TACK SUSANNE!

Godmorgon soliga tisdag!

Nu har jag lämnat Elian på dagis och varit hos kiropraktor. Han är duktig och mina kotor hade låst sig igen, därför jag haft ont. Nu hoppas jag på bra dagar en stund till. Vi ska se på min arbetsvardag också, mer än vad som tidigare gjorts. Att sitta stilla är ju som bekant inte så bra för någon och för mig är det skrämmande hur lite arbetsgivare egentligen lägger tillrätta för sina ansatta. Jag har höj-sänkbart skrivbord för att jag måste ha möjlighet till variation i arbetsställningen men alla andra som arbetar sitter helt fel det ser jag ju. Alla är vi unga idag, men vad gör arbetsplatsen om du om tio år blir skadad och får svårt att arbeta? Nu riktar jag inte detta till mitt företag endast men till alla som har ansatta ( anställda) som sitter och arbetar framför en dator. Men denna gång tar jag inte kampen för alla som jag gärna gör annars, nu ska jag fokusera på att bli frisk själv först. Måste lägga krafter på det som är viktigast för mig just nu.

Jag väntar ganska mycket post som ej kommit, ett viktigt papper, Elians ryggsäck, våra bröllopsbilder och en del annat. Hoppas jag får allting idag annars har posten fastnat på vägen ;-)

Något som däremot kom i fredags var ett jättesött paket! Jag hade "beställt" en ullpyjamas ifrån Susanne som Elian skulle få. Jag blev så glad att den hann komma innan vi åkte till fjälls. MEN i paketet låg också de sötaste vantar + tossor i naturvit ull + en söt napphållare till bebis. Jag blev så GLAD men rusade till dagis så jag hann aldrig tacka! TACK söta snälla för jättefina presenter, vilken bonus! Pyjamasen var jättesöt på men Elian gillar inte fötter i pyjamaser, haha och detta hade jag missat men jag hoppas han vänjer sig. Varm och skön var han i den och på lördagen då han sov i bomull var han mycket svalare så ull är bäst helt klart.






Kvällsmys i pyjamas ifrån Nöstebarn.




GLAD!


Ps. TACK för alla jeanstips, jag beställde ett par här igår så vi får se hur de ser ut på.


Kommentarer
Postat av: Katrine

God morgen Josefine :o)

For en herlig blogg du har. Jeg blir i riktig godt humør av å lese den :o) Også blir jeg lei meg når jeg leser slike kommentarer som er i innleggene lengere ned her. Men stå på og tenk at det er et tusentalls av oss som setter veldig stor pris på bloggen din enn de som ikke gjør det. Ikke la deg "syke" ut av de som ikke forstår bedre :o)

Jeg vil veldig gjerne gi deg et tips om en butikk som har kjempe fine klær og ting som passer både til Elian og bebisen. De har nettbutikk, men også en butikk på Mosseporten.

http://barneparadis.no



Jeg ønsker deg lykke til med nakken din og selvfølgelig med graviditeten. Jeg følger spent med og gleder meg stort til den dagen nurket tittet ut å sier Hei til alle oss som følger med her på bloggen :o)

Ha en fantastisk flott tirsdag og uke :o)

Katrine

2008-09-23 @ 09:39:41
URL: http://mybittersweetcorner.blogspot.com
Postat av: grombaben

Helt enig ang sittestillinger og slikt. Jeg har fått en bra stol og mousetrapper pga nakkevondt når jeg sitter foran pcen hele dagen, men hva med de som starter og ikke har noen problemer - de kan jo risikere det etterhvert. Jeg har nå kommet med forslag til ledelsen om å få inn en pilateslærer (en trening som særlig trener kjernemusklatur og som passer for gamle, unge, kvinner og menn, trente og utrente) en gang i uken på jobb. Så får vi se. Kroppene til folk er ikke noe man skal tulle med.



Men, syns som du skriver, at du skal fokusere på deg selv, så får noen andre ta kampene:)

2008-09-23 @ 09:40:50
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: sessan ♡

Sötaste gullungen♡ & himmel & hav vad fin han är i RÖTT!!!

Fötterna blir sköna till vintern skall du se ;) När prinsessan har myst runt i sina (då hon tålde ull grrrr) så har jag satt på henne sina Roobeze tofflor, då har hon inte beklagat sig över att det är fot på "jamasen", men det har hon faktiskt gjort annars. Kanske dom tycker det blir halkigt? Vem vet, dom har ju egna idéer individer som dom är ;)

Vet inte om du fått tips på Nøstebarn, dessa pyjamaserna köper man ju gärna så dom har att växa i & då får dom gärna lååååånga fötter! Man kan sätta en hårsnodd (inte för stram da) runt ankeln så sitter pyjamasen mer uppe!!



Paketet till bebis var bara så mys att få ge!!! Gissa om jag längtar med dig ;) Jag är så nyfiken fniss



Vad skönt att kiropraktorn kunde hjälpa dig idag! Skulle ha varit en tur jag också.... Klinikk for alle är bara bäst! Har gått där i 4,5 år nu hos Jørgen Bondy & nu sista gångerna hos en super härlig tjej jag inte mins namnet på. Dom har alltid goda råd & man känner sig ivaretatt VIKTIGT



Önskar dig bästa dagen hjärtat & hoppas du får vila lite nu efter behandlingen.



Puss till er alla 4:a♡♡♡♡

2008-09-23 @ 10:49:06
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Josefine,Blekinge

Hoppas kiropraktorbesöket hjälper!



Jag har just kommit hem från en jobbintervju till ett jobb som jag SÅ gärna skulle vilja ha, ett riktigt drömjobb! Men med en son som är knappt 5 månader och en man som nyss börjat nytt jobb kan jag inte ta det... Är så glad och så ledsen samtidigt! Givetvis är sonen 1000 gånger viktigare än ett jobb, men ändå...



Har en fråga angående ullkläderna: har man (barnet alltså!) dem under vanliga kläder eller hur fungerar det? Kan man ha bara dem eller behöver man ha vanliga kläder under, det ser lite "stickigt" ut... De verkar perfekta att ha ute i vagnen t.ex...



Kram!

2008-09-23 @ 11:44:41
Postat av: Josefine

Tack snälla ni!!!



Sessan: jag tror den är aningens kort för att behöva ha gummiband men ska testa med extra strumpor och se :) Det var SÅ fint av dig med brev + presenter TACK igen!



KRAM



Josefine: ÅÅÅ vilket dilemma. Följ ditt hjärta, kan de vänta på dig?? Det vore ju så bra!! Oavsett lycka till i massor.



Ang ull så menar du ulldressen? Man kan lätt klä barnet i ull ifrån innersta lagret, jag brukar köpa rimlig ull på Cubus då är den blandad med bomull vilket inte alls är stickigt som vissa kanske upplever det. Men ulldressen sover Elian i ute med strumpbyxor, body, mössa och sockar till i sin åkpåse. Han kan också ha den under regnkläder och under parkdress nu i höst och vår!



Kram

2008-09-23 @ 21:27:34
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0