Happy Birthday E!

Idag fyller min man och Elians Pappa Eivind år - Hipp Hurra! Vi ska äta mysig frukost nu och sen ska killarna åka till pulkbacken!!

Angående detta inlägget så blir jag lite mörkrädd då jag ser de ( få ) men barnsliga kommentarerna? Jag skojade och satte upp en tofs på min son och det skrivs att han inte är fin i långt hår? Jag frågade inte om jag borde klippa honom, han är förövrigt relativt nyklippt och hur söt som helst. Långt hår på små pojkar är fint tycker jag och lite surfigt ;-) SÅ jag undanber såna kommentarer om mitt barn då det inte är därför jag bloggar! Alla har rätt att tycka men är det negativt så gör de sig bäst i tanken.

Kommentarer
Postat av: Mamma till 2

Visst är det tråkigt med kommentarer som går emot vad man själv tycker, känner och anser. Men det är fortfarande yttrandefrihet som gäller, nått man måste tänka på när man har en offentlig blogg. Ska man ha den offentlig men ska ta illa vid sig när nån tycker annorlunda kanske man ska låsa den, eller ta bort kommentatorsfunktionen? Men samtdigt är ju responsen av läsarna halva det roliga med att blogga. Strunta i dom kommentarerna, ta bort dom om du inte tycker om dom!



Lycka till med bäbis, inte långt kvar nu!

2009-01-17 @ 09:03:05
Postat av: pernilla

Ja man kan tycka sånna komentarerär onödiga men tyvrr är det sånt man får räkna med då man har 60tusen besökare :) Alla tänker inte lika som du å dom flesta andra. Det är tokfint mä långt hår på även på en pojke å din son är givet det vackraste du vet så bry dej inte. dom är trångsynta stackare. kram på elian å hans fina hår

2009-01-17 @ 09:04:54
URL: http://pumzan.blogg.se/
Postat av: vintageretroprinsessa

Sånt där är jubara löjligt hade själv långt håt på kennys tills i sommras då han klippte en frisyr som han själv med sin pappa valde inför ett bröllop.

Han har alltid haft långt rufsigt skate hår likt sin pappa, och det var han själv som en ville klippa det kort utan han valde att enbart toppa det.



Det där är ju bara löjligt då folk ska negatoft påpeka nåns hårlängd så what om han är kille och har lite längre hår herregud det är ju bara ett hår.

Likadant med rosa på killar klart killar han ha ROSA , likadant tjejer blått.

Vi lever i 2008 och tyvärr finns alla dessa negativa människor runt omkring oss.

Jag brukar skjuta i väg dom annars hade jag aldrig vart den människan jag är i dag :)

.

Att ge sig på ett barns hår är ju bara löjligt !!!!!





I dag svävar jag på lycko moln.





Kraaaaam.



ha en underbar födelsedag med allt vad det innebär, tänk om lill tjejen skulle titta fram i dag på självaste fars dag ;)





All kärlek till er

2009-01-17 @ 09:11:00
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Bästa Josefine! Tänka sig att man i dagens samhälle år 2009 kan vara så fördomsfulla! Elian är jättefin i sitt hår och varje förälder har rätt att frisera sitt barn som de vill. Min son som är lika gammal som du är har blont långt hår, ibland i svans, ibland utsläppt och han är världens stiligaste! Kan inte tänka mig honom kortklippt. Ha en bra dag! Kram!

2009-01-17 @ 09:18:19
Postat av: Emelie

Grattis till E på födelsedagen!



På tal om Elians hår tycker jag att han är söt och tuff på samma gång i sin frisyr. Kör på det ni tycker känns bäst.



Önskar dig en härlig lördag!

2009-01-17 @ 09:20:00
URL: http://emmlans.blogg.se/
Postat av: Sofie

Helt rätt, han är ju jättesöt i det håret, precis som du säger, lite surfig....min kille är 8,5 år och har också "långt" hår för första gången och har aldrig varit finare tycker jag, en frisyr!!!

2009-01-17 @ 09:25:49
URL: http://sofiekristensson.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej Josefine! Har kikat in hos dig sen i december, därför att jag gillar dig och dina sunda positiva värderingar, det piggar alltid upp.

Vill bara hålla med om att "folk" inte ska säga åt dig vad du ska göra med din sons hår...??? Vad handlar det om!? DET varken bad eller behöver du, eller hur;) Supersöt son i alla väder:) Må bäst och stort lycka till med ert nya barn också!

