Feedback - TACK!

Ni gör mig rörda med alla hejarop, positiva kommentarer och söta avtryck. TACK - ni betyder mer än ni tror och jag önskar att alla mina vänner och hela familjen också hade egna bloggar så att JAG kunde få delta i deras/era liv såsom de kan i mitt. Att få delta i ett barns utveckling och vad som sker är SÅ lyxigt och det tror jag min Syster kan skriva under på... Grr är lite avis på att jag själv inte har möjligheten men respekterar att alla är vi olika. Bloggen startades för att skriva av mig, att testa hur det fungerade sen växte den till något som familj/vänner kunde hänga med på utan att maila med alla hela tiden då jag var långt hemifrån.

Alla kommentarer då var SÅ uppskattade, att kompisar, jobbvänner och familj lämnade ett spår där det stod vad de gjort i helgen, hur det mådde och kommenterade något jag skrivit. Jag kände mig inte alls lika långt "hemifrån". Idag är bloggen något mycket större, den är en del av mig. Jag skriver fortfarande ifrån hjärtat, spontant och ofta. Jag vill dela med mig, jag vill spara minnen och ni ger mig så otroligt mycket i form av råd, tips och pepping så att jag känner att jag vill fortsätta dela med er även om jag i utgångspunkt inte har någon skyldighet gentemot någon. Många undrar hur det känns att dela med sig, lämna ut sig som jag gör. På något vis kan jag inte kalla det att lämna ut. Jag kan stå för varje ord jag skriver, jag vet nu att min chef, arbetskollegor, mammas Man och kanske gamla vänner ifrån förr läser. Men jag skriver ingenting jag inte kan stå för och de som känner mig vet att jag är spontan, ärlig och väldigt öppen med allt ifrån första stund.

Det bästa råd jag fick då jag var yngre var, VAR DIG SJÄLV. Jag tyckte då rådet var så onödigt och nästan konstigt? Kunde inte förstå varför man ville vara någon annan inför tex vänner och killar? Då kommer ändå folk att inse vem du är och tex killen göra slut ändå... Det är viktigt att stå upp för den DU är. Att ta kritiken med en nypa salt, alltid följa din känsla, din inre trygghet. Jag har haft TUR som  alltid haft världens bästa väninna Charlotte i mitt liv, hon har varit en enorm trygghet och alltid gett mig positiv energi ( vi hade ett "väninnebreak" en gång på högstadiet men annars har vi varit nonstopbestfriends sen andra klass)

Samma sak med min Syster som alltid funnits där, då man är skilsmässobarn har man kanske problem med att knyta an och lita på då man växt upp med två versioner av sitt liv ( jag har / hade det) men min Syster har ALLTID funnits för mig oavsett vad och det har betytt enormt mycket. De pojkvänner jag haft sen tonåren har också älskat mig för den jag varit och det vill jag tacka för, i grunden måste man själv vara självständig  men har man också stötte/stöd omkring sig och får lov att vara så är allt så mycket lättare. Man behöver stöd i olika former för att växa, utvecklas och för att VÅGA. Se inte din omgivning som någon som du belastar när du behöver dem utan som någon som du kan ge och låna energi ifrån. Vi behöver varandra!

Då jag skrivit här har Mamma masserat en väldigt stel E som haft otroligt ont i ryggen och vi har lyssnat på Enigma och jag har bara myst. Nu ska min vackra man åka iväg och köpa en babybag till syskonvagnen ;-)

Jag hoppas jag hinner titta in här lika ofta som tvåbarnsmor.
KRAM till er fantastiska LÄSARE!

Jag delade snabbt med mig av vår bebisimagennyhet!
Här i Danmark på semester i sommar. Första danska sanden mellan tårna medans vi väntade på Mormor och Ingemar som selgade mot oss. Bebisen var så liten då och nu så stor. Jag är varje dag tacksam över allt litet och allt stort.

