Vår kväll

E springer in och ut här och gör ärenden, köper sandlåda ( alltför sent så den får bo i garaget tills våren kommer...), alvedon, mat och annat. Nyss kom han hem och bytte en bajsblöja och nu är han och handlar mat igen. Elian fick MASSA presenter, ett set med bilar, helikoptrar, lastbilar och bilar..allt vi INTE behöver mer av men han verkar absolut friskare för stunden så why not ;-)

Happy måndag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

OKEJ då vet JAG

2008-09-15 @ 19:35:22
Postat av: Viktoria

Hej! Jättebra blogg du har, trevligt att läsa om er! Men jag undrar om du skulle kunna skriva lite om vad du gillar mer med Norge än Sverige, och tvärtom. Jag har själv bott i Oslo ett år nu, och tycker fortfarande när jag kommer hem till Sverige ibland att allt är så mycket bättre där på något sätt.Du kanske kan hjälpa mig att se några positiva saker som jag missat!

2008-09-15 @ 20:20:19
Postat av: anna

hej! undrar om du vet om det finns någon fungerande rabattkod på namnsmycken.com. vill beställa det runda smycket med min nyfödda dotters namn. tacksam för svar. mvh Anna

2008-09-15 @ 20:29:42
URL: http://pann.blogg.se/
Postat av: Isabellas pappa

Tråkigt att höra att Elian är sjuk. Isabella är oxå hängig tyvärr. Kul att se UL bilderna. Vi har inte många dager kvar nu;)

2008-09-15 @ 20:48:19
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/
Postat av: Josefine

Viktoria: oj det är så mkt så jag vet inte vart jag ska börja =) Får skriva en annan gång, men jag ÄLSKAR Sverige och maten och väldigt mkt annat där. Men Norge är ju så mysigt och varmt.





anna: nej tyvärr ingen på det halsbandet!

kram



Isabellas Pappa: uff, krya på! Men så spännande =) =) Massa lycka till, lyx att veta datum för leverans hihi KRAM

2008-09-15 @ 22:06:32
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0