian. Han har haft det så bra så, vilket känns så skönt. Nu ska jag packa upp här.

I huset!

Nu har jag och Elian packat upp några väskor + IKEApåsar med handdukar och annat. Han sov i bilen hit men vaknade ganska snabbt då vi kom in i huset. Det kändes så mysigt att pulsa in i snön, vi ska skotta senare. Det är ett måste för att killarna ska kunna bära, eller så blir det en väg då de gått någon gång =) Många är bortresta på påsksemester här nu.

Karin skulle ha hängt med hit men jag ville inte väcka henne så vi får se om vi kör in en gång till lite senare eller hur vi gör. Det tar 18 minuter ifrån där vi bor nu ( bredvid jobbet) men det känns så skönt att bo med villor och radhus omkring sig. Nu måste jag ta fatt i Elian här, han utforskar alla vrår ;)


Leker med sin bilratt.

SNÖSTORM!

Här har vi nyss klivit upp och snön BLÅSER omkring ute! Oops vilket flyttväder =) Önskar er en FAB fredag!


Hemma i Oslo, igår på flygplatsen.

Kontrast!

Nu är vi äntligen hemma, resan har varit FANTASTISK på alla vis! Just nu springer Elian omkring och leker och jag ska slänga in en kläder i tvättmaskinen och packa upp och packa ned. E övertar huset kl 19!!! Det blir spännande att se när Elian somnar ikväll...Han har somnat sent varje kväll i vagnen och slappat på dagen i vagnen lite extra. Precis som det ska vara.


Här är vi för en vecka sen i kylan på Gardermoen ( Oslo flygplats)

Spanar på flygplanen med sin ÄLSKADE Pappa


Somnade tillslut på vägen ned...Jag gick med honom i selen och dansade och sjöng. Sen sov han tills vi stod vid bagagebandet. Då kikade en glad kille upp och fick på sig pyjamas, ny blöja och smaskade Solero med mig mitt i natten...Semestern började!!!


Oj varför hamnade de snett trots att de ligger rätt? Vet ej men hinner ej fixa nu, här ska det fixas!
Bloggar säkert mer under kvällen, det kliar i fingrarna =) Kontrasten är stor att komma hem ifrån sol, värme och bad till ett grått och kallt Oslo. Men detta är hemma - I like!

Påskägg?

I år hinner vi inte ha påskägg på rätt dag, dessutom har Elian ätit en del sötsaker denna vecka....Men påskägg ska han få, kanske i helgen eller nästa vecka? Nu har vi iaf nycklarna till huset och känslan var UNDERBAR!!! Vi stannade lite alla tre och kände på känslan men sen körde vi hem och nu ligger Elian i sin Pappas armar och dricker välling. Sen är det sovdags och vi ska småpacka lite...

image3833

Time to stop!

Tiden har sprungit fram ikväll för det var så kul att lägga in bilder här, men nu ska jag ta tag i packandet! Så med dessa bilder ifrån vår sista dag önskar jag er en GOD NATT så ses vi imorgon. Så snart vi är på plats i huset ( dvs lämnat nycklar på måndag) så ska jag även svara på era kommentarer! KRAM sålänge.





Fotograf: Rut
Vi tog tillfället i akt att snabbt fota familjebilder ( jag fotde Rut+familj) då vi satt och hade afterpoolstund i sofforna. Fem minuter efter idén + genomförande försvann solen bakom bergen. Snacka om att fånga ögonblicket!


Vagnar Elian på kvällen...

image3885
Vi åt den GODASTE middgen igår på Restaurant Mogan mittemot hotellet. Skandinavisk feeling och en fantastisk utsikt över havet. Levnde ljus och gott sällskap. En fullträff!






Kvällskramar:





Så här glad kan man vara!


Anfimys:



image3872



image3875
Sötaste skrutten!!!


Föräldrar. Det är så stort att få uppleva kärleken till sitt barn. Vi pratar om det varje dag...♥






MIX:

En soft dag vid poolen:
image3863

image3864

image3865

image3866

image3867

image3868



Här skulle vi ut och äta, försökte fånga Elian på bild. Det var ju SÅ skönt att springa, springa, springa och springa ;)

Puerto Rico

Efter en skön dag på stranden gick jag och mina E till Puerto Rico längs den sköna promenaden som går emellan Amadores och Puerto Rico. Det är en härlig utsikt mot havet då man går:


Elian ville inte sova som vi trodde ( så jag sätter honom upp på bilden tv) men han satt och slappade i vagnen LÄNGE och sen helt stilla på middagen som vi åt i Puerto Rico. Vi undrade om vi fått "fel" barn? Han njöt nog bara stunden extra mycket :)

image3862
-Vad ska vi äta idag?

Tripp till Amadores:


Vi bestämde oss för att åka till Amadores med Noah och hans föräldrar. Här är vi på väg till bussen.

Söner med stolta Pappor.
image3853
Prinsarna i mitt liv - TACK för en FANTASTISK semester!!! ♥♥
image3854


Nyvaken! Vi åt lunch och precis då vi ätit klart kikade Elian upp. Sen Noah. Skönt att  ibland få en lunch utan någon spagetti som flyger eller otåliga små ben som vill hoppa ur barnstolen )


Amadores är en underbar strand. Då jag och Mamma var här för många år sen var allting på väg att byggas upp. Det är sand ifrån Bahamas som importerats och den är vit och mjuk.


Takeawaypommes i solstolen.

image3859
Softar i morgonrocken.

Det blir väldigt mycket bilder nu men det känns så kul att spara detta och att skriva medans jag har allting färskt i minnet. Då vi flyttar blir det mycket fixa och dona men att blogga är ju så kul så det gör jag då jag kan. Men hoppas ni orkar kika igenom trots att det blir MÅNGA inlägg ikväll...:)






IVRIG!

image3847
-Pappa kan vi strunta i frukosten och gå till poolen direkt idag?

image3848
-Men skynda dig nu...Ta på skorna!!!

image3849
Nyvakna men hungriga så varje morgon studsade vi upp efter en lång stunds gos då vi insåg att frukosten öppnat kl 8! Här på väg, Elian hungrig och ivrig att få BADA.




Första mötet!

image3843
Här hade E och Elian ganska nyss börjat prata med Noahs föräldrar och Noah och Elian kom snabbt överens. Vi har som jag tidigare nämnt mött dessa fantastiska människor och hängt mycket ihop denna veckan, Noah är en liten gladkille som blev busigar och busigare för varje dag...Elian, busig? Jag skyller på E!


Det blev många kramstunder vid poolen!


Här är det afterpool :)
Jag tog ett glas vitt, barnen röjde och vi satt och myste i de sköna sofforna. Självklart sprang vi efter våra skatter en hel del. Motion får man....


Kvällsmys.
Rut och Jakob.



Bloggen uppdateras....


Här är jag första dagen, lunch i poolbaren! Har fått en del frågor om vilken han jag har förlovningsringen på och det är på den vänstra trots att man i Norge har den på den högra handen. Jag är ju svensk  ;)

Alltid annars blir mina bilder som de ser ut i iphotobiblioteket, men nu roterar de sig själva här inne på bloggen...Kan inte annat än be om tips? Någon som haft samma upplevelse?


Poolmys, Elian är en badkille. Denna veckan har han verkligen utvecklats, han pratar mycket mer, BADA BADA är favoritordet ;) Vi har märkt att han njutit närvaron av oss samtidigt. En paus ifrån livet härhemma med alla måsten och att bara äta gott, slappa och kramas - DET är livet!


Första kvällen tog vi oss till Puerto Mogan och njöt atmosfären. Hamnen är så mysig och vi åt en god middag och nöt desserten då Elian sov i vagnen. Det är så kul för vi har så mycket härlig film ifrån denna resan så att vi kan titta tillbaka...Måste nog kika lite redan ikväll =)



Oops jag som skulle packa....E ser tv och vi har delat en pizza... Sista kvällen hemma får man väl softa lite? Jag känner att jag vill uppdatera bloggen först, sen packa.

