Designtorget

Ikväll stängde vi av datorer och tv och låg och åt glass och pratade om livet. SOM jag kan sakna det! Barnen sov och vi hade TIMMAR för varandra - LYX! Vi struntade i all tvätt, allt damm och allt plock. Riktigt befriande.

Nu ska jag bums i säng och drömma sött.

Men först, visa er en FIN och smart ting som är en perfekt "jaguppskattardigpresent" eftersom den är användbar, snygg, lite kul och en ting de allra flesta behöver men inte har.... En spagettislev med parmesanrivjärn och spagettiportionmått!



  
Kommer ifrån Designtorget och då jag utbrast min glädje över att ha funnit något kul istället för något ihopplockat ( man VILL ju att fröken ska bli glad men ibland är det inte så lätt eftersom man inte känner dem privat men det är ju trots allt tanken som räknas!) fick jag veta att en tjej köpt 12 stycken häromdagen för en skolavslutning. Så - jag hissar denna som en frökenpresent!


Kommentarer
Postat av: ina

Transformer, som designduon heter, kommer från Malmö. Lite extra kul att ge bort svensk design i present! Heja Sverige! ;)

2009-06-25 @ 08:35:56
Postat av: Nelly

vilken smart grej! snygg var den också!



jag och min M la oss också och prata pratade och mös innan vi somnade. som du säger, det händer allt för sällan... och vi har inte ens barn. hihi...



kram

2009-06-25 @ 09:05:37
URL: http://www.nellyat.blogspot.com
Postat av: Nina

Hej Josefin!



Länge sen jag skrev till dig, jag läser ju varje dag men är dålig på att skriva något litet till dig. Tycker ju att du är grym på det du gör i bloggen. Hoppas ni får en fin sommar. Jag skulle ju skriva vad jag gav till min sons pedagoger idag. Hittade vinkylare som man har i frysen och sen lägger runt flaskor för att hålla dem kalla. Tyckte dem var söta och passar bra nu till sommaren.



Många kramar Nina

2009-06-25 @ 09:43:44
Postat av: Linda

Hej!



jag fick en sån av min chef i julklapp förra julen och gissa vad... jo jag är en fröken! :)

2009-06-25 @ 17:45:06
Postat av: Wenche

Denne var jo kjempesmart:) Hvor mye koster den, og bestilles?

2009-06-25 @ 22:49:31
Postat av: Wenche

Jeg mente: hvor kan den kjøpes eller bestilles? ;)

2009-06-25 @ 22:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0