After dagis!


En GLAD kille som jag hämtade på dagis!
Spännande att lyssna på radio i mobilen ;-)


Vi åkte buss ( lång kööö men Ella sov som tur var!) och mötte upp E. Sen körde vi till BarnasHus på Alnabru för att be dem fixa lite med syskonvagnen. Höja selen och de fick även pumpa däcken ;-) Ella passade på att säga till att hon ville byta kläder för jag hade inget val efter blöjbytet på BarnasHus, tur man alltid har med flera ombyten.

Elian lekte och sen blev det McDonalds som E önskade. Elian åt och var glad + lekte i lekdelen och sen då vi körde hemåt var det redan läggdags. Imorgon ska jag nog hämta honom tidigt och så åker vi direkt hem. Han visade tydligt att han vill vara hemma och leka med sina bilar då han ikväll bad att få leka "litt till" hela tiden. Men imorgon ska han få lov! Han älskar att köra och parkera alla sina bilar härhemma, om och om igen....!




Idag funderade jag snabbt imorse om jag skulle fota en dagens men jag hann inte med.
Men kanske jag ska börja igen trots att det är ganska "casual/basic" stil just nu som ammande Mamma.
Jag riktigt längtar tills första gången jag ska göra mig riktigt fin och gå på partaj. En härlig tjejmiddag med champagne, girltalk och en liten tur ut. För det är INNAN man går ut som jag oftast tycker är allra bäst.

Då Elian var 6 veckor var jag och Viktoria ute till 5 om morgonen och E gav Elian flaskan med min mjölk. Det gick helt fint men denna gång känner jag inte samma längtan eller behov att visa att jag är samma Josefine som innan barn. Det blir jag aldrig. Barnen är ALLTID prio ett och jag tänker oftast mest på dagen efter, att jag vill vara pigg / orka. Men självklart är det jättekul då man har lust att släppa loss ordentligt och vara den partyprinsessan man en gång var oftare än nu ;-)

Summa sumarum: Det är KUL att gå ut om man VILL! Just nu är allt jag vill vara pigg och orka med barnen och familjelivet. Snart kommer mer ork och kanske andra behov!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, jag vet så väl vad du menar! Har en flicka som blev nio veckor i söndags, och i lördags var jag på min första tjejfest. Hade, precis som du med Elian, pumpat ur men kunde ändå inte riktigt slappna av. Hade nästan ångest dan efter och känner att det faktiskt inte är värt det! Kan gärna gå ut och träffa mina kompisar men det där med alkohol får allt vänta tills hon kan äta vanlig mat. Varför är det så viktigt för oss att visa att vi är "samma som förr" förresten?! Vi är ju inte det, och för de väldigt många (däribland mig) var ju att skaffa barn ett medvetet val - varför då bevisa att man inte förändrats? Kanske har att göra med den identitets-förändring man går igenom... Tycker iaf att du är klok som njuter så mycket denna gång, jag känner att jag knappt hinner njuta bebis-tiden för jag ränner runt på så mycket olika grejer hela tiden... Ska försöka vara lite mer som du ;)



Kram kram från Karin i Dalarna!

2009-03-18 @ 21:43:29
Postat av: Anneli

Precis sådär känner jag också. Man vill ha ork o lägga sin energi på barnet liksom. Det andra kan vänta.

2009-03-18 @ 22:10:52
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Hilde

Godt sagt. Og ja, vil gjerne se dagens selv om det er casual :)

2009-03-18 @ 23:24:16
Postat av: Ida

Du är väldigt klok unga dam=)

2009-03-19 @ 08:02:42
URL: http://www.idis.bloggagratis.se
Postat av: Marie

Åh härligt de ser ut att få bilda en familj :) måste vara kul att få ta hand om små barn :)

2009-03-19 @ 08:36:59
URL: http://bubblewater.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0