Första dagen:

Första morgonen vaknade vi alla tre fulla av förväntningar! Elian fick springa runt i shorts, nya sandalerna och keps. Det var så mysigt att se lyckan i hans ögon och det var inte för varmt.

image3825
På balkongen!








Vi startade dagen med en liten prommis och sen var det poolen som gällde!


Lånevagnen som vi hade första dygnet! Den var helt ok för Elian att sitta och ligga i men vilken skillnad att köra då vi fick tillbaka Maclaren, helt klart den bästa vagnen man kan ha på resa!

Oj nu kom vi på en idè här. Jag och Elian hänger med och övertar huset så jag fortsätter lite senare, LÄNGTAR!





@ the airport!

@ the airport!

jag ser att det blir samma inlägg flera ggr men kan ej fixa det via tele. Nu är vi på flygplatsen o ska strax checka in. Inatt sov jag ingenting. Ögonen ville inte sova. Men vi är pigga o glada alla tre. Än så länge:)Önskar er en god morgon! Skärtorsdag o allt!

Härliga nya vänner!

Härliga nya vänner!

här har vi familjen som vi hängt massor med denna vecka, underbart söta alla tre. Nu ligger vi vid poolen o njuter sista solen. Elian sover i sin sköna vagn. Sen ska vi duscha, packa o äta middag. Veckan har flugit fram!

Just ja!

Skummade igenom era fina kommentarer, tack! Kan ej svara då jag ej ser godkänningskoden. Men jag kan säga att saft i flaska har varit perfekt i värmen så att Elian får i sig vätska. Annars älskar han vatten o detta är semesterspecial:)då får man göra lite som man vill. Inga rutiner, bara mys o sköna stunder. Njut dagen alla fantastiska! Jag blir så glad över era fina ord. Glad påsk!

Sista dagen!

Sista dagen!

nu har vi nyss ätit frukost! Dags att njuta varje sekund av denna underbara vecka! Imorgon flyttar vi in i radhuset, vi längtar massor! Elian leker för fullt o vi myser med eros på macen, perfekt semestermusik! Vi hade planer att dra t aquapark idag men vi får se. Kram!

Lunch!

Lunch!

morgonrocken har varit helt perfekt att ha t Elian. Han vill aldrig sluta bada o leka på stranden så tillslut får vi ta en pause o då torkar han i morgonrocken. Idag blev det lunch, taxi o nu sover han i den.. Vårt lilla hjärta:)vi älskar dig!!

Lovely!

Lovely!

vi velade fram o tillbaka idag om vad vi skulle hitta på då dagen startade med dis. Men vi är glada att vi valde anfi. Strålande sol o härligt bad:)Allt är väldigt lyxigt där o maten god. Då jag jobbade här på ön åkte vi ofta t anfi o solade, badade o festade. Det var då;) tur!

Just nu...

Just nu...

killarna vilar efter en dag på stranden. Det här är semester! Jag har hunnit ta mig en lång dusch o hängt upp alla våra sandiga kläder. Sista dagen imorgon...

Anfi

Anfi

idag myser vi på anfistranden. Här har jag varit många gånger tidigare. Oj nu vaknar Elian.

Vi nu!

Vi nu!


I en soffa ute i ljumma kvällen!

I en soffa ute i ljumma kvällen!

Nu somnar Elian i vagnen, bästa resevagnen man kan ha! Jag ligger i en soffa o myser med min E! Älskar honom o Elian mest av allt. Är så glad att vi åkte iväg på denna resa. Bilden är oss igår, på väg t frukost. Det är så skönt att bli bortskämd:)

Fin i sommar!

Fin i sommar!

här är den vita klockan jag fick ifrån tritoni! Perfekt sommarfräsch o vattentät så att jag kan kasta mig i poolen då Elian slänger ner hink, spade o alla sina bilar. Imorgon funderar vi på stranden, kanske Anfi. Älskar den lilla vita stranden. Njut dagen!

Vila!

Vila!

just nu vilar Elian för andra gången idag. Han ska ju orka med minidisco ikväll kl halv åtta:) Vi myser jag o E i varsin solstol. Att ha semester är att vårda varandra, sig själv men framförallt är det bästa att se Elians reaktion o glädje!

Poolen!

Poolen!

här är jag första dagen, alltså fredagen vid poolen. Vi har haft strålande dag varje dag o Elians uvdräkt har varit perfekt, torkar snabbt gör den också. Det blir nog bara mobilbloggande dessa dagar, det är sa enkelt men man kan bara skriva korta inlägg. Kram sålänge!

Godmorgon!

Godmorgon!

godmorgon! Nu har vi precis ätit frukost o det är dags att gå till poolen! Vi bor alltså på marina resort och har rest med Ving! Här ser ni att duschen är i glas o då man duschar står man liksom mitt i rummet:)det är väldigt häftigt! Killarna är på balkongen o nu ska vi gå!

Del 2

Forts: vi använder inte all inc så mycket förutom frukost, dricka, vin o sånt. Lunch o middag har varit helt ok men inte mer än så o vi vill ha mer än ok då vi har semester så vi har ätit en del ute. Priserna är helt ok! Nu ska jag pussa på min stora prins här, ikväll ska vi läsa o softa. Hoppas ni njutit helgen, saknar att kunna skriva o se era kommentarer men snart är jag tillbaka! Njut kvällen. Hälsningar ifrån ett soligt, kärleksfullt Gran Canaria!

Del 1

Nu har vi landat i sängen o kl är nio i spanien! Elian har precis lagt sig efter massa bus o han somnar nog snart. Internet i receptionen fungerar inte så jag bloggar via telen. Det har varit över förväntan här, solen strålar, kvällarna är varma o sköna o Elian stornjuter. Vi känner knappt igen honom:) Sitter i timmar på restaurang, myser i sanden i strandkanten o softar i sin sköna vagn. Detta blev mer semester än vi kunnat drömma om! Hotellet är fab o vi har allinclusive men det använder vi inte så...

Matdags

Matdags

Elian nu!

Puerto mogan

Puerto mogan

har er ifra i fredags da vi reste till puerto mogan o myste. Idag har vi varit på stranden amadores med rut, jakob o Elians nya kompis noah! Sand, sol o harligt sallskap! Sen tog vi tre en promenad t puerto rico o har atit en god middag har. Kram!

Vitt vin!

Nu sitter vi o myser med ett glas vitt med ett annat par med en son som Elian lekt med idag hela dagen. Bilder får jag lagga in mandag kanske da hotellchefen kommer:) Njut kvallen o shlager om ni tittar?

Bilder!

Jag har lagt in bilder har men kan ej infoga dem i inlagget tyvarr, vill sa garna lagga in soliga skona sommarbilder! Antingen sa kommer de snart eller sa om en vecka!

Godmorgon!

Nu har vi nyss atit frukost och solen SKINER ute! Killarna gor sig klara for dagen med solkram och tandborstning pa rummet och jag smet ner till receptionen for en quickblogging!

Igarkvall tog vi en taxi till Puerto Mogan och myste i den lilla hamnen. Strosade och at god middag och Elian var vaken extra lange och var superglad. Sen sov han lagom till dessert och ett glas vin i morkret. Det ar sa underbart med varme! Men alldeles lagom for sma barn.

HOLA!

Just nu sitter jag i receptionen och bloggar lite! Elian sitter i en bla lanevagn och myser med ett dinokex...Varfor har vi lanevagn? Jo efter en resa som gick over forvantan (men det var en del myror i brallan hos Elian kan jag lova. Han har VARLDENS BASTA Pappa som lekte och lekte pa flyget sen somnade han i famnen till mig i var nya ergosele) kom vi fram till FINASTE hotellet och kommer pa att vi helt glomt bort vagnen.  Men den kommer idag om allt gar bra =)

Idag har vi myst vid poolen och solat. Det ar harlig sommar och jag ar redan lite brun. E och E har lekt i vattnet HELA dagen och jag har mest vilat ( ont i huvudet) men det ar s`skont att antligen vara har sa det gor ingenting. Vi bor alltsa i Playa Del Cura pa Gran Canaria pa Riviera Marina Resort ( VING). Rummet ar det snyggaste hotellrum jag sett, det ar inte helt vad man forvantar pa chartersemester ;)

NJUT dagen alla fantstiska sa hors vi snart igen!!

