Slut MAMA!

Nu landade jag i soffan! Elian har varit svår att lägga ikväll men det har bara varit mysigt att ligga och vila med honom. Jag har pratat med min Charlotte, mailat en intervju och nu äter jag god glass och myser. E är hos Tore och spelar Xbox.

Det blir tidig kväll för mig ikväll, samlar all kraft jag kan då jag känner av magen mer och mer. Känner mig trött, kissar flera gånger i timmen och behöver akut nya Mammajeans som inte stramar under magen. Lyxoroblem för bebis sparkar HELA dagarna och det är min lycka. Livstecken är det BÄSTA som finns!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu tjatar jag ju ... Men: vilket rouge använder du ?? Jag är i stort behov av att se mycket fräschare ut ! tack så jättemycket om du vill/hinner svara =) Jenna

2008-09-03 @ 21:38:11
Postat av: Josefine

Förlåt om jag missat svara!

Jag har alltid H&Ms kulrouge ( bronze) plus lite persikofärgat Mary Kay men nu köpte jag ett nytt ifrån Trucco som jag är jättenöjd med. Höstigt och fint, lite rödare. Kan skriva ned färg imorgon! A och O är bra borstar, jag har ifrån Mary Kay!

Kram

2008-09-03 @ 21:42:48
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Abbes pappa

Mmm. Bebissparkar är mysigt. I alla fall för oss pappor, som känner dem utifrån.

2008-09-03 @ 21:55:11
URL: http://www.hejaabbe.com
Postat av: Siw

Så koselig at du kjenner masse liv i magen - blir nok en aktiv liten bebis skal dere se og like herlig som Elian :-)Hadde vært kul om bebis bestemte seg for å komme ut å hilse på dere på min fødselsdag 19. februar ;-)



Har E husket sin X-box idag, tro...?? (hihi)



Drøm søte drømmer...

Klem

2008-09-03 @ 23:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0