Kommentarer
Postat av: MIA

Fint skrivet... i din söta blogg!

2009-01-05 @ 21:32:06
URL: http://mittlovelylife.blogg.se/
Postat av: MIA

Fint skrivet... väldigt söt blogg!

2009-01-05 @ 21:34:13
URL: http://mittlovelylife.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

VACKERT skrivet, som alltid! tänk om alla kunde ha samma tankesätt och inställning till livet som du!



köpa babybag nu?? Hur sent har affärerna i oslo öppet =)?



kram!

2009-01-05 @ 21:34:15
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Linda

Josefine, vill bara skicka en stor kram tvärs igenom landet till dig för att du verkar vara en sådan positiv tjej med skinn på näsan. vi läsare är otroligt lyckligt lottade som får ta del av det du vill dela med dig. jag vet att du får stå ut med många bitska kommentarer och jag tycker du är stark som ändå orkar fortsätta.

jag har läst din blogg sedan starten och det ska bli väldigt spänande att bloggledes få "lära känna" er nya familjemedlem.

jag håller alla tummar för er den stora dagen och vill samtidigt påminna dig om att även om förlossningen kommer att vara stundtals jobbig så försök att vara i nuet & kom ihåg vilken urkvinna man känner sig som efteråt!

KRAM!

2009-01-05 @ 21:38:50
URL: http://lindarling.blogspot.com
Postat av: Josefine

Tack snälla ni!!!



Haha han köper den begagnad =) KRAM!

2009-01-05 @ 21:40:40
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Marlene

Vilket mysigt inlägg ;)

2009-01-05 @ 21:43:05
Postat av: Linn

For et fint innlegg! Jeg er ofte inne og leser bloggen din, det er virkelig en good feel blogg du har! :O) Og det er veldig spennende å følge med nå når det nærmer seg at lillesøster skal bli født. Jeg har selv en liten jente som jeg er hjemme med nå, det er en fantastisk tid! Jeg blogger selv, og blir ofte inspirert av deg og din blogg. Ønsker deg det beste i tiden fremover! klem

2009-01-05 @ 21:45:00
URL: http://linnogstian.blogspot.com
Postat av: malinemilia

Fint skrivet kram(L)

2009-01-05 @ 21:45:08
URL: http://cameen.blogg.se/
Postat av: Camilla

Du har verdens fineste blogg! Jeg blir glad av å lese den. Du er en så søt, positiv, omtenksom, glad, ærlig og kjærlig person. Du sprer energi. Du har også en utrolig fin familie. Jeg skulle ønske jeg hadde din selvtillit, jobber med saken. Masse lykke til med fødsel og deres nye liv med et barn til! Stor klem

2009-01-05 @ 21:49:17
Postat av: Anonym

Jättefint skrivet! Det är så ortroligt roligt och inspirerande att läsa din blogg varje dag. Hoppas allt går bra med den nya familjemedlemmen :-)

Kram.

2009-01-05 @ 21:49:20
Postat av: Viktoria

Du är så söt! Det skall bli riktigt kul att få ta del av den nya bebisen som säkerligen kommer att bli lika bedårande som din lilla kille!

Hopppas du mår bättre!

Stor kram

2009-01-05 @ 21:51:03
URL: http://shopaholicvickan.blogg.se/
Postat av: Hanna

Guuud vad fint skrivet:) Man blir bara så glad av att gå in o läsa här! krams

2009-01-05 @ 21:53:26
URL: http://hannis84.blogg.se/
Postat av: sandra

Hej vill först säga lycka till. Ett tips till dig finns en tjej som går utbildar sig till barnmorska kanske du kan fråga henne om råd ibland hennes adress är http://caitlin.blogg.se

2009-01-05 @ 21:58:40
Postat av: Mina

Josefine!! Du skriver så bra, og bloggen din er en eneste stor inspirasjon. Jeg sitter ALLTID igjen med et smil om munnen etter å ha vært innom bloggen! :)

Selv om jeg bare er 19, får de herlige bildene og beretningene dine får meg til å lengte til den dagen jeg er i samme situasjon!

