Bästa E!

image3923
BÄSTA BÄSTA E som jobbat så hårt med denna flytt. Vi älskar dig mest i världen!♥
Här hade vi mysig fikastund idag. Elian satt på vanlig stol och bara mtýste. Det är bilar som är grejen just nu, bilar bilar bilar!!!



Nu leker Elian och slog nyss munnen i bordet så det blödde, han är svullen men glad igen efter mammatröst och vatten. Jag ska snart göra pannkakor tills E kommer hem. MYS denna söndag, snart är vardagen igång igen.

Kommentarer
Postat av: ChickFlicks.blogg.se

Åh vad härligt vi verkar ha det! Drömlivet :-) GRATTIS till den fina nya huset. Hoppas du och din familj får en fortsatt underbar påsk! Kram

2008-03-23 @ 14:03:50
URL: http://chickflicks.blogg.se
Postat av: Sara - Dagens positiva

Vilken fin bild på dina E! Hoppas ni får en härlig söndag! :)

2008-03-23 @ 14:31:09
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: AnnaStina

Vännen! GRATTIS till nya huset och den vackra "brännan"! du är snyggare än någonsinn! :) Och dina E´s matchar dig perfekt! :) Det är så kul att se bilder från ert nya hem och jag är så glad att vi kan följa varandras liv genom bloggarna nu då vi är så långt ifrån.. Och snart är det sommar och då sitter vi och myser i er trädgård! Det blir FAB! :) Njut sista påskdagarna och hälsa Elian med kramar & pussar från Johanna! Puss! :)

2008-03-23 @ 18:50:40
URL: http://gizmolinas.blogg.se
Postat av: josefine

Chickflicks blogg: TACK snälla! detsamma önskar jag dig!kram
Sara: tack, detsamma!!kram
AnnaStina: TACK underbara, ja jag är så GLAD att du skaffade blogg, det känns som jag fortsatt hänger med och ser hur ni har det. SJÄLVKLART ska vi sitta i trädgården och dricka dagens sen får ni sova här hihi ;) Vi skickar massa pussar o kramar till ER!!!

2008-03-23 @ 20:25:53
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0