KRAM♥


Vi myser

Just nu myser vi med en øl på café på flygplatsen:) Elian har varit glad hela dagen. Semester is fantastic!

Vi ska resa strax!

image3801
Nu sover Elian och vi väntar på att han ska vakna så att han kan få i sig lite lunch innan vi drar. Han somnade i bilen på vägen hem så han gick direkt till sin säng och sov då han kom hem ;)

Önskar er en FAB dag!

Ray Ban

Dessa shoppade jag i somras och använde två ggr, men nu älskar jag dem! De ska packas ned!


Alla saker...

E och E är och fixar det sista på ett shoppingcenter, jag packar och inser att OJ så mycket saker som ska med. Videokameran är ett måste så vi kan sitta sen och kika på filmen en dag i vinter och minnas. Minnen gör livet!

Vagn såld!

Nu är vagnen hämtad, det känns lite tungt då vi verkligen älskat den! Men ändå skönt, den tog sin plats den också. Nu har vi käkat frukost här och Jessica är på arbetsintervju. Vi ska packa färdigt och leka innan vi ska till flygplatsen, LÄNGTAR!

Bra köp!

Nu ska jag krypa ned i sängen med blader och somna skönt. Imorgon är den stora dagen! Denna hann komma till jobbet idag och vi testade den både på rygg och mage, den var TOPPENBRA! Absolut ett bra köp.
Sov Sött alla underbara!♥

image3797
I somras i caben, jag höggravid och vi var förväntansfulla... Vi kunde inte ana den kärlek som kom med Elian. Ändå älskade vi honom ifrån första tanke... Life is fantastic♥!

Bestefar & Bestemor!


Vi fick också besök av Bestefar och Bestemor. Bestefar åt middag med oss ( köttfärslimpa) och sen drack vi alla smoothies. Jättemysigt att hinna ses och säga Glad Påsk. Det var sista gången i denna läegenheten, nästa gång är det i radhuset!

Nu ska jag packa färdigt och kika på What about Brian. Imorgon ska en tjej hämta vår Bugaboo kl 8 så det blir early start vilket är toppen, vi har en del att fixa.

NJUT kvällen!!!

Arbete pågår?


Jessica var barnvakt en stund medans jag och E pantade flaskor och handlade dagens middag. När vi kom hem var de bästa vänner ;)

Stl 86?


Fotograf: Jessica.
Här är det packningskaos! Alla shorts och t-shirtar skulle plockas fram och granskas! Elian testade POPshorts, Burberryt-shirts och badbrallor. Allt passar!

Solstrålar!


GLAD kille som älskar bilar!


Sötnosar.

Fotograf: Jessica.

Till världens bästa fröknar:


Elian gav detta till sina kära, underbara, fantastiska fröknar idag!
After Eight, kort och doftljus som det står "You light up my day" på ( fast inslagna i rosa papper med vita snören). Det stämmer så bra in, det är dessa två fantastiska tjejer som har hand om vårt hjärtegull hela dagen då vi jobbar. Så det minsta man kan säga är att de lyser upp våra dagar då de ger Elian trygghet, kärlek och uppmärksamhet.

Paus i soffan!

Nu sitter jag och andas lite i soffan! Tog mig en paus i packandet. Jessica sitter bredvid med Es pc och jag med min mac. E fick smita iväg på fotboll så att vi kunde ha girlykväll ikväll. Jag har mest plockat här hemma och pratat i telefonen ( telefonmöte). Imorgon ska Jessica möta sin nya dejt så vi är lite pirriga här båda två!


Detta var igår då vi shoppade lite mat.
Elian älskade denna bilen och det var väldigt skönt att slippa bära alla saker som vi hade med oss!


Vår eftermiddag:

Idag gick det bra på jobbet som tur var så jag gick direkt efter lunchen. Hoppade ner i sängen och försökte sova. Sen kom Jessica som ska bo hos oss några dagar. Min underbara söta Jessica!!! Hon masserade mig lite och sen åkte vi till Storo och jag shoppade en resväska + cappuccino såklart ;) Sen fysioterapeut och efter det hämtade jag världens bästa Elian som satt i en låda och lekte med sina kompisar... Nu ska vi äta, fortsätter senare!


Hos fysioterapeuten idag. Satt med världens migrän och ville helst bara gråta. Men det gick bra och hon knäckte en del, tänjde och fixade.



Min lycka i livet!

Idag var det extra LYCKA att hämta skrutten på dagis!


Nu är vi hemma och ska packa lite.

Att ständigt ha ont i huvudet!

Jag fick migrän igår och har det även idag. Att vara en "ontihuvudetmänniska" är inte kul... Jag har en whiplashskada som allt oftare gör sig påmind ,men efter besöket hos fysioterapeut igår känner jag mig väldigt hoppfull. ÄNTLIGEN någon som kan hjälpa mig. Men som jag diskuterade med en go kollega vid kaffemaskinen, det är inte alla som förstår att man har ont i huvudet då man har det så ofta. Jag har full respekt för dem som får ont någon gång i året som då ligger rätt ut. Sen finns det ju dem som inte alls kan relatera till hur känslig jag är och hur ofta jag faktiskt har ont, då känner jag mig svag och tjatig. Men jag har liksom lärt mig leva med det och försöker leva och vara glad ändå, då kan många tro att jag inte alls har ont...Jag har bara insett att jag måste leva med det. Men nu ska det bli bättre!!

Testar att jobba lite iaf, orkar jag inte så får jag hem. Önskar er en FAB onsdag det är ju lilla lördag♥

Update: Jag tycker att ni andra som också har mycket ont ska utreda det. Läkare har inte kunnat hjälpa mig men fysioterapeuter kan se helt andra saker än en läkare, jag är tex rörlig men har ont inne i nacken. Det beror på att jag har svaga muskler där, det kan tränas upp!

SÖT LÄSARE SKREV:

"Du Måste Be Dina Läsare Att Rösta På Dig. Annars Hamnar Du trea. Snälla.

->
www.sundsvallsnyheter.se/index.php?opti...id=19&Itemid=75

//Din Beundrare"

Hemsk olycka

Just nu har vi käkat middag härhemma och jag resar i lådor...Papper!!! Elian ritar och E ska snart bege sig och fixa lite kartonger. Min dag stannade upp idag runt lunch då jag fick höra om den lille pojke som mist sitt liv i en olycka här i Oslo. Smärtan är obeskrivlig och ALL styrka går till den lille pojke och hans föräldrar och familj... Det gör ont i mig.

back at work

Nu är jag tillbaka ifrån Fysioterapi, fick veta bra information där och ska tillbaka redan imorgon, min nacke behöver akut behandling. Här är vi tjejer på jobbet idag:


Dagens

Idag svarar inga kunder så jag bloggar samtidigt som jag lyssnar på riiing riiiing:

Mitt hår har lockar i sig då det är vått.
Kanske jag borde shoppa något som behåller dem då det torkat?
Någon med självlockigt som kan tipsa? Mitt hår blir spikrakt då det torkar, fast i botten är det lockigt.

Jeans, Gina Tricot, grått linne + teracottafærgad tunika H&M + kofta Gina. Min sjal är vintage ifrån Robot i oslo.

Champagnelunch?

Har ni sett detta?

Ergonomiskt!

Nu fick jag shoppingsug här...Måste kolla om vi hinner få den innan avresa!



Om ni är shoppingsugna så kika in här också, tofflorna jag visade i fredags finns därinne!

KARIN!

Jag har ej ditt nr på nya telefonen, smsa mig!
Hoppas
du ser detta.

Tisdag!


Elian vaknade kl 5 av sin konstiga torrhosta så jag har legat vaken och lyssnat sen dess (=trött Mama) men han var inte ledsen...Fick välling kl 6 och 6.30 var vi alla vakna! Tidig start med andra ord =)


Detta är pojken med sina bilar som följer med ÖVERALLT!

Happy Tuesday!♥

Tack för idag!

