Vår söndag:


Bestemor och hennes syster Tante Lulle kom på besök idag och här fick Ella sig en åktur ;-)



Es Tante bor i Trondheim men var här på besök, både Elian och Ella fick fina presenter - TUSEN TACK!
Det var jättekul att ni kom!



Sen gick/joggade vi en skön tur. E var min personal trainer och vi körde intervaller med barnvagnen, snacka om tungt i benen i uppförsbacken med vagnen och två kids. Elian skrattade gott då vi stånkade. Vi fick dra vagnen varannan gång. Jag slappade av på terassen då vi kom hem med sovande barn. Solen tittade fram då och då och det var verkligen vår i luften!


Sen vaknade en HAPPY Elian efter en lååång nap i vagnen och då satt jag och skypade med Charlotte och Benji. De bor i mitt hjärta dygnet runt och jag saknar dem SÅ. Det gör alldeles ont i mig då jag tänker på avståndet mellan oss men jag är så tacksam över att ha en bästa vän i alla väder. Då det blåser och stormar är det otroligt skönt att alltid bli älskad.


Elian kikar skeptiskt/busigt på Skype på macen. Sen skojade, pratade och lekte han och tyckte det var hur kul som helst. Skype är en fantastisk uppfinning!



Det bröts flera gånger men jag tror vi pratade i någon timme. Så underbart att få se och inte bara prata!
Tillslut hade vi pratat så länge så E och Elian gick till bilen för vi skulle ut och käka söndagsmiddag. Jag och Ella kom ut efter en stund och lite blöj och klädbyte. Sen körde vi till en restaurang på Nordstrand men den var full så det blev McDonalds med Onkel som vi hade en dejt med. Är sällskapet bra spelar det mindre roll vart man äter.



Elian ÄLSKAR sin Onkel! Det åts massa mat och lektes i lekavdelningen. Ella sov och vi hann äta allihopa innan hon ville äta lite hon också.


Nu har jag ätit god glass ( jag blir uppgiven då jag hela tiden finner SUPERGODA glassmaker så jag kan aldrig hålla mig....) och ser på Himmelblå. En jättemysig norsk dramaserie på NRK1. Man kan se episoderna / avsnitten på webtv också.

Hoppas ni njuter dena söndag - det har vi gjort!

Kommentarer
Postat av: Anna Eriksson

God kväll!



Jag har precis kommit hem efter en trevlig biokväll, med sambo och vänner. Jag sätter mig vid datorn och går som vanligt in och kollar din blogg (äskar den), och då blir jag ännu varmare i hjärtat, när jag ser dina underbara bilder och läser dina texter! Jag har sagt det förut, men jag säger det igen - DU förgyller min dag!



Trevlig kväl!

2009-03-22 @ 21:16:40
Postat av: AnnaStina ♥

Darling !



Vilken härlig söndag ni har haft ! :) Här är det som du vet en mindre härlig dag men nu sover hjärtat och har inte kastet opp på nästan 3 timmar så det verkar gå åt rätt håll vilket känns jätte skönt.



Njut din söndagkväll och hoppas verkligen att vi får till att ses i veckan för vi reser antagligen iväg till helgen och blir borta ca 2 v..



Puss ! :)

2009-03-22 @ 21:18:30
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Clara

Hehe.. mycket Mcdonalds tycker jag:) Gott.

2009-03-22 @ 21:46:58
URL: http://cladda.blogspot.com
Postat av: Daniel

Hej på er, låter som ni har haft en underbar dag! Underbart roligt att följa din blogg och din familj. Ha det så bra!

2009-03-22 @ 21:51:02
URL: http://www.designforkids.se/
Postat av: Lovisa

På bilden där Elian håller i bananen är han jätte lik dig. Ni har samma ögon och samma smile :)

2009-03-22 @ 23:22:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0