La Bionda:

Nu har jag precis tagit en kort dusch och så himla mycket skönare livet blev! Jag vill rekommendera DOVEs nya serie Go Fresh, älskar den goda lukten som doftar gurka och citron. Jag har deo och bodylotion därifrån och det är kul att byta såna dofter för man känner dem en liten stund innan man vant sig igen.

Det blev även en dusch för Ella (då Elian badade) som varit riktigt varm idag. Hon skrek en del hos frissan, något hon aldrig brukar göra men jag antar att hon inte kunde slappna av för då vi klev ut genom dörren slocknade hon en stund. För att sedan vakna och vilja äta igen, mjölk är ju hennes vätska just nu så det är bara att amma på!

Caroline var en ängel som hängde med oss till frissan och passade Ella som mest ville bäras. Hon blev rädd för hårfönen då andra fönade men då det var min tur följde hon nyfiket med. Lite komiskt att just den stunden jag verkligen behövde "låna" bort henne skrek hon så hemskt vad som än gjordes. En dam på gatan frågade Caroline om Ella hade kolik, haha den gladaste tjejen i stan.. Men tänderna har växt fram i rekordfart så det kan vara det i kombination med 30+ i skuggan idag.


Jag lät mycket hår falla idag!
Det har satt sina spår med två täta graviditeter + amning. Håret känns TORRT oavsett kurer och produkter och även fast söta frisören sa att vi kunde ta mindre bad jag honom kapa så att håret blir genomfräscht istället för långt och halvslitet.



Sorbet och Iste till världens bästa barnvakt!


Caroline skymtar i bakgrunden med Ella i selen. Hon somnade sött i den på slutet.
Jag hade tur och fick en underbar kille som klippte mig idag, han tränar för att bli frisör så jag fick håret tvättat, hårbotten och nacken masserad, håret kurat ( hårkur!) och en noggrann klipp.... GRATIS! Hur bra som helst och jag är impad över hur proffsig och trevlig min frisör var. TACK!


Ps. Ni som undrat om Ellas ergosele. Jag älskar den och tycker om att vikten fördelas bättre med denna. Man bär med höften vilket gör en otrolig skillnad för nacken som jag har stora problem med. Det är också breda sköna remmar över axlarna som är vadderade och bebis sitter som en liten groda. HÄR hos Vidunderbarn finns den!


Kommentarer
Postat av: Marie

Hej J!

Visa gärna en bild på resultatet, nyfiken!

2009-06-24 @ 21:24:08
Postat av: June

Hei!

Så heldig som fikk frisørtime gratis:) Hva var grunnen til det? Venter i spenning på hva du har kjøpt til de som jobber i barnehagen:) Prøver å finne ut hva jeg vil gi til de som jobber der vi har vår datter. Hun skal over på stor avdeling til høsten så hadde vært koselig å gi dem en liten ting! :)



2009-06-24 @ 22:19:28
URL: http://www.freewebs.com/lille-leah
Postat av: Filippa

Gud vad du är vacker! Man blir så glad av att se dig!

2009-06-24 @ 22:27:37
URL: http://fillies.blogg.se/
Postat av: Wenche

Du ble veldig fin på håret:)



Jeg anbefaler også Dove go fresh, den er kjempebra:)

2009-06-25 @ 22:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0