Ni är goda!

Ni skriver så klokt. Det är precis så det är, som ni skriver. Att då man har familj långt borta och äntligen ses så "tankar" man kärlek och umgås intensivt. Att man ska uppskatta de vänner man har och att man har en god familj på sin respektives sida. Ni förstår även hur jag menar, att det just är de där spontanfikorna och kramen ifrån ens alldeles egna Mamma man saknar...
Livet är inte lätt men fantastiskt! Jag bor ju här för att jag funnit min kära Man att dela livet med och han har gett mig två fantastiskt perfekta barn. Man kan välja att fokusera på det ena eller det andra men man måste också låta känslor vara precis det de är. Där och då.

Apropå Mamma så informerade hon mig om att Prinsen i Sverige är singel. Att han faktiskt befinner sig i trakterna där hon bor och att hon alltid visste att denna tiden ville komma. Hahaha jag har precis fått mitt andra barn och är gift säger jag och jag tror hon får ge upp nu. Hon suckar och säger att jag iallafall är en riktig bloggprinsessa. Ni som undrat varför bloggen heter som den gör kanske anar?

Min Mamma har alltid kallat mig för sin Prinsessa, på ett kärleksfullt vis. Då vuxna människor är sååå förundrade över varför man väljer att kalla sina barn Prinsar och Prinsessor så kan jag svara er att man gör det för att man förknippar Prinsar och Prinsessor med något speciellt. Något sött, något väldigt unikt ( för det är inte alla som är Prins eller Prinsessa) och något exklusivt. Sen kanske man anar en hint av att ens barn i äldre ålder är bortskämda? Det har jag varit då jag växt upp med min Mamma och som ensambarn trots att jag är en sladdis. Så då hon kallat mig sin Prinsessa menade hon nog sin bestämda, älskade, fina ( alla tycker väl att ens barn är fina?) unge!?

Oavsett, Mamma är mycket nöjd med mitt val av Mannen i mitt liv men den där drömmen hon alltid haft om mig och Prins Carl Philip kommer nog alltid att sitta kvar. Dock tar E många poäng, han är lång, mörk, vacker och alldeles alldeles underbar. Typ jämt... Inte alltid ;-)

Nu är mina killar snart på väg hem och jag LÄNGTAR tills de kommer innanför dörren! Ella har sovit massor idag, en del i mitt knä men också en del ( som just nu) i vagnen. Jag ska bli bättre på att äta mer dagtid och försöka sova. Men det går sådär efter att vi har klivit upp, då är liksom dagen igång. Det blir att satsa på en tidig kväll ikväll istället!

TACK för att ni finns kära bloggisar, ni gör mig GLAD!


Lite lik Jay i The City här? Jag såg det senaste avsnittet idag, I like it!
Whitney verkar vara en genomgod tjej.


Min alldeles egen Prins ;-)

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej Josephine! Har suttit och kollat igenom alla dina bröllopsbilder och tycker din känning var så fantastiskt vacker. Undrar vad märket heter och var du köpt den? Har precis beställt inbjudningskort oxå från Calligraphen såg att ni oxå gjort det:) Jättefina! Tack för en bra och intressant blogg!

Många kramar från Sara

2009-03-05 @ 16:05:50
Postat av: Zanna

Hej !! Har läst din blogg nu i drygt en månad och jag vill bara tacka för en helt underbart mysig blogg. Är en bebis/barn sjuk människa utan någon själv. Är så mysigt få läsa om dina och le lite för mg själv :) Längtar tills jag får egna.



Kram

2009-03-05 @ 16:11:59
Postat av: Josefin

Härligt! Kunde verkligen se hur din mamma sjönk ihop på andra sidan luren!

2009-03-05 @ 16:17:31
URL: http://beautycut.blogg.se/
Postat av: Elin

hej jag är ett barn som läser din blogg jag är 10 år nä det är inte lätt att försöka sova när man är vaken jag läser din blogg varge dag efter skolan den är jätterolig och fin ha en trevlig kväll kram

2009-03-05 @ 16:18:54
Postat av: Sarah

Wohoooo!



