TISDAG

Här är vi vakna tidigt! Elian och E körde iväg då elektrikern knackade på dörren. Vi ska få nya spots i badrummet. Så nu fixar han och Ella rullar omkring och morgongymmar på golvet. Hon är så glad då hon vaknar och bara skrattar och ler. Inatt tror jag hon sov lite bättre faktiskt. Måste bli bättre på att komma ihåg hur natten varit.

Idag startar BABYCAFÈ i Svenska Kyrkan kl 10 men vi ska vara hemma och vila, gå en prommis och ordna inför morgondagen. Då ska jag få de fina Mammorna på besök istället. Förra veckan blev ju Elian lite dålig så jag höll honom hemma. Så imorgon får Mormor vara med på dejt ;-)

Ha en riktigt fin tisdag!

Kommentarer
Postat av: *Sofie*

Söta Ella!!



Läste att ni ska flytta, spännande. Håller timmarna att ni hittar ert drömhus och området ni vill bo i=)



Glad tisdag! Kram

2009-08-25 @ 08:11:16
URL: http://frusofie.se
Postat av: Jenny

Hej,

Vad har du för mailadress?

Kram

Jenny

2009-08-25 @ 10:10:41
Postat av: Josefine

TACK snälla =) KRAM!

2009-08-25 @ 10:48:35
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Josefin

Usch, jag känner igen det där med att man inte minns hur natten varit. Min man brukar fråga mig på morgonen hur natten varit (han sover ganska gott) och jag kan inte alltid säga. Nuförtiden går jag ALLTID upp och sätter mig i en fåtölj och ammar, annars blir allt som i en dimma. Liggammar jag så somnar jag om med honom bredvid mig och så har det gått ett par timmar fast det bara känns som en halv och det känns som man inte fått sova nåt. Hur gör du? Ibland kan det vara skönt att anteckna lite under natten också.

2009-08-25 @ 11:04:36
URL: http://erikssonsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0