Time to go

Vad härligt det är att ha en EGEN blogg som bara är min där jag kan skriva mina känslor! TACK för feedback på förra inlägg, kul att ni är många fler som förstår hur jag känner än tvärtom ;-)

Nu ska vi hämta på dagis här. Ellisen har nyss vaknat så snabbt ska det kläs på eller så får hon åka i pyjamasen. Skönt det med.

Jag har blivit en riktig MAMA nu känner jag. Provar alltid mina svarta sköna ballerinaCROCS innan jag inser att jag kanske borde välja ett par "snyggare" skor utanför hemmet. Men idag kör jag CROCS, snyggt eller ej. Sanningen är att dessa med klänning är riktigt sött. Go CROCS - mer än bara "foppatoffeln".

 
Jeans Fornarina, linne + top H&M, örhängen Gina Tricot och ja mina Crocs med sten på sidan ;-)

Kommentarer
Postat av: En bit av oss / Stämningsfullt

Jo men de där Crocsen är riktigt söta tycker jag :) Jag skulle gärna också ha ett par. Fast det kanske beror på att jag också är en bekväm mama.... Haha.

2009-08-14 @ 13:25:09
URL: http://enbitavoss.blogspot.com
Postat av: Anonym

Har likadan Crocs och jag verkligen älskar dom!! Fina och otroligt sköna att gå i!! Mina absoluta favoritskor just nu!!



Ha en skön helg!

2009-08-14 @ 13:31:34
URL: http://malinoblogg.blogspot.com/
Postat av: Pernilla

Varför måste man ha snygga skor utanför hemmet? Tycker det viktigaste är att dem är bekväma.

2009-08-14 @ 14:12:32
Postat av: Pethra

Och hurdan är en riktig mamma Josefine? ;)

2009-08-14 @ 14:20:11
Postat av: Sofia

Du är snygg!



Måste erkänna att jag är lite tvärtom mot alla andra.. har aldrig gillat heels, tycker bara att de är fina när de står på hyllan i skoaffären, inte på någons fötter, tycker det ser galet ut.. mysko man e! Så jag går ALLTID omkring i Nike. När de blir fest har jag problem men då blir det mjuka ballerinas (lite motvilligt för de är ju inte så sköna som gympadojjor..). Så tack för tipset, crocs låter som nåt för mig :D

2009-08-14 @ 14:43:56
Postat av: Ellinor

Hej Hej Josefine.

Vad fin du är!

Är dina Crocs öppna i bak?

Jag pröva ett par sådana i början av sommaren och jag ångrar så att jag inte köpte dem....

Undrar om det finns fler modeller med en liten sten på, så sött tycker jag.

Hoppas ni har en mysig dag!!!

Kram Kram

2009-08-14 @ 14:46:26
Postat av: Johanna

Jag pallade inte ens läsa alla kommentarerna i "rökinlägget", men det fanns flera bra punkter. Även du har rätt i en del du skriver. MEN VARFÖR SÄGER DU ALDRIG TILL? Du skriver och skriver och gnäller och gnäller här, men säger aldrig ngt eller gör slag i allt ditt prat! Så fånigt! Jag trodde att du var en rättfram tjej, som stod för sina åsikter, men det verkar inte så. Vill man röka ute, så får man det. Vill man amma offentligt, go ahead! Men om du stör dig på ngt av detta, be då vänligt men bestämt om att personen i fråga flyttar på sig. Vad är det svåra i det?

Och så undrar jag oxå som ngn skrev; varför går du inte till lugnare ställen å matar Ella?

Och en fråga till; Hur gick det med grannpojken som bara stod och hängde vid ert staket, sa du till de föräldrarna eller var det och mkt prat och lite verkstad?

All lycka till dig!

2009-08-14 @ 17:01:15
Postat av: Madde

JAG tycker man ska kunna mata sitt barn var som helst! MIN åsikt ;) å många fleras,Ella äter de flesta av sina mål i lugn miljö antar ja,så att hon ammas ute nån gång per dag är väl inte farligt. SLUT diskuterat tycker jag då d är Josefines sak att bedömma vad som är bra för sitt barn. Tack för en underbar blogg. Kram från Sverige och ha en skön helg.

2009-08-14 @ 19:56:19
Postat av: Josefine

Jag svarade i det rätta inlägget om grannpojken =)



Då man har två barn är det inte så lätt att sitta hemma och amma varje gång. Ella bryr sig inte alls om vart vi är då jag alltid ser till att hon har ro. Sist vaknade hon precis av barnen på dagis och behövde lite mer mat innan hon somnade om ( då jag satt på en tom busshållplats) och andra gången åt familjen middag = hon fick gröt och puré...!



Jo skorna är öppna bak och stenen sitter bak!



KRAM

2009-08-14 @ 20:30:24
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Josefine

Jo okej, en riktig MAMA var mer att jag känner mig så bekväm. En vanlig MAMMAfördom tror jag? :)

2009-08-14 @ 20:31:18
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: JOhanna

Men kan du skriva vad det inlägget heter då, så man kan läsa vilka åtgärder ni gjorde ang pojken? har totalt missat det nämligen. Eller svara här kanske.;-)

Nä,, jag menar absolut inte att man ska sitta hemma och amma, det har jag aldrig påstått. Men lugnare miljö än en busshållsplats där det uppenbarligen finns folk som stör DIG. Hon märker väl av om du är arg/irri. Hur som helst. Det blir nog bra. Men SÄG till nästa gång isf att surra här. (men du skriver vad du vill, jag VET). Mer respektingivande på ngt vis. Nu verkar du bara tjatig om rökning.

All lycka!

2009-08-15 @ 09:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0