2009-01-17 @ 09:28:52
Postat av: Line

Hei!! Grattis med dagen til E...og kos dere masse!!! Å jeg må jo si at det ante meg ar du kom til å få bemerkning ang håret til din sønn...omg sier jeg bare....det har ingen noe med når du klipper din sønn....Han er super søtnos....Hilsen en mamma til surfe sveis på mini....

2009-01-17 @ 09:31:55
URL: http://frkfischersverden.blogspot.com
Postat av: Carita

Hejsan!



Måste bara få skriva till dig angående de tråkiga kommentarerna du fick. Så trist att inte pojkar ska få ha långt hår utan att någon ska kommentera att det ser tjejigt ut och att han ska klippas. Vi har inte kommit långt i jämnställdheten (stavning?) inte.



Jag har en liten Anton som är 2 år och som har långt hår och jag kommer inte klippa honom förrens han ber om det. Han brukar vilja ha tofs när han går till dagis så det har ofta hänt att han kommit till dagis med två rosa tofsar. Supersött. Och bara han är glad så spelar det ingen roll. Funkar lika bra på killar som tjejer. Ena fröken på dagis är väldigt för att både tjejer och killar ska kunna göra samma saker så hon är glad att vi låter Anton välja själv även om det ibland är sk "tjejigt".



Din kille är supersöt både med tofs och utan.



Ha en fortsatt trevlig dag. kram

2009-01-17 @ 09:33:58
URL: http://imraskrypin.blogg.se/
Postat av: Majsan

Jag har inte läst eller kommenterat det inlägg du pratar om men jag håller med om att det inte är fint med långt hår på småkillar (förutom vissa).



Jag tycker att din son ser ovårdad ut i sitt långa hår och tror att han skulle vara mycket sötare i kortare frissa (han kan ju fortfarande se surfig ut om ni har det lite rufsigt).



Men det är vad jag tycker.

2009-01-17 @ 09:36:43
Postat av: Pangis

Bra skrivet där.. Det är väl ni som bestämmer hur ert barn ska se ut.. Passa på o än så länge iallfall.. För det dröjer inte länge innan dom bestämmer själva:-) Elian är jättesöt i lite långt hår... Precis lika söt som han skulle vara i vilken frisyr som helst!!! Jag fattar inte att man överhuvudtaget vill kommentera din sons frisyr om jag ska vara ärlig:-) Jag är också allergisk mot negativa kommentarer, kan jag inte skriva något schysst ja då struntar jag hellre i det... Ha en fin födelsedag och pulkatur!

2009-01-17 @ 09:37:25
URL: http://www.pangbruden.blogspot,com
Postat av: Emma

Han är ju den sötaste! :)

2009-01-17 @ 09:37:29
Postat av: Anki

Han är ju superfin i frisyren! Ser alldeles lagom busig ut =)

2009-01-17 @ 09:37:49
Postat av: Ulrica

Grattis till E!

Ang. kommentarerna om Elians frisyr gör du rätt som säger ifrån!

För övrigt tycker jag det är jättefint med lite längd på pojkars hår, min son har ljuvliga lockar i nacken och det lär ta tid innan saxen får ta dem =)

2009-01-17 @ 09:40:32
Postat av: susanne

Usch, vad tråkiga en del är. Strunta i deras löjliga kommentarar.

Din lilla prins är ju ursöt.



Hoppas ni får en härlig födelsedag!

kram

2009-01-17 @ 09:44:06
URL: http://www.leosusanita.blogspot.com
Postat av: Emma

Ja jag förstår inte varför dom skrev sådär!

Han är ju jätte söt i sitt hår och alla säger att jag också borde klippa min son, fast han inte har långt hår alls.

2009-01-17 @ 09:45:17
URL: http://nutiopa.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Ja man blir faktiskt lite mörkrädd eller vad man nu ska kalla det när man läser vissas kommentarer. Någon börjar skriva något negativt och sedan hakar fler "dårar" på, eller så är det samma som skriver under 15 olika namn kanske ;-)



Jag får emellanåt syrliga kommentar som alla andra, men det har visat sig att det ofta är från samma person (ser ju IP-nr) tänk att man orkar hänga upp sig så på någon. Jag bryr mig dock inte, nu kanske det inte var riktigt samma här, men precis som du skriver så bad du ju inte om åsikter om huruvida Elian ska ha snaggat eller lite längre hår.



Jag tycker i alla fall att barn är söta hur som, hänger ju inte på håret, precis lika lite som på oss vuxna!



