Tisdag!

Igårkväll kom jag i säng i tid och natten gick bättre än vanligt! Jag la Ella i sin säng efter amningarna och det fungerade, hon sov! Då Elian kom in vid 5 somnade han om med mig och 6 var det God Morgon. SÅ skönt att kunna sträcka ut sig och röra sig i sängen och kunna gosa med Elian.

E som nu sovit på madrass läänge flyttar in ikväll tror jag, han har tjatat en del ;-) Det är väldigt synd om honom just nu för pollen har redan börjat ge allergi Han har varit allergisk till och från sen i lördags men igår hos Ashi reagerade han massor på påskriset, vi höll på att skratta en del medans alla påskpynt snällt fick bäras ut på verandan!


Prinsessan i sin säng!


Elian som spexade, sjöng, hoppade i sängen och pussade på mig och Ella. Hon sov som en sten tills killarna gick utanför dörren - då vaknade hon av lugnet!

Nu ska jag göra mig klar och äta frukost, vaknar alltid jättehungrig nuförtiden! Vi ska till Svenska Kyrkan på Babycafé ( babysång) som jag fick veta om då jag ringde och bokade Ellas dop. Spännande.

Kommentarer
Postat av: Jessica

sover stackaren ännu på madrass? Jag vet inte men borde inte han också knyta lite band med Ella? Med tanke på att han dessutom jobbar hela dagarna..

Vi sköter alla vårt på olika sett men jag skulle aldrig vilja att min kära sov inne hos vår dotter när vi får en till!!

Men man kan ju inte vara överens om allt, jag tycker ju givetvis att vårt sett är det bästa, för OSS :-)

2009-03-24 @ 07:51:22
URL: http://studentmamman.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jobbigt att vara så allergisk. Jag är så sugen på att köpa hem ris, fast det har känts lite tidigt? Är det påsk snart? Haha, känner mig helt borta i almanackan... bortförklarar med gravidhormorner :-)

2009-03-24 @ 08:35:13
URL: http://invitedtojessica.blogspot.com
Postat av: Siw

Så bra at dere har sovet godt i natt! Da ligger alt til rette for en super dag! Jeg tror at man i en periode med en nyfødt, samt en liten "nattevandrer" må gjøre det man må for at alle skal få de sårt tiltrengte timene med hvile. Og kanskje særlig far som skal på jobb og som ikke kan få hvile på dagtid. Det er et hav av tid for far og baby til å knyte sterke bånd! :D Ha en nydelig dag!

2009-03-24 @ 08:42:32
URL: http://heftigogbegeistret.blogspot.com
Postat av: www.elliesdagbok.blogg.se

Det ser så underbart ut när små bebisar sover med armarna uppåt! Ser så tryggt ut! Hoppas ni får en underbar dag!

2009-03-24 @ 08:46:23
URL: http://elliesdagbok.blogg.se/
Postat av: Karin

Man gör det som fungerar bara man får sova eller hur?!

Vi har fått en flicka för tre veckor sen och idag kom första leendet, magiskt!



Sömnen är så viktig tycker jag. Samtidigt har vi fått barn på rätt tid på året, eller hur? Ljuset gör allt lite lättare.

2009-03-24 @ 08:49:24
URL: http://hemochliv.blogg.se/
Postat av: Saras french touch

Min lilltjej började sova i egen säng efter tre manader... Hon sover bättre, och det gör vi ocksa, men jag maste säga att jag saknar lite att ha henne alldeles intill! ;)

2009-03-24 @ 08:49:28
URL: http://frenchcreme.blogspot.com/
Postat av: Pinkmommey

Ha, ha, vi har haft det likadant... Min sambo och jag och bebben sov först tillsammans alla tre i vår säng och storebror i sitt rum. Dock blev det för jobbigt för pappa som var tvungen att jobba så han sov på soffan i 7 månader!!!Under den tiden sov jag o bebben i vårt rum och storebror i sitt.



Under en period sov även pappa i storebrors säng (han har en 1,20 säng) och storebror sov i sin gamla resespjälsäng;) Vi gjorde den som en kul koja.

Jag o bebben i vårt rum som vanligt.



Man gör ju vad som krävs o vad som funkar bäst för en vid tillfället... Och just nu sover jag och min sambo i samma säng, i samma rum igen! MEN vår stora kille sover i barnsäng bredvid oss och lillebror har fått flytta till eget rum...



Hoppas snart vi hittar större boende säger jag bara!



Mvh Pinkmommey



http://pinkmommey.blogg.se

2009-03-24 @ 11:01:48
URL: http://pinkmommey.blogg.se/
Postat av: karinon

Hej. Vill bara tipsa om en grej gällande allergi. Min man är tok och då menar jag tok allergisk på våren och inga sprutor eller tabletter har hjälpt. Han fick då rådet av sin naprapat att äta ngt som heter Anti oxidant plus och finns att köpa hälsokostaffärer(här i Sverige). Han har blibit så mkt bättre av det. Så nu äter han det året runt och har så gott som inga problem. Bara under de allra värsta värsta pollenperioderna känner han av det.Så det är ett hett tips..

Klem klem

2009-03-24 @ 21:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0