Inte sponsrad av Cubus

Jag kan förstå att ni undrar men NEJ jag är inte på något vis spinsrad av Cubus jag har bara råkat hamna där då det är barnvänliga butiker i byn och jag har helt enkelt haft shoppingtid då Ella sovit ;-)

Någon undrade hur jag gör med barnvagnen då jag provar kläder.
Om Ella sover som hon alltid gör för att jag ska kunna prova så ställer jag henne antingen i provrummet eller utanför med "gardinen/förhänget" över vagnen så att hon är i provrummet med mig eller så har jag helt enkelt provrummet lite öppet. Herregud om någon ser en rumpa här eller där, huvudsaken är att jag ser mitt barn! Är hon vaken och jag ska snabbprova så brukar jag prata med henne samtidigt.

Glöm inte bort att lyfta på filtar och öppna upp bebisens kläder om de är varma. I en butik blir de snabbt överhettade.


Ännu ett Cubusköp.
Min mage syns mkt mer i tighta kläder ( här håller jag in den ;-)) men jag har valt att försöka tänka bort plattmagestressen. Jag hade inte ens platt mage INNAN jag blev gravid med Elian så varför ska man inte vara snäll mot sig själv? Allt har sin tid och som jag läste håller kroppen ibland på reserver så att man alltid ska kunna amma. Sen efter ett tag eller då bebis slutar amma "släpper" kroppen fettreserverna. Men allt är ju så olika ifrån person till person och ifrån graviditet till graviditet har jag märkt!





Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

Du är så fin Josefine och det var trots allt inte längesen du födde ditt andra barn så det vore ju nästan mer konstigt om du blev helt platt om magen så fort :-).

Du gör helt rätt i att tänka bort den stressen, tänk så fina barn du har fått istället hihi!

Kram!

2009-04-29 @ 22:18:13
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Ebba

...en liten tanke...två år efer min bebis föddes var jag nere på samma vikt som innan och därmed inte sagt att jag såg ut som innan, skrynklig överflödig hud, dallrig mage, bristningar hit och dit och kors och tvärs... amningen skulle vara det stora hoppet, sedan blev det efter amningen hoppet - då ska du se kilona försvinner... men nej inte på mig ... jag jobbar lite varje dag på att vara snäll mot mig själv ändå även om det är jättesvårt... riktigt j...la svårt...

joss, du är jättefin, otroligt fin tänk inte ens några andra tankar.

2009-04-29 @ 22:22:13
Postat av: Elin

Du är en så otroligt fin mamma Josefine! Platt mage eller inte, vem bryr sig egentligen när man ser dina två små barn? Vacker är vad du är! Många kramar en trogen bloggläsare <3

2009-04-29 @ 22:34:39
URL: http://elinmariacalles.blogg.se/
Postat av: Josefine

Tack snälla ni!

Alla är vi unika och kroppen beter sig aldrig som man tror. Sen är jag en njutningsmänniska som äter krämiga goda bullar och det jag har lust på helt enkelt. Livet är för kort för att 5 kilo hela tiden ska hållas borta. Om man inte är inne i ett skönt träningsflow där man mår BRA såklart!



KRAM till er GODA!

2009-04-29 @ 23:21:54
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: emma

jätte snygg, dyr? :) (SVARA GÄRNA, VILL KÖPA)



tycker du passa bra i den!

2009-04-29 @ 23:28:27
URL: http://emmaelefant.blogg.se/
Postat av: Julie

Kjempefin kjole :) Du kler den veldig godt!

2009-04-30 @ 01:56:52
Postat av: Marre

Härligt att höra! Min bebis är 2 månader och 2 veckor och min mage hänger ännu!Kommer INTE i mina vanliga byxor! (Har två barn i ungefär samma åldrar som dina) Får lite ångest då kompisar (som ej fött barn) måste kommentera hela tiden! TACK för ett bra inlägg som gjort min dag roligare!

