Regnet öser ned i Oslo idag!

Igårkväll såg vi film i soffan med tända ljus. Riktig myskväll UTAN datorer =) Annars väljer jag ofta min mac framför tv, om det inte är något jag verkligen vill se. Vi såg Varg Veum "Törnrosa" och den var riktigt sjuk. Men ändå helt okej.

Idag i regnet känns det ganska fantastiskt att ha en skön semestervecka runt hörnet! Ska bara shoppa lite småsaker så är vi ready to go! Många på jobbet är sjuka så jag känner mig lite smårädd faktiskt, att vara sjuk på semester är inte skoj alls. Men vi ska hålla oss friska! Nu är det dags att ta tag i dagen efter ett långt morgonmöte. Veckan går snabbare än man anar. Hoppas ni är nöjda med er helg och kan njuta måndagen.

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack än en gång för att din trevliga blogg finns! Underbart att starta upp veckan med att läsa dina trevliga rader! Hoppas din Dag blir bra...här i Sthlm regnar det också :(..Kramar i massor från mig

2008-03-10 @ 10:14:14
Postat av: Malin

Hej!
Vad härligt för er att snart få resa iväg. Har mössa kommit från lev än? Hör av dig annars.
Kram

2008-03-10 @ 10:39:37
URL: http://barnlycka.blogg.se
Postat av: Nicki

Ha en trevlig dag och en bra vecka och hoppas verkligen att du slipper att bli sjuk. Regn även här norr om dina hemmatrakter, ganska skönt för då försvinner snön så vi kan få vår!:)

2008-03-10 @ 11:30:19
URL: http://lavendeldoften.blogg.se
Postat av: josefine

Ni gör mig glad!!!!
KRAM
Malin: mailade dig!
kram

2008-03-10 @ 20:18:22
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0