Sen söndagsblogging!

Idag åkte jag och kidsen spontant in till Aker Brygge och njöt solen. Jag och Elian filosoferade och åt lite först.




Exakt här satt jag och Eivind tillsammans med varsin tidning och en kaffe då vi startade att dejta.
En morgon då vi skulle åka och möta hans Pappa, jag körde caben för E var bakis.
Tysta stunder tillsammans men med en skön stämning - DET är kärlek ;-)


       
Sen kom Stefan och Petronella och mötte upp oss!
Stefan lekte med Elian och jag och Petronella hade girlstalk. Ibland behövs det verkligen och jag känner mig så mycket lättare då jag fått prata av mig idag. Då något är jobbigt är jag duktig på att bära det inom mig, men ibland behöver man stöd.
TACK älskade ni för att ni verkligen finns för oss!

                  
 Och en Pappa kom som saknade sina barn väldigt ;-) Här är Elian alldeles nyvaken. Jag och E hade också ett härligt samtal på bryggan då barnen sov, sen kändes mitt hjärta mycket gladare. Ni kanske förstår att dagen inte började så bra? Men, härligt att den kan ändras på bara sekunder ibland. Man MÅSTE prioritera sig själva som kärester / par också, inte bara barn barn. Man älskar dem ju så högt så man kör gärna på i vardagstempot men jag VILL att vi ska leva tillsammans för evigt och då är det bäst att SE det som behövs jobbas med. Jag älskar ju alla tre så högt.


Kommentarer
Postat av: louise

gud vilken fin sjal, vart har du köpt den?

kramar mamma louise

2009-04-19 @ 20:05:28
URL: http://borstad.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

ja inte kan man bära allt inom sig själv... vänner och sin käresta vill ju lyssna och stötta precis som du gör när det är omvända roller!

Du verkar så helgo Josefine, skönt att det känns bättre nu! Alla har vi våra ups and downs ;-)



Många kramar!

2009-04-19 @ 20:09:35
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja,det er viktig å ta en time-out sammen av og til!

Ta vare på det man har med sin kjære..Kommunisere. Lytte og lufte tanker. Stenge ute hverdagens kjas&mas og bare ha øye for hverandre! Ingenting kommer av seg selv! Dere virker som en nydelig og harmonisk familie! Jeg er selv på din alder(tror jeg?)og min kjære og jeg hadde nettop 1 års bryllupsdag

2009-04-19 @ 20:13:27
Postat av: linèa

oj,jeg sendte kommentaren før den var ferdig!

ville bare si at jeg setter stor pris på at du er så jordnær og ærlig i bloggen din. Du har en herlig familie!!! Selv har vi vært sammen i snart 3 år og gift ett-og vi må sette av tid til bareOss av og til!! Så verdifullt!

Nyt søndagskvelden! Her blir det film&popcorn og "mysing"!!! sror klem*

2009-04-19 @ 20:17:50
Postat av: Hilde

Godt sagt! Helt enig i at det er viktig å ikke glemme hverandre selv om man har barn. Et forhold må stadig jobbes med.

2009-04-19 @ 20:24:25
Postat av: Birgitte

Veldig sant! Man vil jo ikke at ens kjære bare skal være "faren til barna våre" han skal også være kjæresten DIN =) Er vanskelig å sjonglere begge rollene samtidig, derfor er det så bra at dere er obs på det! Ha en fin dag videre alle 4! =)

2009-04-19 @ 20:27:19
URL: http://www.williamponissi.com/blog
Postat av: Siw

Det er en stor utfordring å holde parforholdet "ved like" samtidig som man har to små å ta seg av. Jeg tror at man i en periode der barna er små og krever mye, bare må akseptere at det blir mindre tid til hverandre enn man kunne ønske. MEN, selvfølgelig må man jo ikke miste det man har sammen. Det handler vel om små øyeblikk, en time eller en hel kveld å kunne bare være to og nyte hverandre. Jeg tror også man må løfte blikket opp når det koker litt på hjemmebane og vite hva man har i hverandre, og at det blir bedre tid til hverandre etterhvert. At barna blir å vokse og kreve litt mindre, at man får kveldene tilbake. Sånn prøver i allefall jeg å tenke :) Ha en super søndagskveld :)

2009-04-19 @ 20:37:42
URL: http://heftigogbegeistret.blogspot.com
Postat av: Anna

Gud vad härliga bilder! Men varför började det inge bra? :(

2009-04-19 @ 20:47:24
Postat av: sofia

Jag har gått omkring o anat en tid nu att något är struligt mellan dig o E. Allt i era liv tycks kretsa kring barnen, när har NI tid för varann? Sen när du skriver att E sover på soffan osv så börjar man fundera.. Men jag blir så glad att ni haft en bra diskussion idag! Det behöver man faktiskt i sitt förhållande alltid nu o då. Samt lite närhet. =)



Ha det bäst! Du är en fin tjej Josefine, jag önskar er all lycka!!

2009-04-19 @ 21:12:58
Postat av: Josefine

tack!! sjalen är köpt på KappAhl!



E somnar ofta om på soffan då jag kliver upp efter att han tagit Elian tiiidigt =) Så han sover annars nattetid i vår säng =)



Jag skriver långtifrån allt här =)

2009-04-19 @ 21:20:55
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Josefine

TACK för er omtanke glömde jag skriva =) KRAM

2009-04-19 @ 22:37:47
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Charlotte

Vilket fint och ärligt inlägg, alla dina inlägg är så fantastisk men att se att även Ni har dåliga dagar känns på ngt sätt skönt, alltså inte att jag glädjs åt det utan att det gör er mer mänskliga och att Ni oxå kämpar precis som alla dnar gör, det gör bloggen mer ärlig- sen såklart skriver Du inte allt och inte vad det handlar om vilket jag verkligen respekterar dej för! Men på ngt sätt är det skönt att läsa det när man själv kämpar m. heltidsjobb, en 3åring, en sambo som inte är pappa till min son & en pappa till sonen som det strular med... Sitter dock här idag m. den finaste diamantringen på mitt vänstra ringfinger- för vi förlovade oss igår! Så lyckan är total just nu! :-) Älskar din blogg, du har världens finaste familj som du tar hand om på ett udnerbart vis! Du är en förebild för jättemånga och det klarar du med glans! Kram Charlotte

2009-04-20 @ 10:32:56
Postat av: Stina

Oj vad jag känner igen mig, dagarna är så intensiva så när han kommer hem från jobbet så är man så trött och det finns 100 tals grejer att ta hand om, så tid och ork ställer till det ibland. : )

2009-04-20 @ 10:59:09
Postat av: Marre

Jaa visst är det svårt att inte bara bli mamma och pappa utan att också se varandra! Där har även jag och min man en del att jobba på! Precis som du skriver vill man ju leva tillsammans för alltid och då måste man ju jobba på förhållandet!

2009-04-20 @ 13:47:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0