Lovely day!

Vaknade efter en hellnight igen :) Svettades så E fick komma med blöta kalla handdukar men men...

Trodde att det va mulet men solen sken igenom innan vi hunnit ut, det blev varsin massage på 30 min rygg o nacke som vi startade dagen med på ett SPA. Härligt, sen åkte vi in till stan o käkade lunch o shoppade! E köpte en fin kostym, skitsnygg i den är han, fina nya skor, skjorta o en Arsenaldräkt till prinsen med sitt namn på. Jag köpte morgonrock, nattlinne o mysshorts. Tänker på bb m morgonrocken, kan va skönt o ha. I frotte m dragkedja o kort!

På vägen hem handlade vi också på babyshop, ett lammskinn till vagnen o present till Gros lilla Helena! Sen betalade vi Isofix som ska hämtas onsdag.

Nu är vi hemma o njuter av svalkan o jag har mina nya små shorts som E älskar, skitfula i frotte med snobben på hehe. Ska käka mat nu, vi lurar på om vi ska ha thai eller vad....är alldeles för lata för o laga mat mer än en gång i veckan vi... hmm hur ska det gå!?

Kommentarer
Postat av: elinis

vad mysigt ni verkar ha haft idag! Vi hinner tyvär inte umgås så mkt på dagarna nu, fredrik jobbar 6 dgr/v och det är riktigt tråkigt för mej som är sällskapssjuk! jag älskar mysshorts, har ett par på mej nu.. (som oftast) :D jag var nyss ute en sväng, det är tryckande varmt och svart på himlen, det blir nog snart åska o blixtar skulle jag tro. Har haft lite huvudvärk hela dagen, brukar bli så! hoppas F hinner hem innan regnet bara!
Jaså ni funderar på thimat, smarrigt!! Jag har längtat efter det i flera dagar nu, kan bli imorrn, vi ha ett ställe nära som är bra! själv ska vi göra en köttfärspaj med kantareller och en stor sallad, det blir gott.
Vad är isofix?
tänker på dej ofta och hoppas vi ses snart PUUSSS

2006-07-28 @ 17:29:19
Postat av: Joss

Vi har haft finväder vi med men mörka moln långt borta! Förstår det är trist om han jobbar så mkt! From måndag jobbar e också o jag är ju mkt hemma men har förvånansvärt mkt saker o fixa iaf, lunchdejter hit o dit haha har vant mig av m jobbandet o det är såå konstigt!

Isofix är en grej du monterar i bilen så du kan klicka fast barnstolen ist för o knäppa fast den m bältet, vilket gör det enkelt o klicka loss den o ta m in i butiker eller hem till folk osv!

Puss love !

2006-07-28 @ 21:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0