Vardag!

Nu ska jag handla kalkonkorv och mjölk, posta ett paket, hämta ut min tele på reparation igen och hämta Elian♥ Solen skiner och imorgon kommer Mormor, JIPPIE!

Kommentarer
Postat av: Lina

Gu va kul de e å läsa din underbara blogg Josefine..kul att följa dej å familjen i vardagens bestyr..

För ett tag sen så skrev du om Julklappen ni fått av Elian med handavtryck och en fin text.. kommer ej ihåg vilket inlägg det va men skulle verkligen få tag på denna text på norska, då dottern ska få göra fina handavtryck med denna text till fars dag och hittar bara texten på svenska, e så kass på å översätta den..



Ha en underbar dag// Kram

2008-10-22 @ 15:10:51
Postat av: jennifer

låter som du har en typisk "uträtta massa ärenden"-dag framför dig :) ha en bra dag. kram!

2008-10-22 @ 15:27:57
URL: http://jennifermolin.blogg.se/
Postat av: Lina

Va fint du skrev i "Att växa in i rollen"-inlägget. Jag är ju där nu. Blir faktiskt lite stressad då människor i min omgivning pratar på om att Mirabelle snart ska sitta i barnstol, smaka mat etc....Känner att jag går in i någon sorts "försvarställning" och drar henne hårdare mot mig. Skyddar henne mot alla förväntningar och måsten, min lilla bebis. Haha, fast jag VET ju att vi snart är där och att tiden går fort, men allt ska få ske i hennes tempo. Ingen, vare sig släktingar, kompisar eller experter i böcker och på bvc, känner Mirabelle så bra som jag och Pontus så det är VI som ska ut på den här upptäcktsfärden tillsammans, ingen annan.

2008-10-22 @ 15:57:33
URL: http://linalindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0