Hur kunde vi få de bästa barnen? ;-)


På väg till dagis blev det en sen lunch, inte så oväntat kommer den ifrån Godt Bröd - my favourite!

Då jag tittade in på Narvesen Majorstua häromdagen och frågade efter nyaste numret av MAMA så skrattade killen och informerade mig om att det var 1,5 vecka kvar tills nya numret skulle komma och jag blev lite besviken. MEN så såg jag hos AnnaStina ( MASSA KRYAPÅKRAMAR TILL JOHANNA KOMMER HÄR!) att den visst kommit nu och så blev jag så sugen på att läsa Gynnings intervju då jag såg även den hos min kära vän så den fick också hänga med.



Här läser jag lite och vagnar Ella samtidigt( som var hungrig en ganska lång väg på tbanan på väg till Es jobb och gallskrek sig högröd i min vyssjande, gungande famn.... men det har jag förträngt nu ;-) Elian försökte hjälpa till och sa " Unnskyld baby" = förlåt bebis. Jag får ont då han säger så men han menar typ såja bebis. Så vaggade han babybagen och sjöng. UNDERBARA UNGE! Hur kunde jag få de allra bästa? Hahaha jag vet att alla känner så, tänk så lyckligt lottade vi är som får känna sån villkorslös kärlek - fantastiskt!


Jag njöt min korta lunchstund i solen på en sån grusbox ( alla rökte på uteserveringen...), sen kilade jag iväg till dagis och hämtade en glad son som varit på cirkus med dagis idag - STORT!



Vi tittar och pratar om allt omkring oss då vi går och det känns jättelyxigt om Ella sover för då har vi lite egentid bara jag och min första bebis ;-) Här spanar vi på forsen.




Nu sjöng jag precis godnattsång för Elian och Ella myser på sin Pappas bröst. E har hyrt en film men eftersom jag har ny gåochläggamigtid kl 22 så hinner jag inte se den ikväll. Kanske imorgon innan Ellas 6veckorskontroll. Det känns viktigt att hålla stenhårt på tiden nu då jag känner mig SÅ mycket mer utvilad och glad då jag får sova.

Kajsa: Inte fuska nu, en vecka klarar vi ;-)

Ha en mysig kväll!

Kommentarer
Postat av: Fotballfruen

Lovar ska inte fuska! Jag har mått så bra idag efter vår lilla pakt. Mycket piggare =) Känner faktiskt skillnad. 1 timme kvar nu, Josefin!

Sen, nattis!

Kram kram

Kajsa

2009-03-24 @ 21:04:21
URL: http://fotballfruen.blogspot.com
Postat av: Jennie

Så kul att ha hittat din blogg. Älskar att läsa om lyckliga familjer.



Satt och kikade lite bröllopsbilder och blev lite glad att jag kände igen kyrkan ni gifte er i, Selånger var jag i förra veckan och kikade lite på, den ska få en välbehövlig uppfräschning, lite ny färg bland annat. Första gången som jag var i Sundsvall och jisses vad jag blev lite småkär i stan, har inte upplevt den, bara sett den!



Fortsätt och skriv så bra du gör...

2009-03-24 @ 21:47:18
URL: http://arianasblogg.blogspot.com/
Postat av: Emma

Den intervjun måste läsas :)

2009-03-24 @ 22:48:08
URL: http://emmamagnusdotter.blogg.se/
Postat av: Väntar mitt första barn!

Åh vad fina bilder!

Han är så söt Elian! Underbara blå ögon har han...



KRAM

2009-03-24 @ 22:52:03
URL: http://mypregnancy.blogg.se/
Postat av: Anna-Stina

Kära vännen !



Tusen TACK för krya på dig hälsningen. Den värmer! :) Jag vaknade nyss i soffan (somnade ifrån "allt" i kväll...) av att Johanna väckte mig och ville ha mer välling så det känns som att det går åt rätt håll.



Det blir föresten ingen Stockholms-tripp till helgen så vi ses gärna en dag snart då hjärtat blivit frisk.



Puss & Kram ! :)

2009-03-25 @ 00:49:34
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Candre

Du verkar alltid ha så mysiga dagar tillsammans med familjen. Nästan aldrig du bara sitter hemma. Så himla kul. Har du nära till stan?

Postat av: Cissi

Åh, vilken fin mössa Elian har. Skulle vara en perfekt present till mitt syskon barn! Var har du köpt den? Tack för en blogg som inspirerar itll mer MYYYS!

2009-03-25 @ 08:37:00
Postat av: Josefine

TACK snälla ni!



Det var sista vigseln ( den helgen vi vigde oss) innan renovering i kyrkan :)



Mössan kommer ifrån http://stockiddo.se/



KRAM

2009-03-25 @ 20:26:31
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0