Sweet dreams


S A K N A R
Min bästa väninna och soulmate - Charlotte!
Här ligger vi i en båt och myser helgen innan bröllopet. Jag reste till Uppsala för att möta hennes mirakel Benji.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar vakna i tid imorgon, jag ligger alltid och läser, planerar och fixar en stund också så det blir oftast alltför sent jag släcker lampan. Imorgon kl 7 är byggarbetarna här och ska börja riva ut golven. E ska köra Elian så jag ska kunna sova ut. Haha vi får väl se hur det blir med den saken men min plan är att softa uppe, fixa med bloggen, läsa och slå in lite paket så jag inte stör här nere... Men äta måste jag ju så jag hoppas jag får vistat i köket, haha.

Sov Sött och glöm inte att tävla!


Kommentarer
Postat av: marianne

jeg blir alltid så glad av å lese bloggen din!:)

den er kjempe koslig:)

2008-11-26 @ 22:08:03
Postat av: AnnaMalin

Vilken härlig bild! :)

2008-11-26 @ 22:12:44
URL: http://annamalin.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej! Här har du en lite nördigt trogen läsare av din fina blogg! Jag är ett par veckor (v28 idag) efter dig också gravid fast detta är vår nr1! :) Älskar att få följa dig och din dag! Jag fick igår besked om beviljad havandeskap och jag är SÅ glad för det! Jobbar 3 veckor till bara. Men jag har insett under resans gång att min bild av att vara gravid var "aningens" inbäddad i rosa fluffiga moln! he he he... Krämporna kommer när och hur de vill! Mitt värsta e ryggen, ganska högt upp vid skuldrorna och sedan nedåt.. har inte hittat ngt som hjälper mot det men jag ska till sjukgymnasten på måndag får vi se vad det ger!



..oj vad långt det blev!



Ha en fin dag i morgon o lycka till med hantverkarna! Kram L

2008-11-26 @ 22:52:35
Postat av: Ida

Hej Josefine,



Ska för första gången någonsin fira jul med en liten bebis närvarande (Luna, född i maj) & jag är helt vilsen när det gäller presenter. Tänkte därför att du kanske hade kunnat ge mig lite råd. Har funderat på att köpa ett sett med avgjutningar för hennes händer för de närmsta fem åren (bor i Toronto, så jag kan beställa saker från US)



QpnE13893AnameEHandprint+Tower+of+Time" rel="nofollow">http://acornonline.com/product.aspQpnE13893AnameEHandprint+Tower+of+Time



Problemet är bara att jag inte vill att hennes föräldrar ska bli besvikna över att de bara får saker som länkar till henne. Är det bättre att köpa något litet som behövs (typ en tröja) till henne & sedan något helt separat åt de vuxna? Som sagt är helt vilsen så det hade varit underbart om du hade kunnat hjälpa mig!



Oh, & lycka till med golven! :)

2008-11-26 @ 22:59:41
URL: http://msbree.blogg.se/
Postat av: LisA

Vad är det viktigaste i ditt liv? Och vad är det vi borde bry oss om här i världen? Alla borde ta sig en tankeställare, du också! Läs och kommentera, din åsikt gör skillnad!

2008-11-26 @ 23:28:13
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/
Postat av: K :)

For et nydelig bilde! Dere ser så lykkelige ut! :)

Håper du får en flott torsdag til tross for huset fult av håndtverkere. Ta godt vare på deg selv og den flotte magen!

2008-11-27 @ 08:19:08
Postat av: Josefine

marianne: TACK för dina fina ord, så glad jag blir! KRAM



AnnaMalin: TACK!



Lina: Hej så kul att få en så fin kommentar. Jag vet, graviditeten är inte en rosa molntid MEN det är bebis man får fokusera på och tänka på då det är som mest jobbigt. Att man kan skapa liv är ju helt fantastiskt. Stort lycka till med din bebis, snart har du den i din famn och det är värt alla krämpor i världen! KRAM



ida: Så söt du är som tänkt så noga på saken, jag tror inte att föräldrarna blir ledsna oavsett vad du köper. Tänk att du vill ge något så fint till deras mirakel!! Skriv ett fint kort där det står att du vill att lilla familjen ska kunna skapa minnen så förstår det såklart att presenten är lika mkt till alla. Verkligen kul att ha kvar sen både för bebis och för dem! Kram!



K Tack sötaste du, jag önskar dig detsamma!! KRAM

2008-11-27 @ 10:36:40
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Charlotte (stringsyster)

Du ar varldens basta och jag SAKNAR dig sjukt mkt!!!

2008-11-28 @ 17:05:12
URL: http://charlottemarten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0