Sunkig mama idag!

Som jag skrev tidigare känns detta som Mammaledigheten, idag har jag gått i tights hela dagen, inte duschat och haft ont i huvudet. Som en förmiddag då Elian sov dåligt pga amningen för länge sen..Men i har skrattat, kramats och myst och det är det som gör denna dagen solig. Jag somnade till i soffan då han bäddat ner mig och vaknade nyss supertrött så jag HOPPAS han somnar väldigt snart. Sen då vi vaknar ska jag duscha, klä på mig, bädda rent, packa upp alla påsar som står i hallen sen resan i helgen och i eftermiddag ska vi till Bestemor - vi längtar!

Jag har förresten shoppat här idag. En ny ulldress till Elian fast jag tror kanske han kan ha sin sen ifjol men det är alltid bra att ha två,  de är de BÄSTA då han ska sova ute eller under regnkläder på dagis. Nya bebisen har också fått en dress, det allra första jag köper :) Plus tossor och mössa i ull!

Kommentarer
Postat av: Angel

va gulligt

2008-09-02 @ 12:27:25
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: jessica

hej Josefine!

Titta in här efter en tids frånvaro på din blogg. Underbart att ni gift er och du verkar vara tillbaka i din gamla form, härligt!

Nu undrar jag, vet du om de skickar till Sverige eller har du tips på bra ulldress som är svensk sida?



kram

2008-09-02 @ 13:55:37
URL: http://studentmamman.blogg.se/
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Vaaa, menar du att man ska vara sunkig, oduschad och gå klädd i mjukisar bara för att man är mammaledig - eller missuppfattade jag första raderna i inlägget?



nåväl, det låter rätt mysigt ändå, hehe!

/inte sunkig men mammeledig ;)

2008-09-02 @ 17:24:50
URL: http://tumadre.blogg.se/
Postat av: Josefine

Tyvärr tror jag inte de skickar men jag har hjälpt en tjej tidigare då jag skickade!



Tumadre: nej jag menar att vissa dagar då man är UTsliten så är mammadagarna så, jag hade iaf en i månaden då jag ammade = MYS om man inte gör det till en vana. Vem vill vara sunkig? ;)

Kram!

2008-09-02 @ 19:21:08
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0