Følger med spenning utviklingen, og ønsker deg og familien alt godt! Så utrolig gøy med en liten bebis :)

Klem.

2009-01-05 @ 22:06:55
URL: http://minasunivers.blogspot.com
Postat av: Sandra

Fint skrivet :) Älskar verkligen din blogg :)

2009-01-05 @ 22:07:14
URL: http://saandramaaria.blogg.se/
Postat av: lina

Jag hoppas du hinner blogga även när du blivit 2barnsmor, för jag är här varje dag och läser, tittar på bilder :) Ni ser ut som en himla fin familj, du är supervacker som gravid, även som "vanlig"!

2009-01-05 @ 22:19:41
Postat av: jonna

bara tre ord : Du är underbar!



TACK för att du bloggar och delar med dig till oss läsare! Du driver enligt mig världens mest kärleksfulla och öppna blogg ( det märks att du skriver från hjärtat) och du är bra på att ge tankeställare som får en att uppmärksamma på hur bra man har det. All lycka med bebisen önskas från stockholm!

2009-01-05 @ 22:36:58
Postat av: Sara

va bra skrivet!! blev dock rädd i början av inlägget att du tänkt avsluta bloggen men tack och lov kom inte någon rad på det =) Älskar att läsa din blogg! Man blir alldeles varm i själen. Är just nu hemma och är mammaledig med min son på 3 månader så det ska bli kul att läsa om dig under din mammaledighet! Godnatt!

2009-01-05 @ 22:39:24
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Ninni

Vilken fin blogg du har :)

2009-01-05 @ 22:40:37
URL: http://ninnisnackar.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det där var otroligt vackert skrivet. Du verkar vara en så underbar människa och jag måste bara tacka för din fina blogg.

2009-01-05 @ 22:40:51
URL: http://emmlans.blogg.se/
Postat av: Vi tillsammans!

Hej Josefine!

Hoppas allt är bra med dig!



Jag har nyligen startat min insamling som går till cancersjuka barn och till forskningen om cancer.

Mitt mål är att vi tillsammans, sveriges befolkning ska samla ihop 150,000 kr till den 22 juni 2009.

Så nu undrar jag om du vill vara med och sprida informationen om detta genom din blogg. Skriva ett inlägg och uppmärksamma sveriges befolkning om detta.

Hade varit jättesnällt.

Du får även jättegärna gå in och bidra själv.



Länken är:

http;//www.barncancerfonden.se/2378



Ha nu en superskön kväll



Mvh F

2009-01-05 @ 22:42:41
Postat av: Sanna

Mysigt skrivet.

Många kramar till dig!!

2009-01-05 @ 22:47:42
URL: http://www.litenkvinna.blogspot.com
Postat av: ma

måste tacka för en fin blogg du har, är inne dagligen och läser om eran resa..

jag är 19½ och inte ens i tankar att skaffa barn än, men din blogg gör mig så glad och stark på något sätt. keep up the good work! =)

ps. du är så söt och lille killen, världens sötaste son.

2009-01-05 @ 22:50:53
Postat av: matilda

måste tacka för en fin blogg du har, är inne dagligen och läser om eran resa..

jag är 19½ och inte ens i tankar att skaffa barn än, men din blogg gör mig så glad och stark på något sätt. keep up the good work! =)

ps. du är så söt och lille killen, världens sötaste son.

2009-01-05 @ 22:51:29
URL: http://matildajohannaflygar.blogg.se/
Postat av: Fredrik *Frisören

mycket fint! Ta hand om er!

