Elian äter mer igen!

Nu har vi precis ätit middag här i huset. Spagetti och köttfärssås, mums! Elian ser barnetv, favoriten är Drömmehagen på nrk 3. Idag åt han mycket mer middag än annars och han har varit på jättebra humör. Jag var lite senare än vanligt på väg till dagis idag så jag ringde och kollade att han var i ok form innan jag lämnade in min mobil på lagning ( igen!) och fick veta att han lekte för fullt. Då jag kom ville han inte gå hem med en gång så det märks att han trivs.

Då vi körde hemåt sa Elian: "Jeg hente Pappa jobbet" Han berättade också att Pappa skulle få puss och kram. Det är så kul att han prata med oss, liksom diskutera, skoja och framförallt TROTSA ( mindre kul men nödvändigt). Trotsutbrott kommer då och då och det gäller att stå på sig även fast svetten rinner. Men idag är en än så länge trotsfri dag så nu njuter vi av det :)

Jo, jag skrev igår att han somnade utan välling och varför vi tycker det är positivt är ju dels för att det är en vana som han haft som jag var orolig skulle vara svår att bryta men också för att vi misstänker att vällingen gjort så att han ibland kräks på kvällen och att han äter alltför dåligt med riktig mat. Han är alltid mätt och vet att han får sin välling morgon och kväll men nu då vi halverat morgonvällingen och tagit bort kvällsvällingen så äter han mer mat = bra!

Jag ska berätta om SPA lite senare för nu är det dags att mysa med Elian sista timmen innan läggdags!


Jag i en otroligt ful men skön morgonrock på Colosseum SPA, en likadan fick jag ha på min möhippa. Jag tycker definitivt att de borde bytas ut till kritvita och fräscha. Men smaken är ju som baken som tur är.





Kommentarer
Postat av: Linnea

Söt blogg :) KRAM

2009-01-12 @ 18:16:40
URL: http://princessbling.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vad härligt med SPA :) Det ska bli kul att läsa om hur du hade det!



Trevlig kväll

2009-01-12 @ 18:37:15
URL: http://carolineskriverdagbok.blogg.se/
Postat av: Sofie

Haha, jaa morgonrocken var inte den vackraste i världen... Håller med dig om att de borta byta till kritvita! :) kramis!!!

2009-01-12 @ 18:43:51
URL: http://great-n-little.blogspot.com
Postat av: Daniel

Fin badrock!

Borde kanske byta ut min rosa fina!

2009-01-12 @ 18:59:00
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken härlig blogg du har, älskar att läsa den! Jag har sett att du skrivit vilken foundation du använder, och jag tänka höra om du vill berätta om du använder Mary Kays "full cover" eller "medium cover"? Använder du även deras produkter för rengöring osv.



Vore jättesnällt om du har tid att svara på det! Lycka till med den nya lilla bebisen, det kommer gå superbra ska du se!

2009-01-12 @ 19:17:53
Postat av: Ellinor

Ja det var lite orginellt med en djurmönstrad (?) morgonrock på Spa :-)

2009-01-12 @ 19:26:49
URL: http://ellisbellis.blogg.se/
Postat av: Josefine

haha ja =)



anonym: jag använder en del mixat just nu! Dermalogicas rengöring, Mary Kays ögonkräm, Dermanords ansiktskräm + mineralpuder =)



KRAM!

2009-01-12 @ 20:13:01
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Yvonne

Jo, vi morgonrock vore väl fräschare... Mina barn har också vart "vällingomaner" och de har slutat med välling i samband med att de varit sjuka = då har vällingen inte varit god. Men Elin som blir tre dricker fortfarande morgon och kväll, hon är så liten och pluttig så det är gott att veta att hon får i sig något :) Ha det gott!

Kramar...

2009-01-12 @ 20:14:40
Postat av: tips

kul att du berättar vad du använder för märken på krämerna o annat! berätta gärna vad du använder för sorter på morgonen o resp kväll,du har ju så fin hy ,så det skulle va skoj med tips! och vilken parfym som är din favvo,m.m,alltid kul o höra,kram!

2009-01-12 @ 20:35:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0