Hoppas ni får en fin dag i pulkabacken, här strålar solen!



Kram

Anna

2009-01-17 @ 09:52:07
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Linnea

Men han är ju hur söt som helst i sitt långa hår! :) Hoppas du slipper fler såna kommentarer! Ha en bra dag!!

2009-01-17 @ 09:53:46
Postat av: anna n

jag tycker att elian är superfin å alldeles perfekt precis som han är. det hänger väl inte på håret heller. långt eller kort spelar ju verkligen ingen roll, dom små liven är ju underbara bara som dom är. å ta inte åt av det elaka kommentarerna som att elian ser "ovårdad" ut. heelt galet att människor 2009 kan skriva så till föräldrar om deras barn. stå på dig å var stark. lycka till men kommande förlossning, bäste josefine! trevlig helg! kram från anna i borlänge

2009-01-17 @ 09:57:04
Postat av: Katta

Men vad trött man blir på elaka människor. Jag tycker också att det är fint med lite längre hår på små killar som passar i det och det gör verkligen Elian. Jag gillar din blogg jättemycket och är inne och läser flera ggr om dagen :-)

Ha en riktigt skön lördag och ta hand om varandra.

Massor med kramar från Katta

2009-01-17 @ 10:00:22
Postat av: maja

åh HEEEEEREGUD , Ja du ärligt talat och rentutsagt , det finns människor & och människor

det har inget med att göra att de är " ärliga " i inlägg eller för den delen att du ska ta emot sånt bara för att du bloggar.



Det finns helt enkelt många idioter där ute .



Du är fantastisk och din son är supersöt , då jag anser att ett barn aldrig kan vara mindre sött pga av tex frisyren .

Grattis till din man =)



många kramar från ljungby

2009-01-17 @ 10:03:50
Postat av: 20 år och singelmamma till 2

Tyvärr är inte alla läsare lika snälla och så länge man tror att man kan vara anonym bakom dataskärmen kommer dessa löjliga kommentarer finnas. Det slår inte lika hårt om man får höra något elakt om sig själv, men när någon skriver något elakt om ens barn så blir man arg. Men å andra sidan måste man också inse att det inte är du som i så fall har svagheter, utan den som kommenterar så hjärtlöst om barn.



Ps. Min son hade långt hår väldigt länge, tills jag klippte tuppkam på honom. Ville inte ha vanlig "pojkfrisyr", men var tvugen att klippa eftersom han hade så långt hår bak i nacken.



GRATTIS på födelsedagen Eivind, ha en skön dag!

2009-01-17 @ 10:04:39
URL: http://www.alltforforaldrar.se/tumadre
Postat av: aarnnela

hoppas du får en bra & rolig helg

2009-01-17 @ 10:14:17
URL: http://aarnnela.blogg.se/
Postat av: husmora

Tenk å gidde bruke energi på å legge seg opp i hvor langt eller kort hår din sønn har. Stakkars mennesker.

Dere lar vel din sønn ha akkurat hva slags frisyre dere vil, langt, kort, halvlangt.

Man er ikke gutt fordi man ikke har kort hår! Det er det dummeste jeg har hørt.

Min lille gutt har ikke blitt klippet på ett år, ikke skal han klippes heller, og det er virkelig ingen som stusser på det. Han er gutt, uansett hvordan lengden på håret hans er, og så lenge han er så liten at mor bestemmer så får det være langt.

Hadde noen kritisert meg for det så hadde jeg bare synes synd på dem og muligens bedt dem finne på noe mere spennende enn å henge seg opp i bagateller som ikke angår dem.

Grattis med mannen, ha en fin lørdag.

2009-01-17 @ 10:14:28
URL: http://husmorpjatt.blogspot.com/
Postat av: Mia

Strunt i de tråkiga kommentarerna! Jag förstår att det KÄNNS!



Han är ju hur söt som helst, din son!



Ha en skön lördag!

2009-01-17 @ 10:15:11
URL: http://maias.blogg.se/
Postat av: Hanna

Äsch sikket skit snack . Elian är jätte fin i sitt hår :)

2009-01-17 @ 10:17:33
URL: http://thelifeinside.blogg.se/
Postat av: Karolina

Håller helt med en tidigare kommentar om att det är mystiskt att folk överhuvudtaget ids skriva negativa kommentarer på en blogg. Det är ju bara så onödigt, vad vill man uppnå med det? För övrigt så tycker jag också att Elian passar fint i sitt nuvarande hår (som ju inte ens är speciellt långt tycker jag!) och att det absolut inte finns några "borden" vad gäller hur pojkar eller flickor ska se ut. Så det så! :)



I övrigt önskar jag er en skön lördag och ett trevligt födelsedagsfirande!!

