Jag ska erkänna...

Igår struntade jag i bok och spikmatta. Satte hälsan åt sidan och såg senaste avsnittet av Svenska Hollywoodfruar i macen i sängen och la mig alltför sent. Ni andra i Norge som vill se går in på tv3.se sen klickar ni på tv3play till vänster eller bara HÄR och scrollar ned till programmet, där ligger alla tre avsnitt som hittills visats. Man förundras ju då man ser programmet, alltså Marias "styling" jag DÖR! Förlåt men det ÄR lite pinsamt att alla tre är blondies också....!

Anna Anka kan man knappt  kommentera för jag vet inte vart jag ska börja eller sluta. Alla uttalanden är ju så komiska då hon lever lyxliv, vilket väldigt få andra gör i jämförelse. Tänk att ha tiden och möjligheten att träna så mycket, ha råd att äta perfekt kost ( so far so good...) MEN att behöva suga av sin man varje morgon för att han ska vara lycklig. Stackars...

NU ska jag lägga mig och läsa. Ska tuffa till mig på natten med barnen igen. Elian hade en liten olycka ( slutat med nattblöjan) inatt och jag trodde klockan var typ 5 så då jag dragit ur alla sängkläder fick han somna om med mig... OOPs klockan var 1 såg jag då vi lagt oss. Ellisen ska inte få äta heller, hon åt så fint på dagen idag och hennes mage var nog bara väldigt full igår för idag behövdes en dusch efter en "top til toe - worst ever" ja ni fattar...

SOV GOTT!


Kommentarer
Postat av: Helene

Hei Josefine!



Har fulgt deg i bloggen en stund og tenkte det var på tide å si hei. Du virker å være en veldig hyggelig og god kvinne, og det er fint å lese dine refleksjoner om hverdagslivets utfordringer. Har et spørsmål til deg, og det er hvilken spikermatte du har? Jeg vurderer å kjøpe en sånn selv, nemlig, men synes det er vanskelig å finne ut av de forskjellige.



Klem fra Helene

2009-09-29 @ 23:06:18
Postat av: Josefine

Har testat Shakti och Yantra http://www.yantramattan.se/ och Yantra är bättre och större = hela rygg + nacke kan avlastas samtidigt!



TACK för fin kommentar =) KRAM!

2009-09-29 @ 23:13:14
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Ina

Haha Anna Anka är ju störtskön, underhållning på hög nivå! Jag har aldrig garvat så mycket som när hon sa att det är slaveri att tvinga svenska män att diska =)

2009-09-29 @ 23:17:30
URL: http://beautyofmind.blogg.se/
Postat av: Josefine

ina: PRECIS underhållning är det! Precis, slaveri va...! VEM ska diska då om man ej har städhjälp? Jo kvinnan!??? Men Paul Anka behöver ju inte diska så som de lever :)

2009-09-29 @ 23:20:13
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Rana

Du är bara en sådan god människa, jag är så beroende av din blogg.



Du har en jätte fin inställning till livet.

2009-09-29 @ 23:52:24
Postat av: Ellinor

Hej Hej Josefine.

Såg på ett kort att Vilde hade en kabelstickad overall, är den från Lundmyr?

Har kollat på en sådan till min lilla tjej, men vet inte hur den är. Är den något som du kan rekommendera? Vet du hur den är storleksmässigt?

Hoppas ni får en god nattsömn allihop och en underbar onsdag!!!

KRAM

/Ellinor

2009-09-30 @ 00:56:22
Postat av: Johanna

De är nog precis lika blonda som du.... ;-)

2009-09-30 @ 06:38:47
Postat av: Josefine

Ellinor: ja det är Ellas dress, loved it! Den var normal i stl tror jag? KRAM! Men jag skulle rek ULL i vinter till bebis, då blir de goa och varma.

2009-09-30 @ 07:09:11
URL: http://www-prinsessansdagbok.com
Postat av: Anne

Alltså Hollywoodfruarna. Jag kollade för första gången i måndags. Jag kunde inte se klart programmet. Äckligt. Vadå "styling"? Och alla grodor de kläcker ur sig hela tiden. Det var för pinsamt för mig..



Du, vad mysigt att dra på tjejhelg och till Stockholm dessutom. Me like! Tror jag ska dra dit snart också ;-)



Ha en toppen dag!

//AK

2009-09-30 @ 08:54:53
URL: http://eightfloorview.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Hej!



Är lite nyfiken, vet inte om du har sagt det tidigare, men nu när ni har sålt radhuset var ska ni bo nu? Villa? Eller kanske flytta till Sverige :-)



Kram

Linnéa

2009-09-30 @ 09:05:39
Postat av: modellmini ♥

"MEN att behöva suga av sin man varje morgon för att han ska vara lycklig."



LYCKA betyder ju olika saker för olika människor! Om hennes man är lycklig när hon suger av honom, varje morgon, så är det ju bra va! Och tycker hon dessutom lika mycket om det (som han) så är det väl inget fel med det. Vi alla väljer hur vi lever våra liv.



// modellmini



2009-09-30 @ 12:58:01
URL: http://modellmini.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Tack så jättemycket för svaret!!!

Hoppas dagen blir toppen trots allt...

Kram Kram

2009-10-01 @ 10:11:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0