Rapport!

Nu har jag pratat med Petronella och Elian tokskrattade i bakgrunden! Han verkar ha det så bra och jag myser med Nyhetsmorgon och chokladglass. E sover sött.

Precis då jag skrev att jag myser med Nyhetsmorgon så pratar de om de hemska dåden mot barn som skett de sista dagarna. Jag får ont i hela kroppen, kan inte ta in vad som faktiskt sker. Redan innan jag blev gravid med Elian och fick den så kallade oron / obeskrivliga kärleken på köpet så har jag alltid älskat barn och varit väldigt lättrörd. Men sen jag blev gravid och framförallt sen Elian kom till världen så mår jag fysiskt och psykiskt illa av allt som sker som är hemskt mot barn. Jag tror vi Mammor och Pappor känner igen oss, man kan ALDRIG mer se ett nyhetsinslag där barn far illa utan att tänka på sitt eget barn och känna avsky, hat och rädsla över hur många barn som far illa... Barnen är livet, barnen är sköra små blommor som ska växa och barnen är VÅRT ANSVAR!

Nu ska jag ta en prommis tror jag och sen en dusch. E ska få njuta att han äntligen får sova ut, det är inte ofta speciellt inte sen jag blev tung och stor ;-) Men jag måste erkänna att jag längtar efter att sätta mig i bilen och köra in till stan och möta vårt älskade lilltroll. Jag tror lek och bus i snön med Stefan och E står på schemat för Lilleman.

GODMORGON SÖNDAG!

Kommentarer
Postat av: malin

Skönt att det går bra :D

2009-01-25 @ 10:26:37
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: L

Gomorron!

chokladglass till frukost låter helt underbart..jummy..

2009-01-25 @ 10:32:44
URL: http://darkbella.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej Josefine! Jag funderar på att köpa en svan bouncer, vet du om dom är bra? Hur länge brukar de sitta i en babysitter? En annan fråga är gällande bugaboo, det finns ju i canvas och fleece. Vad är bäst? Ser ju mysigt ut med fleecen :-) men ändå svårt att bestämma sig, kanske canvas är bättre ändå...? Hoppas ni får en fin dag & att eran bebis snart tittar ut :-) Spännande och se när hon kommer :-) Kram!

2009-01-25 @ 11:12:06
Postat av: Camilla "lillmamman"

Så rätt, så rätt...



Man vill rädda alla barn i världen! Det är så hemskt det som händer. Grät för någon dagsedan då jag såg nyheterna. Pappan tog upp en nalle och berättade att den vart hans dotter som dog någon dag tidigare av att blivit skjuten... Så hemskt!



Världen behöver ett plåster för vi håller på att gå sönder med krig och liknande...



www.lillmamman.se



/ Camilla

2009-01-25 @ 11:22:44
URL: http://www.lillmamman.se
Postat av: kristin

Åh, det är så hemskt. Fattar inte att folk kan vara så hemska mot barn som aldrig gjort något ont!

2009-01-25 @ 11:30:30
URL: http://kristinandersson.blogg.se/
Postat av: caroline

är E elians pappa ? haha har aldrig fattat det där :)

2009-01-25 @ 12:45:32
Postat av: Anna

Håller med dig att man mår fysiskt illa när man hör om våld mot barn!!!

Kram

2009-01-25 @ 13:30:09
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Fun For Life

Det är helt sjukt att folk kan göra illa barn och djur, de är ju helt försvarslösa. Man mår som du säger dåligt när man läser sådant.

2009-01-25 @ 16:55:34
URL: http://funforlife.blogg.se/
Postat av: sandra

Gud vad jag längtar tills vi ska ha en till trotts att våran bara är 7 mån.Men det måste vänta tills hon är 3 år iallafall. Lycka till med allt. Du har en jätte fin blogg, kommer nog in igen =)

2009-01-25 @ 17:17:18
URL: http://www.metrobloggen.se/eklundsandra
Postat av: Siw

Ja, det er så utrolig trist at noen kan være slemme med barn. Helt ufattelig, faktisk! Disse små vesnene som er helt avhengige av at vi voksne er snille med dem og hjelper dem frem her i verden...

Ha en god søndag videre, Josefine! :D Klem fra Tromsø

2009-01-25 @ 17:25:02
URL: http://heftigogbegeistret.blogspot.com
Postat av: Anna

Fy så hemskt. Du har alldeles rätt!

2009-01-25 @ 17:48:58
URL: http://lifebyanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0