Önskar er alla en god natt! Nu ska jag krypa ned i sängen med mina blader och boken. Jag har haft en mysig kväll i soffan och hunnit prata mycket i telefonen vilket är så härligt. Önskar jag hade massa timmar varje dag att prata med vänner på....Då jag gick med vagnen passade jag ofta på att ringa då Elian sov... Men nu är det jobba en stund till tills eventuella syskon är på gång.... :) Så jag tänker njuta av mitt liv precis här och nu.
image3780

Ps. Jag fick lite panik en stund för att vi ej förberett inför flytten, men vi har inte hunnit shoppa flyttlådor ännu. Finns det på IKEA?! Jag ska iaf rensa alla skåp och lådor ( badrum + papper ) imorgon innan jobbmiddagen så att det är klart. Kära E ska slita som ett djur hela helgen då vi kommer hem som han skrev på sms då jag fick panik. Jag vet att han gör det också ;) Han glädjer sig såå till att bo i hus med oss. Vårt lilla radhus *lycka*

Vi ses imorgon
KRAMAR♥



New phone:

Nu har jag landat i soffan och ska strax äta middag! Nya telefonen var en impuls men jag har kikat på den en stund =) Jag har min rosa Nokia men den ska jag sälja, har alltid gillat Sony bäst.


Hemma!

Kom hem till två glada killar som dammsugit massor =) Jag har fixat naglar, shoppat ny telefon och myst med Elian en stund nu innan han ska sova.


Här är min klänning ifrån Fair Ground ( ASOS) som snälla Syster skickat till mig, Love it!!!


Tomatsoppa!


I hissen på väg upp ifrån garaget.

Just nu lagar jag tomat/pastasoppa och E är på väg hem, vi ska bytas av. Jag har planer att komma hem till ett nystädat hem sen =) Men vi flyttar väldigt snart så inspirationen tryter en del just nu..Men vad gör det!

Hablas Espanol?

Nu är vi hemma och röjer här. Elian vill så gärna prata HELA tiden - lovely! Jag har pratat med chefen på hotellet vi ska bo på. Det finns inget trådlöst nät där...Hmm men jag kan få låna hans kontor sa han, hihi vi får väl se hur jag löser det hela. Blogga vill jag ju göra!

Dagisdags!

Nu ska jag bege mig ut i regnet och hämta skrutten. Har saknat honom HELA dagen.
Då E kommer hem ska jag fixa naglarna och sen ha soft hemmakväll då E ska bort. Det är så skönt att få tid till att svara på mail, prova sommarkläder inför resan och annat. Egentid behövs!

Kjol!


Idag har jag min Indiskakjol som jag borde ha bytt stl på.
Ibland får man använda skärpet till vad det är till för, att hålla saker på plats ;)

Att bläddra i:


Eurowoman! 29 kr i Danmark men 59 här i Norge =)
Men jag älskar att det går att få tag i blader ifrån alla länder.
Ska bläddra i denna ikväll.

Lunch!

Oj oj så trött jag är idag! Shoppade god lunch ( som jag borde ha värmt på caféet då vår micro tydligen lagt av), cappuccino, scones och en dansk tidning för att vakna till. Men som sagt så kunde jag inte äta lunchen, så nu äter jag kakor och scones här. Allt för att piggna till!

Shoppat på Kaffepikene.

Regnet öser ned i Oslo idag!

Igårkväll såg vi film i soffan med tända ljus. Riktig myskväll UTAN datorer =) Annars väljer jag ofta min mac framför tv, om det inte är något jag verkligen vill se. Vi såg Varg Veum "Törnrosa" och den var riktigt sjuk. Men ändå helt okej.

Idag i regnet känns det ganska fantastiskt att ha en skön semestervecka runt hörnet! Ska bara shoppa lite småsaker så är vi ready to go! Många på jobbet är sjuka så jag känner mig lite smårädd faktiskt, att vara sjuk på semester är inte skoj alls. Men vi ska hålla oss friska! Nu är det dags att ta tag i dagen efter ett långt morgonmöte. Veckan går snabbare än man anar. Hoppas ni är nöjda med er helg och kan njuta måndagen.

GODMORGON MÅNDAG!


Idag regnar det ute men vi myser inne på morgonkvisten!



Skön dag!

Äntligen är vi hemma igen, jag frös så mycket ute. Trodde det var vår men nejdå...inte idag ;) Vi kikade på djuren ( läs Elian hoppade i vattenpölar, stoppade nästan in en hand i rumpan på en get och klappade får) på Ekeberg och fikade lite. MYS!!!!


Undrar vad Elian fick syn på?

Spännande!

Titta!

När djuren klappats färdigt kikade vi på hästarna i manegen och sen åkte vi hem!

Mor & Far.
Vi hade nästan kunnat få se lika många djur hos Syster i Sundsvall, men det är lite långt att åka ;)

Vi softar fortfarande!

Idag är det verkligen soft söndag. Vi hade tänkt städa på morgonen men nu sover Elian sött och vi städar lite senare tror jag. Prioriterar att vila och att komma oss ut idag. Att få frisk luft är viktigt, jag blir seeg då jag ingen får. Det var så mysigt att starta dagen i soffan under täcket med E och E busandes samtidigt som jag såg på Nyhetsmorgon. Lillbabs är fantastisk och jag blev rörd och grät en skvätt över hennes vackra liv! Hennes inställning och värme smittar av sig.


Jag nu. Saknar en viss person extra mycket just idag.


Inspiration!

Just nu intervjuar Kristin Kaspersen Fahlén sin Mamma LillBabs på Nyhetsmorgon. Kärleken lyser genom tvrutan, jag älskar sånt! GRATTIS på 70-årsdagen Lillbabs, det känns som hon aldrig blir äldre än 50!


Sköna söndag!

Jag och Elian har suttit och kikat på barntv och han har byggt med sin "pyramid". Vilket fick mig att börja tänka på vilka leksaker vi ska packa ned till flygresan! Tänkte också shoppa några nya som han kan leka lite extra länge med, det finns en del spring i de små benen så det är perfekt att vi reser en eftermiddag så att han kan springa av sig härhemma först, sen på flygpkatsen och det blir nog några rundor i gången på flyget också innan han förhoppningsvis somnar!

Fotade lite alldeles nyss:











Lista!

Vi lyssnar på rix på morgonen och just nu spelas Perellis schlagerlåt, hittade henne på listan jag läste nyss också. Kul! GRATTIS till er alla!

GODMORGON!!

Självklart vaknade Elian kl 6 då det är min tur =) Igår var det 7. Men jag fick mysa en extra stund i sängen då han hittade sin polisbil att leka med! Nu är dags för en ny blöja och frukost. Ville bara säga GODMORGON till er andra som också är vakna tidigt idag!


CRAZY att denna inte gick vidare igår! ( Videon är ifrån första tävlingen)

Flashback!


Här är jag för två år sen... Gravid i v.17 och sååå trött kommer jag ihåg. Men E hade bett mig klä på mig för överraskningskväll.. Vi åt romantisk middag på Klosteret. Overkligt att tänka på att tiden går så snabbt. Ta vara på livet!

GIRLPOWER!

Nu sitter jag med en ögonmask ifrån H&M och kikar på en söt komedi på tv4 som jag sett många gånger. "Hur man blir av med en kille på tio dagar" med Kate Hudson. Hon är så söt och charmig i de flesta filmer tycker jag! Idag är det kvinnornas dag, men det är det ju varje dag ;)
Kram på er alla fantastiska kvinnor!
Nu kom E innanför dörren här.

image3753
Kate Hudson, söt som socker.


Apropå att rösta...

Så glömmer jag bort detta då och då själv, hur ska då ni komma ihåg det? Sundsvallssajten borde definitivt ha en egen länk till röstningen, men den ligger nede till höger. Det är en fantastisk marknadsföring de får på köpet om vi som är med i tävlingen länkar... =)

Nu kommer snart E hem och jag väntar på att en repris av Frustrerade Fruar ska börja, annars är det mest skräckisar på TV och det vågar jag inte kika på ensam. Vi svängde förbi huset idag, det känns så häftigt att vi ska bo där så snart...LÄNGTAR!

OJ

Undrar varför man alltid hittar godis man shoppat då man är ensam hemma? Hur ont i magen tror ni jag kommer få? :)



1000 gram...

