Crocs

Jag har aldrig ägt ett par Crocs, bara lånat Mammas knallrosa på segelbåten då ingen sett mig. De är ljuvligt sköna men fina är "originalskon" inte...

MEN nu är vi alla i familjen utom Ella ägare till dessa skor fast i annan form. Crocs satsar ju massor på olika modeller och på Mammagalan fick jag se på dessa. Lätta och söta, perfekt!


Paketet kom samma dag som vi var på stranden = perfekt. E och mina fötter modellar i sanden ;-)

Kommentarer
Postat av: ina-bina

Har de där ballerinorna i vitt, ursköna!!! Förmodligen de bästa skorna jag har :)

2009-08-08 @ 14:53:30
URL: http://inabina.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh, riktigt snygga ju:)

2009-08-08 @ 15:09:38
URL: http://semlansliv.blogg.se/
Postat av: sessan ☆

Crocs har massa snyggt!! Dom stora klumparna som var de första är sådana man använder på campingen fniss



Kram hjärtat

2009-08-08 @ 16:58:46
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: lillis

Hej!

Upptäckte din blogg idag. Läste att den bl.a handlar om ditt liv i Oslo. Jag var i Oslo för några veckor sedan och hälsade på vår dotter som nyligen har flyttat dit. Besökte det vackra operahuset och förundrades när en trevlig dam berättade att det hade kostat ca fem miljarder att bygga. Njöt av god middag på Aker brygga. Oslo är fint! Några saker förundrade oss dock. Vi såg flera missbrukare i parkerna som satt helt öppet och sprutade sig. Min man blev uppsökt tre gånger samma dag av prostituerade trots att jag var med. Ofta såg vi människor ligga utslagna mitt på trottoarerna. Vackert klockspel, storslaget operahus, god mat och fina vyer blandades med djupaste missär. När jag var i Oslo för ca femton år sedan var det inte alls såhär. Vad har hänt? Vill betona att de norrmän jag har träffat är SÅ trevliga och Norge är det vackraste landet jag vet.

2009-08-08 @ 22:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0