2009-01-17 @ 10:20:56
Postat av: Anna A

Tråkigt med negativa människor! Jag tycker din son är supersöt!

2009-01-17 @ 10:21:43
URL: http://anaaaa.blogg.se/
Postat av: isabels värld

Jag har följt din blogg rätt länge men har inte lämnat något spår efter mig förrän nu. Du har en jättemysig blogg och jag önskar dig all lycka till som blivande tvåbarnsmor. Ska bli spännande att få se lilla sessan i magen =)



Bry dig inte om konstiga kommentarer. Elian är söt oavsett vad ni väljer för frisyr på honom. Personligen tycker jag det är jättesött med lite långt hår på killar. Håller på att spara ut på min minsting =)



Ha en underbar helg! Kram Pernilla

2009-01-17 @ 10:26:17
URL: http://isabelsvarld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jättefin blogg, kolla in min och se efter :)

2009-01-17 @ 10:36:34
Postat av: Loppan

Dom som skriver elakt tycker bara att det är roligt att göra andra ledsna.

Väntar tills min son får långt hår och han ska då få moikan kam eller vad det nu heter hahah för det är ap sött

2009-01-17 @ 10:39:19
Postat av: Marre

Herregud så löjligt att folk bryr sig. För det första får pojkar ha hur långt hår de vill och rosa kläder och allt sånt och för det andra tycker jag att han är jättecharmig i sin frilla och jag skulle inte kalla hans hår för "långt". En axellång page är "långt" enligt mig.

Hoppas ni får en jättebra dag idag på Es födelsedag :D Kram

2009-01-17 @ 10:41:21
URL: http://justmarvelous.blogg.se/
Postat av: Liza

hahah vaaaa ? han e ju gudomligt söt i sitt surfarhår ^^

2009-01-17 @ 10:42:37
URL: http://lizagood.blogg.se/
Postat av: Angelica's plaza

Jag förstår inte varför folk ska lägga ner energi på att lämna massa dumma och fåniga komentarer. Jag tycker Elian är jätte fin i håret och håller med dig helt och hållet, det är snyggt med killar som är lite lång håriga. Elian är ju så himla gudomligt söt också, önskar dig och hela din fina familj fortsatt trevlig helg!

2009-01-17 @ 10:43:29
URL: http://eunices.blogg.se/
Postat av: Åsa Wojtowicz

Hej



Jag måste få lämna en kommentar!

Visst är det så att bloggvärlden tyvärr innehåller massa skit och att man tyvärr får lov att acceptera att alla inte tycker lika. MEN i detta inlägg med Elians hår, anser jag att kommentarerna går för långt då man faktiskt kritiserar ett BARN! Som vi nog alla såg igår stödjer Josefin ( och även jag) Friends där vi alla ska kämpa mot mobbning. Att vi vuxna då går runt och kritiserar en barns utseende är under all kritik! Hur ska vi kunna lära våra barn att alla är lika värda och har samma rätt att bli älskade om vi själva har sånt dömmande sätt?

Elian är GRYMT söt och vilken frisyr hans föräldrar har på honom är DERAS sak.



Åsa

2009-01-17 @ 10:46:23
URL: http://wojtansblogg.blogg.se/
Postat av: erics mamma

Grattis till E! Och din son är supersöt i sin frisyr. Kram på er

2009-01-17 @ 10:47:02
URL: http://www.lill-buddha.blogspot.com
Postat av: Malin.E

Man skriver inte negativa kommentarer om barn, speciellt inte till barnets mamma. De som gör det är säker bara omogna och avundsjuka. Elian är den sötaste lilla kille man kan tänka sig, går det att bli finare än så?