2009-01-05 @ 23:01:00
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/
Postat av: Anna

Jag blir så glad över att du får så mycket tillbaka av ditt bloggande, för du GER otroligt mycket! TACK för det! Kram Anna

2009-01-05 @ 23:15:29
URL: http://sagtogjort.blogspot.com/
Postat av: Ulrica

Jag har följt din blogg i snart 2 år (tror jag). Jag beundrar dig som vågar skriva så privat som du gör. Samt att du står upp för att du är "girlie". Tycker det är så uttjatat med könsneutralitet. Det är väl upp till var och en hur man vill vara.

Keep up the good work!

Fortsätt att skriva så underbart som du gör o jag följer din blogg många år. Lycka till som 2 barnsmamma, det är underbart jag lovar.

Många kramar från en Skåne tös ;)

2009-01-05 @ 23:27:35
URL: http://mammaulrica.blogg.se/
Postat av: johanna

Hej!

läste din blogg för första gången nu och såg att du jobbade med annonsering. vad har du för utbildning och vart har du utbildat dig osv?=)



kram

2009-01-05 @ 23:46:34
Postat av: Mirella

Du ser fantastiskt bra ut och du har en mycket söt blogg!

2009-01-05 @ 23:50:39
URL: http://mproductions.blogg.se/
Postat av: Jennie

Du är en mycket klok kvinna ;-)

2009-01-05 @ 23:55:39
URL: http://grafiskformgivare.blogg.se/
Postat av: Annika

VACKERT skrivet!! Ska bli jätte kul at få följa ditt liv till att bli en tvåbarnsmamma!!



2009-01-05 @ 23:59:50
URL: http://duracellmamman.se/wordpress/
Postat av: louise

Väldigt tänkvärt och fint skrivet...även om jag inte är "redo" än att för det så längtar jag efter att få en egen liten fin familj när jag läser här hos dig =) kram

2009-01-06 @ 00:37:21
Postat av: LinnM

du är ju bara helt fantastisk, en riktig förebild för alla tjejer/kvinnor:)

2009-01-06 @ 00:55:45
Postat av: Linda

Mysig blog och fin mage! :-)

2009-01-06 @ 01:41:57
URL: http://jaglinda.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Du är så vacker! Och man blir glad av att titta in här i din blogg. Jag tror att lilltjejen blir en kopia av sin söta mamma :-)

2009-01-06 @ 02:31:06
URL: http://ellisbellis.blogg.se/
Postat av: Emma

jag gillar din blogg otroligt mycket och tittar in så fort jag har tillfälle:) Du är en såda nfin männniska!

2009-01-06 @ 02:56:17
URL: http://misslindholm.blogg.se/
Postat av: Emilia

Naw så söt bild :)

2009-01-06 @ 03:42:14
URL: http://missmilly.blogg.se/
Postat av: Molliy

Söt liten unge!



Va med i min grymma tävling med sköna priser!



MVH Molliy :D

2009-01-06 @ 04:32:09
URL: http://molliy.blogg.se/
Postat av: Bahar

avis like hell!

jag vill också ha barn buuhuu

2009-01-06 @ 06:04:47
URL: http://awomensworth.blogg.se/
Postat av: Tina

Så jätte fint sktivet!!! jag blir alltid glad när jag läser din blogg och det gör jag flera gånger om dagen :) Tycker det har varit jätte spännande att följa din gradivitet. Hoppas att hon kommer snart, men nte för snart. Hoppas att du får en jätte trevlig tisdag med din kära mamma

2009-01-06 @ 06:46:32
URL: http:// www.itulpanensland.blogg.se/
Postat av: Anonym

GAHH, du har kropp som en hollywoodkändis..du är så vacker!!!

2009-01-06 @ 07:58:11
Postat av: Johanna och Stina

Du är fantastisk, hoppas att du hinner med din blogg sen =)

2009-01-06 @ 08:55:08
URL: http://minisdagbok.blogg.se/
Postat av: Lissan

Önskar dig/er verkligen ALL lycka till nu när bebistjejen snart verkar kika ut! Och du bara MÅSTE blogga även som 2-barnsmor, för jag läser din blogg varje dag! Beroende..hihi =))

KRAM!!