Om du har tråkigt kan du kolla in den här bloggen http://gyrotreor.blogg.se/

Det är ett gäng gymnasietreor som bloggar från sin 10 veckors-praktik. Riktigt underhållande!



KRAM!

2009-03-05 @ 16:21:46
Postat av: bloggen om sex!

Din prins är mycket stiligare!

2009-03-05 @ 16:30:33
URL: http://thisisdeap.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag förstår dig så, skulle också vilja krama min mamma precis nu. Dock, om två veckor får jag krama henne precis hur mycket jag vill i en vecka. Det har varit ovanligt länge sedan vi sågs, så äntligen!



Vilken snygg prins vi har! Så trist om han blivit singel, jag menar han har ju haft fast sällskap så länge (haha jag lovar att jag inte är prenumerant på Svensk Damtidning, men vissa saker kan man väl inte undgå att veta?). Min svägerska kommer iaf att gilla denna nyhet!

2009-03-05 @ 16:48:24
Postat av: Ida

Vet precis hur det känns att drabbas av den där STORA saknaden efter sin egen mamma - min finns norrland & jag är i Canada. Värst är de dagar man är ledsen & inser att även om allt är jättetungt så måste man fixa det själv, vilket man naturligtvis också gör. So, inget ont som inte har något gott med sig! Sedan är det extra underbart när man väl ses, man blir så mkt mer tacksam & tar det inte för självklart. För mig är min killes föräldrar också ett underbart "substitut", de ställer upp för mig som om jag vore deras barn & jag känner mig verkligen enormt nära dem. Skönt de dagar man behöver en mammakram & inte har tillgång till sin egen!

2009-03-05 @ 16:52:41
URL: http://msbree.blogg.se/
Postat av: Victoria

Kul att prinsen väljer att plugga i skåne. Trots de att jag visste att han läste i alnarp blev jag minst sagt chockad när prisen kliver in på en pizzeria mitt inne i centrala Lund :) Tack för en bra blogg och ha en fortsatt trevlig kväll :)

2009-03-05 @ 17:15:51
Postat av: Angelina Berg

Jag har min familj i Skellefteå (norrland) och bor själv i Halmstad. Det är 145 mil mellan oss men jag pluggar här och har funnit mitt livs stora kärlek. Hans familj har tagit emot mig med öppna armar och jag känner att mitt liv, min framtid och min familj ska vara här. Jag saknar "min" familj men samtidigt måste man välja sitt eget liv.

2009-03-05 @ 17:19:33
URL: http://englamedora.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag tror att din mamma har fel :) Är inte prins Carl Philip ihop med Emma?

2009-03-05 @ 18:04:26
URL: http://elinrydberg.blogg.se/
Postat av: Fiffi

Hej!

Nu kan du läsa om hundrasen pumi på mig blogg!

Kram,

Fiffi.

2009-03-05 @ 18:21:11
URL: http://smilefiffi.blogg.se/
Postat av: Sofie

TACK för att du tycker att vi är kloka :) Jag förstår precis vad du menar med att du saknar det spontana med din familj. Jag bor 20 mil (bara i jämförelse med dig) och saknar verkligen att bara "svänga förbi" och ta en fika, gå på bio, gå på stan, bara snacka med min syster och mamma... :(



Den dag jag får barn så kan dom inte träffa dom varje vecka och knappt varje månad ens... Tråkigt att inte ha barnvakter nära också hihi. Men jag har tur som ändå "bara" har 20 mil och inte 200 mil. Är också glad för att alla är friska och vid liv!



Ska faktiskt spontan-åka till min syster över helgen för hon har precis fyttat till en ny lägenhet! Det ska bli såå kul!



Kul att din amning fungerar bra nu :) ha det gott kära Josefine

2009-03-05 @ 18:25:26
URL: http://great-n-little.blogspot.com
Postat av: Alexandra

Har min egen prins som jag älskar oerhört mycket. Min stora kärlek och mannen i mitt liv.



http://alexandramarias.blogg.se

2009-03-05 @ 19:02:36
URL: http://alexandramarias.blogg.se/
Postat av: Cilie

Hei Josefine.



