Det är nu jag borde använt ordeN FINALLY HOME ;-)

Nu är vi hemma! Jag hämtade Elian med t-banan och han var SÅ happy då vi gled nedför backarna så mitt bäcken nästan gick itu men det var så mysigt att vara vi två på "äventyr". Sen mötte vi upp E som handlat dinner och så kom vi äntligen fram till vår bro... Där står vi och inser att E glömt hemnyckeln på JOBBET! Så vi hade tur att någon satt kvar där och NU kom vi äntligen hem. Tur att ting oftast löser sig tillslut.


Jag med "nya" håret!
Pratade med förlossningen imorse och hon som jobbade sa att jag idag är i vecka 37+5 så vi räknar olika i Sverige och Norge. Oavsett är jag ju i vecka 38. Ni som inte är eller varit gravida kan strunta i alla uträkningar, jag vet hur förvirrande det är innan man varit där själv. Men en graviditet är ca 40 veckor +-2 veckor.


Vi i farten i eftermiddag. Snö överallt så jag fick verkligen en workout med vagn, macväska och allt ;-)

Nu sitter jag jättehungrig i soffan och E lagar middag. Det är oftast något jag gör då jag är hemma före honom men det är alltid lika kul då han mixtrar i köket...!






Kommentarer
Postat av: Erika

fin du är :) ock viss är det extra gott när någon annan lagar mat åt en ;-)

2009-01-19 @ 18:39:48
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Anna

God kväll!

Ville bara kika in och säga lycka till med förlossning och allt! läser din blogg varje dag! love it! trevlig kväll! kramar ifrån Småland, Sverige.

2009-01-19 @ 18:46:32
Postat av: Solina

jag vill också ha en bebis :(

2009-01-19 @ 18:47:37
URL: http://myreflection.blogg.se/ishjg
Postat av: Therese

Uträkningarna är konstiga att hålla reda på :)

37+5 är ju snart... då är det bara åtta dagar kvar :-)

KRAM

2009-01-19 @ 18:50:24
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Hi hi.. Nycklar! Alltid lika överskattat! U can't live with them and u can't live without them;)

2009-01-19 @ 18:54:33
URL: http://cmartinsson.blogg.se/
Postat av: Frida

Hej! Du som redan har fött barn en gång har kanske nån erfarenhet av någon smärtlindring. Har du lust att dela med dig av det skulle jag bli super glad. Känns som en hel vetenskap. Jag är också i vecka 38 nu, fast 37+1 bara. Så du ligger några dagar före :) Din blogg är verkligen fin och mysig, läser den varje dag! Lycka till :D

2009-01-19 @ 19:42:21
URL: http://fridaahlinder.blogg.se/
Postat av: slingor

halloj,lägger du blekning (blondering) på hela håret eller slingor du med folie varje gång? om du slingar,hur blir det då med den mörka utväxten??

synd att det sliter så mkt o ha ljust hår,man måste ju på de ofta för att det ska hållas fint =/

2009-01-19 @ 19:46:18
Postat av: Natarcha

Imorgon är vårat första beräknat, har haft konstiga känningar i magen sen igår så den kanske börjar bli redo att komma ut i stora välden nu. Hoppas allt är bra.

2009-01-19 @ 19:47:51
URL: http://tarcha.blogg.se/
Postat av: Elin

2009-01-19 @ 19:53:30
URL: http://elincecilia.blogg.se/
Postat av: Elin

Att jag aldrig lär mig..tycker jämt enter när jag skrivit in namn, utan att ha hunnit skriva kommentar..haha :)



Ville bara skriva att din mage är sååå fin!

Måste få vara en LYCKA att bära ett litet liv i magen :)

2009-01-19 @ 19:55:40
URL: http://elincecilia.blogg.se/
Postat av: Josefine

Erika: Tack snälla! Ja det är mysigt :)

Anna: ÅÅ så kul, tack så mkt och du är så välkommen!

Solina: =) En dag!

Therese: njae inte 8 dagar men någon färre dag. Oavsett så tror jag damen stannar läänge nu och bara luras med sin Mor =)

Cecilia: precis!