2009-01-06 @ 08:56:37
URL: http://lisselissans.blogg.se/
Postat av: Jennie

Blir glad av att läsa din blogg, när jag ser din mage längtar jag till nästa graviditet! Konstigt att man kan känna så när man går hemma och är så trött av allt bus en 9 månaders flicka åstadkommer hela dagarna (o nätterna ibland!).



Sköt om dig och lycka till med den nya lilla bebisen!



Kramar ända från Sundsvall!

2009-01-06 @ 09:52:43
URL: http://jennie77.blogg.se/
Postat av: Melissa

Jag förstår verkligen hela kommunikationsgrejen... precis så började min blogg också... då jag till en början dels behövde sortera tankarna efter mina barns död, men dels inte orkade ringa runt till alla och berätta samma sak hundra gånger...



Nu har bloggen vuxit till något helt tokigt stort och det blir nu ett utbyte på ett annat sätt.



Jag drar en tydlig gräns mellan att vara personlig och privat. Men det viktigaste av allt, precis som du skriver, är att stå för det som skrivs.



Bra ledord till alla!

2009-01-06 @ 10:14:12
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hei Josefine, og takk for fin blogg og fine ord! Jeg har vært innom denne siden ganske fast i et halvt år eller så, og blir så glad av å lese. Ofte gir du også noen ord til ettertanke - og det er ikke så dumt! Vil ønske deg aller beste nå i sluttspurten, vær sterk! Og så gleder jeg meg til forhåpentlig kunne følge deg og dine videre utover i 2009. Jeg er selv 3 måneder på vei og suger til meg alt av graviditets- og babynews ;-) God klem, Ingunn

2009-01-06 @ 10:37:29
Postat av: Anonym

finfin blogg !

2009-01-06 @ 11:00:00
URL: http://ronjessa.devote.se
Postat av: Anonym

finfin blogg ! kolla in våran blogg

2009-01-06 @ 11:00:47
URL: http://ronjessa.devote.se
Postat av: Martina

Det är vi som tackar dig. Jag har följt din blogg sen du var gravid med Elian... så väääldigt länge och lär hänga kvar. Jag tycker det är extra roligt nu när du är gravid fast det blir ju ännu roligare när den lilla tjejen är hemma hos er =) Då får du minann dela med dig av alla små bebistips. Hjälp...

2009-01-06 @ 11:11:10
URL: http://skepparegatan.blogg.se/
Postat av: malin

stor kram till dig med!

2009-01-06 @ 11:21:48
URL: http://malloosan.blogg.se/
Postat av: Louise B

Det är så härligt att läsa din blogg! Att få chansen att blicka in i ditt liv och följa din resa som gravid!

Tack!

Kram Louise

2009-01-06 @ 11:35:02
Postat av: Sara

Vilken underbar bild.

2009-01-06 @ 12:01:19
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: Ulrica

Så fint skrivet! Du och din familj är värd all lycka! Det ger mig stort nöje att titta in här några gånger om dagen. KRam och Lycka till.

2009-01-06 @ 12:56:54
Postat av: Emelie

Fantastiskt skrivet som vanligt! Jag kan bara tacka dig för att få ta del av din härliga blogg, din härliga inställning till livet och till dig själv. Jag hoppas bli en lika bra mamma som du!

Kram

2009-01-06 @ 13:40:09
Postat av: Lindha

Så otroligt vacker kropp har du! Jag hoppas innerligt att jag kommer få vara lika vacker som du när jag väntar barn .Slippa acne, massa extra kilon osv. :)

2009-01-07 @ 08:40:19
URL: http://lindhas.blogg.se/
Postat av: Sarah

Åhh så fint med gravid-magar. Och mysigt, blir lite avis :)



Lycka till med födsel o bebis :)

2009-01-07 @ 17:04:52
URL: http://anewbeginning.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0