Føler med deg når du savner moren din. Strever selv med tanken på å etablere meg borte fra henne i et par år siden min kjære jobber et annet sted.

Du har heldigvis en god svigerfamilie rundt deg og masse gode venner, så du får bruke dem når du trenger hjelp :-)



Klem fra Cilie

2009-03-05 @ 19:18:59
URL: http://glamorama.blogg.no/
Postat av: m

Hej !

vill bara säga att du har det ändå lätt. Tänk att du ändå har bra kontakt med din mamma. Hur många är det som inte ens har kontakt med sina mammor. dessutom bor din mamma i sverige och inte i afrika . Många har sina föräldrar långt bort och har ej möjlighet att ens träffa dem. Livet är svårt för DEM. INte dig. Tycker att du är en person som verkar leva lyx liv och problem fri liv som gör att det lilla minsta för dig är ett Ajj .

vakna upp o se världen så kommer du inse vilka lyx problem du gnäller om.

Sist vill jag bara påpeka att detta är bara vad jag tycker när jag läser om dina "problem " och betyder ej att du ska ta åt eller missförstå,

ha det så gott !

M

2009-03-05 @ 19:48:15
Postat av: pangis

Du ska veta att vi som sitter "kvar därhemma" vi saknar er som flyttat med, massor! Min syster bor i Norge och har två småtroll.. Det värker ofta i mitt mosterhjärta av längtan till dom. Jag ser dom allt för sällan, sist var på min dotters konfirmation och när mina norska troll klev in i kyrkan ja då gräta "gamla" moster av lycka:-) Tur det finns telefoner, skype och bloggar när saknaden blir för stor:-)



Så söt hon är lilla Ella och visst är hon väl lik fina storebror? Jo just det du skrev något typ att det var viktigt att ta vara på den här barseltiden, flyta med babyn och hennes rytm och du har så rätt så rätt!! Det är bara att flyta med för den här tiden är så kort och när den är över då saknar man den massor!



Sen måste jag säga att din man är nog ett bättre kap än Svenske prinsen:-)



Fin kväll

2009-03-05 @ 19:55:20
Postat av: Angelica

Hej.. Hoppas allt är bra med er.

Va faktist i Oslo förra helgen.

Min första gång och förhoppningsvis inte sista :P

2009-03-05 @ 20:19:33
URL: http://angellicious.blogg.se/
Postat av: Linda

Usch ja, saknar också Mamma.. Bor i Oslo jag med, sen '04. Och nu har jag inte møtt henne eller mina systrar sen oktober, skikkelig depp :(

Men, det positiva med att inte bo med dem er jo att de stunderna man har tillsammans setter man sååå mye mer pris på enn om man møtt de hver dag..



Bor inte du rundt Klemetsrud? Leste om det i førbindelse med din fødsel på Riksen (er der på praktik). Bor in the area jeg också, lite jobbigt att bo långt ute :S Inte Oslo city direkt, haha!

2009-03-05 @ 21:30:58
URL: http://nursesusi.blogspot.com/
Postat av: Felicia

2 personer 2 liv , 1 kärlek



http://felicialinus.blogg.se/

2009-03-05 @ 21:57:25
URL: http://felicialinus.blogg.se/
Postat av: Isabella&Minnas pappa

Vilka härliga ord;) Jag är varje dag förundrad över att man älskar andra än sig själv! Det känns självklart kanske men jag tycker att det är otroligt fantastiskt!

2009-03-05 @ 22:06:24
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/
Postat av: Anonym

finfinblogg , kolla gärna in min ?:)

2009-03-05 @ 22:41:25
URL: http://vanessaviklund.blogg.se/
Postat av: Selma

Jag ÄLSKAR din blogg!!! /kramar Selma



P.S. Glöm inte att kolla in min nya blogg selmaasliv.blogg.se

2009-03-05 @ 23:43:26
URL: http://selmaasliv.blogg.se/
Postat av: amanda

aaaw.. vad vacker bild på er! gud vad snyggt ;)

älskaaa ;) pusis

2009-03-06 @ 00:15:41
URL: http://mandapandaa.blogg.se/
Postat av: Till förmån för barncancerfonden

Du kan nu vinna ett armband designat av Lotta Gray till förmån för barncancerfonden.