Sov Gott vår skatt!

Nu har jag precis lagt Elian, han är så härlig och jag och E skryter till varandra varje dag. Han lär sig snabbt och skojar med oss hela tiden. Idag var första gången han gapade frivilligt då jag borstade hans tänder.. Annars brukar E få sköta den biten, ni andra som har små med tänder vet nog vad jag pratar om ;)

De små bilarna som E shoppade ( undrar förresten vem som trivdes bäst i leksaksbutiken idag? Fick leta reda på E några gånger då Elian körde omkring på en bil och E fingrade på radiostyrda bilar en bit bort :) ) idag har verkligen uppskattats, Elian försökte smuggla med dem i sängen, både han och jag skrattade då han insåg att jag sett vad han gjort. Sötaste hjärtat vårt, vi älskar dig HÖGT!♥


Shoeshopping!

STRANDEN:


Min nya blommiga bikini. Utbudet var inte stort men denna var söt som en karamell!
(H&M)

Svart + guld.
(H&M)


Shorts + det andra setet åt Elian.
(H&M)

Nya sandaler, Ecco.

Denna koftan i grått har vi ÄLSKAT! Så en ljusblå blir perfekt!
En keps hängde visst med hem den också. (H&M)


Nu leker Elian för fullt härhemma med sina nya småbilar han fått idag. Hoppas ni haft en underbar dag!

Provar nya kläder!


Jag är inte mycket för linnen på killar at all men idag var det ta två betala för en på underkläder på H&M. Så det blev två set med linne+boxershorts som han kan ha i solen efter bad för att lufta utan blöja. Haha detta kortet var klockrent! Han ser tv samtidigt.

Ingen frisk luft idag....bara shopping!

Nu är vi hemma! Planen var att åka till Ekeberg och kika på djuren i parken men det regnade så vi fastnade på ett shoppingcenter =) Elian sprang omkring, E shoppade, jag provade massa jeans på Vero Moda men de hade fel storlekar inne. Sen då vi åt lunch kom Bestemor och gjorde oss sällskap!

En skön dag och nu är det middagsdags. Sen ska jag ha schlagerkväll med mig själv =) E ska spela poker och han ser ändå inte på svensk schlager så det är lika bra. Petronella jobbar, Emmas Elsa har fått vattenkoppor och Zryan var på party igår så jag skippar partaj ikväll.


Dessert i Bestemors famn. Life is good!


Mamma på shopping = Happy MAMA!


Vårtecken!

Idag är det LÖRDAG! Dagen startade inte helt som jag tänkt mig, jag kunde inte sova ut fast det var min tur. Har lite migrän idag igen så dagen blir liksom inte helt på topp då. Men vi är lediga tillsammans och jag har hunnit shoppa imorse medans killarna lekte hemma. Jag hittade shorts åt Elian och bikinis åt mig. Nu sover både lilla och stora E så jag ska försöka vila jag med!

image3734
Tussilagos som jag och Elian plockade igår vid parkeringen på dagis. Jag luktade på dem och fick så många barndomsminnen... Tussilago, dammiga vägar och vår!!!


Igår efter Lets Dance fick jag en skön massage. Vi gjorde om matsalsbordet till massagebänk och jag höll nästan på att somna där sen ;) Men jag gick och la mig i sängen, missade alltså vilket par som åkte ut. Ska checka det nu sen vila!

NJUT dagen!


Middag!

Det blev lasagne, så nu står den i ugnen. Testade att slänga i rivna morötter också + att förkoka plattorna lite. Nu är det ett glas vitt och Coldplay här!




Ha en skön kväll!


Här inspekterar vi utsikten ifrån min plats på jobbet =)
Älskar dig så massor ELIAN!♥


Pappa klär på!

Nu är vi som ni förstår hemma och ska ha en lugn skön kväll. Imorgon har jag lust att ha schlagerkväll hos någon, hihi alltså lämna killarna här och smita iväg med champagne i en påse =) Så alla svenska tjejer i Oslo, ska ni kika schlager? :) Zryan, det vore så mys!

Dags att ta tag i dagens middag. Vi har pizzatradition ( just nu) men eftersom denna vecka flygit fram på något konstigt vis känns det som det var igår vi åt hemmagjor pizza. Kanske vi shoppar färdig? Ingen aning...ni då vad äter ni idag/ikväll?

KRAM

Lite mer ifrån jobbet:


Fredagar = FIKA på jobbet!


Fantasi spelar vi ofta, man vaknar till och får ny energi av att skratta. Charader handlar det om, eller så ritar du ordet. Kul är det iallafall =)



Småisar på jobbet!

Nu är det helg! Jag hämtade Elian på dagis sen var vi på jobbet tills E slutade, jag ringde en kund men han svarade ändå inte. Inte dåligt resultat idag ändå eftersom jag vann två flaskor vin, en chokladkanin, tapasmat och Coronas. Jippie!

Vår kollega Ivy som också är svensk har ju en bedårande dotter som Elian flirtade och lekte med :)


Ivy & Isa


-Vill du låna min rosa kanin?

-Vi springer så snabbt vi kan!!!

SOFTAR!


Gissa om vi ska shoppa likadana tofflor?!

Fredagslove?

Runar på jobbet är singel som gärna dejtar en go tjej =) Så adda honom på Facebook om ni känner er träffade så kan ni evt mötas live. Han inser ju hur många söta tjejer som kikar i bloggen så han tar chansen.
Namn: Runar Pettersen


FREDAGSKÄNSLOR!

Inatt sov vårt hjärta bra. Men han vaknar alltid en gång och låter som om han är vaken. Förmodligen så letar han efter sitt vatten ibland täcken och kuddar, E är expert på att sova oavsett men inte jag så jag ligger alltid och är redo att kliva upp. Inatt sa jag till E att kliva upp men han sa direkt: Han somnar om!
Inte ett knyst hördes efter det så vi sov tills klockan ringde 7. SKÖNT!


Just nu

Jag känner på mig att detta blir en bra helg! Ikväll ska vi antingen softa hemma eller om vi får barnvakt käka middag ute och ta en bio. Har saknat E så massor denna veckan så vi behöver en myshelg. Imorgon ska vi ta en prommis runt i området där vi ska bo och på söndag ska vi på lunch hemma hos Familjen Emma, Kimm och Elsa. KUL!

Nu ska vi luncha här på jobbet!

Ps. Its friday!

Hoppas ni alla förstår att jag reagerar på all osanning+alla spydiga elaka kommentarer om mitt liv som skrivs i kommentarer till det inlägg jag skrev om och länkade till häromdagen. Jag tror i mitt hjärta att ni alla fattar det. Nu är det frukost här hos oss.

Live i kommentarsfältet nu!

Nu sitter jag här i vår sköna soffa och softar. E åkte nyss på en liten pokerkväll och Elian sover sött. Vi hade en busstund i sängen alla tre innan läggning och det var så kul att vi skrattade högt alla tre. Elian kastar sig omkring i sängen, kryper, står, springer, gömmer sig och kramas men han ligger INTE stilla.. Men så snart jag sa: Nu kommer Pappa och klär på pyjamasen så kröp han tätt intill mig och låtsades sova. Jag skrattade, E skrattade och Elian skrattade tillslut. Han är en duktig liten luring som skådespelar ganska ofta. Humor har han, det är så roligt att han blir större och större för varje dag som går. Jag förstår inte att denna "stora" lilla pojke är samma person som den lille lille bebis som låg och växte sig stor i min mage. Fantastiskt!

Jag ska svara på mail och kommentarer nu, det är sånt som känns jättetråkigt att ligga efter med men då jag varit ensam med Elian+jobbat, haft besök och bloggat så har jag inte hunnit. Ni kan alltså chatta med mig nu i kommentarsfältet!

Update kl 21.10: Nu är det dags att fixa inför morgondagen och jag ser på Private Practice. Önskar er alla en underbar kväll!

Daddy is home!

Det var så härligt då E kom hem igen. Både jag och Elian blev GLADA! Vi har käkat tacotallrik  och jag har vilat lite. Dagen idag har känts väldigt lång så jag längtar tills imorgon då det är FREDAG. Vid matbordet kom vi på att om en vecka just nu sitter vi på flyget och är på väg till solen - SEMESTERDAGS.