2009-01-17 @ 10:47:04
Postat av: Maria

Hmm jag tror att det finns de tjejer som ser det som en sport nästan, vem kan vi försöka trycka ner. Och jag är dessutom övertygad om att det är avundsjuka som ligger i botten av sådant beteende, tråkigt tycker jag. Jag har fått otrevliga kommentarer och jag har bara 20 läsare om dagen varav 10 är släkt :)så det verkar inte som att man kommer undan hur man än gör. Jag tycker din son är ur söt med sitt långa hår, bry dig inte om de avundsjuka kommentarerna:)

2009-01-17 @ 10:48:44
URL: http://santamaria.blogg.se/
Postat av: Bella

Har selv en sønn med langt hår og noen har trodd han er en jente, men det får bare være. Jeg syns han er kjempekul med det og kommer til å fortsette med det til han selv sier han vil klippe seg kort. Men dessverre har du som noen andre sier her en offentlig blogg og ikke alle har samme mening. Smaken er som baken, nemlig delt ;-)

2009-01-17 @ 10:50:07
Postat av: Theresia

Det är så j***la tråkigt att det finns så trasiga människor överallt, som har en sådan längtan efter att vara elaka och spydiga och helt enkelt "förstöra" för andra?! Undrar just hur dom mår, -egenltligen??



Han är jättesöt lillgrabben! Och i "långt" hår också :) Lycka till med allt... OCH GRATTIS TILL E!!!

2009-01-17 @ 10:51:52
URL: http://joinmylife.blogg.se/
Postat av: Maria

Tråkigt att vissa människor bara ska se negativt. Varför inte tänka positivt.

Jag själv tyckte att det såg lite skoj ut :) Han har ju så fint hår!! En liten tofs i håret är ju bara skoj.



Och fy för allt folk som skriver elaka kommentarer då det handlar om ett barn. Behåll de åsikterna för e själv....



Josefine, Hoppas att ni har en underbar lördag :)

2009-01-17 @ 10:52:54
URL: http://novamaria.blogg.se/
Postat av: Therese - Eira min ögonsten - Tävling i bloggen

Hej!



Hittade nyss in här i din blogg :)

Jättefin! Och söt liten pojke har du med!



Grattis till Eivind!



Ser att du är ifrån Sundsvall.. Jag kommer från Härnösand men har bott 2 år i Sundsvall då jag gick gymnasiet där :)



Hoppas ni får en toppen dag!

2009-01-17 @ 12:42:52
URL: http://eiraheidemo.blogg.se/
Postat av: Therese

Stort Grattis till Eivind från hela min familj =)

Kram på er!!

2009-01-17 @ 12:47:38
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Maria

Kolla gärna in någon av dessa bloggar :)

http://www.emdtour.blogg.se

http://www.mariachen.blogg.se

2009-01-17 @ 12:48:23
Postat av: elin

Gratulerer med dagen til E? Hvor gammel blir han?

Jeg synes også at Elian er tøff på håret :-)

2009-01-17 @ 12:55:56
Postat av: Cecilia

Hej!

Har några frågor kring ditt jobb :) ska nämligen också bli försäljare ;)

-Vad är det du säljer?

-Är det svårt att sälja just det ni säljer (kanske för att det är någon teknik som är svårt att förstå sig på)

-Vad är positivt och negativt? :)



Väldigt tacksam för svar då jag är nervös :S :P



Grattis till E också! :D

2009-01-17 @ 13:16:27
URL: http://gabriellaj.blogg.se/
Postat av: tiniii

grattis till födelsedagsbarnen!!!!









kraaaaaam!!





btw: långt hår på killar är fint. det beror på hur man klipper och hur personen ser ut. vissa passar i det andra inte..



kram igen

2009-01-17 @ 13:16:53
URL: http://kissme.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Grattis till din make:)

Jag tycker det är sött med långt hår, min son hade lååångt hår och lockar och jag fick många kommentarer om att det var dags att klippa honom men jag klippte honom när JAG ville det. Ska slänga in en bild på Pontus när han hade långt hår och tofs i min blogg (om jag finner korten) nu så kan du få kika om du vill:)

2009-01-17 @ 13:26:47
URL: http://alexandrahansen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag förstår inte att folk orkar slösa sin tid på nonsens. Din son är så söt & det rör inte andra hur ni väljer att klippa honom.

2009-01-17 @ 13:35:07
URL: http://www.ssnadra.se
Postat av: Åsa med två prinsar : )

Hej!

Min stora blir ofta tagen för tjej, han har halvlånga korkskruvar : ) och han är ju förstås världens vackraste 2-åring. Han har tofs ibland för att håret inte ska komma i ögonen och han vill gärna låna mitt rosa läppglans och mina smycken.

Med detta vill jag säga att barn är BARN och jag är emot att man sätter barn i fack redan från födseln. Lång hår/kort hår, rosa eller blått osv. Jag kan inte ens förstå hur man kan resonera att "små pojkar ska minsann ha kortklippt hår". Varför då?, undrar jag...

