Familjebesök är alltid lyx!

Ikväll var det Mamma som skulle lägga sa Elian så jag har suttit obekvämt och hållit handen och strykit på pannan nu i över en timme. Mitt bekken gör ont minst sagt men det är så otroligt mysigt att se honom långsamt sjunka in i drömlandet. Fast helst skulle det ju gå snabbt haha ;-)

Vi har haft jättemysigt besök av Bestemor, Bestefar och Onkel och fikat äppelpaj och choklad. Elian var lycklig och kramades och lekte med alla och det gör mig lycklig. Nu ska jag landa i soffan lite, sen renbädda i sängen och lägga mig tidigt. Imorgon väntar en ny vecka och en helt ny fräsch månad. Vi ska försöka boka in en bröllopsresa och jag ska göra ännu en bra månad på jobbet för i december betalar vi bara halv skatt i Norge!

Men nu ska jag publicera den lyckliga vinnaren av Geggamojamössan!


Kommentarer
Postat av: sandra

Ha en bra kväll!

2008-11-02 @ 20:40:28
URL: http://sandratjulins.blogg.se/
Postat av: Anna

ojoj.. det verkar urjobbigt, men mysigt. Förstår att det är tufft för dig som är gravid att få störd nattsömn! Men med kärlek går allt =) Kram Anna

2008-11-02 @ 22:47:15
URL: http://sagtogjort.blogspot.com/
Postat av: Johanna

En fråga: varför sitter ni med honom vid sängen och klappar och smeker? Varför säger ni inte: Nu ska vi sova. Säger godnatt, sjunger kanske en sång, läser en bok, säger god natt och går ut? Du kommer ju få jätteont om du ska sitta snett och natta honom. Så länge!!! Och svara nu inte att E brukar göra det, för du gör ju det oxå. Synd om du ska fara illa.

Hur gör de på dagis, sitter de med honom hela tiden då med eller?

2008-11-03 @ 06:44:56
Postat av: Jessica

Hej Josefine!

När jag läser om era sovbekymmer så kan jag inte annat än känna mig stolt över att vi har så bra sovrutiner som funkar för oss och som inte tar mer än några sekunder. Trodde det skulle bli problem när vi bytte från spjälsäng men icke.

En puss, en kram, älskar dig och sov gott ihop med sin pippi docka så vips är hon i drömmarnas land. SÅ skönt. Jag hoppas ni med får uppleva det en dag om inte annat kommer ni behöva det för att orka när nästa kommer på besök :)

Skönt med doktorn, hoppas det blir bättre!

kram

2008-11-03 @ 07:37:09
URL: http://studentmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0