Bus i soffan!


Sötnosen! Idag var det jobbigt på dagis då jag kom. Han gallskrek helt plötsligt och verkade ha ont någonstans. Jag tror att han håller på att få tänder eller så är det bara för att E varit borta..Oavsett så gick det tillslut bra. Det var en trött Mamma som kom innanför dörren idag.


Att skratta är så skönt, oavsett hur jag mår så kan ALLTID ljudet av Elians härliga skratt få mig på bra humör. Det är ÄKTA.

Fantastisk marknadsföring!

Shoppade kaffe på BI ( privat högskola bredvid jobbet ) och just nu värvar de studenter. Detta var det klart bästa medlet enligt mig :) Budskapet var att de har hybler ( studentrum) för alle. Undrar vilken målgrupp de har här? Jag trivdes :

image3716

PAPPA - vart är du?




Imorse vaknade solstrålen kl 6 så han fick dricka välling i sin säng ( ligger alltid och myser med E annars) medans jag duschade! Sen var det dags att klä på för dagen och som alltid kastade han sig omkring i vår säng. Skillnaden var att idag låg det ingen Pappa bakom kuddarna, Elian sökte och sökte och ropade Pappa men nej han är ju på jobbresa =) Så vi ringde och sa Godmorgon strax efter 7.

Vi kom till dagis ca 8.05 istället för 8 som vi brukar. Det var så sött för två av Elians avdelningskompisar kom samtidigt och de var så glada att ses och tjejerna sa Elian. Så klappade Elian en av dem på huvudet och kände på hennes långa hår. KÄRLEK! En av Mammorna sa att han verkar stortrivas och sen då jag lämnade för dagen så ville Elian direkt krama och gosa med en fröken. Jag gick därifrån helt övertygad om att denna ovanligt positiva och trevliga morgon betyder något....
Solen skiner och nu ska jag ringa massa kunder!

TACK ni underbara♥ som finns därute, jag önskar er en fantastisk dag! Gårdagens inlägg handlade inte om att jag skulle lägga energi på de som inte vet vad de pratar om men att poängtera att hela inlägget var patetiskt då de misstolkat hela mitt inlägg, något som kanske gör den där bloggen ganska fjantig Jag tycker det iallafall och jag tänker inte låta folk skriva skit om mig som är helt fel!

Bloggmingel!

Apropå Veckorevyns bloggmingel för modebloggare så tror jag att ett MAMMA+PAPPA-mingel skulle vara FAB! Barnvakt, champagne och dela erfarenheter + PEPPA varandra. Vi är MÅNGA som gör ett fantastiskt jobb därute som aldrig belönas med högre lön ( verkligen inte haha), fler semesterdagar eller fancy resor. Men vi belönas med kärlek, kladdiga små fingrar och vi får uppleva en gränslös kärlek. Tänk er våra goodiebags...Lite vardagslyx ( massage, bodylotions och en skön bok) + all produktplacering som kan göras.. En söt tröja åt sin lilla älskling och en söt mössa.. =)

Oavsett så tycker jag att alla ni med en modeblogg ska maila till Veckorevyn och gå dit. Gör något du inte annars skulle ha vågat, det är ju så härligt efteråt!

Godmorgon!


Solig morgon!

Vi har nyss haft morgonmöte och nu startar dagen! Natten var kaos men Elian vaknade glad. Anne har fått sin bebisdos, hon sov med mig. Idag kommer E hem, vi längtar. Men det var mys att ligga och prata tjejsnack och klia varandra på ryggen, som när man var 15 och alltid sov med sina girlies.

Bästa Anne!

image3710

Tacos!

VI har haft SÅ mysigt! Tacos och underbart sällskap! Nu är vi proppmätta efter dessert ( marängsviss utan maränger) och det är jag och Anne som är kvar.


Sötnosen satt på köksbänken då jag fixade middag innan alla kom!


Spännande att laga tacos!


Elian flirtar med Anne :)


Slappar av efter maten!


Favoriten idag var Öyvind. Passar på att informera om att Öyvinds date gick toppen i fredags :)

image3707
The perfect family?
Anne, en trött Elian och Öyvind


Här är det Godnattdags.


Sov Sött skatten.

Nu ska jag och Anne slappa i soffan och kika tv. Önskar er en skön kväll!


Migrän!


Här sitter jag och har migrän. Men nu har jag fått en stark tablett av min chef och tagit en miniprommis till det bästa kaffeplacet och shoppat och tryckt i mig en cappuccino + en grov scones. Resultatet känns förbluffande positivt!

Ps. ska lyssna på er som är kloka, ska inte länka till tramsbloggen mer. Yttrandefrihet eller inte, det handlar om vanligt hyfs som jag brukar säga då det gäller bloggvärlden. Om jag dagligen fick höra detta av folk i min omgivning face to face så skulle jag tycka det var ok, men då ingen säger ett knyst IRL så tar jag inte åt mig. För folk bakom skärmen är ju SÅÅÅ tuffa i verkligheten? Har en ärlig kollega på jobbet som erkände på vår första gemensamma jobbfest att han fick spader på mig först då jag kvittrandes sa GODMORGON varje dag och var positiv dagarna i ända. Men nu är han också en av dem jag tycker bäst om och det beror på att han var (som jag) så ärlig. Han sa också att han nu tycker om det och att han idag själv tänker mer positivt pga mig, DÅ blir jag GLAD!
Nu: lunchdags!

Mer uppmärksamhet till bloggen som skriver om andra:

Har folk inget annat att göra än att analysera andra?
Om ni tycker att JAG är en tjej som uppmanar andra att le mot sin vilja så tror jag att jag borde sluta skriva. Jag menar hur kan man misstolka så grovt? Om ni tycker att jag ( som redan ger en stor inblick i mitt liv) ska lägga ut mer olyckligheter för att begaga andra / få fler tjejer att känna igen sig så undrar jag egentligen vilka av er som är verkliga i min omgivning dagligen? Eller i andras omgivning...

Jag har VÄNNER, riktiga, som jag litar på. Jag har familj och jag skulle ALDRIG sitta och lägga ut mina och Es diskussioner till allmän beskådan, vi ska leva tillsammans och vi har en son. Gör detta mig till en falsk tjej med en ytlig fasad? Jag väljer att läsa kritiken, att svara på den som nu, att lägga ned tid på saker jag glatt kunde ha ignorerat för att jag är bättre än så... Men jag tänker stå upp för den JAG är. Det är min blogg och jag skriver precis som jag vill. Att sitta och hitta fejkad gläde i vardagen vore waist of time därför skriver jag snabba inlägg direkt ifrån hjärtat för att minnas livet så som jag såg det just då. Är det så illa att jag har den förmågan och viljan?

Hade ni ( de som skriver kritiken) fått välja hade ni fått ett sånt här inlägg ifrån mig idag:

"FAN, jag var så trött då jag vaknade så att jag inte ville gå på jobbet. Släpade mig in i badrummet och stressduschade. Kände mig febrig, ska ha mens. Fryser alltid och svettas i en dag strax innan den kommer. Det är så störande. Men ska väl ta mig igenom denna dag som alla andra. Ännu en dag, hoppas det inte är kallt ute. Idag fattar jag varför jag var så känsligt och grät igårkväll, hormonerna är i obalans. "

Hade det varit en kul blogg? Skitsamma, det är inte poängen poängen är att jag skulle bli mer ledsen och trött av att skriva så. Istället tittar jag på min son som är vårt mirakel som jag är ständigt tacksam över och då E kysser mig på morgonen så väljer jag att detta blir en fab dag. Därför skriver jag som jag gör, för att hjärtat svämmar över av kärlek. Har på nära håll sett många mista sina unga liv och jag VILL leva länge, jag vill vara nöjd med mitt liv och stå för de val och utmaningar jag tagit mig igenom. Därför skriver jag som jag gör, för att jag gör det utan att tänka först. Precis som nu. Bloggen är direkt ifrån hjärtat och mitt hjärta säger i skrivande stund att jag måste fundera på vad som är viktigast för mig.

image3697
Rubriken är: Sätter press på tjejer

Tack för idag Petronella!

