Fredagseftermiddag!

Nu är jag och Elian på nedervåningen, jag gav upp. E kommer strax och tar över - ÄNTLIGEN! Emma kommer också och provar kläder på oss inför morgondagen.

Efter jobbet idag ( jag gick tidigare då min röst var helt slut och jag sålt bra) så åkte jag och E på ett center nära jobbet. Vi skulle egentligen bara byta någon tröja sen "fira" hans sista dag i solen med fika men vi hann inte så långt. Vi shoppade åt Elian och lite åt E sen handlade vi middag och hämtade skrutten på dagis. Vi har två dagar i sträck fått fina kort som "Elian" gjort till oss med bild, text och idag en teckning... Jag blir SÅ rörd!

Hemma blev det grillning och sen åkte E till golfbanan och jag och Elian myste ute en stund sen tog vi tag i städningen, så skönt det är efteråt. Men det är en del att plocka och fixa kvar... Rent är det viktigaste.


Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Härligt att kunna sitta ute och äta när det är så fint väder. :)

2008-05-09 @ 21:44:49
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Mie

Heisann :-) Tenkte bare å tipse om at et slikt hvitt hage bøblement i tre som du har blogget om tidligere (?) med bord+benk og to stoler, koster nå 2.999,- på Smart Club!! Sykt billig! Kos dere i solen og nyt pinsehelgen

.

2008-05-09 @ 23:19:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0