Att blogga = mindre kontakt med familj och vänner!?

Jag startade min blogg för att skriva av mig lite, sen blev jag gravid och jag tänkte att det var perfekt för att familj och vänner som ej bor i Oslo skulle kunna följa med. Sen kom världens bästa son och ingen var gladare än familjen att jag bloggade så att de fick vara "med". Men jag tror att det resulterar i mycket mindre kontakt, sms, mail... Vilket är jättetråkigt... De kommer nära oss på ett vis men jag märker det inte, förutom att då jag berättar saker som jag redan skrivit om får höra: Jo jag läste det...

Uff idag är en lite speciell dag, jag tänker mycket!

Kommentarer
Postat av: Ella

Jag bor 75 mil iväg från min familj och vänner där hemma och kände också sådär när jag kom hem eller ringde för att berätta ngt, de hade redan läst allt på bloggen. Det resulterade i att jag slutade skriva personligt eller berätta vad jag gör men det är ju å andra sidan det som är vitsen med din blogg. Hoppas inte att du bestämmer dig för att sluta. Kram och ha en bra dag

2008-05-26 @ 09:49:37
Postat av: Viktoria

- Jo jag läste det..

Det känner jag igen från mina nära och kära också, som du säger det är lite tråkigt. Men jag hoppas verkligen inte att du överväger att sluta och blogga! :) Ha en underbar måndag! Kram

2008-05-26 @ 09:49:48
URL: http://enprinsessa.blogspot.com/
Postat av: Emelie

Men även om de läst om saker du senare berättar kanske de inte har valt att kommentera i din blogg och då kan de istället uttrycka sig direkt till dig när du berättar om det. Till exempel om Elian gjort något nytt framsteg (sagt något nytt ord eller så) så kan din familj säga något positivt om det när ni pratar om det.

Förstår om det känns konstigt att din familj vet allt innan du pratar med dem, men jag tror att de också vill att du ska fortsätta blogga:)

Ha en strålande måndag! Kramar

2008-05-26 @ 10:15:04
URL: http://emmi85.blogg.se/
Postat av: Angel

Hoppas du kommer på bättre tankar snart eller vad an ska säga.

2008-05-26 @ 10:15:36
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag håller med! Jag känner samma sak med min blogg... Ofta när man vill berätta något så vet personen redan om det! Det känns lite konstigt! Jag vet ju liksom inte om att de har varit inne och läst... ;-)



KRAM!

2008-05-26 @ 10:26:10
URL: http://vardagsmammans.blogg.se/
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Så tråkigt att det blir så. Hoppas att det inte betyder att du ska sluta blogga. Kram

2008-05-26 @ 10:32:02
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Sofia S

Känner EXAKT likdant. Finns tyvärr de av mina kompisar som inte hör av sig o frågar hur det är längre för det vet de genom bloggen. Svårt det där. Stor kram till dig!

2008-05-26 @ 10:33:33
URL: http://sofiass.blogg.se/
Postat av: Therese

Känner precis samma grej... Hoppas du får en bra dag! Kram

2008-05-26 @ 10:34:50
URL: http://attfungera.blogspot.com/
Postat av: Evelina - blivande brud <3

haha känner igen det där, alltför väl =)



kram

2008-05-26 @ 10:35:42
URL: http://evelinastrand.blogg.se/
Postat av: mams

ÄLSKAR DIG STUMPAN!!!!!SAKNAR OCKSÅ.....

2008-05-26 @ 11:13:45
Postat av: Anna

En dag med funderingar... VA BRA! Jätteviktigt för att utvecklas. Vad är bra och dåligt i mitt liv. Vad kan jag förändra? Vad uppskattar jag mest? Och jag tror att du är väldigt bra på detta Josefine. Att se klart och stå med båda fötterna på jorden. Kanske behöver de nära påminnas om vilken förmån de har i att kunna se och läsa om dig, men att det finns ett stort värde i att även få det berättat, även om du skrivit om det. Du verkar omgiven av så otroligt mycket kärlek och fina männsikor!



Ha en fin dag! Kram Anna

2008-05-26 @ 11:27:10
Postat av: Anna-Lena

Låter som en lite jobbig dag!?.. Kanske kan skyllas dåligt med sömn ett bra tag nu?.. Iaf så vet jg precis va du menar! Det är ju samma här... Men vissa perioder känns det som man inte har så bra kontakt med de hemma, som när morfar nu legat döende och all energi lagts där, MEN det är ju inte så, man är ju lika viktig fast på ett annat sätt! MEN jag tycker det är jättejobbigt att inte ha de mina omkring mig även om jag har jättehärliga människor omkring mig här!..



Hoppas du får en riktigt skön eftermiddag! :D



Kanske en AWARD i min blogg kan hjälpa!?..



2008-05-26 @ 12:51:45
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Anonym

Tänk om mina föräldrar läste min blogg. Då skulle dom veta hur illa dom gjort mig i 25 år. Jag är så glad för dig och många andras skull att ni har fina föräldrar. Jag har det inte och så många år har jag grinat mig till sömns och alltid drömt om att ha föräldrar som du och många andra. Föräldrar som älskar sina barn och som lär dom saker. Nu har jag vunnit på lotto då jag fått världens finaste svärföräldrar. dom ger mig den kärlek jag aldrig trode fanns mellan en mamma till ett "barn".

Du är fantastisk Josefin. Din blivande man också mot eran son. Ni ger honom så mycket härlig kärlek. Ta hand om dig och din familj.

Kram från en "riktigt" familjelös dotter.

2008-05-26 @ 12:54:27
Postat av: Anonym

k

2008-05-26 @ 14:05:04
Postat av: Elin

Hej vännen! Jag förstår precis hur du menar och jag vet själv att jag är värdelös att höra av mig!:) Jag läser och följer dig och erat liv men varken bloggar eller berättar i mail osv. Jag saknar dig! Puss

2008-05-26 @ 14:40:40
URL: http://goldentexas.blogg.se/
Postat av: Josefine

Tack för fina ord!!kramar



Elin: jag saknar dig MASSOR! Ett mail i veckan kanske är en ny deal? Ifrån oss båda =) Det var så mys då vi brevväxlade lite! Puss

2008-05-26 @ 18:05:57
URL: http://prinsessans.blogg.se/
Postat av: nathalie

Ja det är tråkigt när man ska berätta något och någon säger; ja jag läste det... man vill ju berätta det mer detaljerat o levande i verkligeheten:)

2008-05-26 @ 19:21:54
URL: http://naatta.blogg.se/
Postat av: sessan

Vännen, det har vart jobbigt i det sista här men jag skulle hört av mig för länge sedan bara för en girl talk♡



Vet du just detta du skriver om här, lider jag verkligen av om dagen.

Jag drömmer nästan om att någon ringde & frågade -Hur går det med dig Sessan uppe i det hela. Eller, lyssnat när jag berättar något även om dom läst det i min blogg......

Nu om dagen känner jag att jag förlorat massa (när kontakt) iom att jag bloggar personligt. Sluta med det är inget alternativ, för då vet jag inte vad ju skulle skrivit om liksom! Familjen är ju essensen livet! Jag passar inte att skriva modeblogg, prylblogg eller partyblogg liksom.



Jag hoppas du har det mycket bättre nu hjärtat & vet att jag är alltid ett lyssnande öra här i Norge♥



Glad i deg jenta mi ;0)

2008-05-26 @ 21:07:05
URL: http://www.sessanochprinsessan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0