DU är så söt!

Igår sa Elian "Du är så söt" till Ella och sen en gång till under dagen. Han levde sig in och lät så glad precis som alla som brukar berömma hans lillasyster. Antingen så tar han efter eller så fann han en extra beundran just igår ;-) Han är alltid snäll mot henne och jag tror omgivningen hjälpt till enormt genom att fortsatt ge honom uppmärksamhet sen första dag. Självklart för vissa och kanske INNAN nästa barn faktiskt kommer.

Hursomhelst, jag är så glad över den syskonkärlek jag kan se ifrån båda håll. Det enda som är riktigt kul då Mamma är tokstressad är att skrämma sin lillasyster. Hon blir jätterädd om någon gallskriker höga toner eller som Elian gör då han vill att hon ska gråta: Låta som ett monster...


Puss på syster.

Just nu rullar Ella omkring fram och tlllbaka på golvet, hon tar sig dit hon vill. Elian var mer lugn på den fronten i den här åldern och rullade aldrig omkring så här. Han stod mest på alla fyra och gungade innan han började krypa. Gotta go!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Visst är det härligt när man ser deras kärlek till varandra! Vår lillasyster var/är mycket mer rörlig, busig än storebror. De lär sig nog fortare!

2009-08-05 @ 11:18:28
Postat av: Karolina

Så söta de är, era barn! :) Hoppas du är piggare idag och har fått sova tillräckligt (om man nu någonsin får sova tillräckligt med små barn..?). Njut av dagen! :)

2009-08-05 @ 11:33:54
Postat av: Carolina

Så sött - min son är också jättegulligt mot sin lillasyster, så härligt!

2009-08-05 @ 22:13:50
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0