Lovely onsdag!

Tittut!

Idag har jag och barnen varit på Ellas läkarkontroll och allt såg fint ut! Hon väger 9 kg och är 70 cm lång. Sen gick vi hem på trevlig lunch hos Tone som lagat den godaste mozarellapajen och lovely browniemed nötter och glass till dessert. Måste få recept. Elian lekte med Tones söners tågbana och var nöjd med livet. Lite blyg inför så många damer men vi får skylla lite på öronont också. Läkaren kikade in i hans öron som hade lite vätska i sig men han sa att han kan gå på dagis och behöver ingen behandlig. Detta är första öronproblemet hos oss så jag kan ingenting om det.

 

Elian hos Tone och kompani! Nova Star ifrån topp till tå och tofflor ifrån Bellio.

Tone och Ida, Karin och Oskar och jag med Emil! Elian kramade och gullade med Emil då han satt i mitt knä och Ella sov i sin vagn utanför.

 

Sen blev det svettig walk med branta backar. Elian blev trött efter cykling och vilade benen i Ellas vagn så lillasyster fick hänga i selen istället. Bra trim för Mamma som äter massa godsaker varje dag ... ;-)

 

 

BÄSTA sonen i hela världen, såklart ;-)

 

Sen satt vi och väntade på Bestemor lite och Elian underhöll Ella.

 

Ellisen käkade sin dinner på Bestemors balkong idag!

Onkel Håvard och Eivind kom dit efter jobbet och vi hade jättemysigt. TACK för idag!

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tog du inte med acern idag så du kunde blogga? ;-)

2009-09-09 @ 23:05:08
Postat av: Josefine

Nope!



2009-09-09 @ 23:07:05
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Linnéa

Hej!

Jag har en liten Ella som är en månad äldre än er lilla Ella, vi har länge funderat på att köpa en sele, vi har låmat en babybjörn men är inte alls nöjd med den. Jag ser att du använder din mycket så det måste betyda att du är nöjd med den. Visst kan man ha den även på ryggen? Vi vill ha en till vår Ella som vi kan ha bäde på magen och på ryggen som är lätt för mig att bära henne i som inte belastar min rygg allt för mycket. Hade varit kul att höra vad du tycker om den, ngn som har provat. Mysigab ilder på dig och barnen idag :-) Stor kram L

2009-09-09 @ 23:15:49
Postat av: Sofia

En sån gunghäst som din son gungar på har jag i dagarna rotat fram på vinden hos mina föräldar...

perfekt för min lilla tjej nu.

2009-09-09 @ 23:25:57
Postat av: Jennie

Dina solglasögon är såå fina! Lyckades hitta i ett gammalt inlägg att de kommer från Prestige.. Vet du vad modellen heter?

2009-09-09 @ 23:36:47
Postat av: Anna

Ingen tvivlar på din kärlek till dina barn! Inte ens när du är trött, sjuk eller har värk - never! Eller nekar dom att sova i er säng, eller inte orkar att sjunga en sång till. Man får säga nej, man får vara trött, sliten, ledsen..det är ok. Det är också att vara en bra mamma. Man gör så gott man kan. Tror dina barn känner din kärlek, finaste Josefine! Kraaam

2009-09-10 @ 09:36:25
Postat av: Rövarmamman

Super fina bilder:) älskar din blus Josefine, vart har du köpt den?kram

2009-09-10 @ 16:41:55
URL: http://roxenmo.se
Postat av: Jessica

Hej! Måste bara säga att jag verkligen tycker du har en såååå mysig blogg. Du verkar ha en härlig personlighet med en sund inställning till livet och familjen!! You go girl!!!

2009-09-10 @ 20:58:38
URL: http://yessicas.blogg.se/
Postat av: Jannike

Hej Josefin,

jag undrar vart du köpt din fina blus?!

Såå söt!! Jag älskar gammelrosa, det är så fin färg på oss "blondisar".



Kram Jannike



2009-09-10 @ 21:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0