Sen blev vi hungriga..

Vi hade så lust att besöka Monochico (det verkar vara en SÅ mysig butik!) men idag tog hungern över och jag ville hämta Elian tidigt eftersom jag även lämnat sent = kortdag.

Så vi slog oss ned och åt GOD lunch på ett ställe som heter KÖH. Det byggdes på gågatan utanför men det var ju sällskapet och maten som var det allra viktigaste.




Mysig stund i solen tillsammans!

   
Himla gosigt att få träffa sin lilla guddotter som precis fyllt en månad! Samma dag som storasyster Pernille fyllde 9 år.
ALLA fyller år i augusti tycker jag ;-)



Ella käkade gröt och flirtade massor med en annan bebistjej som satt bakom oss. Kul att se vilken kontakt de fick och hur GLAD Ella blir av andra barn.


Nu är Elian ute och leker och jag undrar hur vi någonsin ska kunna bo i något annat än radhus eller något med hage? Vi måste finna något riktigt bra dit vi ska flytta. Fler mäklare kommer i dagarna så att vi väljer den bästa. Spännande! Det är rätt tid att sälja nu då vi fått så bra pris på vårt hus och vi måste komma närmare dagis och där vi vill att Elian ska gå i skolan.

Time to go - barnen kallar!



 

Kommentarer
Postat av: modellmini ♥

Hej Josefine!



Er Ella är verkligen liten solstråle! Jag har nog knappt sett ett kort där hon inte skulle le/skratta... Hon sprider glädje omkring helt enkelt! Tänk att man kan vara så liten, så söt och alltid så NÖJD!



KRAM modellmini - bloggen om barnmode

2009-08-17 @ 15:21:27
URL: http://modellmini.blogg.se/
Postat av: Angel

Lycka till med säljningen och ha en fin dag

2009-08-17 @ 15:30:56
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Häxan

Härligt med tjejlunch i solen. Det gäller att ta tillvara varje sekund nu. Snart är hösten här.

2009-08-17 @ 15:37:01
URL: http://alladessaliv.blogg.se/
Postat av: emma

Hej jag är en mamma på 23 år ska ha barn i december vi ska ha en buggaboo vagn dom är så fin men vi vet inte riktigt vilcken färg det är en flika vad tycker du för färg hjälp oss Kram Emma

2009-08-17 @ 15:43:44
Postat av: Anonym

Hei



Du som klager så fælt på at folk røyker utendørs på utesteder burde ikke sette barnevogn med baby langs en vei hvor det kjører biler = eksos ;)



2009-08-17 @ 21:15:18
Postat av: Anonym

Ser ut som om dere hadde en fin dag :) neste gang du er i Lillestrøm må du spise på Fratelli litt lenger ned i gaten, helt ufattelig god mat,god stemning og god service i tillegg til at det er ganske billig.

Vi elsker å spise der ihvertfall :)skikkelig kjærestested!

Begge jentene deres er nydelige :)



Og annonym, det kjører ikke biler i den gaten der.

2009-08-18 @ 00:58:50
Postat av: madde

Så söta barn <3

Kramar

2009-08-19 @ 14:40:57
URL: http://mommy.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0