Annorlunda måndag...

Inatt har lillvännen hostat och snorat hela natten så vi har knappt sovit. Han är glad, pigg och feberfri men jag håller honom hemma idag med hopp om att han ska sova sig frisk tills imorgon. Jag kommer sova varje sekund jag får lov, min nacke mår inte helt bra av att bli väckt hundrafemtio gånger på en natt. Men jag hoppas ni sovit bättre och att ni får en riktigt härlig måndag!

Kommentarer
Postat av: Angel

Hoppas ni får en fin lugn Måndag

2008-09-15 @ 08:30:03
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: svea

åh, hoppas resten av dagen blir bättre :)

2008-09-15 @ 08:30:48
URL: http://sveaj.blogg.se/
Postat av: Ferhat

Hoppas ni får det bra då :)



Förresten Fin och intressant blogg du har :)

2008-09-15 @ 08:39:38
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: Mikaela R

Hejsan Josefine! Undrar hur du får luggen att ligga så perfekt:) i min lugg så finns de alltid någott hårstrå så pekar åt ett annat håll :)Ha bästa måndagen, kram/Mikaela

2008-09-15 @ 09:19:15
Postat av: karin

är också hemma med en förkyld 7åring i dag,och jag har migrän och nackont,det är inte roligt,men men så e det,ibland går livet lite i uppförsbacke,haha precis när jag skrev detta vänder min son på huvudet o ger mig världens största leende,då gör det inte så mycket att huvudet håller på att sprängas,ha det så gott.

2008-09-15 @ 09:46:41
Postat av: Emma

Hej! Måste bara rekommendera en sak som gjort min nacke mycket bättre. Har precis som du mycket problem med en nacke som utlöser migrän och har testat att gå till sjukgymnaster, kiropraktorer etc. Har testat akupunktur men upplevde det som att det bara tog bort lite av symtomen och inte själva problemet. Men nu har jag testat TENS, man sätter elektroder på huden och ger små elektriska impulser som skickar signaler till hjärnan att inte känna av smärtan, dessutom får det igång blodcirkulationen i musklerna som ofta är anledningen till att de gör ont. Värt att testa!!! Läste även om detta i skolan på en föreläsning om smärta (pluggar till sjuksköterska) och det är faktiskt inte lika mycket hockuspockus som det låter!! ;)



Hoppas ni får en mysig dag där hemma!



Kramar från Emma

2008-09-15 @ 11:08:34
URL: http://lillaemma1984.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0