2009-04-30 @ 07:55:12
Postat av: Sara

Du ser kanon bra ut.. älskar din blogg :-)

Kan du inte göra ett "hemma hos blogg hos dig? vill gärna se hur ni bor.. Kram

2009-04-30 @ 08:41:11
URL: http://familjenbergquistpoopuu.blogg.se/
Postat av: Elliot

Äh, ingen stress och press, du är görvacker! :)

2009-04-30 @ 09:04:54
URL: http://megalolz.blogg.se/
Postat av: Julia

Du är ju superfin, skulle aldrig kunna tro att du har ett spädbarn! Perfect body!

2009-04-30 @ 09:33:37
Postat av: M

Du är en jättefin tvåbarnsmor!! Helt klart!! Själv har jag fått en del bristningar på magen efter ett barn och måste varje gång jag ser dem intala mig att det är "fina" kärleksmärken.. Det var i alla fall helt klart värt det och jag hade gjort om det utan att blinka!! Livet är en gåva -precis som du säger- Ta vara på det..

Trevlig långhelg på er, här ska det njutas bebis och underbar vår :-) Kram

2009-04-30 @ 10:09:55
Postat av: Anonym

jag ska bara upprepa det som står där ovan. Du är otrolig vacker. Jag som inte ens har född barn väger 55 kg men jag kan känna att jag är en aning rund. Önskar att jag kan se ut som dig i framtiden. Jag blir inspirerad av ditt blogg. Lycka till framöver...

2009-04-30 @ 11:13:15
Postat av: Engla

Du är strålande fin Josefine, alltid! Och jag tror det stämmer bra med att amningen håller kvar lite reserver för några månader efter jag slutat amma så försvann det sista av magen, fastän jag hade nått min startvikt (innan grav) långt innan. Kroppen omfördelas liksom och som sagt har vi ju alla olika kroppar. Min mage komemr aldrig bli lika platt som innan barn, om jag nu inte ligger i hårdträning men det är inte riktigt jag, har hellre kvar det lilla putet och njuter av allt gottigott :-)



Kram på er!

2009-04-30 @ 14:13:52
URL: http://englasshowroom.com
Postat av: pernilla

hehe min minsta är ju 10mån å jag får fortf inte på mig ett enda par byxor... har 10kg kvar gå ner. Så tare lungt du är FAB ;)

2009-04-30 @ 14:51:21
URL: http://pumzan.blogg.se/
Postat av: Linn

Jeg måtte dra på smilebåndet da jeg leste din mening om "noen ser en rumpe her eller der". Du er så ekte og kul på din egen måte! :O) Forbilledlig!

2009-04-30 @ 16:05:31
URL: http://linnogstian.blogspot.com
Postat av: Anna

Marre: Måste bara få säga att om dina vänner kommenterar din kropp så säger det ganska mkt om dom tycker jag! Klart man inte kan ha sina byxor 2 månader efter man fött, är nog mer vanligt än ovanligt!! Du är säkert jätte vacker! Och Josefine, jag vet ju att du är otroligt vacker!!

2009-04-30 @ 16:31:08
Postat av: Jenny

Åh vilken fin klännig/tunika! Cubus har mycket fint men jag har inte handlat så mkt där. Tycker du att kläderna håller formen?



Jag gillar din blogg jättemycket för att du är så ärlig och verkar vara en jättefin tjej! Jag har inga egna barn men hoppas att jag ska kunna vara som dig om/när jag får det. Jag tycker du verkar ha bra inställning till vardagen och se det fina i det lilla.



Stor kram och tack för en superblogg!

2009-04-30 @ 18:20:06
Postat av: /L

Hej,



Jag måste bara få hålla med dig lite där. Jag kommer på mig själv att stressa en del över att mammamagen är kvar. Men det tar ju sin tid det tar, Min pojke är bara ca två veckor yngre än din tös.



Du har förövrigt en väldigt fin och mysig blogg..



Ha en fin kväll. Mvh! /L

2009-04-30 @ 22:47:09
URL: http://girlyfu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0