Frida: GRATTIS! mitt tips är att läsa på och sen välja vad du tycker låter bra men inte förvänta dig att allt ska gå som du tänkt dig. Jag kan dela med mig om hur jag själv tänkte med Elian om du vill?



Jag hade gått yoga och kände mig väldigt förberedd att andas då värkarna skulle komma. E var med på sista "lektionen" och fick lära sig hur man kunde massera och framförallt andas med mig genom värkarna.



Att läsa på om förlossningar så att båda parter är medvetna om tex sugklocka, evt snitt osv är jätteviktigt för då vet du vad som KAN ske och blir kanske mindre stressad om det helt plötsligt talas om sådant.



Det jag på förhand tänkte på som "värst" var att krysta men det är ju värkarna som är det långa arbetet oftast och då kunde jag använda mig av andningen eftersom E coachade mig bra och jag klarade att slappna av. Jag testade lite akupunktur men tyckte inte det hjälpte och även lustgas men mådde illa av den. Jag skrev i mitt förlossningsbrev att jag ville bli tipsad av BM om de trodde jag behövde bedövning. Alltså erbjudas vid evt behov. Men ända till slutet gick det fint med bara andningen.



Då jag krystade gick det väldigt bra och det tog 14 min så det var uthärdligt och man får ju världens finaste belöning. MEN om du är rädd för något steg i förlossningen eller känner där och då att du inte klarar mer så säg det och var beredd att ta emot den bedövning DU vill ha.



Man är inte bättre på något vis för att man inte har bedövning! Det viktigaste är att lita på sin omgivning, prata mkt med din man / följare innan om hur du känner och försök se förlossningen som det härligaste och värsta du nånsin gör!!!



Det kommer gå så bra! KRAM



slingor: jag gör alltid väldigt många folieslingor men BARA i utväxten aldrig på det tidigare blekta håret. Jag har en skonsam blekning som får sitta i lite längre!



Natarcha: Oj så spännande! HOPPAS ni får möta miraklet väldigt snart, skriv gärna hur det gått. Molvärk kan ju betyda att det är på gång =) kram!



Elin: hihi ingen fara =) Ja det är fantastiskt! Tack! Kram





2009-01-19 @ 20:13:59
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Isabella&Minnas pappa

Din positiva inställning till allt är otroligt imponernade;) Hoppas ni har det bra!

2009-01-19 @ 20:18:34
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/
Postat av: slingor

jaha okej,men hur blir det då på de du inte tar upp i foliet o bleker på? är inte de fortf utväxt på de andra då? tänker bara..hihi..föressten har du nån länk till Monki där du köpt klänningen?eller vart är den köpt? kram

2009-01-19 @ 21:05:43
Postat av: Josefine

Isabella&MinnasPappa: haha tack! jag kan vara riktigt grinig jag lovar!

kram

slingor: jag vet inte, men hon överlappar väldigt bra min frissa =)Klänningen är köpt på Monki i Malmö då vi var där sist.



KRAM!

2009-01-19 @ 21:09:07
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: jayde

Hej söta rara Josefin:))

Du är helt underbar! Din blogg ger mig så mycket, på nåt viss jag finner trygghet här inför framtiden, då man ska skaffa barn och familj. Livet är det man gör det till upplever jag varje gång jag kommer in hit. Tappa aldrig det positiva sidan av dig. Du är så goo hjärtat att det har kommit till dit yttre.. (ett ordspråk på mitt språk) hoppas du förstår vad jag menar:)) Hoppas förlossningen går som det ska, ta hand om dig.. Kramar från Malmö

2009-01-19 @ 22:55:03
Postat av: Linda

Hej :) Tänkte bara säga att du verkligen är jätte söt med stor magen :) På dina bilder syns det verkligen att du lyser av glädje :) Det är också väldigt roligt att läsa din blogg om ditt liv med din familj! :)

Önskar dig all lycka i livet :)

2009-01-20 @ 16:03:16
URL: http://lindau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0