pics:


Ellisen ville inte äta så mycket annat än mjölk idag förutom lite banan i farten på bussen så hon somnade utmattad efter att vi ammat en ganska lång stund härhemma. Jag var verkligen zombie efter att ha variit vaken sen kl 5 men vi gick en kortis på mässan för att kika lite.


Ella testar en härlig gunga ifrån Fisher Price på mässan idag!
Detta känns väldigt USA men jag tror det är toppen att ha då bebis är mini och första halvåret. Den gungar och vissa av de här vibrerar och har musik. Perfekt då man ska duscha, laga mat bebis behöver somna i början kanske? MEN jag hoppas man använder sunt förnuft för man kan nog lätt bli lat med att låta bebis ligga på golvet och på magen kanske? Det är ju viktigt för muskler att man låter de ligga på golvet en del. Jag vet inte, fin och mysig var den iallafall!

Dagens Ella är ärvda strumpbyxor efter Elian (H&M), body Ecoloco och ulltights och bomullsklänning Cubus. Tofflor Bellio (med mjukt gosigt ull inuti). Hoodie och mössa Nova Star.


Jag blev så glad att få se Geggamojas kollektion. MASSA snyggt! Vi har mössorna och älskar dem.

VincentShoeStore är självklart på plats! Jag fick klämma på stövlarna och fick med mig ett par i stl 38 som passar mig som har 39. KUL med färg. På söndag kommer Alcazar och sjunger på mässan!


Dagens middag blev biffgryta med ris och creme fraiche. Ella fick gröt för andra gången idag och hon åt en del tillslut. Sen Paradisdessert som de små brukar älska ;-)


Sen blev det en kort prommis till butiken för att handla barnmat och godis!
Ella var trött och kikade upp i höstvädret.


Sen har vi myst på rummet.

I badrummet just nu.

Aderma, bästa krämen nu då barnens kroppar tyvärr har atopisk eksem ( lindrig variant som tur är) Ellas kinder blev väldigt röda idag och det blir mycket torka bort mat i hela ansiktet vilket irriterar extra.
Rengöringsmjölk, ansiktsvatten, dag och nattkräm ifrån ScandinavianBlonde, LOVE it! IDserum /primer med vitaminer.
Ögonkräm Clinique ( kan ej leva utan den just nu då den är mot puffy eyes...) hårspray Joico, Bed Head Tigi After Party ( ger massa glans åt håret ) ifrån CreativeLounge, gammal HUGOparfym, DoveDeo och Loreal´s ögonmakeupfjerner.


Kommentarer
Postat av: Twissy

Trodde det var barnstövlar innan jag läste texten och fick reda på att du hade köpt ett par till dig själv :P

2009-10-02 @ 21:28:59
URL: http://twissy.blogg.se/
Postat av: Josefine

Det ÄR barnstövlar, de går bara till stl 38 =)

2009-10-02 @ 21:35:03
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: elin

Hej! Vilcken färg tog du i stövlarna tog du inga av dom banrkläderna som du hade i mössor?

2009-10-02 @ 21:57:45
Postat av: Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Visst är det bra att ha lite mindre fötter ibland? Och ännu bättre när man kan köpa stl 170 på H&M t ex och få baskläder lite billigare. Sov så gott, ska också leta mig mot sängen.

2009-10-02 @ 23:58:05
Postat av: Anna

Åh, shit vad hygienprodukter/smink du har med dig för ett fåtal dagar..hihi. Vilken packning du måste ha?!

Vad köper du med dig för svenska saker hem nu? Tidningar, godis? Vad är billigare? Ha en fin kväll!

Kraaam

2009-10-03 @ 17:10:14
Postat av: ida

hej josefine. Jag såg att dina barn har atopiskt eksem, jag har en son med mycket eksem och undrar var man köper aderma? är den bra ?

vi har provat med olika salvor men det funkar inte så bra därför frågar jag nu vad andra föräldrar använder..vore tacksam för svar ;)

2009-10-03 @ 19:48:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0