Ashi - my love!

Idag efter jag lämnat Elian på dagis så körde jag och shoppade bullar och kaffe och åkte till sjukhuset. Ingen leksaksbutik var öppen men Henrik blev glad ändå. Han var SÅ söt och jag fick ge honom bulle och det var så underbart att se honom skratta och busa igen. Den här oron för så nära vänner har varit tuff för oss och jag kan inte ens förstå hur det måste kännas för hans Mamma och Pappa... Hjältar kallar jag dem, de har varit ett helt fantastiskt stöd för sin kära lille son. Som nu mår BRA igen!!!

Efter en stund var Henrik trött så jag fick med mig Ashi utanför sjukhusets dörrar för första gången sen de kom dit och vi åkte och handlade lite sköna kläder åt Henrik, provade jackor, jag köpte bebiskläder och vi lunchade goda räkmackor! Ashi är som ( ännu :)) en härlig syster som jag alltid kommer tycka om vad som än sker. Tack för att jag fick besöka er idag och för att jag fick låna dig lite ;-)


Världens Bästa Mamma på en liten shoppingtur....


Cubus hade 50% på jackor så jag nästan tvingade Ashi att köpa en jättesnygg svart kåpe / kappa med dragkedja, snygg krage och bälte i livet. Denna fuskpäls i stl 34 är kanske inte helt vad jag borde köpa just nu så den fick absolut bo kvar i butiken ;-)


Här satt vi och pratade LÄNGE och åt goda mackor.







Kommentarer
Postat av: Zandra

Underbara och Fantastiska vänner ska man vara rädd om och Ashi kan vara glad i att hon har en sån omtänksam vän som du!

Ha en toppen fredag med familjen.

Kram från Stockholm!

2008-11-14 @ 19:25:23
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Josefine

Ja det är jätteviktigt att omges med härliga människor! Tack snälla du och detsamma! KRAM

2008-11-14 @ 20:20:10
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Melissa

Åh, det är så viktigt med goda relationer -både i nöd och lust.



Ta hand om varandra!



Ps. Är imponerad av att du vill finnas för din vän trots att du är gravid... jag förlorade en vän för att jag förlorade mina barn och hon har sitt kvar i magen...Ds

2008-11-15 @ 15:48:17
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: nyfiken!

du fotar dig själv typ hela tiden! och jag bara undrar om inte folk i din omgivning tröttnar när du ber dem ta foto hela tiden?! Detta är inte menat som något illa utan jag är själv likadan ibland!

2008-11-15 @ 17:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0