VÄNTA

Det blev enkel dinner idag igen, men gott! Pommes frites, grillad kyckling och sås ( lite vatten, buljongtärning + creme fraiche kokas upp. Systers recept) och gurk+paprikastavar till. Elian åt som en häst och nu sitter han och dricker välling och ser på Shrek. Jag gissar på att han somnar gott och att vi snart är inne i goda rutiner då han är utvilad efter en natts sömn.

E är på dugnad i barnehagen och krattar löv och fixar så han hann knappt se skrutten men leka hann de med innan maten var färdig.


Jaga mig, jaga mig!

Elians nya ord är förresten VÄNTA, haha jag skrattade så gott då han sa så då han dammsög och jag ville ta över för att dammsuga nedervåningen. Så jag fick snällt vänta på min tur. Undrar vem han fått ordet ifrån? ;-)


Kärlek mellan far och son.
Det är det finaste jag vet.


Ni ser kanske att nederdelen i köket är isärplockad? Där under finns fukt så vi ska åf en takstmann hit i veckan och se om vi måste byta golv. Hoppas inte, då måste hela köket tas ut och in...Puh! Men nu har vi en fin ny kran och vattnet läcker inte längre så vi kan diska och använda diskmaskinen och jag kan lova att det känns som en lyx efter några dagar utan den möjligheten!

Nu är det strax borsta tänder och läggningsdags. Sen ska jag lägga fötterna på fotpallen, tända alla ljus och läsa nya MAMA och Family Living och bara vara. Happy Torsdagskväll!

Kommentarer
Postat av: lise

söta bilder! :)

2008-10-09 @ 18:39:24
URL: http://liseesters.blogg.se/
Postat av: Linda

va söt unge :D

2008-10-09 @ 21:33:58
URL: http://justlinda.blogg.se/
Postat av: Maria

:) Har precis läst klart min familyliving. Första nummret jag köper och kommer absolut köpa den igen. Hoppas ni får en bra natt med god sömn! Kram, maria

2008-10-09 @ 21:55:10
URL: http://www.modeblogg.adnic.com
Postat av: emelie

gud så himla söt bilder :) verkligen!

2008-10-09 @ 22:04:28
URL: http://emelieberglund.blogg.se/
Postat av: jossan

herregud vad söt han är!

jag älskar barn :)

2008-10-10 @ 15:58:43
URL: http://alltidjossan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0