Status:

Nu slappar jag med IDOL i bakgrunden och med fötterna på bordet. Har knappt suttit ned sen vi kom hem, var nyss ute i boden och skulle finna våra spotlights men hittar dem inte. Men julpynt och annat fann jag allt, så kul då vi får plocka fram det och fira JUL hos oss!

Idag hade jag kiropraktor + akupunkturtid. De samarbetar och det kändes jättebra. Men det gjorde ONT idag av nålarna, mina muskler spände rejält och jag låg med nålar i nacken, på ryggen, käken men jag somnade faktiskt till en stund trots att det pulserade i hela kroppen. Jag vet att smärtan är positiv och att det hjälper. Bra träning inför födseln då jag får använda min födselspust ( födabarnandning?) då de sätter nålar och då kiropraktor trycker på punkter.

Innan dagis lämnade jag in min telefon på service igen, knapparna spricker men jag vill ha den telefonen så nu får de laga den igen. Då jag kom till dagis så ville Elian inte gå hem. Nej Mamma, Ha det Mamma sa han och han fortsatte leka med sin kompis och .... bilarna! :) Jag satt där säkert en halvtimme och försökte, jag låtsasgick, försökte krama honom och pratade. Men tillslut så hängde han med mig så jag slapp bära arg, skrikande kille.

Sen skulle vi surprisa E på jobbet men han kom liksom aldrig ut genom porten.... Jag hade ingen telefon och jag blev lite orolig att vi missat honom. Men så gick vi in och hälsade på och där satt en E som blev jätteglad för att vi kom. E trivs så bra på jobbet nu och han verkar ha otroligt trevliga kollegor vilket glädjer mig.

Vi kom hem sent pga kö, lek på Es jobb och lite seg dagishämtning men jag körde iväg direkt och köpte dagens middag, cheroxskor till Elian och rosa rosor till bordet. Det gör så mycket med friska blommor. Sen fick vi mysigt besök av Bestefar som åt med oss. Jag måste tipsa er om en GOD kantarellsoppa på påse som jag faktiskt redan kastat haha men den innehåller kantareller, morötter och timjan. Man blandar den med vatten och mjölk och den blir krämigt god. Sen åt vi pannkakor med grädde och hallonsylt.



Nu tog jag en paus i detta inlägget för E och Håvard hittade den första filmen på Elian. Då vi kom hem ifrån BB. ÅÅÅÅ vilka minnen, det var helt klart kvällens höjdpunkt. Jag hade glömt hur liten han var.

Nej nu är det soft kväll som gäller. Imorgon är det FREDAG och vi ska få mysigt besök av Stefan och Petronella. Det är förresten imorgon som tävlingen avslutas.


Onkel Håvard!

Kommentarer
Postat av: Linn

Stefan och Petronella, är de svenskar eller norskar? Hur lärde ni känna dem? :)

2008-10-02 @ 21:17:33
Postat av: Sofia S

Hej vännen! Vi har ju samma telefon och min har också pajat för andra gången, dessutom fungerar inte fyrkantsknappen, IRRITERANDE! De vägrar att laga den igen för de påstår att den är fuktskadad vilket jag inte har en aning om. Ledsamt när sånt krånglar..

Låter som ni haft en mysig kväll, önskar er en slön helg! Njut ledigheten! KRAMAR

2008-10-02 @ 21:24:44
Postat av: Josefine

Han är norsk och hon svensk =) Jag lärde känna henne via en väninna och sen mötte hon S samtidigt som jag mötte E och de blev snabbt nära vänner. De är otroligt trevliga båda två och är så goda med Elian!

Jättekul!

2008-10-02 @ 21:25:19
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Magdalena

Fråga: Ponchon från Proud , är den väldigt "med barn vänlig" eller kan den passa även en fd gravid tycker du?

2008-10-02 @ 21:26:44
Postat av: Josefine

Sofia S: nej så dumt? Hedda har inte ätit på den? ;) Jag får faktiskt superservice med denna vilket känns bra! Kanske du ska gå till ett annat ställe? KRAM!

2008-10-02 @ 21:27:24
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Josefine

Magdalena: Jag tror den passar vilket som, den är aningen längre fram eftersom den ska passa magen men jag kommer definitivt fortsätta använda min senare!

2008-10-02 @ 21:28:15
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: flis

Är Håvard singel? ;) Kap!

2008-10-02 @ 21:30:21
Postat av: Magdalena

Tack för snabbt svar: ))

Den ser kanon ut på dig, men för en annan som inte vill se gravid ut längre (mer än 3 år sedan sist) vill man ju gärna inte köpa sånt som förstärker magen man har...

Hålla tummar för vinst nu då...så blir det poncho till mig o kappa till dottern kanske.

Tack för en fin blogg : )

2008-10-02 @ 21:32:58
URL: http://mittilivet71.blogg.se/
Postat av: ashi

Dere har vært så flinke til å ta masse bilder og filme hele veien, jeg angrer på at jeg ikke har filmet mer! Blir lett sentimental av å se på babybilder og filmer:) Jeg kommer aldri til å glemme lille E første gang jeg så han, 2 uker og vi trillet tur langs akerselva, du bar han nesten hele veien. Supermom på tur;) Glad i deg, puss, klem og god natt kjære

2008-10-02 @ 22:40:51
URL: http://ashi.blogg.no
Postat av: Stina

Kanske du kan använda akupunktur som en bra smärtlindring vid din andra födsel nu när du verkar van, (vet ej vad du använde vid din första), prövade på akupunktur nu då jag fick min första (hade aldrig fått det förr) och kan inte säga om det hjälpte =). Har du funderat än på smärtlindring inför din nästa bebbes födelse??? Lycka till med bebben!

2008-10-03 @ 00:10:10
Postat av: Karin

Vem har du som favorit på idol då?

2008-10-03 @ 01:33:12
URL: http://lillak24.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0