Lycka till Josefine, med vad som komma skall : )

2009-01-17 @ 13:42:38
Postat av: Sessan ✩

GRATTIS EIVIND PÅ FÖDELSEDAGEN från gänget i Lillestrøm!!!



ang Barnsliga kommentarer

Så är det ännu en gåta för mig att folk medvetet är så himla ELAKA!



Länge leve svart sjukan!!!



Hoppas du tar elakheterna med en klack spark Josefine & ursäktar de mindre begåvade....



Ha en underbar dag hjärtat♥



2009-01-17 @ 13:46:59
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Pocca

Helt rätt!!! Min brorson har långt hår och jag får hela tiden höra att han ser ut som en tjej. För mig är den sötaste som finns, långt hår eller ej.

Antar att det är den gamla ingrodda manliga och kinnliga aspekterna som spelar in på folks gammaldags kommentarer.



Hälsningar/ P

2009-01-17 @ 13:55:42
URL: http://poccahonta.blogg.se/
Postat av: Camilla

Då skulle du sett när jag hämtade min lille pojke (1½)hos dagmamman i torsdags ha ha ha..



Han hade två tofsar och hårspänne i luggen! Gullunge!



Pojkarna får med göra sig fina i håret hos våra dagmammor : )



www.lillmamman.se



/ Camilla

2009-01-17 @ 14:22:00
URL: http://www.lillmamman.se
Postat av: Anna - mamma till två sessor!

GRATTIS pappa E på födelsedagen!

Löjligt att ens kommentera ett barns hår! Barn är fina hur de än ser ut :p

2009-01-17 @ 16:33:59
URL: http://perla08.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hejsan! Du har världens vackraste son och det gör mig ont att människor är så fula i mun att dom säger annat till dig. Du har helt rätt att såna tankar gör sig bäst i huvudet OCH att du säger ifrån. När jag jobbade på dagis så satte vi upp håret på flera pojkar med långt hår ibland och dom tyckte att det var jättekul.

En stor kram från mig!

2009-01-17 @ 17:01:13
URL: http://great-n-little.blogspot.com
Postat av: Evamy - Nu är lilla Alva äntligen här!

grattis på födelsedagen!

2009-01-17 @ 18:35:36
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: louise

grattis till han, jag fyller också år idag :D

2009-01-17 @ 18:47:19
URL: http://parlino.webblogg.se/
Postat av: fanny

Eh, bry dig inte om de fåniga kommentarerna! Det är bara löjligt! Jag vet att min pappa hade långt hår ett bra tag när han var liten då min "farmor" vägrade att klippa honom ;) Det är bara sött med lite längre hår och förresten var det ju bara en lite rolig bild! Man måste ju få prova att göra frisyrer på någon, eller hur?!.. och dessutom så har du ju ingen flicka i familjen än så länge som du kan göra det på! :) Du ska veta att jag följer din blogg dagligen och tycker att den är väldigt intressant och bra skriven! Ha en trevlig lördag! Kram

2009-01-17 @ 19:04:42
URL: http://mariafanny.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Åh! blir tokig. Jag förstår inte ens hur man kan orka lägga ner energi på och slänga ur sig sådana kommentarer. Jag tycker Elian är supergullig i sin frisyr, en riktigt tuff liten kille :)



Ha en fortsatt trevlig helg och tack än en gång för en underbar blogg!

2009-01-17 @ 22:57:27
URL: http://endofdiscussion.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Åh detta TJAT om yttrandefrihet och alla tycker inte lika och BLABLABLA!!! Men snälla FOLK! Vad med att vara trevlig och respektera att detta faktiskt är en vanlig människas blogg, inte din! I DIN blogg kan du skriva vad DU vill! Och visst behöver man itne tycka som alla andra eller tycka om ngn överhuvudtaget och visst är det yttrandefrihet! MEN det ä såååå lätt att missbeuka detta forum som bloggen är! SKulle DU som kommer med sura och elaka kommentarer gå fram till ngn på stan och säga; vad ful du är eller vad fånigt att du har en tofs på din son!!! NEJ det tror jag inte du törs!!! och faktiskt så gör man inte så! Det är egoistiskt och barnslig och otrevligt! Nämligen!

2009-01-18 @ 16:02:48
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: J

Min son har också ganska långt hår(är 27 mån) Tycker det är gulligt och passar på att ha det nu när man kan bestämma..;)

2009-01-18 @ 17:24:17
URL: http://mycareer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0