Kika in!

http://sannae.blogg.se/2009/march/tavling.html

Postat av: Till förmån för barncancerfonden

Du kan nu vinna ett armband designat av Lotta Gray till förmån för barncancerfonden.



Kika in!

http://sannae.blogg.se/2009/march/tavling.html

Postat av: Anonym

Aloha

2009-03-06 @ 00:53:49
URL: http://inspirationbyemelie.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Hej :) ja prinsen var här och festade i ängelholm (skåne) förra helgen :) hihi! kraaam

2009-03-06 @ 08:05:04
URL: http://aronssonsandra.blogg.se/
Postat av: Anna



Jaa...och ibland tappar man greppet om VERKLIGHETEN, haha, lever i sin egna lilla värld...



Ett exempel är PINSAMT SAMTAL skratt (snacka om PERSPEKTIV på LIVET, eller vad tycker DU?)



Läs o begrunda asgarv BIG HUG!

2009-03-06 @ 09:14:10
URL: http://annasbabbel.blogg.se/
Postat av: Josefine

Fint att du hade myrtenkrona, det är verkligen inte vanligt längre. Har aldrig fått göra en sådan ut till kund sen jag började jobba som florist.



Tack för en fin blogg

Blivande 2 barnsmamman Josefine

2009-03-06 @ 10:59:00
URL: http://dendarfin.blogg.se/
Postat av: Cissi

Din man e ju sjukt mycket snyggare än tönt pinsen philip=) Du har gjort ett bra kap=)

2009-03-06 @ 11:08:51
Postat av: Jennie

Ni är sååå vackra tillsammans!

2009-03-06 @ 11:33:37
URL: http://grafiskformgivare.blogg.se/
Postat av: EVAMYs - Livet med lilla Alva och hockeyspelarn

Din prins är mycket finare än carl philip! :)

Vilket oerhört fint kort på er!

2009-03-06 @ 11:35:00
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: Malin

Vi kallar våran 4-mån. för Lillprinsen och det har vi alltid gjort, han är ju det - våran prins!



Till något helt annat så undrar jag om du har några tips på klädsel på dop? :) Jag känner att jag fastnat i amningsvänliga träsket och har inte mycket tid att leta heller med en liten med sig hela dagarna så tänkte att du kanske har nått amningsvänligt tips? Du har alltid så fin stil!



Kramar till er

2009-03-06 @ 13:10:00
Postat av: Rebecca

Ett otroligt vackert bröllopsfoto och brudpar!

2009-03-06 @ 19:07:35
URL: http://cheeky.webblogg.se/cheeky
Postat av: Martina

Gud vad fina ni var!

Nästa söndag 15 mars visas vårt bröllop på tv3.

Vårt bröllop i era händer.

Håll utkik:)

2009-03-06 @ 22:33:41
URL: http://www.minagullungar.blogspot.com
Postat av: Charlotte

Jag har läst bloggar sedan 2006 och läste först alla de stora såsom Engla osv men har lämnat dessa då jag tycker de är fruktansvärt tråkiga och enformiga. Däremot, att läsa din blogg ger mig inspiration! Du verkar så lycklig och att klicka sig in här är lite som att komma in i den drömvärlden som jag ser mig själv i om ett par år.



Det jag tänkte be om är, om du får tid och ork, att skriva ett inlägg om ert bröllop. Har sett någon enstaka bild innan ifrån det och det vore jättekul att läsa om hur ni gifte er!



Take care.

2009-03-07 @ 08:53:06
Postat av: erika

Hej du fina människa! :) Jag tänkte bara kommentera er bröllopsbild - ni är fantastiskt vackra på den!



Tack tack tack för du är en sådan bra bloggerska! Stora kramar Erika

2009-03-07 @ 09:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0