Vi har haft SÅ mysigt! Vi åt laxpasta och Elian charmade Petronella totalt. Busade med henne och hon skulle bära, ge mat ifrån tallriken och allt annat. Så härligt att han knyter an till dem jag älskar. Sen gick vi en prommis till ICA för Petronella skulle baka till sin sista dag på ett av hennes praktikställen imorgon ( hon läser till sjuksköterska) men hur det gick ska jag inte skriva om här =)

Hursomhelst så somnade Elian sött efter dusch och välling och vi har myst i soffan med te, cookies och twist. Nu gick precis Petronella hem och jag ska plocka lite disk och förbereda morgondagen. Måste hoppa i säng i tid så jag orkar oavsett hur natten blir. Men den blir BRA jag känner det på mig ;)


Äter middag!

image3696
Fantastiska Darlingen Petronella - Love You!

My number ONE!


Alltid Alltid Alltid är DU den viktigaste i mitt liv ELIAN!



Nu ska vi slänga ihop en middag här, middagsgäst kl 17. Elian har i vanlig ordning käkat en middag + yoghurt alldeles nyss... Samma pasta som igår fast BARA pastan... Pastaberoende?

Hårsnack!

Jag brukar aldrig annars gå och tvätta och föna håret men eftersom vi bor nära Frisörskolan och det kostar 80 kr så tänkte jag göra det. Annars kostar det ca 460 kr ( GALET!)Mitt hår är inne i en mellanperiod på alla vis nu. Snart snart får jag luggen bakom öronen och kan ha mittbena. Men jag fixar liksom aldrig håret, är så van att det är fint och långt oavsett... LÄNGTAR tills längden är tillbaka.



Natten i lördags då jag kom hem, tänkte kanske blogga men ångrade mig nog :) HIttade bilden nu!

Men det finns viktigare saker än hår såklart. Men att bry sig om sig själv och försöka känna sig fin och fräsch tror jag är viktigt för att man ska kunna få ut max av dagen. Oavsett blir du söt när du ler, glöm inte det :)

Nu ska jag byta om, har fixat hemma i mysoutfit och nu ska jag hämta Elian. KRAMKALAS!!!!

HAPPY MAIL!

Nu fick jag mail med en GLAD Elian som pysslat och gjort en kyckling idag =) På bilderna nedan har jag klippt bort de andra barnen, därför ser det knasigt ut :)
image3686image3687

Skapelsen =)

Detta värmde mitt trötta Mammahjärta lite extra!

Längtan....

Ni är så goa! Ni lyser som små solar med era fina kommentarer, TACK!! Nu har vi ätit lunch och jag ska jobba två timmar till. Hade egentligen tänkt gå och få håret tvättat och fönat men det fanns ingen tid =( Har en riktigt badhairday idag men allt kan inte alltid vara på topp! Längtar redan efter Elian och ofta hem till Sverige just nu... Sthlm är FAB!

Dagens!


Svarta strumpbyxor, svart klänning Twilfit ( shoppade två olika i Sthlm), svart kofta H&M och rosa sjal Åhlèns.


Stövlar Bronx.

Känner mig febrig och inte helt på topp idag men dagen ska bli BRA! Vi får fint besök av Petronella i eftermiddag då E ska resa bort med jobbet några dagar.

Solen skiner ute!!

Det är en underbar vårmorgon och nu ska vi strax till dagis och jobb. E lämnar idag!


På bild nr två tycker jag att han liknar sin Far.... :)

Litet recept:

Dagens middag blev improviserad pastasallad:

image3680
Koka pasta, häll av vattnet och skölj i kallt vatten
Stek kycklingfilé i bitar, klipp bacon i bitar och lägg i stekpannan då kycklingen fått färg, salta och peppra och lägg i grovhackade färska champinjoner.
Blanda pastan med lite creme fraiche och krydda med tex kycklingkrydda. Blanda i grovhackad ruccola, skivad avokado och lite gröna hackade vindruvor. Lägg i det du stekt och pressa citron över.
Hoppas ni gillar det!

Nu ska jag mysa vidare i soffan innan det är läggdags, har ju så många blader att läsa = I LIKE!


Premiär!


Zryan fotade mig till vänster men jag tyckte alla bilder såg helt crazy ut så jag testade att fota då jag gick hem...Men jag tycker ändå att känslan av byxorna på är helt annorlunda än det ser ut på bilderna....Oavsett hade min blommiga top till och vitt tunt flätat skärp. Spännande med helt nya jeansmodeller, fick många komplimanger idag. De kunde inte ha valt en bättre dag att ge mig dem.... TACK kära kollegor!

Och i färg....

image3678
Här lutar Elian sig bakåt och skrattar med köttbullar i munnen och i haklappen.

Nya favoriten är pastapenne och han kan äta HUR MYCKET SOM HELST!!! Pasta + köttbullar är den perfekta räddningen som man alltd kan ha hemma. Sen lagade vi en pastasallad som jag slängde ihop, tänkte lägga in receptet sen för det smakade så gott :)

Sötnosen vår som vi älskar så högt!!!
Nu gör E honom redo för sängen. Dags att pussa godnatt, det får man inte missa!

Härlig matstund!

Svartvita bilder som visar Elians första middag idag, sen lagade vi en till som vi åt för en timme sen alla tre med tända ljus.
Nystädat hem och kärlek mellan väggarna - DET är livet!







Middagsdags!

Nu har jag skickat vår Bugabooresebag med posten till en glad köpare och hämtat gullet på dagis! Hungrig som en liten varg är han så det är pasta på spisen och köttbullar på defrost just nu. Sen ska han och E ut och shoppa kyckling till middagen och jag ska dammsuga!

I KNOW!

Bloggen är CRAZY just nu...Sorry, håll ut. Något fixas hoppas vi....

Godmorgon!

 
Vi önskar er en STRÅLANDE dag!

Känslostorm!

Jag sitter nu efter en god lunch på BI med härliga kollegor med en cappuccino i handen och försöker andas lungt. Dagens startade inte så bra då vi har haft möte hela morgonen. Jag gillar fresh start och good news :) Låt oss säga att dagens möte innehöll allt annat än det :)

Sundsvallssblogg...

Om ni vill slänga in en röst här varje dag så blir jag glad. På den ni tycker ska vinna allstå, så genererar vi lite trafik åt Sundsvallssidan också ;)

Ni kikar till höger under Vad tycker du?

E+E


MMS som jag fick idag.
Elians ögon skelar här som ni kan se.


Älskar er mina Prinsar!

Nu ska jag lägga mig efter en dag med mycket händelser, känslor och tankar..
Sov Sött, imorgon kickar vi igång en härligt (kort, jobbmässigt) mars månad!

Fjantigt!

Tråkigt nog har jag blivit duktig på att ignorera och slå ifrån mig. Men ibland kan små saker gå för långt...Alltför långt. Mobbing eller att göra narr av människor... Hur orkar man? Vem vill man vara när man gör så? Hur är man i verkligheten? Har man inte accepterat människors olikheter måste det vara tungt i bröstet.

image3667

"
Postat av: Lotta

Ni är helt underbara! Jag AVSKYR däremot både Josefine som kallar sig Prinsessan och Engla och jag är INTE avundsjuk alls på någon av dom. Josefin som lever i symbios med sina E:n. Tänk när E hittar någon ny flamma att ägna sin uppmärksamhet till. Allt är så "Lovely" och "Njut dagen" och blattilieblä. Kom ut ur din rosa tillvaro och vakna upp. Engla har Anorexia men tror att vi inte ska förstå när hon skriver att hon äter maaaaasssor av godis. Visade tom sin pyttelilla godisskål (rosa med prinsessa på) och trodde hon kunde lura oss. Ser ut som ett benrangel, bor i Gimo där hon inte mår alltför bra har jag hört. Stackars karakar, de måste tala om hur OOOOOOTROLIGT lyckiga liv de har med sina "nära och kära".. Englas pappa är frånvarande och det lider hon för och samma sak med Josefine. Patetiskt att läsa deras inlägg om hur lyyyyyckliga de är.

