Portad ifrån köket...?

Jag har gjort Toros brownies ikväll som alltid smakar SÅ gott. De flesta barn älskar dem. Men så skedde något. De blev hur klibbiga som helst även om de fått svalna... Jag skyller totalt på varmluftsugnen och hoppas att ingen ser mig på dagis imorgon då jag hämtar vår skatt.

Som tur är får E lämna honom med frukost, matpakke ( turdag) och misslyckad smet i små högar på tallrikar... Det blir inte lätt att jämföra barnen emellan vem som fick störst.... bit? klump choklad. Som TUR är så hoppas jag att min tanke: De flesta barn älskar choklad oavsett och kladd är ju kul?

Så, nu är det bara lite disk kvar. Imorgon ska tårtor fixas och brownies åt våra gäster. Hoppas de blir liite mer fasta iaf, får satsa på gräddtårtan helt enkelt. Till "middag" blir det favoriter i repris med sallad och söta Petronella bakar bröd - TACK hjärtat!

SOV SÖTT! Ni gör mig GLAD!

Kommentarer
Postat av: Line

Det er nok som du sier; barn elsker sjokolade uansett, og det er jo i grunn bare godt om det er ekstra seigt!



Ha en fin-fin dag! Og takk for en fantastisk feel-good blogg!

2009-08-18 @ 07:06:53
URL: http://utstyrsguiden.blogspot.com
Postat av: Maria

Stort Grattis till er lilla/stora 3 åring i dag!!! Hoppas han får en jätte rolig födelsedag.. Och det där med misslyckade kakor är det oftast bara den som bakat dom som märker, barnen kommer inte märka av det :-) Kramar!

2009-08-18 @ 07:07:31
URL: http://livetmedtre.blogspot.com
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Grattis på 3-års dagen till Elian!! Hurrahurra

2009-08-18 @ 07:22:29
URL: http://tgif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0