2008-mar-02 @ 11:41"

Ingen välling!

Välling i storpack eller småpack fanns inte i de tre butiker jag hittade så jag ringde och kollade med E och vi klarar oss lite till. Mamma ska evt komma en helg snart så hon får shoppa med sig. Det gav mig tid och möjlighet till lite annan shopping :) En till klänning ifrån Twilfit och söta saker ifrån Lagerhaus. Shoppade allt utom gemen och disktrasan för att ha som "gåbortpresenter" men jag älskar alltihop så jag önskar jag hade mer plats i väskan....Då hade jag shoppat loss. Lagerhaus har mycket fint!


Söta jordgubbsljus i burk med texten: You light up my day♥
Jag glömde att ge ett sånt idag till en person som absolut gjorde just detta idag


Söt bok för anteckningar!
Ville shoppa 10 st men det fanns knappt någon kvar...

Disktrasa som ska invigas i nya huset påskhelgen då vi flyttar in!


Söta gem. Nu när jag har mycket papper att hålla reda på så är dessa perfekta! Ska organisera kontoret i huset sen. E vet ännu inte att det blir en del rosa... Man blir GLAD av rosa!


Vet ni vad detta är? Ska duscha och lägga Elian så skriver jag mer strax!
E fick en svart sån här av mig då jag kom hem.

Update: ja det är en sån man sätter i kontakten tillsammans med sin mobilladdare. Sen är det en hylla till telefonen också. Jag hade aldrig sett en sån här förut :)


Pappig!

Nu har jag varit med Elian och E somnade på soffan. De har varit ute på massa prommisar, haft besök, varot på besök, hälsat på djuren på Ekeberg och mycket annat. Bara innan jag åkte var Elian extremt Mammig men nu springer han och kramar och pussar på E igen. Så underbart! Det ska lite till :)


Elian testar sin UVdräkt. Han älskade den, mjuk och skön mot lilla kroppen.

FABOLOUS FRUKOST!

Caroline kom till hotellet strax efter halv elva och jag var SÅ hungrig =) Hann duscha och packa innan så vi njöt av massa god frukost och sen la vi oss under varsitt täcke och pratade tjejsnack. Jag älskar dig så mycket hjärtat!!!
Sen gick hon till jobbet och jag packade det sista och gick tur i duggregnet mot Stureplan för en cappuccino på Tures.





Ett stort Ps. Om någon vet om en liten lägenhet med maxhyra på 5000 kr i Sthlm, maila mig. Caroline jobbar i Sthlm men bor hos sin Mamma i Uppsala. Men det tänkte vi ändra på =)
Caroline har inga djur, röker inte och är en mycket skötsam dam.
Mail: [email protected]
Tack på förhand!

ÄNTLIGEN HEMMA!


Mina älsklingar hämtade mig på flygplatsen, TOTAL LYCKA!♥
Nu ska jag mysa med Elian!

Söndagssoft:


Så nu har jag tagit en dusch och försöker piggna till. Jag hade glömt hur död man känner sig dagen efter =)
Men jag har sovit som en Prinsessa inatt.


Bok som jag shoppade igår på Coop.



Igår:


Jag igår på hotellrummet! Det var SÅ längesen ( år ) sen vi sågs och det var ett kärt återseende. Massa girltalk och sen god mat  ute! Mitt hår såg tokigt gult ut på ALLA bilder så denna var den som sågt mest normal ut =)



Emma njuter en god pasta!


Tack för igår kära söta Emma!!!

Godmorgon Söndag!!!

Det blev sent igår. Spontan middag ute och en del drinkar. Nu har jag väckt "lillasyster" och hon är på väg till mig. Vi ska äta HOTELLFRUKOST!!! Imorse så vaknade jag 7.30 och smsade mina killar och E ringde mig. Elian låg i hans famn och åt välling. Det ska bli helt underbart att ses igen.

Men oj!

Vilken schlagerfeeling jag fick fast jag låg ensam och kikade! Men nu kommer det strax besök.... EMMA!



Oj nu är hon här!

Nu smäller det!

Jag käkar paella och goda mörka mackor i sängen ( såklart ) och ska kika Melodifestivalen!!!!

Vem hoppas ni på?

image3646
Jag hos Viktoria i maj ifjol på spontan schlagerkväll!
Anette till höger om mig. AnnaStina det var denna kvällen du o jag tänkte oss till Odeon men aldrig kom iväg :)

Shopping!

Idag strosade jag i regnet och det var skönt att vara ensam. Ingen att ta hänsyn till eller vänta på =) Hann förbi Sturehof och kramade på "lillasyster" som jobbade och sen prommis hem till hotellet. Mina fötter gjorde ont då jag kom hem. Har stapplat omkring i höga klackar sen kl 6 imorse. Nu har jag nyss tagit en lååång varm dusch ( sorry miljön...) och ligger faktiskt i bara handduken och myser. Att inte behöva stressa med läggning därhemma borde kännas LYXIGT men jag skulle ge mycket för att få pussa honom godnatt just nu...Jaja om bara ett dygn är jag hemma igen!


Enkel skön klänning ifrån Twilfit. Den blir fin med heels, jeansjacka och söt sjal till i vår!


Söt vippkjol och t-shirt. Indiska. Ska kika efter en mindre stl imorgon annars får jag sy in den. Shoppade en ljusrosa t-shirt och en grå långärmad också. Jag gillar såna här urringningar.
Som på bild 2 ska kjolen sitta, håller in den =)


Här är den grå tröjan + jeans ifrån Åhléns. Dessa ska jag ha med vitt linne och mina kilklackar!


Det var så kallt och regnigt så jag shoppade denna kofta på Åhléns så att jag skulle bli lite varm.


Och ännu en sjal till min samling =) En rosa ifrån Åhléns!
Det var dagens budgetshopping. Ingen välling fick följa med hem då en man strax innan mig shoppat tre storpack fullkornsvälling så det ska jag spana efter imorgon i en annan butik.

Nu känner jag mig hungrig...Ska kanske göra mig klar och gå ned till middagsbuffén på hotellet och ta med mig mat upp lagom till Melodifestivalen. Sen ska jag kanske möta Emma och ta ett glas vin.






Svenskt godis!!

Hade egentligen en del planer ikväll men nu när jag efter många timmars spaning på stan äntligen är tillbaka i sängen med alla blader + svenskt godis så får vi se. Man ska ju passa på att softa då man kan!
Visar shoppingen jag gjorde idag lite senare, men jag antar att många av er är på festligheter ikväll?!

MAMALYX!!!

Just nu ligger jag i sängen på hotellet och MYSER!!! Regnet öser ned ute men jag ska strax gå ut och kika lite ändå. Om jag tar mig ut härifrån....Ett fint hotellrum utan måsten, kan det bli bättre??



Mötet var väldigt bra och jag längtar tills jag kan informera er om vad som sker! Avslutade med en god lunch på Ciao Ciao och jag kom ganska nyss in på hotellet igen. Men jag tror inte jag kan stanna här så länge...Risken är att jag somnar =)


Tagliatelle Frutti Di Mare


Trött Mamma!

Ser ni de små bilderna?

Om jag skulle blogga med stora bilder hela tiden så måste man snabbt börja leta på datum om man ska kika tillbaka. Om ni ej kan få dem upp, vänta någon minut så att sidan kan laddas färdigt. Det ska gå! Just nu kastas jag också tillbaka till min egen header om jag klickar på en bild utan att sidan laddats färdigt. Hoppas det fungerar för alla!


Regnigt Stockholm!


Blå himmel ovan molnen!


Klockan 5.30 ringde klockan och kl 6 var jag på väg till flygbussen. Iskallt och regn, här i Sthlm regnar det också. Jag sitter i mysiga receptionen på hotellet och bloggar lite, ska bli hämtad kl 11 till mötet.
Hoppas ni njuter denna lördag!


Man blir ju så fin i håret då det regnar.... :)

E och E har redan gått en tur ute på morgonkvisten och jag har pratat med Elian som bara blev ledsen. Men då jag inte är hemma eller ringer så har de två det så bra så!